Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10551
  • VS6-ENT-C
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
800 640,90 Ft *

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"

VMware vSphere 6 Enterprise egy nagy teljesítményű virtualizációs platform, amely segíthet vállalkozásának a költségek megtakarításában és a hatékonyság növelésében. A vSphere 6 segítségével több alkalmazást futtathat kevesebb kiszolgálón, javíthatja a rendelkezésre állást és a biztonságot, valamint csökkentheti a komplexitást és a kezelési költségeket. Ráadásul a VMware vezető virtualizációs technológiájával biztos lehet benne, hogy vállalkozása rendelkezik a mai piacon való versenyképességhez szükséges teljesítménnyel.

VMware vSphere 6 Enterprise tökéletes megoldás azon vállalkozások számára, amelyek maximalizálni szeretnék informatikai hatékonyságukat és optimalizálni befektetésük megtérülését. Az alábbiakban három okot ismertetünk, amiért szervezetének érdemes a VMware vSphere 6 Enterprise címre frissítenie:

1) VMware vSphere 6 Enterprise magas szintű biztonságot és megbízhatóságot nyújt. A szoftvert a legszigorúbb iparági szabványok szerint tesztelték és tanúsították, így biztos lehet benne, hogy adatai védve vannak. Ezenkívül a VMware vSphere 6 Enterprise beépített redundanciával rendelkezik, amely biztosítja, hogy rendszerei katasztrófa esetén is működőképesek maradjanak.

2) VMware vSphere 6 Enterprise leegyszerűsíti az Ön informatikai infrastruktúrájának Management. Az intuitív grafikus felületnek köszönhetően gyorsan telepítheti az új Server oldalt, vagy módosíthatja meglévő környezetét. A Management átfogó eszközkészletének köszönhetően pedig egyetlen központi helyről felügyelheti virtuális infrastruktúrájának minden aspektusát.

3) VMware vSphere 6 Enterprise kiemelkedő teljesítményt és skálázhatóságot kínál. A szoftver akár 64 processzort és 1 TB RAM-ot is támogat Pro host-Server, így ideális a komplex IT-környezettel rendelkező nagyvállalatok számára. Emellett a VMware szabadalmaztatott DRS (Distributed Resource Scheduler) funkciója biztosítja, hogy az erőforrások mindig hatékonyan legyenek elosztva a fürt összes állomásán, így a teljesítmény csökkenése nélkül növelheti vagy csökkentheti a teljesítményt.

 

 
További linkek "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.