Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10558
  • VS6-DT100VM-C
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
2 041 075,00 Ft *

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs"

VMware vSphere 6 Desktop Host - A virtuális erőmű az asztali számítógépek számára

A VMware vSphere 6 Desktop Host a tökéletes virtualizációs megoldás olyan szervezetek számára, amelyeknek rugalmas és nagy teljesítményű platformra van szükségük akár 100 virtuális gép (VM) számára. A kifejezetten az asztali gépek széles körének kezelésére tervezett fejlett funkciókkal a vSphere 6 Desktop Host páratlan teljesítményt, rugalmasságot és vezérlést biztosít.

Hatékony virtualizáció akár 100 VM számára

A VMware vSphere 6 Desktop Host a VMware-től megszokott teljesítményt és megbízhatóságot nyújtja, és az asztali VM-ek igényeihez igazítja. Akár egy maroknyi, akár száz VM-et kezel, számíthat a zökkenőmentes végrehajtásra és az optimális teljesítményre. Azzal, hogy akár 100 VM-et is futtathat egyetlen állomáson, maximalizálhatja IT-erőforrásait, miközben fenntartja az ellenőrzést és a láthatóságot.

Rugalmas kezelés és egyszerű skálázás

A VMware vSphere 6 Desktop Host segítségével könnyedén kezelheti asztali VM-eit. A platform intuitív felhasználói felületet és robusztus kezelőeszközöket biztosít, amelyekkel a VM-ek feletti ellenőrzést, ugyanakkor a skálázás is könnyen elvégezhető. Szükség szerint további VM-eket adhat hozzá, vagy átkonfigurálhatja a meglévő gépeket, mindezt egyetlen központi konzolról.

VMware vSphere 6 Desktop Host - Maximális biztonság és ellenőrzés

A VMware vSphere 6 Desktop Host a teljesítménye és rugalmassága mellett magas szintű biztonságot és ellenőrzést is kínál, így ideális választás az asztali környezet virtualizálását tervező szervezetek számára.

Fejlett biztonsági funkciók

A VMware vSphere 6 Desktop Host tervezésekor különös hangsúlyt fektettek a biztonságra. Számos biztonsági funkciót kínál, többek között VM-elszigetelést, biztonságos hozzáférést és átfogó ellenőrzési eszközöket a virtuális környezet védelme érdekében. Ezekkel az eszközökkel biztonságosan kezelheti VM-jeit, miközben megfelel a megfelelőségi követelményeknek.

Az erőforrások és a hozzáférés ellenőrzése

A vSphere 6 Desktop Host segítségével teljes körű ellenőrzést tarthat fenn a VM-ek és a kiosztott erőforrások felett. A VM-ek teljesítményét szükség szerint skálázhatja, biztosítva az erőforrások optimális kihasználását. Emellett a vSphere 6 Desktop Host fejlett hozzáférés-szabályozást biztosít, amellyel meghatározhatja, hogy ki férhet hozzá az egyes VM-ekhez, és milyen műveleteket végezhet.

VMware vSphere 6 Desktop Host - befektetés az Ön informatikai jövőjébe

A VMware vSphere 6 Desktop Host használatával nemcsak egy nagy teljesítményű és rugalmas virtualizációs platformba fektet be, hanem az informatikai környezet jövőjébe is. Olyan eszközöket és funkciókat biztosít, amelyekkel hatékonyan kezelheti asztali számítógépeit, miközben felkészül a jövőbeli növekedésre és változásokra.

Jövőbiztos technológia

A VMware vSphere 6 Desktop Host egy jövőbiztos technológia, amely együtt növekszik az Ön vállalkozásával. Lehetővé teszi az új technológiák és funkciók beépítését, amint azok elérhetővé válnak, így biztosítva, hogy IT-infrastruktúrája mindig naprakész legyen. A vSphere 6 Desktop Host segítségével kihasználhatja az asztali virtualizáció legújabb innovációit, és felkészítheti vállalkozását a jövőre.

VMware támogatás és közösség

A VMware család tagjaként a vSphere 6 Desktop Host használatával széles körű támogatásban részesül, és hozzáférhet a szakértők és felhasználók aktív közösségéhez. Akár a bevezetéshez, akár technikai támogatáshoz, akár csak más VMware-felhasználók tanácsára van szüksége, jó kezekben van. A VMware rendszeres frissítései és fejlesztései révén biztos lehet benne, hogy a vSphere 6 Desktop Hostba való befektetése jól védett.

A VMware vSphere 6 Desktop Host több mint egy egyszerű virtualizációs megoldás - ez a kulcsa egy hatékony, rugalmas és biztonságos asztali környezetnek. Használja ki a vSphere 6 Desktop Host teljesítményét és rugalmasságát, és fedezze fel, hogyan alakíthatja át a VMware az asztali virtualizációt.

Hatékony erőforrás-felhasználás a VMware vSphere 6 Desktop Host segítségével

A hatékonyság és a termelékenység minden IT-stratégia középpontjában áll. A VMware vSphere 6 Desktop Hostot úgy tervezték, hogy segítsen megfelelni ezeknek az igényeknek. Az asztali számítógépek virtualizálásával maximalizálhatja meglévő erőforrásainak értékét, miközben javíthatja IT-infrastruktúrája hatékonyságát.

Optimális erőforrás-kezelés

A VMware vSphere 6 Desktop Host olyan erőforrás-kezelési eszközöket biztosít, amelyek segítségével a lehető legjobban kihasználhatja a szervezet erőforrásait. Az olyan funkciókkal, mint például az erőforrás-csoportok, amelyek lehetővé teszik a számítási, tárolási és hálózati erőforrások leghatékonyabb módon történő kiosztását, megszerezheti az IT-környezete feletti ellenőrzést és átláthatóságot. Figyelheti és beállíthatja VM-jei teljesítményét, és biztosíthatja az erőforrások hatékony felhasználását.

Üzletmenet-folytonossági és katasztrófa-helyreállítási támogatás

A VMware vSphere 6 Desktop Host segít abban, hogy IT-infrastruktúrája előre nem látható helyzetekben is működőképes maradjon. Megbízható üzletmenet-folytonossági és katasztrófa-helyreállítási képességeket biztosít, beleértve a VM-ek automatikus hibaátvételt és élő migrálását. Ezek a funkciók biztosítják, hogy VM-jei és alkalmazásai meghibásodás esetén is működőképesek maradjanak.

Végső gondolatok a VMware vSphere 6 Desktop Hostról

A VMware vSphere 6 Desktop Host egy robusztus, nagy teljesítményű és rugalmas megoldás, amelyet kifejezetten az asztali virtualizáció igényeinek kielégítésére terveztek. Akár 100 VM hosztolására is képes, így biztosítja a modern vállalkozások számára a versenyképesség megőrzéséhez szükséges skálázhatóságot.

Egy megoldás, amely együtt növekszik az Ön vállalkozásával

A VMware vSphere 6 Desktop Host nem csupán egy olyan platform, amely megfelel az Ön mai igényeinek. Ez egy olyan megoldás, amely együtt növekszik az Ön vállalkozásával. Mivel a virtuális környezetet szükség szerint bővítheti és testre szabhatja, biztos lehet benne, hogy a vSphere 6 Desktop Hostba való befektetése jól megtérül.

Elkötelezettség a kiválóság és az innováció iránt

A VMware elkötelezett amellett, hogy olyan kiváló minőségű termékeket szállítson, amelyek megfelelnek az IT-ipar folyamatosan változó igényeinek. A VMware vSphere 6 Desktop Host ennek az elkötelezettségnek a bizonyítéka. A VMware vSphere 6 Desktop Host nagy teljesítményű funkcióival, könnyen használható kezelőeszközeivel és erős biztonsági intézkedéseivel verhetetlen szövetségese a virtualizációs stratégiájának.

A VMware vSphere 6 Desktop Host a következő lépés az Ön informatikai infrastruktúrájának evolúciójában. Használja ki a virtualizáció erejét, és fedezze fel, mit tehet a vSphere 6 Desktop Host az Ön vállalkozásáért.

További linkek "VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE vSPHERE 6 DESKTOP HOST FOR 100 VMs"
2023. júl. 14.

Snelle levering en uitstekende service"

Ik ben erg onder de indruk van de snelle en vlotte service. Ik ontving mijn programma slechts enkele minuten na het plaatsen van de bestelling. Geweldig werk, team!

2023. júl. 14.

Enkel købsproces

Bestillingen var meget ligetil, og jeg modtog softwaren hurtigt. Betalingsprocessen var også let. Fortsæt det gode arbejde!

2023. júl. 14.

Outstanding Service

First-class service and very fast delivery. This won't be my last purchase!

2023. júl. 14.

Fast Delivery and Excellent Service

I'm very impressed with the fast and smooth service. I received my program just a few minutes after placing my order. Great job, team!

2023. júl. 14.

Consegna veloce e servizio eccellente

Sono molto impressionato dal servizio rapido e fluido. Ho ricevuto il mio programma solo pochi minuti dopo aver effettuato l'ordine. Ottimo lavoro, team!

Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

VMWARE vSAN 7 STANDARD VMWARE vSAN 7 STANDARD
796 640,00 Ft *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED VMWARE vSAN 7 ADVANCED
1 316 822,00 Ft *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
1 877 018,00 Ft *
VMWARE vSAN 8 STANDARD VMWARE vSAN 8 STANDARD
796 640,00 Ft *