Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 DEVICE CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10085
 • 6VC-03222
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
16 844,00 Ft * 18 714,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 1x Device CAL
Rendszer  Windows szerver
CAL RDS Device CAL
Szállítási terjedelem Licencazonosító + hitelesítési kód 
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Terminál-kiszolgáló Kompatibilis


A Windows szerverek Távoli asztali szolgáltatásainak (RDS) használatához minden felhasználónak szüksége van egy ügyfél-hozzáférési licencre (CAL), amely lehetővé teszi számára, hogy a Windows programokat a vállalati hálózaton belül - beleértve a fájlokat is - és helyileg önállóan elérje. Erre a célra többek között léteznek a Távoli asztali szolgáltatásokhoz tartozó Device CAL-ok, amelyeken keresztül ezek egy regisztrált végberendezés (eszköz) számára elérhetővé válnak egy távoli asztali munkamenethez. Az RDS Device CAL-ok a Wiresoft használt szoftvereként a hagyományos licencszolgáltatók olcsó alternatíváját jelentik, mivel ugyanazt a funkcionalitást kínálják.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 DEVICE CAL"

Eszköz CAL-ok a Remote Desktop Services a Windows Server 2019-hez, mint használt szoftverhez

Ahhoz, hogy a Windows szerverek távoli asztali szolgáltatásait (RDS) használni lehessen, minden felhasználónak szüksége van egy ügyfél-hozzáférési licencre (CAL), amely lehetővé teszi számára, hogy a vállalati hálózaton belül - beleértve a fájlokat is - és helyileg önállóan hozzáférjen a Windows programokhoz. Erre a célra többek között a Remote Desktop Services oldalon találhatóak Device CAL-ok, amelyeken keresztül ezek egy regisztrált végberendezés (Device) számára elérhetővé válnak egy távoli asztali munkamenethez. Az RDS Device CAL-ok a Wiresoft használt szoftvereként a hagyományos licencszolgáltatók olcsó alternatíváját jelentik, mivel ugyanazt a funkcionalitást kínálják, mint a Microsoft hivatalos mennyiségi licencprogramjának CAL-jai.

Milyen előnyökkel járnak az RDS CAL-ok a Windows Server 2019 számára?

A Remote Desktop Services - korábbi nevén Terminálszolgáltatások - dedikált kiszolgálói szerepet képviselnek a Windows Server 2019 vagy annak régebbi verzióiban. Az RDS vezérli a Windows-programok elérését, amelyek az adott Windows szerveren keresztül állnak rendelkezésre, egy távoli asztali munkameneten keresztül. A megfelelő ügyfél-hozzáférési licenccel - ebben az esetben például egy RDS Device CAL - rendelkező felhasználók ezt követően ezeket az ezzel felszerelt PC-vel, laptopdal vagy hasonlóval használhatják a vállalati hálózaton belül vagy helyileg függetlenül (távolról), internetkapcsolaton keresztül.

A Windows Távoli asztali szolgáltatások a felhasználók számára az eszköz- (és felhasználói) CAL-ok előnyei mellett a rendszergazdák számára is számos előnyt kínálnak, mivel sokkal hatékonyabbá teszik a kezelést: A szoftver központilag telepíthető vállalati környezetben, így nem kell minden egyes végpontra külön-külön telepíteni. Ehelyett egyetlen helyen - a kiszolgálón - biztosítják, és szükség esetén frissítik is.

Az RDS CAL-engedéllyel rendelkező felhasználók hozzáférése is szabályozható, mivel az egyes felhasználókhoz egyedi jogok rendelhetők . A munkaállomások karbantartásával és rendelkezésre bocsátásával kapcsolatos teljes erőfeszítéseket így jelentősen csökkentik a Windows szerverekhez tartozó RDS CAL-ok.

Milyen előnyökkel járnak a felhasználók számára a Távoli asztali szolgáltatás eszköz CAL-ok?

A Windows Server 2019 RDS Device CAL-al rendelkező felhasználók így egységes Windows munkakörnyezetet élvezhetnek, függetlenül attól, hogy milyen helyről érik el a regisztrált végberendezésükkel - és függetlenül attól, hogy melyik felhasználó használja a Remote Desktop Services oldalt az adott PC-n, laptopon, táblagépen stb.

Amikor az engedélyezett végberendezés a Device CAL-on keresztül hozzáfér egy adott programhoz az állomással való távoli asztali munkamenet során, az a kiszolgálón kerül végrehajtásra, függetlenül a többi ügyfélkapcsolattól. A felhasználó csak a saját munkamenetét látja.

Ha a régebbi eszközök gyengébb teljesítménnyel vagy hardverrel rendelkeznek, a Remote Desktop Services segítségével kihasználhatják a Windows kiszolgáló teljesítményét, csökkentve ezzel az újabb hardverek telepítésének költségeit is.

Verziókompatibilitás a Windows Server távoli asztali szolgáltatási CAL-ok esetében

Egy hozzáférési jogokkal rendelkező eszközhöz tartozó Device CAL-nak (vagy egy User CAL-nak) mindig kompatibilisnek kell lennie az aktuális Windows kiszolgáló verziójával, különben nem használható távoli kapcsolat létrehozására egy munkamenethez. Egy 2019-es RDS Device CAL tehát hozzáférhet a Windows Server 2019 vagy akár egy régebbi szerverváltozathoz, például a 2016-oshoz (downgrade) - de a jövőben nem lehetséges magasabb szerverváltozatokhoz.

Az eszköz CAL-k és a felhasználói CAL-k összehasonlítása a Remote Desktop Services oldalon a Windows Server 2019 esetében

Alapvetően: egy Microsoft Server szoftver megvalósítása mindig független a tényleges használatától - ehhez megfelelő hozzáférési licenc szükséges. A Microsoft a Windows kiszolgáló használatához szükséges hozzáférési jogokat saját licencrendszerén keresztül szabályozza, amely a Client Access Licences vagy rövidített CAL-okon alapul. Amint azt már fentebb leírtuk, a Remote Desktop ServicesCAL-ok biztosítják, hogy csak az arra jogosult alkalmazottak férjenek hozzá a Windows kiszolgálóhoz, akár helyben és függetlenül is . Az RDS CAL rendszer a szerveradminisztrátorok számára a hozzáférési jogok differenciált kezelésének lehetőségei mellett további biztonságot is jelent, mivel a hozzáférési licenc (Device CAL) nélküli külföldi felhasználók vagy nem regisztrált végberendezések nem férnek hozzá a rajta keresztül elérhető szolgáltatásokhoz és adatokhoz.

A Microsoft kétféle CAL-típust kínál a Remote Desktop Services oldalon a Windows Server 2019 számára:

 • Device CAL az RDS-hez, amikor egyetlen végpont (PC, laptop, asztal, mobil) kap hozzáférési jogokat
 • User CAL az RDS-hez, amikor egy adott felhasználó hozzáférési jogokat kap

A Device CAL for Remote Desktop Services 2019 speciális jellemzői

A Device CAL elvileg kizárólag egyetlen, dedikált és ennek megfelelően regisztrált végberendezésre vonatkozik. A Device CAL a Remote Desktop Services szabályozza a Windows kiszolgálóhoz vagy állomáshoz való hozzáférési jogait minden egyes távoli asztali munkamenethez. Minden olyan alkalmazott, aki használhatja vagy használhatja a szóban forgó számítógépet, laptopot stb., a  weboldalon keresztül használhatja a Remote Desktop Services oldalt. A helytől függetlenül használható laptopok, táblagépek vagy mobileszközök esetében az adott felhasználó szabadon dönthet arról, hogy az RDS-t a vállalat telephelyén, útközben vagy otthon használja-e.Office.

Eszközönkénti licencelési módban az ügyfélszámítógépek közötti kapcsolat első létrehozásakor az eszköz ideiglenes hozzáférési licencet kap az adott kapcsolathoz. Ha ez a kapcsolat másodszor is létrejön egy kiszolgálóval, mint a távoli asztali munkamenetek gazdájával, a rendszer állandó Device RDS CAL-t állít ki hozzá - feltéve, hogy van ilyen.

A Windows Server 2019 RDS Device CAL-ok funkciói az RDS-hez egy pillantásra

 • Az eszköz CAL-ok fizikailag mindig egy adott végponthoz vannak hozzárendelve - nem pedig egy adott felhasználóhoz
 • Minden egyes RDS Device CAL-t a megfelelő licenckiszolgáló követ, és ez a
 • függetlenül az Active Directoryban történő regisztrációtól
 • Az eszközökhöz ideiglenesen rendelkezésre álló RDS CAL-ok 52 és 89 nap között érvényesek
 • A meghatározott Device CAL-ok száma nem lehet túlterhelt

Következtetés

Az, hogy a Remote Desktops Service CAL melyik típusa kínál több előnyt egy vállalat számára, az egyedi esettől függ. Nem lehetséges továbbá az Eszköz CAL-t Felhasználói CAL-ra módosítani és fordítva. Az ügyfél-hozzáférési licencek egy bizonyos típusa mellett tehát a vásárláskor kell dönteni. A Device CAL-ok esetében ez az alkalmazottak és a munkaállomások számától függ: Ha például több alkalmazott használja egy végberendezést, vagy ha túlnyomórészt a vállalat telephelyén dolgoznak, akkor a Device CAL for RDS több előnyt kínál.

Technikai információk a Remote Desktop Services a Windows Server 2019-ről

A Windows Server 2019-es RDS-hez tartozó CAL-ok esetében ezek több komponensből állnak, amelyek végső soron lehetővé teszik, hogy egy végberendezés vagy egy felhasználó használhassa a Windows programokat:

 • A távoli asztali licencelés szabályozza az RDS CAL-k használatát, és biztosítja azokat az eszköz számára.
 • A Távoli asztali munkamenetgazda kezeli az eszköz (vagy felhasználó) számára munkamenetenként biztosított összes asztali számítógépet vagy programot.
 • A Távoli asztali kapcsolat bróker kezeli az RDS-kapcsolatokat, és helyreállítja azokat, ha a munkamenet során megszakad a kapcsolat.
 • Nyilvános hálózatban a Remote Desktop Gateway ellenőrzi a végberendezés hozzáférését a Windows asztali géphez.
 • A Remote Desktop Services webes hozzáférés az RDS CAL-on keresztül biztosít hozzáférést egy webes portálon keresztül bizonyos felhasználók vagy csoportok számára.

Vásároljon Microsoft Device CAL-okat a Remote Desktop Services 2019 weboldalhoz olcsón, egyedi licencek formájában a Wiresoft webáruházában

A Windows Server 2019 RDS-hez tartozó Device CAL-ok már elérhetők a Wiresoft Online Shopban egyedi licencekként - használt szoftverként, különösen kedvező áron, a használhatóságot érintő hátrányok nélkül.

Milyen eszköz CAL-okat használnak a Windows távoli asztali szolgáltatásokhoz?

A Wiresoft Online Shopban a Wiresoft Online Shopban a következő eszközökhöz kínált Device CAL-ok Remote Desktop Services a Windows Server 2019 hozzáférési licencek a végberendezésekhez egy másik cégtől származó megfelelő mennyiségi licencből. A Wiresoft megvásárolta a nem szükséges egyszeri hozzáférési licenceket a végberendezésekhez vagy a teljes mennyiségi licencet ettől a cégtől, az utóbbit feloldotta, és ezeket az ügyfél-hozzáférési egyszeri licenceket kínálja az eszközökhöz.

Az eladással vagy a felosztásukkal ezeket mostantól használt szoftvereknek nevezték. Ez az új megnevezés azonban nem jelenti a Remote Desktop Services használhatóságának korlátozását még az időtartamra vonatkozóan sem, sem az RDS Device CAL funkcióinak általános elhasználódását.

Milyen biztonságot nyújtanak a Remote Desktop Services Device CAL-ok használt szoftverként?

A Wiresoft segítségével a használt szoftverek vásárlása nem csak olcsóbb az Ön számára, de biztonságos is! Még egy Single User CAL a Microsoft Remote Desktop Services a Windows Server 2019-hez a Wiresoftnál nem csak a hasonló új árukhoz képest alacsonyabb árat kínál, hanem már az azonnali letöltéssel és a licenc aktiválásával a mellékelt érvényes mennyiségi licenckulcs vevői biztonságot is kínál.

A Wiresoft által kínált Microsoft RDS Device CAL-ok a Windows Server 2019-hez kizárólag szervezetek vagy vállalatok licenckészleteiből származnak. Ezért nem csak az RDS-hez tartozó CAL-ok vagy más Microsoft-programhoz való hozzáférési licencek használt szoftverként történő megvásárlása, hanem azok használata sem jelent jogi jogsértést ügyfeleink számára, mivel mind a CAL-okkal való kereskedelem, mind a CAL-ok használt szoftverként történő használata jogilag megengedett, amit különböző bírósági határozatok újra és újra egyértelműen megerősítettek.

Az Ön előnyei a Device CALs használt szoftverével a Remote Desktop Services 2019 számára

Azzal, hogy a Remote Desktop Services Windows Server 2019 - vagy más ügyfél-hozzáférési licencek - Device CAL-ok egyenként vagy nagyobb számban történő megvásárlását a Wiresoft használt szoftvereként kínáljuk, Ön mint ügyfelünk nemcsak olcsóbb alternatívát kap a hasonló hagyományos ajánlatokhoz képest a Windows Server szolgáltatások távoli elérésének licencelésére, hanem a Windows Server korábbi verzióihoz is vásárolhat RDS CAL-okat az online áruházban. Ez azt is lehetővé teszi, hogy a meglévő régebbi kiszolgáló-konstellációhoz - beleértve a Microsoft programokat is - ügyfél-hozzáférési licenceket adjon hozzá, anélkül, hogy kompatibilitási problémáktól kellene tartania. Profitáljon a Microsoft RDS CAL-ok különböző verzióinak széles választékából a Windows Serverhez használt szoftverként!

A Wiresoft Software-Shopban a Windows Server 2019 eszköz CAL-okat, valamint a Remote Desktop Services régebbi Windows Server verziókhoz, valamint más Microsoft Server programokhoz tartozó felhasználói CAL-okat és további ügyfél-hozzáférési licenceket talál - olcsó használt szoftverként, azonnali letöltésre. Ha bármilyen kérdése van a Windows Server 2019 RDS Device CAL-okkal vagy bármely más Microsoft-termékkel kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe szakértői tanácsadásunkat a csevegőben, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 DEVICE CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 DEVICE CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

MICROSOFT WORD 2019 MICROSOFT WORD 2019
19 696,00 Ft *
Kategóriák