Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL

Azonnal letölthető

 • SW10020
 • H30-05613
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
64 813,00 Ft * 72 013,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


Project Professional 2016 Edition a legátfogóbb verziójú alkalmazás, amelyet a Microsoft a nagyobb vállalatok különösen kiterjedt projektjeinek tervezésére és biztosítására, valamint adminisztrációjára és dokumentálására fejlesztett ki. Az ehhez szükséges funkciók teljesítményét a Pro Editionben kifejezetten optimalizálták, hogy nagyobb csapatok is használhassák. Emellett a Skype for Business és az MS SharePoint segítségével történő kommunikációra is kibővített lehetőségeket kínál.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

 

Termékinformáció "MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL"

MS Project 2016 Professional - vásárolja meg az átfogó projektmenedzsment megoldást használt szoftverként

A Project Professional 2016 Edition ennek a verziónak a legátfogóbb alkalmazása, amelyet a Microsoft különösen a nagyobb vállalatoknál a nagy projektek tervezésére és megvalósítására, valamint menedzselésére és dokumentálására fejlesztett ki. Az ehhez szükséges funkciók teljesítményét a Pro Edition extra verzióban optimalizáltuk, hogy nagyobb csapatok is használhassák. Emellett a Skype for Business és az MS SharePoint segítségével kibővített kommunikációs lehetőségeket is kínál.

A professzionális projektmenedzsment-szoftver széleskörű funkciói ellenére még a tapasztalatlan felhasználók számára is gyorsan és intuitívan elsajátítható, egyrészt azért, mert a Project 2016 asztali dizájnja a Office Excel programra épül, másrészt azért, mert a funkciók könnyen és közvetlenül megtalálhatók a "Tell Me" keresési asszisztens segítségével.

A Project Professional 2016 kiadással a projektmenedzserek a kiterjedt feladatok esetében is bármikor áttekintést kaphatnak az összes fázisról és az összes érintett csapattagról. Az erőforrások, költségvetések és határidők kezeléséhez rendelkezésre álló funkciók és eszközök így egyértelműbbé teszik a projektek tervezését, kiszámíthatóbbá a megvalósítást és informatívabbá a dokumentációt.

Milyen felhasználóknak szól a Project Professional 2016 Edition?

Az MS Project 2016 professzionális kiadása pontosan azoknak a projektmenedzsereknek az igényeit szolgálja ki, akik sok összetett projektet terveznek és irányítanak, amelyekhez széles körű erőforrás-felhasználásra van szükség, beleértve a nagyobb csapatokat is, ami különösen a nagyobb vállalatoknál és szervezeteknél gyakori helyzet. Ezért a Project Professional 2016 lényeges elemként tartalmazza a Skype for Businessen keresztül történő együttműködés továbbfejlesztett képességét, valamint a Microsoft SharePoint vagy Microsoft Project Serverrel való szinkronizálást - amennyiben ezeket is használják a kommunikációra.

Ezen túlmenően a Project 2016 Professionalbe integrált összes funkció és funkció - beleértve a meglévő üzleti intelligenciaeszközöket is - minden előfeltételt biztosít a bármilyen méretű projektek sikeres kezeléséhez - a tervezéstől és adminisztrációtól kezdve az idő- és költségtervek létrehozásán át az összes fázisra vonatkozó jelentések készítéséig.

A Wiresoftnál a Microsoft Project 2016 Professional kiadásának egyszeri licencvásárlási változata használt szoftverként különösen kedvező árú, így a beszerzése gazdaságosabbá válik, különösen nagyobb csapatok számára. Mivel ez a verzió a Windows 7-en is fut, nem szükséges újabb operációs rendszer beszerzése, azonban a Microsoft Project más kiadásaival vagy más alkalmazásokkal együtt ilyeneket is talál a Wiresoft szoftverek webáruházában - mindig használt szoftverként, kedvező feltételekkel. Az alábbi áttekintés a Project 2016 Professional kiadás legfontosabb funkcióit mutatja be.

Az MS Project 2016 Professional kiadás exkluzív funkciói és jellemzői

Az MS Project 2016 Pro Edition egy olyan funkciótöbbletet kínál, amely döntő hozzáadott értéket biztosít a sikeres projektmegvalósításhoz, különösen a nagyobb vállalatok számára:

 • Jobb kommunikáció a Skype for Business segítségével: Az MS Project Professional 2016-ot a Skype for Business használatára tervezték, ami tovább optimalizálja a kommunikációt és ezáltal a csapatmunkát.
 • Szinkronizálás a SharePointtal : Az MS SharePointot használó felhasználók a Project Professional 2016-ban élvezhetik a valós idejű szinkronizálás előnyeit, valamint azt, hogy szinte bárhonnan hozzáférhetnek a projektekhez, szerkeszthetik a feladat- és tevékenységlistákat, és így mindig naprakészek maradnak.
 • Az egyes projektek alapjául szolgáló Gantt-diagram kiemeli az egyes feladatok útvonalát, így a felhasználók mindig tájékozottak az egyes feladatokról és azok kapcsolatáról, illetve fontosságáról az egész projekt szempontjából.

Az MS Project 2016 egyéb új funkciói és eszközei a következők

Az MS-től megszokott környezetben való munkavégzés Office a megszokott környezet megkönnyíti az elindulást és az alkalmazás intuitív használatát: A Project 2016 kiadásait a Office-ra jellemző, a szalagot is tartalmazó asztali nézettel analóg asztali nézet jellemzi; különösen az Excel-t használó felhasználók ezért gyorsan eligazodnak a Projectben.

Új projekt létrehozása néhány kattintással lehetséges: egy semleges Gantt-diagram mindig rendelkezésre áll sablonként, amelybe a projektadatok Excelből, Wordből, Outlookból vagy PowerPointból importálhatók.

Az azonos generációs Office verzióval analóg módon itt is elérhető a "Mondd meg, mit akarsz csinálni" keresési funkció, amely a komplex rendszeren belüli funkciók gyorsabb megtalálására szolgál. Ehhez rendelkezésre áll egy beviteli mező, amelybe beírja a megfelelő keresőszót vagy kérdést - a válasz egy listaként jelenik meg az összes megfelelő megoldással, beleértve a folyamat leírását is. Az MS Project 2016 számos egyéb funkciója között különösen a következők szerepelnek:

Portfólió- és erőforrás-kezelés

Az MS Project 2016 központi feladatkörét továbbra is a portfóliókezelés jelenti: a Microsoft Project Client segítségével bármikor ellenőrizhető a szoftverbe bevitt összes projekt aktuális állapota, beleértve a határidők betartásával kapcsolatos problémákról vagy a rendelkezésre álló erőforrásokról - például munkaerő vagy költségvetés - szóló információkat. Ehhez a Project 2016 saját megjelenítéseket vagy nézeteket biztosít.

Az MS Project 2016 Pro a vezérlési funkciók mellett további eszközöket is biztosít az erőforrások célzott kezeléséhez azok típusától függően. Ezeket "Munka", "Anyag" és "Költség" kategóriákra osztjuk, amelyek jobban megfelelnek az adott jellemzőknek vagy kritikus pontjaiknak: A költség- és időkorlátok, az emberek stb. így pontosabban ellenőrizhetők. Az erőforrás-állományban ezek központilag rögzíthetők, és külön-külön hozzárendelhetők az egyes projektekhez és szakaszokhoz.

Erőforrás-menedzsment / erőforrás-befogadás, beleértve a csapattervezőt is

A Project 2016 "Resource Engagement" eszköze a projektvezetők és a csapatok közötti erőforrás-megállapodások részletes létrehozására szolgál, hogy időben azonosítani lehessen a szűk keresztmetszeteket. Az integrált erőforrás-állomány használható a projektek összes rendelkezésre álló erőforrásának kezelésére, a "Csapattervező" pedig a projektben részt vevő csapattagok közötti rendelkezésre álló kapacitások koordinálására.

Több idővonal és hierarchia

A Project 2016 Pro továbbfejlesztett idővonal-funkcióival a projektek sokkal differenciáltabb áttekintése válik lehetővé: egy projekthez több idővonal is létrehozható, amelyek mindegyike más-más szempontra összpontosít: például az általános, az összes fázist áttekintő idővonal kiegészíthető egy másik nézettel, amely egy adott fázist mutat be részletesebben. Hasonlóképpen, egy "Mérföldkövek" nézet is hozzáadható. A felhasználók a Gantt-nézetre kattintva egyszerűen hozzáadhatják a megfelelő ábrázolásokat, a megfelelő beállítások pedig a szalagról érhetők el.

Ezenkívül a Project 2016-ban a projektek hierarchikusan alprojektekre oszthatók egy főprojektre és alprojektekre. Ez az ábrázolás összekapcsolja a két szintet egymással, így az egyes szakaszok feladatai ellenőrizhetőek maradnak: a projektvezető mindig nyomon követi az ütemterv minden részét, mivel a főprojektből származó összes információ megjelenik az alárendelt projektben is.

"Mi lenne, ha" elemzések

A projekt tényleges előrehaladásának tervezése és ellenőrzése mellett a menedzsment feladata az is, hogy megbízható előrejelzéseket készítsen a jövőbeli menetről. A Project 2016 Professional erre a célra megfelelő eszközt kínál, amellyel a projektmenedzserek különböző forgatókönyveket futtathatnak végig, amelyek segítségével előre azonosíthatók az olyan tipikus problémák, mint az erőforrás-szűk keresztmetszetek vagy a szűkös határidők. A megfelelő folyamatok elemzése és bemutatása mellett a "Mi lenne, ha" elemzés megfelelő megoldásokat mutat be, így nagyobb mozgástér nyílik a cselekvésre.

Szakmai jelentéskészítés az MS Project 2016-ban

A projektmenedzser egyik tipikus feladata, hogy a projekt előrehaladását, de a sikereket és a nehézségeket is dokumentálja, hogy ezek alapján a jövőbeni hasonló feladatokhoz is készülhessenek tartalmas jelentések a projekt egyes szakaszairól. Ehhez a Microsoft Project 2016 különböző sablonokat és táblázatokat, valamint nézeteket kínál:

 • A régebbi - időtartamra, költségekre, határidőkre stb. vonatkozó - alapterv értékek összehasonlíthatók a projekt aktuális tervértékeivel, hogy azonnal azonosítani lehessen az eltéréseket.
 • Az egyes szempontokról grafikus jelentések is készíthetők, és a projektadatok további feldolgozás céljából Excel vagy MS Visio formátumba exportálhatók.
 • A dinamikus jelentések közvetlenül alkalmazkodnak a tervezés változásaihoz; PowerPointban, Wordben vagy Outlookban is használhatók.
 • A "burndown" jelentések lehetővé teszik a még be nem fejezett, a tervezési szakaszban lévő projektek és a már befejezett projektek összehasonlítását.

A Microsoft Project 2016 Professional hardver- és egyéb követelményei

A Microsoft Project 2016 Professional Edition 32 bites és 64 bites változatban is telepíthető - a verziótól függően eltérő követelmények vonatkoznak rá, többek között a memória tekintetében. A Microsoft Project Serverrel való használathoz bizonyos operációs rendszerkövetelmények lehetnek szükségesek. A Project 2016 támogatja a multi-touch funkciót a megfelelően felszerelt kijelzők esetében a Windows 8-tól, és ezért alkalmas mobil használatra iOS vagy Android végberendezésen.

 • Támogatott operációs rendszerek: min. Windows 7 vagy magasabb verzió
 • Támogatott szerver operációs rendszerek: legalább Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2 vagy Windows 10 Server
 • Processzor: x86, legalább 1 GHz; x64, legalább 2 GHz, SSE2
 • RAM: legalább 1,0 GB RAM (32 bites) vagy legalább 2,0 GB RAM (64 bites)
 • Merevlemez tárhely: legalább 3,0 GB
 • Felbontás: legalább 1 024 x 768 képpont
 • Grafikus kártya: DirectX 10

Vásároljon MS Project 2016 Professional a Wiresoftnál használt szoftverként alacsony áron

Az MS Project 2016 Professional kiadásának egyfelhasználós licencét a Wiresoft webáruházban használt szoftverként lehet megvásárolni - ára ezáltal lényegesen olcsóbb, mint a megfelelő új áruké -, azonban maga a jelölés nem jelent semmilyen korlátozást a funkciók körében, már csak azért sem, mert a szoftverek általában nincsenek kitéve az elhasználódásnak.

Az MS Project 2016 Professional Edition egyfelhasználós licencét ezért Használt szoftvernek nevezzük, mivel az ugyanezen program egy vállalatnál korábban használt mennyiségi licencének feloldása, valamint egyedi licencekre való felosztása révén jött létre. A mennyiségi licenc felosztása azonban semmilyen negatív hatással vagy korlátozással nem jár az egyedi licenc használhatóságára, és ez a folyamat nem jelent jogilag nem engedélyezett eljárást, mivel a Microsoft által használt szoftverek Wiresoft által kínált összes ilyen licenc, valamint ez a Project 2016 Professional licenc az EU-ban található vállalatoktól származik, amelyek az EU-ban érvényes joghatóság alá tartoznak. Ez egyértelműen kimondja, hogy az ilyen használt szoftverek értékesítése jogi folyamat, amit különböző bírósági ítéletek is egyértelműen megerősítettek; ezért a vevők felelősségi kockázata megbízhatóan ki van zárva, ráadásul a Wiresoft használt szoftverei az adott szoftver korábbi vevőinek vagy eladóinak teljes dokumentációja miatt mindig auditálhatóak.

Az egyszeri licenc jelentősen csökkentett ára mellett, mint vásárlási verzió, további előnye a korlátlan használhatóság, mivel nincsenek kötelező előfizetési költségek.

A használt szoftverek megvásárlása a Wiresoft-tól ezért mindig biztos befektetés ügyfeleink számára, ami csak előnyökkel jár az Ön számára! Így az MS Project 2016 Professional használt licencének megvásárlásakor nemcsak az előnyös árból, hanem az azonnali letöltésből és a licenc közvetlen aktiválásából is profitálhat a mellékelt érvényes licenckulccsal.

Nemcsak az MS Project 2016, hanem számos más Microsoft szoftvertermék használt szoftverlicencét is, ezért olcsó alternatívát kínál arra, hogy számos olyan újabb és régebbi Microsoft programkiadást is használhasson, amelyek a szokásos kereskedelemben egyfelhasználós licencként nem elérhetőek. A Wiresoft használt szoftverek boltjában számos más Microsoft alkalmazást is talál, amelyeket az MS Project 2016 Professional programmal együtt használhat, mint például a Windows 10 vagy a Windows Server 2016. Ha bármilyen kérdése van az MS Project 2016 Professional programmal vagy bármely más, itt kínált Microsoft programmal kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat a chaten, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák