Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10599
  • VCS8-STD-C
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
2 264 753,00 Ft *

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"

VMware vCenter Server 8 Standard a virtuális infrastruktúrák kezeléséhez

vCenter Server 8 Standard a vSphere-alapú infrastruktúra és környezetének kezeléséhez szükséges hatékony alapeszköz. A fejlett szervermenedzsment-szoftver funkciók széles skáláját kínálja a virtuális adatközpontok, virtuális gépek és virtuális alkalmazások megbízható automatizálásához és konfigurálásához, valamint további testreszabásához vagy törléséhez a hibrid felhőkben. Ezenkívül a VMware vCenter Server 8 Standard funkcionális köre különböző bővítményekkel könnyen bővíthető, például fizikai és virtuális menedzsmenteszközök integrálásával.

VMware vCenter Server 8 Standard segítségével a vállalatok olyan skálázható és bővíthető platformot használhatnak, amellyel nagyszámú VMware-forgatókönyv egyszerűen és hatékonyan kezelhető - akár nagyszámú virtuális gép, tárolórendszer vagy virtuális hálózat is.

vCenter Server 8 Standard Központosított kezelési megoldás a VMware virtuális gépek, Esxi hosztok és alkalmazások számára

vCenter Server 8 Standard Update Manager és a vCenter Converter is integrálva van a vCenter 8 Standard. VMware vCenter Server központilag kezel számos virtuális gépet, amelyek egy vagy több ESXi állomáson vannak elosztva. A vCenter Server 8 Standard segítségével az összes állomás és virtuális gép teljesítménymérése központilag is rögzíthető és értékelhető.

vCenter Server 8 a virtuális hosztok és virtuális gépek egyetlen konzolról történő központi kezelésével egyszerű és átfogó vezérlést biztosít, beleértve a láthatóság minden szintjét. A vCenter Server 8 Standard nagy teljesítményű eszközei így leegyszerűsítik a vSphere infrastruktúra hatékony kezelését, és széles körű ellenőrzési lehetőségeket is kínálnak. Emellett a vCenter Server segítségével a vMotion számára a munkaterhelés élő migrációja, a teljes klónozás és a hideg migráció is elérhető. A webszolgáltatási API megkönnyíti a vCenter Server rugalmas integrációját a meglévő rendszerfelügyeleti szoftverekkel.

vCenter Server 8 Standard - jobb teljesítmény és skálázhatóság nagy virtuális infrastruktúrák számára

vCenter Server 8 Standard proaktív, automatizált kezelést biztosít az új szolgáltatások dinamikus biztosításához. Az erőforrásokat maximális hatékonysággal lehet elosztani és optimalizálni. Például akár 15 vCenter Server példány is képes 70 000 virtuális gép és 5000 állomás kezelésére. A vCenter Server az erőforrások dinamikus kezelésével, beleértve az erőforrás-elosztást is, intelligens módon osztja el a rendelkezésre álló erőforrásokat a virtuális gépek között. Ez megkönnyíti a kritikus üzleti alkalmazások szolgáltatási szintű megállapodásainak (SLA) való megfelelést.

vCenter Server 8 Standard tartalmazza az összes elérhető vCenter Server funkciót. Akár 2000 vSphere ESXi hoszt is kezelhető.

vCenter Server zökkenőmentesen kiterjesztheti a helyben lévő környezeteket a vSphere-alapú nyilvános felhőkre, például a VMware Cloud on AWS-re is - akár 2000 állomás és 35 000 virtuális gép átlátható kezelése egyetlen vCenter Server-példánnyal - függetlenül attól, hogy a vCenter Server melyik verziója fut.

További linkek "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

VMWARE vSAN 8 STANDARD VMWARE vSAN 8 STANDARD
796 640,00 Ft *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
1 877 018,00 Ft *
VMWARE vSAN 7 STANDARD VMWARE vSAN 7 STANDARD
796 640,00 Ft *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED VMWARE vSAN 7 ADVANCED
1 316 822,00 Ft *