Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT POWERPOINT 2021

Azonnal letölthető

 • SW10488
 • 079-02577
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
30 647,00 Ft * 34 051,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibilis


Microsoft PowerPoint a klasszikus szoftverprogram az információk meggyőző vizualizációjának megtervezésére és szemléletes prezentációk készítésére. A PowerPoint 2021 címmel a jól bevált Office szoftver legújabb verziója áll rendelkezésre a professzionális prezentációk készítéséhez a munkahelyen, az iskolában és az egyetemen. A szakembereket, de a kezdőket is intuitívan használható eszközök segítik abban, hogy a témákat és tartalmakat informatívan és ugyanakkor látványosan diákon állítsák össze, és élénk prezentációval közvetítsék.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT POWERPOINT 2021"

Microsoft PowerPoint 2021 önálló programként

AMicrosoft PowerPoint a klasszikus szoftverprogram az információk meggyőző vizuális megjelenítésére és szemléletes prezentációk készítésére. A PowerPoint 2021 segítségével a jól bevált Office szoftver legújabb verziója áll rendelkezésre a professzionális prezentációk készítéséhez a munkahelyen, az iskolában és az egyetemen. A szakembereket, de a kezdőket is intuitívan használható eszközök segítik abban, hogy a témákat és tartalmakat informatívan és ugyanakkor látványosan diákon állítsák össze, és élénk prezentációval közvetítsék.

A Microsoft PowerPoint 2021 újonnan átdolgozott, felhasználóbarát kezelőfelülete lehetővé teszi a programba való gyors bevezetést, a sablonok és tervezési lehetőségek nagy választéka pedig lehetővé teszi az egyedi megjelenésű prezentációs diák elkészítését.

Az új PowerPoint 2021  támogatja az érintésre optimalizált használatot a táblagépeken, valamint a digitális tollak használatát is - külön megemlítendő itt az új szabadkézi rajzolóeszköz, amellyel spontán felhasználhatók a saját vázlatok.

A Microsoft OneDrive-val való hálózatba kapcsolás révén a PowerPoint 2021 a felhőn keresztül csapatban is használható. A magas szintű biztonsági előírások garantálják a zökkenőmentes együttműködést. Emellett ez még az eddigieknél is egyszerűbbé teszi a hozzáférhető prezentációk létrehozását.

A PowerPoint2021 általában csak a megfelelő Office-verzió fix komponenseként érhető el, de a Wiresoftnál a szoftver külön is megvásárolható. Ahhoz, hogy a PowerPoint 2021-et számítógépén vagy más végberendezésén használni tudja, a Windows 10 operációs rendszer kötelezően szükséges. Az aktuális PowerPoint 2021 mellett a régebbi verziók és más Office-programok különösen kedvező áron, szoftverelőfizetés nélküli, egyfelhasználós változatban is megvásárolhatók a Wiresoft webáruházában. Az alábbi részletes áttekintés a PowerPoint 2021 összes érdekes újdonságát bemutatja.

A 2021-es verzió új PowerPoint-funkciók áttekintése

A PowerPoint 2021 nemcsak számos fejlesztést és javítást tartalmaz a korábbi eszközökhöz képest, mint például a kibővített zoom funkciók, valamint az SVG és 3D grafika használata, hanem számos új funkciót is.

Speciális PowerPoint funkciók a lenyűgöző prezentációkhoz

A PowerPoint 2021 néhány új gyakorlati funkciót kínál, amelyek különösen a prezentációkat teszik még élénkebbé és érdekesebbé:

 • A morph funkcióval zökkenőmentes átmenetek hozhatók létre az egyes diák között, és az egyes objektumok vagy szövegek is animálhatók.
 • A zoom funkciók dinamikusabb bemutatókat is létrehoznak: A diaközelítéssel az előadók szabadon navigálhatnak a prezentáció egyes diái, szakaszai és részei között anélkül, hogy vizuálisan megszakítanák azokat. A zoomhatás így a folytonosság benyomását kelti.
 • Lehetőség van arra is, hogy a nagyítással csak részleteket emeljünk ki a diákon.
 • Az összefoglaló nagyítással a teljes prezentáció egyetlen dián összefoglalható, így dinamikus hatást érhet el.
 • A képernyőbemutatókat a digitális Surface Pen tollal vagy bármely más, Bluetooth-on keresztül használható tollal is lehet tartani: Ez a diák cseréjét is nagyon megkönnyíti; arra is használható, hogy a prezentáció során kiemelje a diák egyes területeit, hogy felhívja rájuk a figyelmet.
 • A rögzítési funkciók lehetőséget nyújtanak video- és hangkommentárok, valamint gesztusok rögzítésére a digitális szabadkézi bevitelhez. A szalag "Felvétel" fülén az összes rendelkezésre álló funkció áttekinthetően van elrendezve.
 • Ha egy prezentációt videofájlként exportál, mostantól a nagy felbontású 4K felbontás is választható, a tűéles filmek érdekében.

Új diagram típusok és 3D modellek

A 2021-es verzió a PowerPointba integrált korábbi grafikonok és modellek mellett számos további diagramot, valamint háromdimenziós modelleket kínál, amelyek tovább bővítik a prezentációk illusztrálásának lehetőségeit:

 • Az új integrált 3D modellek mindegyike 360°-ban elforgatható és méretezhető: A felhasználók maguk is létrehozhatnak ilyen háromdimenziós tartalmakat, és beilleszthetik azokat egy PowerPoint-fájlba.
 • A morph átmenet alkalmazásával a 3D modellek is animálhatók.
 • A ma már elérhető méretezhető vektorgrafikák - más néven SVG (Scalable Vector Graphics) fájlok - előnye a 3D modellekhez hasonlóan, hogy a képminőség romlása nélkül tetszőlegesen nagyíthatók, kicsinyíthetők és forgathatók, valamint szűrőkkel tovább feldolgozhatók.
 • A földrajzi adatok néhány lépésben térképdiagrammá alakíthatók, például egy terület bizonyos statisztikai eloszlásainak szemléltetésére.
 • Az új tölcsérdiagramok segítségével a folyamatok fázisai különösen szemléletesen szemléltethetők.

Általános funkciók

Ezen új eszközök és funkciók mellett a PowerPoint 2021 egy sor egyéb újítást is kínál, amelyek mindenekelőtt a szabadkézi rajzolást támogatják, megkönnyítik a hozzáférhető prezentációs dokumentumok megalkotását, és összességében még hatékonyabbá teszik a program használatát.

Új lehetőségek a PowerPointban az asztali nézetben és a funkciókban

PowerPoint 2021 az Office designt is továbbfejlesztették a következő, választás szerint aktiválható funkciókkal:

 • A PowerPoint 2021 mostantól további, a munka közbeni koncentrációt különösen elősegítő mintákat tartalmaz, mivel az egyébként programra jellemző ablakszíneket akromatikus tónusokkal váltja fel: A fehér például nagyon világos látványt nyújt, míg a sötétszürke és különösen a fekete a Sötét móddal különösen visszafogott hatást kelt, és kíméli a szemet.
 • A korábbi tipikus, megszokott szalag megjelenést a PowerPoint 2021-ben a csempe megjelenéssel kombinálták, ahogy azt a Windows 10 operációs rendszer is mutatja. Mostantól a gyakran használt elemek és funkciók erőteljesebben ki vannak emelve, hogy gyorsabban megtalálhatók legyenek. A lapok másképp is elrendezhetők, valamint a szalag teljesen elrejthető, így a funkciók csak az általános menüsoron keresztül érhetők el.

Szabadkézi eszköz és egyéb grafikai funkciók a PowerPoint 2021-ben

A PowerPoint 2021-ben egy hatékony szabadkézi eszköz áll rendelkezésre, amelyet nemcsak tollal és érintésvezérléssel, hanem a számítógép egérrel is lehet működtetni, így például szabadon rajzolhatunk diagramokat és képleteket, és azonnal beilleszthetjük őket a prezentációba, vagy szöveges részeket jelölhetünk ki színesben, ahogyan ez a Wordben már egy ideje lehetséges. A PowerPoint többek között a következő funkciókkal és hatásokkal rendelkezik:

 • A jelöléshez és rajzoláshoz különböző vastagságú és színű digitális tollak választéka használható: köztük egy ceruza a vázlatok rajzolásához, egy toll a normál íráshoz és a népszerű szövegkiemelő, amely színnel aláhúzza a szavakat stb. Ezen kívül kaphatók fémes hatású tollak, valamint más grafikai hatások, olyan leíró nevekkel, mint galaxis és szivárvány, láva, óceán, ezüst és arany.
 • A szabadkézi eszközzel és a "Freehand FormulaInsert" funkcióval még összetettebb matematikai képletek is szabadon létrehozhatók és beilleszthetők a prezentációba.
 • Néha csak egy bizonyos részletet szeretne felhasználni egy képből a zavaró háttér nélkül, amelyet aztán el kell távolítani. A vágás még egyszerűbb a PowerPoint 2021-ben, mivel a program automatikusan felismeri a háttérterületet. A beépített ceruzával javításokat lehet végezni a részek hozzáadásához vagy eltávolításához.
 • A ceruzával ki lehet jelölni a táblázat bizonyos területeit is, hogy csak ezeket használjuk fel a grafikában.

Hozzáférhető prezentációk készítése PowerPointban

PowerPoint 2021 oldalon a korábbi továbbfejlesztett lehetőségek mellett új funkciók is rendelkezésre állnak, amelyekkel a prezentáció tartalma a diák készítésekor optimalizálható, hogy a látássérült nézők számára könnyebben olvasható és érthető legyen.

 • A támogató hibajavítás aktiválásakor a PowerPoint 2021 a nemzetközileg érvényes szabványok alapján tesz javítási javaslatokat. Az "Ellenőrzés" gombra kattintva a program javaslatokat tesz, amelyeket egy további kattintással elfogad és automatikusan végrehajt.
 • A hibajavító eszköz például felhívja a figyelmet a vizuális objektumok hiányzó alternatív szövegére, valamint a grafikák és képek elégtelen színkontrasztjára: A "szürkeárnyalatos" nézet révén a PowerPoint szimulálja a színvakok nézetét.
 • Az előre definiált PowerPoint diasablonok használatakor automatikusan integrálódnak olyan diák címei, amelyek címszerkezetet tartalmaznak.
 • A QuickStarter mesterséges intelligencia funkció itt is gyakorlati segítséget nyújt egy új prezentáció indításához, mivel támogatja a felhasználókat annak strukturálásában, valamint a tematikus kutatásban. A téma megadása után a QuickStarter megjeleníti a megfelelő altémák listáját, és mindegyikhez megfelelő diakészletet javasol. A Bingben végzett kutatás alapján megfelelő tartalmú diák jönnek létre, amelyeket kattintással lehet kiválasztani. A következő lépésben a megfelelő megjelenés, beleértve a háttérgrafikákat is, hozzáadható, így a következő prezentáció alapja néhány perc alatt elkészül.

Könnyebb együttműködés a PowerPoint dokumentumokon

Ha többen is dolgoznak egy prezentáción, a módosításaik vagy visszajelzéseik, beleértve a szerző nevét is, megjeleníthetők és vissza is vonhatók. Ehhez a prezentáció egy példányát a OneDrive vagy a SharePoint felhőben kell közzétenni. Amint az összes érintett személy hozzáadta a módosításait vagy megjegyzéseit, az eredeti és a másolat összehasonlítható, és mindkét verzió összevonható.

A PowerPoint 2021 rendszerkövetelményei

 • Operációs rendszerek: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 /2022
 • Processzor: min. 1,6 GHz
 • Hely a merevlemezen: min. 16 GB (32 bit) vagy 20 GB (64 bit)
 • RAM: min. 2 GB RAM (32 bites) vagy 4 GB RAM (64 bites) - ajánlott: 4 GB
 • Grafikus kártya: min. 1280 x 768 képpont, min. DirectX 9 WDDM 2.0-val - ajánlott: DirectX 10

Vásárolja meg a PowerPoint 2021-et az Office Suite egyetlen programjaként alacsony áron a Wiresoftnál

AzMS PowerPoint a Microsoft Office csomagok klasszikus része, és általában csak a többi Office programmal együtt érhető el. A Wiresoftnál a PowerPoint 2021-et önálló programként is megvásárolhatja - ellentétben a legtöbb más Microsoft-szoftvergyártóval.

Az Ön előnye: A PowerPoint Single User Licence nem kötelezi Önt hosszú távú és ezért drága előfizetésre, sem frissítésekre vagy bármilyen felhasználási korlátozásra. Ezért kétszeresen is megéri a PowerPoint 2021-et a Wiresoft-tól egyetlen programként megvásárolni, különösen akkor, ha nem Office programokat szeretne használni.

Biztonságos szoftvervásárlás a Wiresoftnál: Az itt vásárolt PowerPoint egyfelhasználós licenc gyakran mennyiségi licencből származik, vagy úgynevezett használt szoftver - ezért különösen kedvező az ár! Funkcionalitását tekintve teljesen megegyezik a PowerPoint programmal, amely szintén a Office Suite 2021 részét képezi. Biztos lehet abban is, hogy sem Ön, sem mi nem kerülünk jogi szürke zónába az ilyen szoftverek eladásával vagy vásárlásával! A Wiresoft minden Microsoft programot, akár használt, akár nem használt, tesztelt a tényleges, hibátlan használhatóság szempontjából, ezért a vásárlás és letöltés után korlátlan ideig 100%-ban használható.

Komoly szoftverkereskedőként a Wiresoft is csak olyan teljes verziókat kínál, amelyek megegyeznek a Microsoft által kínált programokkal. Ez azt jelenti, hogy a magánfelhasználók, a szabadúszók és a kisvállalkozások is élvezhetik a PowerPoint 2021 összes előnyét, és közben pénzt takaríthatnak meg. A Wiresoft Software Shopban nemcsak a PowerPoint, hanem az összes többi Office program, valamint számos más Microsoft program is megvásárolható egyenként.

Ha bármilyen kérdése van a PowerPoint 2021-gyel vagy bármely más Office-programmal kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe szakértői tanácsadásunkat e-mailben, telefonon vagy chaten.

További linkek "MICROSOFT POWERPOINT 2021"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT POWERPOINT 2021"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák