Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10551
  • VS6-ENT-C
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
720 578,00 Ft * 800 641,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"

VMware vSphere 6 Enterprise: Maximális virtualizáció, minimális komplexitás

A VMware vSphere 6 Enterprise egy iparágvezető virtualizációs eszköz, amelyet kifejezetten az IT-infrastruktúra hatékonyabbá, biztonságosabbá és rugalmasabbá tételére terveztek. A vSphere 6 Enterprise rengeteg fejlett funkcióval és könnyen kezelhető felülettel tökéletes választás minden méretű vállalkozás számára, amely optimalizálni szeretné IT-rendszereit és növelni a teljesítményét.

Mi a VMware vSphere 6 Enterprise?

A VMware vSphere 6 Enterprise egy átfogó platform a virtuális gép (VM) infrastruktúrák kezelésére. Lenyűgözően sokféle funkciót kínál, amelyek segítségével a szervezetek hatékonyabban használhatják erőforrásaikat, javíthatják rugalmasságukat és biztonságosabbá tehetik rendszereiket. A vSphere 6 Enterprise segítségével egy központi konzolról irányíthatja a teljes IT-üzemeltetést, a VM-ek rendelkezésre bocsátásától és kezelésétől kezdve a rendszer teljesítményének és biztonságának felügyeletéig.

Hatékony funkciók a jobb termelékenységért

A VMware vSphere 6 Enterprise számos hatékony funkciót kínál a termelékenység növeléséhez és az IT-menedzsment egyszerűsítéséhez. Ezek közé tartozik az elosztott erőforrás ütemező (DRS) funkció, amely a teljesítmény optimalizálása érdekében intelligensen osztja el az erőforrásokat a VM-ek között.

A VMware vSphere 6 használatának előnyei Enterprise

A VMware vSphere 6 Enterprise nem csak egy hatékony eszközt kap az IT-infrastruktúra kezeléséhez, hanem számos olyan előnyt is, amelyek segítenek hatékonyabbá, biztonságosabbá és termelékenyebbé tenni a vállalkozást.

Jobb rugalmasság

A vSphere 6 Enterprise egyik legnagyobb erőssége a megnövelt ellenálló képesség. Az olyan funkciókkal, mint a nagy rendelkezésre állás (HA) és a hibatűrés (FT), a vSphere 6 Enterprise minimalizálja az állásidőt, és a VM-ek még hardverhibák esetén is működnek. Ezek a funkciók biztosítják, hogy alkalmazásai és szolgáltatásai folyamatosan rendelkezésre álljanak még rendszerhibák esetén is.

A rendszer teljesítményének optimalizálása

A VMware vSphere 6 Enterprise számos olyan funkciót kínál, amelyek segítenek optimalizálni a rendszer teljesítményét. Ezek közé tartozik a Storage DRS, amely automatikusan beállítja a tárolási követelményeket, valamint a Storage IO Control (SIOC), amely optimalizálja az adatátviteli teljesítményt. Ezek a funkciók segítenek maximalizálni a rendszerek teljesítményét és optimalizálni az erőforrások használatát.

Összefoglalva, a VMware vSphere 6 Enterprise kiváló megoldás azon vállalatok számára, amelyek szeretnék modernizálni IT-infrastruktúrájukat és hatékonyabbá tenni IT-menedzsmentjüket. A vSphere 6 Enterprise gazdag funkciókészletével, könnyen kezelhető felületével és erőteljes teljesítményoptimalizálási képességeivel mindent biztosít, amire szüksége van ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki informatikai erőforrásaiból és javítsa üzleti teljesítményét.

Maximális biztonság a VMware vSphere 6-tal Enterprise

A megnövelt teljesítmény és megbízhatóság mellett a VMware vSphere 6 Enterprise új szabványokat állít fel az IT-biztonság terén. Az olyan beépített biztonsági funkciókkal, mint a Virtual Machine Encryption, a vSphere 6 Enterprise átfogó és megbízható biztonságot nyújt, amely segít megvédeni az adatokat és a rendszereket a fenyegetésektől.

Virtuális gépek titkosítása

A Virtual Machine Encryption az egyik legfontosabb biztonsági funkció, amelyet a VMware vSphere 6 Enterprise kínál. Ez a funkció erős titkosítást biztosít a VM-ek adatainak védelme érdekében, mind nyugalmi állapotban, mind pedig szállítás közben. Ez az adatbiztonsági szint elengedhetetlen az érzékeny és üzletileg kritikus adatok védelméhez a potenciális fenyegetésekkel szemben.

Biztonságos indítás

A VMware vSphere 6 Enterprise másik biztonsági funkciója a Secure Boot, amely megakadályozza, hogy a nem aláírt vagy manipulált szoftverek betöltődjenek a hosztokra és VM-ekre. A Secure Boot használatával biztosíthatja, hogy csak ellenőrzött és megbízható kód fusson a rendszereken, jelentősen csökkentve a rosszindulatú szoftverek és rootkit-támadások kockázatát.

Egyszerű kezelés és skálázás a VMware vSphere 6 segítségével Enterprise

A VMware vSphere 6 Enterprise erőssége nemcsak a fejlett funkciókban és a biztonságban rejlik, hanem az egyszerű használatban is. Az intuitív felhasználói felülettel és a számos kezelési eszközzel minden eddiginél könnyebb az IT-infrastruktúra kezelése és skálázása.

Egyszerű kezelés

A VMware vSphere 6 Enterprise segítségével a virtuális gépek infrastruktúrájának kezelése egyszerű. A vCenter Server Management Console segítségével központilag kezelheti VM-eit és hosztjait, jelentősen csökkentve a kezelési terheket. A konzol emellett magas szintű átláthatóságot és ellenőrzést biztosít, így bármikor nyomon követheti IT-infrastruktúráját.

Könnyed skálázás

A VMware vSphere 6 Enterprise az IT-infrastruktúra skálázását is gyerekjátékká teszi. Az új VM-ek gyors létrehozásának és rendelkezésre bocsátásának képességével, valamint a felhőalapú szolgáltatások támogatásával szükség szerint bővítheti vagy szűkítheti IT-infrastruktúráját.

Összefoglalva, a VMware vSphere 6 Enterprise egy átfogó és hatékony megoldás azon vállalkozások számára, amelyek egyszerűsíteni szeretnék IT-infrastruktúrájukat, miközben javítják a biztonságot és a teljesítményt. A vSphere 6 Enterprise könnyű kezelhetőségével, fejlett funkcióival és könnyed skálázhatóságával minden modern vállalkozás számára nélkülözhetetlen eszköz.

További linkek "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"
2023. júl. 14.

Super schnelle Lieferung

Kaum bestellt, schon geliefert. Bin sehr zufrieden mit dem Service.

2023. júl. 14.

Großartiger Kundensupport

Ich hatte ein kleines Problem beim Installieren des Programms und der Support hat mir sofort geholfen. Sehr freundliches und kompetentes Team. Gerne wieder!

2023. júl. 14.

Excelente atención al cliente

Atención al cliente superior, tuve un pequeño problema y se resolvió de inmediato. La entrega también fue muy rápida. ¡Gracias!

2023. júl. 14.

Entrega rápida e excelente serviço

Estou muito impressionado com o serviço rápido e suave. Recebi meu programa apenas alguns minutos depois de fazer meu pedido. Ótimo trabalho, equipe!

2023. júl. 14.

Szybka dostawa i doskonała obsługa

Jestem bardzo pod wrażeniem szybkiej i płynnej obsługi. Otrzymałem mój program zaledwie kilka minut po złożeniu zamówienia. Świetna robota, zespół!

2023. júl. 14.

Service efficace et bonne attention

Je suis impressionnée par la qualité du service et la rapidité de la livraison. Merci Wiresoft!

Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

VMWARE vSAN 8 STANDARD VMWARE vSAN 8 STANDARD
716 977,00 Ft *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
1 689 317,00 Ft *
VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE
2 151 597,00 Ft *
Kategóriák