Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10607
  • ST8-ENT-C
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
2 151 597,00 Ft * 2 390 663,90 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE"

Forradalmi adattárolás a VMware vSAN 8 segítségével Enterprise

A VMware vSAN 8 Enterprise segítségével a szervezetek az adattárolás új korszakába lépnek. Ez az úttörő technológia integrált megoldást kínál a virtuális gépeken alapuló, szoftveresen definiált tároláshoz. A VMware vSphere-rel zökkenőmentesen integrált vSAN 8 Enterprise olyan nagymértékben skálázható és rugalmas tárolási megoldást tesz lehetővé, amely megfelel a modern adatközpontok növekvő igényeinek.

Hatékony funkciók a kritikus fontosságú munkaterhelésekhez

A VMware vSAN 8 Enterprise a küldetéskritikus munkaterhelések könnyed kezelésére készült. Az olyan nagy teljesítményű funkciók integrálásával, mint az all-flash tárolás, az automatikus terheléselosztás és a beépített adatbiztonság, a vSAN 8 Enterprise páratlan teljesítményt és megbízhatóságot biztosít az igényes alkalmazások számára.

Zökkenőmentes skálázhatóság és rugalmasság

A VMware vSAN 8 Enterprise segítségével a szervezetek könnyedén skálázhatják tárolási infrastruktúrájukat, hogy megfeleljenek a folyamatosan változó követelményeknek. A hibrid és all-flash konfigurációk támogatásával és az új hardverek zökkenőmentes integrálásának képességével a vSAN 8 Enterprise példátlan rugalmasságot kínál minden méretű szervezet számára.

Egyszerű kezelés és automatizálás

A tárolási erőforrások kezelése és automatizálása még soha nem volt olyan egyszerű, mint a VMware vSAN 8 Enterprise. A VMware vSphere felületbe történő integráció lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy a tárolókat közvetlenül az ismerős vSphere platformról kezeljék, csökkentve a komplexitást és növelve a hatékonyságot. Az olyan automatizált folyamatok, mint a terheléselosztás, a hibaelhárítás és a helyreállítás minimalizálják az adminisztrációs erőfeszítéseket és maximalizálják az üzemidőt.

Robusztus adatbiztonság és megfelelőség

Az adatbiztonság kritikus fontosságú a modern szervezetek számára, és a VMware vSAN 8 Enterprise megbízható funkciókat kínál az érzékeny adatok védelmére. A beépített titkosítással, az adatok integritásának ellenőrzésével és a fejlett biztonsági funkciókkal a szervezetek biztosak lehetnek abban, hogy adataik mindenkor védve vannak, és a megfelelési követelmények teljesülnek.

Következtetés

A VMware vSAN 8 Enterprise a tökéletes megoldás azon szervezetek számára, amelyeknek nagy teljesítményű, rugalmas és biztonságos tárolási infrastruktúrára van szükségük. Zökkenőmentes integrációjával, kiemelkedő teljesítményével és átfogó funkciókészletével a vSAN 8 Enterprise ideális választás a kritikus fontosságú munkaterhelések és az igényes alkalmazások számára. Fedezze fel még ma, hogy a VMware vSAN 8 Enterprise hogyan forradalmasíthatja IT-infrastruktúráját.

További linkek "VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák