Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10566
  • VS6-ESP-KIT-C
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
1 120 752,90 Ft *

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT"

A VMware ügyfélként örömmel értesülhet arról, hogy a VMware kiadta legújabb termékét, a vSphere 6 Essentials Plus Kit. Ez az új termék a korábbi verzióhoz képest továbbfejlesztett változat, és több funkciót és előnyt kínál az ügyfelek számára. A csomag tartalmazza a vSphere 6 Essentials Plus licencelését, 1 év támogatást és előfizetéstServices és egy utalványt 50%-os képzési kedvezményre. Ezzel az új kiadással a VMware továbbra is értéket teremt ügyfelei számára azáltal, hogy olyan innovatív termékeket kínál, amelyek minden eddiginél könnyebbé teszik vállalkozása hatékony működtetését.

A vSphere 6 legfontosabb fejlesztései közé tartozik:

-Javított teljesítmény: a VMware egyik legfontosabb prioritása a teljesítmény javítása volt ebben a kiadásban. Ezt a kódútvonalak optimalizálásával és a memória hatékonyságának növelésével érték el.Egyszerűsített Management: Új funkciókat adtunk hozzá a kezelés egyszerűsítése érdekében, beleértve a PowerCLI integrációt a Windows Powershell 5.0-val, egy HTML5-alapúClient felhasználói felületet, továbbfejlesztett automatikus telepítési funkciókat és még sok mást.Fokozott biztonság: Az egyre növekvő adatszegések miatt a biztonság fontosabb, mint valaha. vSphere 6 nagyobb biztonságot nyújt olyan funkciók révén, mint a VM titkosítás és a biztonságos rendszerindítás.-Flexibilitás: A legújabb verzió nagyobb rugalmasságot kínál olyan fejlesztések révén, mint a nagyobb virtuális gépek (akár 64 mag) és a 2 TB-os virtuális merevlemezek támogatása."

Összességében az új VMware vSphere 6 Essentials Plus kit jelentős fejlesztéseket kínál az előző verzióhoz képest: nagyobb teljesítmény, egyszerűsített Management, fokozott biztonság és nagyobb rugalmasság. Ha Ön a VMware ügyfél, érdemes megfontolnia a frissítést erre a legújabb verzióra, hogy élvezhesse mindezen fejlesztések előnyeit.

Azt keresi, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a VMware vSphere 6 környezetéből? Akkor érdemes beruháznia a VMware vSphere 6 Essentials Plus készletbe. Ez az átfogó készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van a VMware vSphere 6 használatához, beleértve a hozzáférést ennek a nagy teljesítményű virtualizációs platformnak az alapvető jellemzőihez és funkcióihoz.

A VMware vSphere 6 Essentials Plus kit ideális a virtualizációs technológia előnyeit kihasználni kívánó kisvállalkozások számára. Ezzel a készlettel több operációs rendszert is futtathat egyetlen Server oldalon, és növelheti a hatékonyságot és a termelékenységet vállalkozásában. A mellékelt VMware licencek emellett megkönnyítik a virtualizálás megkezdését és a vállalkozás növekedésével történő bővítést.

Ha többet szeretne megtudni a VMware vSphere 6 Essentials Plus kit előnyeiről, forduljon még ma a Team címre. Szívesen válaszolunk kérdéseire ezzel a nagy teljesítményű virtualizációs platformmal kapcsolatban, és segítünk Önnek a saját bevezetésében!

 

 
További linkek "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.