Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10558
 • VS6-DT100VM-C
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
1 836 969,00 Ft * 2 041 075,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs"

VMware vSphere 6 Desktop Host 100 VM-hez - Az optimális megoldás az asztali virtualizációhoz

A VMware vSphere 6 Desktop Host for 100 VM-hez egy kiemelkedő virtualizációs megoldás, amely kifejezetten az asztali virtualizációval foglalkozó vállalatok igényeihez igazodik. Ebben a cikkben megtudhatja, hogy miért ez a termék az első osztályú választás az asztali infrastruktúra virtualizálásához.

A VMware vSphere 6 Desktop Host for 100 VM-hez fő jellemzői

 1. Asztali virtualizáció: Ez a termék lehetővé teszi akár 100 virtuális asztal létrehozását és kezelését. Ez leegyszerűsíti az asztali számítógépek kezelését és csökkenti a hardverköltségeket.
 2. Nagy teljesítmény és megbízhatóság: A VMware vSphere 6 a legjobb teljesítményt nyújtja a virtualizált asztali gépek felhasználói élményének optimalizálása és a zökkenőmentes működés biztosítása érdekében. A megbízhatóság biztosítja, hogy a virtuális asztali gépek mindig működőképesek legyenek.
 3. Biztonság: A virtuális asztalok biztonsága kritikus fontosságú. Ez a termék fejlett biztonsági funkciókat kínál, beleértve az adatbiztonságot és a hozzáférés-szabályozást, hogy megvédje adatait és alkalmazásait.
 4. Rugalmasság és skálázhatóság: Az akár 100 VM támogatásának köszönhetően az asztali virtualizációs környezetet a vállalkozás igényeihez igazíthatja, és szükség szerint bővítheti.

A VMware vSphere 6 Desktop Host for 100 VM-hez előnyei

 • Költséghatékonyság: Az asztali virtualizáció lehetővé teszi a hardverköltségek csökkentését és a karbantartás minimalizálását, ami jelentős költségmegtakarítást eredményez.
 • Központosított kezelés: A virtuális asztali gépek központi kezelése lehetővé teszi a hatékony karbantartást és frissítést, csökkentve ezzel az informatikai személyzet munkaterhelését.
 • Fokozott biztonság: A fejlett biztonsági funkciók lehetővé teszik az érzékeny adatok és alkalmazások védelmét, és megfelelnek a szervezet megfelelőségi követelményeinek.

Az asztali virtualizáció jövője a VMware vSphere 6 Desktop Host for 100 VM-nek köszönhetően

A VMware vSphere 6 Desktop Host for 100 VM-hez optimális megoldást nyújt az asztali virtualizációt bevezetni vagy bővíteni kívánó szervezetek számára. Teljesítményével, biztonságával és skálázhatóságával egyszerre növelheti az asztali számítógépek hatékonyságát és takaríthat meg költségeket. Készítse fel asztali infrastruktúráját a jövőre, és használja ki a VMware vSphere 6 Desktop Host for 100 VMs által kínált előnyöket. Az asztali virtualizáció az Ön informatikai stratégiájának központi elemévé válik.

További linkek "VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs"
2023. júl. 14.

Snelle levering en uitstekende service"

Ik ben erg onder de indruk van de snelle en vlotte service. Ik ontving mijn programma slechts enkele minuten na het plaatsen van de bestelling. Geweldig werk, team!

2023. júl. 14.

Enkel købsproces

Bestillingen var meget ligetil, og jeg modtog softwaren hurtigt. Betalingsprocessen var også let. Fortsæt det gode arbejde!

2023. júl. 14.

Outstanding Service

First-class service and very fast delivery. This won't be my last purchase!

2023. júl. 14.

Fast Delivery and Excellent Service

I'm very impressed with the fast and smooth service. I received my program just a few minutes after placing my order. Great job, team!

2023. júl. 14.

Consegna veloce e servizio eccellente

Sono molto impressionato dal servizio rapido e fluido. Ho ricevuto il mio programma solo pochi minuti dopo aver effettuato l'ordine. Ottimo lavoro, team!

Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
1 689 317,00 Ft *
Kategóriák