Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10534
 • ST7-ENTPL-C
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
2 157 481,00 Ft * 2 397 200,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS"

VMware vSAN 7 Enterprise Plus - A végső tárolási megoldás a kritikus fontosságú alkalmazásokhoz

A VMware vSAN 7 Enterprise Plus a VMware szoftveresen definiált tárolási megoldásának csúcskategóriája, amely átfogó platformot biztosít a szervezetek számára a legigényesebb tárolási követelményekhez. Ebben a cikkben megtudhatja, hogy miért a VMware vSAN 7 Enterprise Plus a legjobb választás a tárolási infrastruktúra teljesítményének, rendelkezésre állásának és skálázhatóságának maximalizálásához.

A VMware vSAN 7 Enterprise Plus alapvető jellemzői

 1. Hiperkonvergencia: A VMware vSAN 7 Enterprise Plus a legmagasabb szintű hiperkonvergenciát kínálja a számítási és tárolási erőforrások egyetlen fürtben történő egyesítésével. Ez optimalizálja az erőforrások kihasználását és egyszerűsíti a skálázást.
 2. Magas rendelkezésre állás és rugalmasság: A platform az adatok kivételesen magas rendelkezésre állását biztosítja az adatok tükrözése és több csomópont közötti elosztása révén. Az Ön adatai még hardverhiba esetén is védve maradnak.
 3. Teljesítménynövelés: A VMware vSAN 7 Enterprise Plus fejlett teljesítményoptimalizálási funkciókat kínál, amelyek biztosítják, hogy alkalmazásai mindig maximális sebességgel futnak.
 4. Fokozott biztonság: Az integrált biztonsági funkciók megvédik adatait a fenyegetésektől és az illetéktelen hozzáféréstől.

H2: A VMware vSAN 7 Enterprise Plus előnyei

 • Költséghatékonyság: A hiperkonvergenciának és a Standard hardverhasználat lehetőségének köszönhetően jelentős hardverköltségeket takaríthat meg.
 • Skálázhatóság: A VMware vSAN 7 Enterprise Plus lehetővé teszi a tárolási infrastruktúra zökkenőmentes skálázását a szervezet növekvő igényeinek megfelelően.
 • Legmagasabb rendelkezésre állás: A magas rendelkezésre állási és rugalmassági funkcióknak köszönhetően adatai mindig rendelkezésre állnak, így biztosítva az üzletmenet folytonosságát.

Tárolási infrastruktúrájának jövője a VMware vSAN 7 Enterprise Plus segítségével

A VMware vSAN 7 Enterprise Plus alapvető megoldás azon szervezetek számára, amelyeknek kiemelkedő tárolási megoldásra van szükségük a kritikus fontosságú alkalmazásokhoz. Ezzel a platformmal ideálisan felkészült a digitális átalakulás kihívásaira. A VMware vSAN 7 Enterprise Plus segítségével maximalizálhatja a tárolási erőforrások hatékonyságát, növelheti adatai rendelkezésre állását és biztosíthatja üzleti alkalmazásainak jövőjét. Ez a végső tárolási megoldás, amely segít Önnek abban, hogy tárolási infrastruktúráját a következő szintre emelje, és versenyképes maradjon az informatika folyamatosan változó világában. A VMware vSAN 7 Enterprise Plus a szoftveresen definiált tárolás jövője a kritikus fontosságú alkalmazások számára.

További linkek "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák