Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10599
 • VCS8-STD-C
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
2 038 279,00 Ft * 2 264 753,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"

VMware vCenter Server 8 Standard - A virtualizációs környezet központi vezérlése

VMware vCenter Server 8 A Standard a vezető megoldás a teljes virtualizációs környezet kezeléséhez és ellenőrzéséhez. Ebben a cikkben megtudhatja, hogy miért nélkülözhetetlen a VMware vCenter Server 8 Standard a virtuális infrastruktúrája teljesítményének, megbízhatóságának és hatékonyságának optimalizálásához.

A VMware vCenter Server 8 alapvető funkciói Standard

 1. Központi kezelés: A VMware vCenter Server 8 Standard segítségével egy központi konzolról kezelheti az összes virtuális gépét (VM), hosztját és erőforrását. Ez megkönnyíti a teljes környezet kezelését és felügyeletét.
 2. Teljesítményoptimalizálás: A platform teljesítményelemző és -optimalizáló eszközöket kínál, hogy VM-jei mindig csúcsformában legyenek és zökkenőmentesen működjenek. Betekintést nyerhet az erőforrások kihasználtságába, és proaktívan megoldhatja a szűk keresztmetszeteket.
 3. Automatizálás: A VMware vCenter Server 8 Standard lehetővé teszi a rutinfeladatok automatizálását, időt takarítva meg és minimalizálva az emberi hibákat. Automatizálhatja az olyan feladatokat, mint például az új VM-ek rendelkezésre bocsátása vagy az erőforrások skálázása.
 4. Fejlett biztonság: Az integrált biztonsági funkciók megvédik a virtuális erőforrásokat a fenyegetésektől és az illetéktelen hozzáféréstől. A hozzáférés-szabályozás és a titkosítás lehetővé teszi a virtuális környezet védelmét.

A VMware vCenter Server 8 előnyei Standard

 • Hatékony menedzsment: A központosított menedzsment és az automatizálás lehetővé teszi az IT-erőforrások hatékonyabb felhasználását és az üzemeltetési költségek csökkentését. Jelentősen csökken az adminisztrációra fordított idő.
 • Nagyobb rendelkezésre állás: A teljesítményoptimalizálási és magas rendelkezésre állási funkciók biztosítják az alkalmazások folyamatos rendelkezésre állását. Ez minimálisra csökkenti az állásidőt és biztosítja az üzletmenet folytonosságát.
 • Biztonság és megfelelőség: A fejlett biztonsági funkciókkal megvédheti az adatokat és az alkalmazásokat, miközben biztosíthatja a megfelelőségi irányelvek betartását. Ez különösen fontos a szabályozott iparágakban.

A virtualizációs környezet jövője a VMware vCenter Server 8 segítségével Standard

VMware vCenter Server a 8 Standard alapvető megoldás azon vállalatok számára, amelyeknek hatékony, biztonságos és nagy rendelkezésre állású virtualizációs környezetre van szükségük. Ezzel a platformmal optimálisan felkészül a digitális átalakulás kihívásaira. Optimalizálja az erőforrás-felhasználást, növelje a teljesítményt és biztosítsa virtualizációs környezete jövőjét a 9 VMware vCenter Server 20 segítségével. Ez a központi vezérlés segít Önnek abban, hogy sikeresen kezelje virtuális infrastruktúráját, és megfeleljen a modern IT követelményeinek. a 10 VMware vCenter Server 21 a hatékony és jövőbiztos virtualizáció alapja.

További linkek "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE
2 151 597,00 Ft *
Kategóriák