Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT EXCEL MAC 2019

Azonnal letölthető

 • SW10142
 • 065-08677
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
24 622,00 Ft * 27 357,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Microsoft Excel az eddig felülmúlhatatlan táblázatkezelő szoftver, amellyel összetett matematikai és kereskedelmi számításokat lehet végezni. A jelenlegi 2019-es Mac verzió számos új funkciót is tartogat: A számos fejlesztés mellett a program számos új funkcióval egészült ki, amelyekkel a statisztikai elemzések mellett logikai és üzleti matematikai elemzések is elvégezhetők, a pivot táblázatok használatával is támogatva. A diagramtípusok, skálázható grafikák és modellek széles választéka lehetővé teszi az eredmények értelmes és világos bemutatását a jelentéskészítéshez. A Excel 2019-et támogatja a PowerBI, a Microsoft nagy teljesítményű üzleti elemző szolgáltatása, amely lehetővé teszi az adatok közvetlen exportálását más rendszerkörnyezetekbe is.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT EXCEL MAC 2019"

Microsoft Excel 2019 for Mac kényelmes egyfelhasználós licencként

AMicrosoft Excel a mai napig felülmúlhatatlan táblázatkezelő szoftver, amellyel bonyolult matematikai és kereskedelmi számításokat egyaránt el lehet végezni. A jelenlegi 2019-es Mac verzió is sok újdonságot tartogat: A számos fejlesztés mellett a program számos új funkcióval egészült ki, amelyekkel a statisztikai elemzések mellett kifejezetten logikai és üzleti matematikai elemzések is végezhetők, amelyeket a pivot táblázatok használata is támogat. A diagramtípusok, skálázható grafikonok és modellek széles választéka lehetővé teszi az eredmények értelmes és világos bemutatását a jelentéskészítéshez. Az Excel 2019-et támogatja a PowerBI, a Microsoft nagy teljesítményű üzleti elemző szolgáltatása, amely lehetővé teszi az adatok közvetlen exportálását más rendszerkörnyezetekbe is.

A különböző új grafikus eszközök lehetővé teszik a fontos adatok színes kiemelését, illetve saját képletek és diagramok ad hoc létrehozását és azonnali használatát. Az Excel 2019 for Mac a táblagépeken is javított érintés-támogatást kínál, ami megkönnyíti a használatát, különösen táblagépeken vagy okostelefonokon. Ez még praktikusabbá és egyszerűbbé teszi az új eszköz szabadkézi rajzolását. Emellett továbbfejlesztett lehetőségek állnak rendelkezésre a hozzáférhető táblázatok és munkafüzetek létrehozásához.

A Wiresoft webáruházban különösen kedvező áron találja meg a legújabb Excel 2019 for Mac verziót egyfelhasználós, azaz szoftverelőfizetés nélküli változatban, valamint annak elődjét és az összes többi Office programot. Az alábbiakban áttekintjük az Excel 2019 for Mac összes főbb újdonságát.

Az Excel 2019 for Mac verzió legfontosabb újdonságainak áttekintése

Az új Excel 2019 for Mac a vásárlási verzióban az előző verzió számos fejlesztése mellett természetesen számos új eszközt és funkciót tartalmaz, amelyek közül néhány korábban kizárólag a Office előfizetési modelljében szerepelt. Ezek mind tipikus Excel-funkciók, mind pedig általános MS Office funkciók.

Speciális Excel táblázatfunkciók a 2019-es verzióban

A táblázatok összekapcsolása a fejlett lekérdezésekhez a következő praktikus funkciókkal egyszerűsödött az Excel 2019 for Mac :

 • Az IF funkció leegyszerűsíti a bonyolult IF függvények bevitelét: A kérdéses feltételeket egy előre meghatározott sorrendben teszteli. A MAXWENNS függvénnyel a megadott tartományban a legnagyobb számot adja meg, amely legalább az egyik megadott feltételnek megfelel; a legkisebb számhoz ugyanígy a MINWENNS függvény áll rendelkezésre.
 • Az Excel 2019 for Mac mostantól lehetőség van arra is, hogy a túlságosan vagy akár véletlenül kiválasztott egyes cellákat, sorokat vagy oszlopokat ismét kizárja vagy deaktiválja a kijelölésből, ami korábban nem volt lehetséges.
 • A FIRST VALUE függvény egy kezdeti értéket hasonlít össze egy listában lévő több más értékkel. Amint egyezés történik, a függvény által meghatározott eredményt adja vissza; ha nem talál egyezést, akkor az "else" értékét adja vissza.
 • Az új TEXT CHAIN funkció előnye a korábbi CHAIN funkcióval szemben, hogy rövidebb és könnyebben beírható. A TEXT CHAIN funkció mostantól támogatja a tartományreferenciákat is, míg korábban csak egy vagy egy cellára való hivatkozás volt lehetséges, így lehetővé teszi cellatartományok vagy egész oszlopok bevonását.
 • A TEXT CHAIN funkció lehetővé teszi több tartományból származó szöveg kombinálását, minden egyes elemet egy felhasználó által meghatározott elválasztóval elválasztva. A SZÖVEGKÖTVEZÉS arra is használható, hogy a cellákban szétszórt egyes szavakat mondattá kombinálja.

PivotTable optimalizálás az Excel 2019 for Mac

A PivotTable, a hatékony Excel-eszköz, amellyel nagy mennyiségű adatot lehet elemezni és értékelni többek között Measures és KPI-k segítségével, és az eredményeket egyértelműen megjeleníteni - a 2019-es verzióban a használhatósági javítások mellett számos további praktikus funkcióval bővült:

 • A késleltetett frissítés mostantól lehetővé teszi, hogy egyszerre több módosítást hajtson végre a Power Pivotban anélkül, hogy meg kellene várnia, hogy az egyes módosítások szétosztódjanak a munkafüzetben. A Power Pivot ablak bezárása után az összes módosítás egyszerre kerül kiosztásra.
 • PivotTáblák testreszabása alapértelmezett elrendezésként: Az Excel 2019 for Mac ezen praktikus funkciója lehetővé teszi, hogy ne csak testreszabjon egy pivot-táblát, hanem ezt a testreszabást alapértelmezett elrendezésként is elmentse, beleértve a részeredmények vagy az összes eredmény preferált megjelenítését, valamint a jelentés elrendezését, így a következő használatakor készen áll.
 • A kapcsolatok automatikus felismerése: Az elemzés során gyakran használt lépések alapján ez a funkció automatikusan kapcsolatokat hoz létre a munkafüzetben korábban használt táblázatok között. Ez azt is lehetővé teszi, hogy az Excel for Mac felismerje és megjelenítse, ha egy elemzés során legalább két táblázatot össze kell kapcsolni. Egy kattintással a kérdéses kapcsolatok azonnal elérhetővé válnak.
 • Az Excel 2019 for Mac programban az egyéni intézkedések mostantól közvetlenül a PivotTable mezőlistában hozhatók létre és azonnal szerkeszthetők.
 • Ha az OLAP (Online Analytical Processing) kiszolgálókat a PivotTables-en keresztül történő számításokhoz használják, a lekérdezésük most még gyorsabb, így ezek az OLAP PivotTables még gyorsabban elérhetővé válnak. Nemcsak a Microsoft SQL Server Analysis Services-hez kapcsolódó pivot táblák használhatók, hanem harmadik féltől származó OLAP-kiszolgálók adatai is.
 • Intelligens átnevezés: Ha egy munkafüzetben lévő adatmodell táblázatait és oszlopait átnevezi, az Excel 2019 for Mac automatikusan frissíti az összes megfelelő táblázatot és számítást, beleértve a munkalapokat és a DAX-képleteket is.

Táblázatok és 3D modellek könyvtárának bővítése

Az elemzések és jelentések szemléletesebbé tétele érdekében az Excel 2019 for Mac új diagramtípusokat, valamint háromdimenziós modellgrafikonokat tartalmaz, amelyeket a felhasználók az eredmények és az egyes területek funkcióinak szemléltetésére is használhatnak.

 • Az Excel 2019 for Mac új térképdiagramjai különösen a földrajzi értékek egyértelmű ábrázolására alkalmasak. A statisztikai vagy egyéb értékek és azok eloszlásának bemutatására kontinensek, országok, sőt kisebb területek, például közigazgatási körzetek és postai irányítószámok térképei is rendelkezésre állnak.
 • A tölcsérdiagramok különösen alkalmasak egy folyamat több fázisban történő eloszlásának bemutatására, mint például az értékesítés vagy az akvizíció.
 • Az Excel 2019 új 3D-s modelljei például különösen alkalmasak az összetett összefüggések három dimenzióban történő ábrázolására, mivel 360°-ban elforgathatók. A dobozból elérhető 3D ábrázolások széles skálája mellett saját maga is létrehozhatja azokat. Az Excel 2019 for Mac 3D modelljei a macOS 10.12, 10.13.4 és újabb verziókon támogatottak.
 • A skálázható vektorgrafikák, például az SVG (Scalable Vector Graphics) fájlok nagyíthatók, kicsinyíthetők és forgathatók - a képminőség romlása nélkül.
 • A képkönyvtár szabad felhasználhatósága: Az Excel 2019 for Mac könyvtárában szereplő összes ikon, piktogram, szimbólum, valamint 3D-s kép és SVG-fájl a prezentációk és munkalapok illusztrálására szabadon felhasználható, licencdíj fizetése nélkül.

Újabb új funkciók az Excelben és más Office programokban

A klasszikus Office-programokban, például az Excel 2019-ben is számos praktikus funkció áll rendelkezésre, amelyek nemcsak a tervezést, hanem a grafikák beszúrását vagy szerkesztését, valamint más praktikus eszközöket is érintenek.

Új nézeti lehetőségek és asztali funkciók az Excel for Mac

Az Excel számos háttér- és alkalmazástéma is tartozik, amelyek célja, hogy a Mac képernyőjén a lehető legkényelmesebbé tegyék a munkát, miközben a szemet is kímélik.

 • Így a fehér, a sötétszürke és a fekete témák választhatók, ez utóbbi a legerősebb kontrasztot kínálja.
 • Új szalag felhasználói felület: A korábbi szalagmegjelenítés a Office 2019-ben a Windows-típusos csempe megjelenéssel kombinálódott - de a nézeti beállításoknál továbbra is az előző verzióból ismert megjelenés választható.
 • A gyakran használt funkciókat az új nézetben jól látható helyen helyezzük el, hogy azonnal megtalálhatók legyenek.

Szabadkézi eszköz az Excel for Mac íráshoz és vázlatkészítéshez

Az Excel 2019 for Mac mostantól új szabadkézi funkciókkal is rendelkezik, amelyeket az effektusok széles választéka egészít ki. Az új Szabadkézi rajzolás eszközzel a felhasználók kijelölt területeket jelölhetnek, de ami a legfontosabb, menet közben képleteket, diagramokat stb. rajzolhatnak, és azonnal importálhatják azokat a munkafüzetbe. A felhasználóknak a következő lehetőségek állnak rendelkezésére:

 • A digitális tollak különböző kivitelben, vastagságban és színben kaphatók: van ceruza a rajzoláshoz, toll az íráshoz és szöveges részek kiemeléséhez.
 • Az olyan feltűnő grafikai effektek, mint a szivárvány, galaxis, láva, óceán, arany, ezüst, valamint a cseppárnyékok, ragyogás, 3D effektek stb. szemet gyönyörködtető designt eredményeznek, kiegészítve az előre definiált sablonokkal, amelyekkel a képeket például vonalrajzzá alakíthatjuk, vagy megváltoztathatjuk a kitöltés színét.
 • A "Freehand FormulaInsert" funkcióval az összetett matematikai képletek azonnal beilleszthetők a munkafüzetbe. Ez az egérrel is elvégezhető - csak menjen előre, és az Excel a képlet rajzát szöveggé alakítja. Azok a felhasználók, akik az Excel for Mac-et érintőképernyős eszközön használják, a képleteket toll helyett az ujjukkal is megrajzolhatják.
 • Lassó kiválasztása: A szabadkézi rajz egy területének további szerkesztéshez való kijelöléséhez nincs szükség Surface Penre - ez ujjheggyel is elvégezhető.

A hozzáférhetőség most még praktikusabban használható

Az Excel 2019 for Mac szintén praktikus funkcióként elérhető: új, valamint optimalizált funkciók támogatják az Excel-dokumentumok tartalmának olyan módon történő előkészítését, hogy még a korlátozottan értő felhasználók is könnyebben el tudják olvasni és tovább tudják szerkeszteni azokat. A támogató hibajavítás aktiválásával a javítások közvetlenül a dokumentum megfelelő helyein jelennek meg; a következő eszközök a következők:

 • A nemzetközileg alkalmazandó akadálymentesítési szabványok listája.
 • A javaslatok a "Megközelíthetőség ellenőrzése" alatt a "Felülvizsgálat" gombra kattintva jelennek meg, és egy kattintással azonnal megvalósíthatók.
 • A dokumentum akadálymentesítési problémái is azonnal megjelennek munka közben, ha a "Hozzáférhetőségi ellenőrzés folytatása" funkcióra kattint.

Egyéb hasznos funkciók az Excel 2019 for Mac verziójában

Az alábbiakban említett új funkciók a Office Suite 2019 egyéb programjai mellett az Excelben is elérhetők, és hatékonyabbá teszik a munkát:

 • Fordító: Az idegen nyelvű egyes idegen szavak, szövegrészek vagy teljes idegen nyelvű szövegek most még egyszerűbben lefordíthatók Excel. Ahelyett, hogy a böngészőn keresztül egy megfelelő weboldalt hívna fel a bevitelhez, mint korábban, ez mostantól közvetlenül az Excelben lehetséges. Az újonnan integrált fordítási funkció, beleértve az automatikus nyelvfelismerést a Microsoft Translator segítségével, több mint 60 nyelv szókincsét tartalmazza.
 • Adatvesztés elleni védelem: A Microsoft bevált DLP funkciójának integrálása az Excelbe lehetővé teszi a tartalom meghatározott irányelvek szerinti keresését valós időben, például bizalmas adatok, például számla- és hitelkártyaszámok megtalálása érdekében; ez még egyszerűbbé teszi az adatvédelmi szabályoknak való megfelelést is.

Excel 2019 for macOS rendszerkövetelmények

Annak érdekében, hogy a felhasználók telepíthessék és futtathassák az Excel 2019 for Mac-et egy Apple-eszközön, annak meg kell felelnie az alábbiakban minimális követelményként felsorolt specifikációknak:

 • Operációs rendszer: az utolsó három jelenlegi macOS operációs rendszer egyikének érvényes verziója
 • iPad és iPhone: iOS 8.0 vagy magasabb verziószámú iOS
 • Processzor: Intel
 • RAM: legalább 4 GB
 • Merevlemez: legalább 3 GB szabad hely
 • Grafikus kártya: 1.280 x 800 képpont

Vásárolja meg az Excel 2019 for Mac-et a Office önálló programként a Wiresoft-tól

AzMS Excel 2019 for Mac alapértelmezetten a Microsoft Office 2019 for macOS csomag része, de sok más Microsoft-szoftverszállítóval ellentétben a Wiresoft webáruházban az Excel 2019 for Mac önálló programként is megvásárolható, a Office suite 2019 többi összetevője nélkül. Az általunk kínált Excel programmacOS-re egy teljes értékű vásárlási verzió. Ez az Ön számára azt jelenti, hogy így nem lép előfizetési kötelezettséget a fizetős frissítésekre. Hasonlóképpen ez azt jelenti, hogy az Excel 2019 mac verziójával sem kell semmilyen időkorlátot betartania, ami a felhasználási időszakot illeti. Ez az egyfelhasználós licenc megegyezik a Office Suite 2019 for Mac található Excel programmal.

Az Excel 2019 for Mac megvásárlása a Wiresoft tehát pénzt takarít meg, ami nemcsak a szabadúszók számára előnyös, hanem a kisebb, néhány alkalmazottal rendelkező cégek számára is, akik kizárólag ezt a klasszikus táblázatkezelő szoftvert szeretnék professzionálisan vagy akár otthon használni, és nincs szükségük a teljes Office csomagra.

Legyen szó Excel, Word vagy más programokról - a Wiresoft Software Shopban kínált szoftverlicencek eredeti Microsoft termékek. Ezek általában egyfelhasználós licencek, amelyek egy mennyiségi licencből származnak, vagy egy vállalat vásárolta őket, és a Wiresoftnak történő eladásukkal újra szabadon felhasználhatók. Ez azt jelenti, hogy ez nem korlátozza használhatóságukat a funkciók vagy az időtartam tekintetében, és nem jelenti azt sem, hogy Ön mint vásárló jogi szürke zónába kerül. Mint jó hírű szoftverkereskedő, a Wiresoft kizárólag a Microsoft programok 100%-ban használható teljes verzióit kínálja ügyfeleinek.

Ha további kérdései vannak az Excel for Mac vagy bármely más Office programmal kapcsolatban, vagy ha igénybe szeretné venni szakértői tanácsadásunkat, egyszerűen lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, telefonon vagy itt a chatben.

További linkek "MICROSOFT EXCEL MAC 2019"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT EXCEL MAC 2019"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák