Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10598
 • VS8-EPL-C
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
1 303 622,00 Ft * 1 448 468,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"

VMware vSphere 8 Enterprise Plus - A legnagyobb teljesítmény és biztonság a virtualizációs környezet számára

A VMware vSphere 8 Enterprise Plus a VMware csúcsminőségű virtualizációs megoldása, amely átfogó platformot kínál a vállalatoknak az informatikai infrastruktúrájuk optimalizálásához. Ebben a cikkben megtudhatja, hogy miért a VMware vSphere 8 Enterprise Plus a legjobb választás a virtualizációs környezet teljesítményének, biztonságának és hatékonyságának növeléséhez.

A VMware vSphere 8 Enterprise Plus legfontosabb jellemzői

 1. VMware vMotion: Ez az áttörést jelentő technológia lehetővé teszi a futó virtuális gépek (VM-ek) zökkenőmentes, megszakítás és leállási idő nélküli áthelyezését egyik fizikai hosztról a másikra.
 2. Nagyfokú rendelkezésre állás (HA): A VMware vSphere 8 Enterprise Plus fejlett nagyfokú rendelkezésre állási funkciókat biztosít, hogy hardverhiba esetén minimálisra csökkentse az állásidőt, és biztosítsa az alkalmazások folyamatos rendelkezésre állását.
 3. Elosztott erőforrás-ütemező (DRS): A DRS automatikusan optimalizálja az erőforrások kiosztását, hogy maximalizálja a VM-ek teljesítményét, miközben minimalizálja az energiafogyasztást.
 4. Enterprise-osztályú biztonsági funkciók: A VMware vSphere 8 Enterprise Plus olyan átfogó biztonsági funkciókat tartalmaz, mint a titkosítás, a személyazonosság-kezelés és a biztonságorientált architektúra az adatok és alkalmazások védelme érdekében.

A VMware vSphere 8 Enterprise Plus előnyei

 • Maximális teljesítmény: A vMotion, a DRS és más funkciók kombinációja biztosítja az erőforrások optimális kihasználását és maximalizálja a VM-ek teljesítményét.
 • Maximális rendelkezésre állás: A magas rendelkezésre állási funkcióknak köszönhetően informatikai környezete stabil és elérhető marad még hardverhiba esetén is.
 • Fejlett biztonság: A Enterprise osztály biztonsági funkciói megvédik érzékeny adatait és alkalmazásait a fenyegetésektől és kockázatoktól.

A virtualizációs környezet jövője a VMware vSphere 8 Enterprise Plusszal

A VMware vSphere 8 Enterprise Plus a legjobb választás azon vállalatok számára, amelyeknek szükségük van a csúcsteljesítményre, a maximális biztonságra és a magas rendelkezésre állású virtualizációs környezetre. Ezzel a megoldással Ön ideálisan felkészült a digitális átalakulás kihívásaira. Optimalizálja informatikai erőforrásait, növelje hatékonyságát és biztosítsa üzleti alkalmazásainak jövőjét a VMware vSphere 8 Enterprise Plus segítségével. Ez az a virtualizációs platform, amely segít Önnek abban, hogy informatikáját a következő szintre emelje, és sikeres legyen az informatika folyamatosan változó világában.

 

További linkek "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE
2 151 597,00 Ft *
Kategóriák