Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE vSPHERE 8 STANDARD

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10597
  • VS8-STD-C
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
398 499,90 Ft *

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"

Újdonságok a VMware vSphere 8 Standard

VMware vSphere 8 Standard a négy vSphere-kiadás egyike. vSphere 8 Standard licencelése fizikai hosztprocesszorok szerint történik. A 7-es verzió óta a processzormagok maximális száma 32-re korlátozódik. A főmemória méretét nem vesszük figyelembe. Egy licencelt vSphere-kiszolgálón tetszőleges számú virtuális gép (VM) futtatható. Nem tartalmazza a vCenter Server-t (/vendor/vmware/vcenter-server/standard/). A vSphere Standard elsődleges felhasználási területei a szerverkonszolidáció és az üzletmenet-folytonosság.

vSphere 8 Standard új funkciókat és fejlesztéseket tartalmaz

vSphere-rendszerek frissítésekor bebizonyosodott, hogy a vCenter verziója mindig nagyobb vagy egyenlő az ESXi-verzióval. Ez biztosítja, hogy a legújabb vSphere-kiadásban bevezetett összes új funkciót ki tudja használni. A vSphere építési számairól további információkat a VMware vCenter Server építési számai és verziói, valamint a VMware ESXi/ESX építési számai és verziói tartalmaznak. A vSphere Back-in-Time verziók frissítési korlátairól a VMware knowledgebase 67077-es cikkében olvashat.

vSphere Cluster Service (vCLS) fejlesztések: A vSphere 7.0 Update 3-mal a vSphere rendszergazdái az egyes fürtök virtuális gépeinek vCLS-adattároló beállításainak konfigurálásával beállíthatják, hogy a vCLS virtuális gépek meghatározott adattárolókon fussanak. A rendszergazdák adatfeldolgozási házirendeket is meghatározhatnak annak megadására, hogy a vSphere Distributed Resource Scheduler (DRS) hogyan helyezze el a vCLS proxy VM-ek (vCLS VM-ek) és más munkaterhelésű VM-ek csoportjait.

VMware vSphere 8 Standard rendkívül rugalmas virtualizációs platformot biztosít

VMware vSphere 8 Standard az adatközpontok és szerverek virtualizációs platformja, így a felhőinfrastruktúrák kulcsfontosságú digitális alapja. A vSphere 8 Standard segítségével az adatközpontok könnyen átalakíthatók felhőkörnyezetté, függetlenül az eszközalkalmazásoktól és az operációs rendszerektől.

VMware vSphere 8 Standard - Virtualizációs platform a VMware-től: A vSphere 8 Standard a virtualizáció koncepcióján alapul, és kihasználja annak erejét, hogy az adatközpontot egyszerűsített felhőalapú számítási infrastruktúrává alakítsa át. Ez lehetővé teszi az informatikai szervezetek számára, hogy rugalmasan és megbízhatóan nyújtsanak informatikai szolgáltatásokat. Felhőalapú operációs rendszerként a VMware vSphere 8 Standard dinamikus és zökkenőmentes működési környezetben kezeli a nagy infrastruktúrákat, például a tárolókat, hálózatokat és CPU-kat. Ezenkívül ez a szoftvercsomag képes kezelni az adatközpont minden komplexitását.

További linkek "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.