Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 DEVICE CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10051
 • 381-04396
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
9 065,00 Ft * 10 071,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 1x Device CAL
Rendszer  Exchange szerver
CAL Device CAL
Szállítási terjedelem Használati jog
Időtartam Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv


A Microsoft Exchange Server 2016 összes, a Standard és a Enterprise kiadásokban elérhető szolgáltatásának elérésének előfeltétele a tényleges szerverlicenc mellett a végberendezésekhez való kliens-hozzáférési licenc is: az Exchange Server 2016 Device CAL. Csak ez a licenc biztosítja egy adott regisztrált számítógép (PC, laptop, táblagép, mobiltelefon) számára a megfelelő hozzáférési jogokat.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 DEVICE CAL"

Eszköz CAL-k a Microsoft Exchange Server 2016-hoz, mint használt szoftverhez

A Microsoft Exchange Server 2016 összes, a Standard és az Enterprise kiadásokban elérhető szolgáltatásának eléréséhez a tényleges kiszolgálói licenc mellett a végberendezésekhez való ügyfél-hozzáférési licenc is szükséges: az Exchange Server 2016 Device CAL. Csak ez biztosítja egy adott regisztrált számítógép (PC, laptop, táblagép, mobiltelefon) számára a megfelelő hozzáférési jogokat.

A Microsoft licenckezelésének rendelkezései szerint az Exchange Server 2016 kiszolgálói licenc nem tartalmaz további felhasználói jogokat, ezért ezeket külön kell megvásárolni Device CAL formájában. A regisztrált végberendezést ezután bármely jogosult felhasználó használhatja a megfelelő Exchange Server funkciók eléréséhez.

Az Exchange Server 2016 Standard és Enterprise Editions használt eszköz CAL-ok kedvező áron kaphatók a Wiresoft-tól - a végberendezések rugalmas, igény szerinti licenceléséhez ezek egyenként is megvásárolhatók. Használt szoftverként ezek a végponti hozzáférési licencek ugyanazt a funkcionalitást kínálják, mint a hivatalos Microsoft Volume Licensing Programon keresztül újonnan kínált Device CAL-ok az Exchange Server 2016-hoz.

Hozza ki a legtöbbet az Exchange Server 2016-ból egy használt Device CAL segítségével

A Microsoft Exchange Server 2016 nélkülözhetetlen alapot jelent egy modern vállalat kommunikációs rendszere releváns folyamatainak irányításához és adminisztrációjához. Az Exchange Server a belső és külső  kommunikáció interfészeként működik, és összekapcsolja az összes alkalmazottat vagy részleget a különböző helyszíneken, ezáltal is növelve a munkafolyamatok hatékonyságát: Az Exchange Server 2016 lehetővé teszi az e-mailek és a kapcsolatok, valamint a feladatok központi kezelését és egyértelmű archiválását; az integrált verziókezelés a dokumentumokkal kapcsolatos közös munkát is javítja. A 2016-os verzióban a kiszolgálói szerepkörök száma kettőre csökkent a kiszolgálói architektúrában: Postafiók és Edge Transport; emellett egyszerűsödött a postafiókok skálázása és optimalizálódott a felhőszolgáltatások támogatása. Egyéb jellemzők:

 • Az eDiscovery keresési architektúra több szerverhez is hozzáfér, és aszinkron módon, valamint távolról is működik.
 • A kontextuális szűrők javítják az információk felkutatását.
 • A tartalomkeresés jobban skálázható a kereshető postafiókok és az archív postafiókok számának 20 000-re történő növelésével.
 • Az Outlook 2016 vagy az Outlook on the segítségével történő adatküldés kezelése többek között testreszabható hozzáférési jogokkal javult.
 • A postafiókok hibrid forgatókönyvei is támogatottak.
 • Az Enterprise Edition adatvesztés-megelőzés (DLP) növeli az adatbiztonságot, még a potenciális rosszindulatú szoftvereket tartalmazó e-mailek esetében is.
 • Az Outlook szabványos protokollja, a MAPI over HTTP optimalizálja az Exchange-kapcsolatok megbízhatóságát és stabilitását.

Az Exchange Server 2016 Standard- és Enterprise-Edition használt Device CAL-jeiről szóló információk áttekinthetően

A Wiresoftnál használt szoftverként kínált Device CAL-ok nem különböznek a megfelelő új Device CAL-októl, mivel ugyanazokat a képességeket kínálják az Exchange Server 2016 Standard és Enterprise kiadásokban elérhető funkciók kihasználásához. A használt szoftverek az eszköz CAL-okhoz ezért sok vállalatnak és intézménynek költséghatékony alternatívát kínálnak a végberendezések Exchange Server hozzáférési licenccel való felszerelésére. Az alábbi áttekintés ismerteti az összes előnyt és különleges tulajdonságot.

Microsoft licenckezelés CAL-okkal az Exchange Server 2016 számára

A Microsoft License Management ismerteti az Exchange Server 2016-hoz a Standard és az Enterprise kiadásokban a hozzáférési jogokkal rendelkező eszközök vagy végberendezések kiegészítő felszerelésére vonatkozó összes rendelkezést, hogy a felhasználók ezeken keresztül hozzáférhessenek az e-mailekhez stb. Az ilyen, a kiszolgáló licencében már szereplő CAL-ok azonban kizárólag rendszergazdáknak szólnak, ezért nem használhatók Exchange-típusú szolgáltatásokra. Csak egy ügyfél-hozzáférési licenc, például az Device CAL, ruházza fel a végeszközt a jogokkal, hogy egy - vagy akár több - alkalmazott is használhassa az Exchange Server funkcióit. Ez a Device CAL az Exchange Server 2016 ügyfél/kiszolgáló környezethez dedikált hozzáférési jogokon kívül semmilyen további szoftvert nem tartalmaz.

Milyen típusú CAL-k állnak rendelkezésre az Exchange Server 2016 Standard- és Enterprise kiadáshoz?

A Standard és az Enterprise kiadásokban az Exchange Server 2016 CAL-alapú licencelése biztosítja a hozzáférési jogok pontos kezelését a szervezet összes megfelelő (helyhez kötött vagy mobil) számítógépéhez. A Microsoft licencelési modell összesen kétféle CAL-típust kínál az Exchange Server 2016-hoz:

 • Device CAL az Exchange Server 2016-hoz egy dedikált végponti eszközhöz (PC, laptop, táblagép, telefon)
 • Felhasználói CAL Exchange Server 2016-hoz - egy dedikált felhasználóhoz

Mi a különbség a Device CAL és a User CAL között az Exchange Server 2016 esetében?

Alapvetően az Exchange Server 2016 Device CAL az elérhető funkciók és szolgáltatások tekintetében nem különbözik a User CAL-tól. Fontos különbség van azonban az Exchange-kiszolgálóhoz való hozzáférés egyes típusai által kínált előnyökben: A vállalat munkaállomásainak számától és konfigurációjától, valamint az Exchange Server elérésének munkafolyamataitól függően több alkalmazott is használhat erre a célra egyetlen végberendezést, hogy sorban hozzáférjen az Exchange Serverhez, vagy egyetlen felhasználó teljesen különböző végberendezéseket használhat erre a célra.

A Device CAL-lal és a Windows-képes hozzáférési jogosultsággal rendelkező végkészüléket bármelyik alkalmazott használhatja az elérhető Exchange-szolgáltatások használatához, akinek erre engedélye van. Egy váltott műszakban dolgozó vállalatnál például több alkalmazott osztozik egyetlen végberendezésen az e-mailek stb. lekérdezéséhez, így itt kevesebb ügyfél-hozzáférési licencre van szükség, mint a felhasználói CAL esetében.

Ha ez a licencelt végberendezés mobil eszközként is használható, pl. laptop, táblagép vagy okostelefon, akkor az adott felhasználó az Exchange-kiszolgálóhoz való hozzáférésre is használhatja azt internet-hozzáférésen keresztül, függetlenül a helytől - pl. útközben, más helyről vagy otthonrólOffice. A Device CAL ezután mobilhasználati lehetőségeket is kínál.

Milyen különbségek vannak az Exchange Server 2016 eszköz CAL-ok között a Standard és az Enterprise kiadásokban?

Az MS Exchange Server 2016 eszköz CAL-ok különböző funkciókat kínálnak a Standard vagy az Enterprise Editiontől függően, az Enterprise Edition esetében a postafiók-kérelmek nagyobb skálázhatósága miatt. Lehetőség van azonban az Exchange Server Enterprise Edition használatára a Standard Edition Device CAL-jával is - a Standard Edition ennek megfelelően korlátozott funkcionalitásával, valamint a postafiók-adatbázisok alacsonyabb számával. Az Enterprise Edition Device CAL-ok ezért a megfelelő Enterprise Edition szerverlicenccel együtt a szolgáltatások és funkciók kibővített körét kínálják, amire gyakran van szükség nagyobb vállalatoknál vagy szervezeteknél, beleértve az adatvesztés megelőzését is.

Megjegyzés: az Exchange Server 2016 eszköz CAL-ok verzió kompatibilitása az Exchange Server 2016-hoz

A kiadás függvényében rendelkezésre álló funkciók mellett a Device CAL for Exchange Server 2016 nem csak a számítógépet stb. látja el pontosan ennek a szerverváltozatnak a hozzáférési jogaival, hanem a régebbi Exchange-verziók, például a 2013-as (downgrade) elérésére is feljogosítja. A 2016-os Server verzióhoz tartozó Device CAL azonban nem használható a magasabb, 2019-es Exchange Server verzióhoz való hozzáférésre (frissítés).

Ezért a kiadásonként rendelkezésre álló funkciók mellett az Exchange Server Device CAL-ok vásárlóinak mindig figyelembe kell venniük az alkalmazott kiszolgálói licenc és az ügyfél-hozzáférési licencek közötti kompatibilitást.

Mit kell még figyelembe vennem az Exchange Server 2016 licencelésénél az eszköz CAL-okkal?

Egy Device CAL for Exchange Server 2016 verzióhoz pontosan egy végberendezéshez érvényes, és azt a megfelelő hozzáférési jogokkal látja el. A regisztráció befejezése után a Device CAL nem vihető át egy másik végberendezésre. A CAL típusának megváltoztatása sem lehetséges, ebben az esetben: a Device CAL felhasználói CAL-ként való használata.

Ezeknek a Microsoft licenckezelési rendelkezéseknek a célja, hogy megakadályozzák az Exchange Server 2016-hoz való illetéktelen hozzáférést, és nagyobb biztonságot nyújtsanak a vállalat számára a kommunikációban, mivel az engedély nélküli számítógépek nem férhetnek hozzá az e-mail szolgáltatásokhoz és a kiszolgáló adataihoz.

Következtetés a Device CAL-ok kiválasztására

Tehát az, hogy az Exchange Server 2019 használatához melyik ügyfél-hozzáférési licenctípus kínál több lehetőséget egy vállalatnak, mindig az egyedi eset függvénye. Az Exchange-kiszolgálót használó végberendezések száma mellett a felhasználók száma is szerepet játszik: amint több alkalmazott használja felváltva egyetlen végberendezést az Exchange-kiszolgáló elérésére, az Device CAL több előnyt kínál.

A vállalat tipikus forgatókönyveinek ismerete a legjobb kiindulópont a megfelelő CAL-típus kiválasztásához az Exchange Server 2016-hoz. Egy vállalat számára olcsóbb lehet az Device CAL-ok licencelése, mint a User CAL-oké, mivel összességében kevesebb hozzáférési licencet kell vásárolni.

A Wiresoft Online Shopban már egyetlen licencért is kaphatók használt eszköz CAL-ok a Microsoft Exchange Server 2016-hoz

Az Exchange Server 2016-hoz használt Device CAL-ok egyenként is megvásárolhatók a Wiresoft Online Shopban - hiszen itt nem érvényesek a Microsoft mennyiségi licencelésre vonatkozó, a tieringre vonatkozó szabályai, ráadásul a használt szoftverek használhatóságában nincsenek hátrányok vagy korlátozások - már csak azért sem, mert a szoftverek elvileg nem kophatnak el. Erről bővebben alább.

Honnan származnak a Wiresoft által használt szoftverként kínált Device CAL-ok az Exchange Server 2016-hoz?

A Wiresoft által használtként kínált Device CAL-ok az MS Exchange Server 2016-hoz a Microsoft licencelési program eredeti licenceit jelentik; használt Device CAL-ként korábban egy vállalat által korábban vásárolt Device Volume License for Exchange Server 2016 részei voltak. Ezt a mennyiségi licencet és a nem szükséges egyedi eszköz-hozzáférési licenceket a Wiresoft megvásárolta, és a mennyiségi licencet egyedi licencekre osztotta. Az így kapott úgynevezett Single Device CAL-okat ezután használt szoftvereknek nevezik. A használt hozzáférési licencként való megjelölésük ellenére azonban az Exchange Server 2016-hoz való hozzáférésre vonatkozó nem használt licencekhez hasonlóan használhatók, mivel nem különböznek a funkcionalitásra vagy a felhasználási időre vonatkozó korlátozások tekintetében.

Az Exchange Server 2016 használt szoftverként használt eszköz CAL-ok a vásárló biztonságát kínálják

A Wiresoft Device CALs for Exchange Server 2016 használt szoftverkínálata az ügyfelek számára megfizethető licencelési lehetőséget biztosít az Exchange Server 2016-hoz, mivel a használatuk biztonságos! A Wiresoft használt eszköz CAL-jai a szokásos vásárlói biztonságot is nyújtják a vásárlást követő azonnali letöltéssel, valamint a licenc azonnali aktiválásával egy érvényes mennyiségi licenckulccsal.

Jogszerű-e a használt Device CAL-k megvásárlása és használata az Exchange Server 2016-hoz?

Az Exchange Server 2016 eszköz CAL-ok, valamint a Wiresoft által kínált egyéb ügyfél-hozzáférési licencek a vállalatok licenckészletéből származnak. Ebből következik, hogy a használt licencek kereskedelme érvényes ítélkezési gyakorlaton alapul, amely kifejezetten lehetővé teszi a Microsoft használt licencek értékesítését, valamint vásárlását és használatát; ezt a tényt különböző bírósági ítéletek újra és újra egyértelműen megerősítették.

A Wiresoft ügyfelei tehát jogbiztonságot élveznek, amikor használt Device CAL-okat vásárolnak az Exchange Server 2016-hoz, és használják azokat, mivel ezzel nem sértik meg a jogi előírásokat.

A Wiresoft használt szoftverei auditbiztonságot is nyújtanak az összes korábbi vásárló teljes bizonylatával!

Összefoglaló az Exchange Server 2016 eszköz CAL-ok összes előnyéről az Exchange Server 2016 használt szoftverek számára

A Wiresoft használt szoftver felhasználói CAL-ok Exchange Server 2016-hoz használt szoftverei kedvező alternatívát jelentenek a hagyományos szoftverszolgáltatók hasonló új szoftvereihez képest - ez az árelőny más, a Microsoft megfelelő hozzáférési licencekkel rendelkező használt szerverszoftverekre is vonatkozik.

A használt eszköz CAL-okkal történő licencelés nem tartalmaz számszerű korlátozásokat a vásárláskor, mint általában a többszintű licencelés esetében, így a licencelését a szerver szolgáltatások tényleges használatának megfelelően alakíthatja ki a szervezetében lévő végberendezések pontos számához. Így a Wiresoft ügyfelei a licencek számának rugalmas megválasztásával csökkenthetik az Exchange Server eszköz-hozzáférési licencköltségeit is.

A Wiresoft használt licencek ezért különösen gazdaságos megoldást kínálnak a szoftverkészlet ésszerű áron történő kiegészítésére. A szoftver több verziójának rendelkezésre állása segít elkerülni a kompatibilitási problémákat, amelyeket a nem egységes szoftververziók használata okozhat, és ezáltal csökkenti az új hardverek beszerzésének költségeit is. A Wiresoft Software Shopban ezért nem csak az Exchange Server 2016-hoz tartozó Device CAL-okat, hanem a megfelelő felhasználói CAL-okat is megtalálja használt szoftverként, valamint az MS Exchange Server más verzióinak ügyfél-hozzáférési licenceit.

A Wiresoft használt szoftverkínálatában a Microsoft más üzleti területeken használható szoftverek is szerepelnek - az említett előnyökkel együtt. Ha bármilyen kérdése van az MS Exchange Server 2016 vagy bármely más Microsoft-termék Device CAL-jával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal csevegés, e-mail vagy telefon útján.

További linkek "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 DEVICE CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 DEVICE CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák