Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK DEVICE CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10381
 • 6VC-03222
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
80 369,00 Ft * 89 298,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 5x Device CAL
Rendszer  Windows Server
CAL RDS Device CAL
Szállítási terjedelem Licencazonosító + hitelesítési kód 
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Terminál szerver Kompatibilis


A Windows szerverek Távoli asztali szolgáltatásainak (RDS) használatához minden felhasználónak szüksége van egy ügyfél-hozzáférési licencre (CAL), amely lehetővé teszi számára, hogy a Windows programokat a vállalati hálózaton belül - beleértve a fájlokat is - és helyileg önállóan elérje. Erre a célra többek között léteznek a Távoli asztali szolgáltatásokhoz tartozó Device CAL-ok, amelyeken keresztül ezek egy regisztrált végberendezés (eszköz) számára elérhetővé válnak egy távoli asztali munkamenethez. Az RDS Device CAL-ok a Wiresoft használt szoftvereként a hagyományos licencszolgáltatók olcsó alternatíváját jelentik, mivel ugyanazt a funkcionalitást kínálják.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK DEVICE CAL"

5x Device CAL a Windows Server 2019 Távoli asztali szolgáltatásokhoz használt szoftverekként

Ahhoz, hogy a Windows szerverek távoli asztali szolgáltatásait (RDS) használni tudja, minden felhasználónak szüksége van egy ügyfél-hozzáférési licencre (CAL), amely lehetővé teszi számára, hogy a Windows programokat a vállalati hálózaton belül - beleértve a fájlokat is - és helyileg önállóan elérje. Ebből a célból a távoli asztali szolgáltatásokhoz 5x Device CAL van, amelyeken keresztül ez az öt regisztrált végberendezés (Device) elérhetővé válik a távoli asztali munkamenethez. A Wiresoft használt szoftverként kínált RDS Device CAL-jai a hagyományos licencszolgáltatók olcsó alternatíváját jelentik, mivel ugyanazt a funkcionalitást kínálják, mint a Microsoft hivatalos mennyiségi licencprogramjának CAL-jai.

Milyen előnyei vannak a Windows Server 2019 RDS CAL-oknak?

A távoli asztali szolgáltatások - korábbi nevükön Terminálszolgáltatások - a Windows Server 2019 vagy régebbi verziói dedikált kiszolgálói szerepkörök. Az RDS az adott Windows Server mint hoszton keresztül elérhető Windows programokhoz való hozzáférést vezérli távoli asztali munkameneten keresztül. Azok a felhasználók, akik rendelkeznek a megfelelő ügyfél-hozzáférési engedéllyel - ebben az esetben például egy RDS Device CAL -, ezeket az ezzel felszerelt PC-vel, laptopdal vagy hasonlóval használhatják a vállalati hálózaton belül vagy helyileg függetlenül (távolról), internetkapcsolaton keresztül.

Az eszköz- (és felhasználói) CAL-ok felhasználók számára nyújtott előnyei mellett a Windows Távoli asztali szolgáltatások a rendszergazdák számára is számos előnnyel járnak, mivel sokkal hatékonyabbá teszik az adminisztrációt: A szoftvereket központilag lehet biztosítani a vállalati környezetben, így nem kell minden egyes végberendezésre külön-külön telepíteni. Ehelyett egyetlen tárolóhelyen - a szerveren - történik, és szükség esetén frissítésre is sor kerül.

Az RDS CAL-on keresztül engedélyezett felhasználók hozzáférése is így szabályozható, mivel az egyes felhasználókhoz egyedi jogok is rendelhetők. A munkaállomások karbantartásával és rendelkezésre bocsátásával kapcsolatos összes erőfeszítés így jelentősen csökken a Windows Server RDS CAL-ok révén.

Milyen előnyökkel járnak a felhasználók számára a Távoli asztali szolgáltatás eszköz CAL-ok?

A Windows Server 2019 RDS Device CAL-al felszerelt felhasználók így egységes Windows munkakörnyezetet élvezhetnek, függetlenül attól, hogy a regisztrált végberendezésükkel melyik helyről érik el azt - és függetlenül attól, hogy melyik felhasználó használja a Távoli asztali szolgáltatásokat az adott PC-n, laptopon, táblagépen stb.

Ha az engedélyezett végberendezés az Eszköz CAL-on keresztül hozzáfér egy adott programhoz az állomással való távoli asztali munkamenet során, akkor az a szerveren kerül végrehajtásra, függetlenül a többi ügyfélkapcsolattól. A felhasználónak csak a saját munkamenete jelenik meg.

Ha a régebbi eszközök gyengébb teljesítményűek vagy gyengébb hardverrel rendelkeznek, a Távoli asztali szolgáltatások segítségével a Windows-kiszolgáló teljesítményét használhatják, így az újabb hardverek biztosításának költségei is csökkennek.

A Windows Server távoli asztali szolgáltatási CAL-ok verzió-kompatibilitása

A hozzáférési jogokkal rendelkező eszközhöz tartozó eszköz CAL-nak (vagy a felhasználói CAL-nak) mindig kompatibilisnek kell lennie az aktuális Windows Server verzióval, különben nem használható távoli kapcsolat létrehozására egy munkamenethez. Egy 2019-es RDS Device CAL tehát hozzáférhet a Windows Server 2019-hez vagy egy régebbi kiszolgálóverzióhoz, például a 2016-oshoz (downgrade) - de a jövőben nem lehetséges magasabb kiszolgálóverziókhoz.

A Windows Server 2019 távoli asztali szolgáltatásainak eszköz- és felhasználói CAL-ok összehasonlítása

Alapvetően: A Microsoft kiszolgálószoftver implementációja mindig független a tényleges használatától - ehhez megfelelő hozzáférési licenc szükséges. A Microsoft a Windows-kiszolgáló használatához szükséges hozzáférési jogokat saját licencrendszerén keresztül szabályozza, amely az ügyfél-hozzáférési licenceken (Client Access Licences, röviden CAL) alapul. Amint azt már fentebb leírtuk, a Távoli asztali szolgáltatások CAL-jai biztosítják, hogy csak az arra jogosult alkalmazottak férjenek hozzá a Windows-kiszolgálóhoz, akár helyben és függetlenül is. Az RDS CAL rendszer a szerveradminisztrátorok hozzáférési jogok differenciált kezelésének lehetőségei mellett további biztonságot is jelent, mivel a hozzáférési licenc (Device CAL) nélküli külföldi felhasználók vagy nem regisztrált végberendezések nem férnek hozzá a rajta keresztül elérhető szolgáltatásokhoz és adatokhoz.

A Microsoft kétféle CAL-típust kínál a Windows Server 2019 távoli asztali szolgáltatásaihoz:

 • Device CAL az RDS-hez, amikor egyetlen végberendezés (PC, laptop, asztal, mobil) kap hozzáférési jogokat
 • Felhasználó CAL az RDS-hez, ha egy adott felhasználó hozzáférési jogokkal rendelkezik

A Device CAL for Remote Desktop Services 2019 speciális jellemzői

A Device CAL elvileg kizárólag egyetlen, dedikált és ennek megfelelően regisztrált végberendezésre vonatkozik. Az Eszköz CAL a távoli asztali szolgáltatásokhoz szabályozza a Windows-kiszolgálóhoz vagy -állomáshoz való hozzáférési jogokat minden egyes távoli asztali munkamenethez. Minden olyan alkalmazott, aki használhatja a szóban forgó számítógépet, laptopot stb., vagy használhatja azt, a  oldalon igénybe veheti a Távoli asztali szolgáltatásokat. A helytől függetlenül használható laptopok, táblagépek vagy mobileszközök esetében az adott felhasználó szabadon dönthet arról, hogy az RDS-t a vállalat telephelyén, útközben vagy az otthoni irodában használja.

A készülékenkénti licencelési módban az ügyfélszámítógép és a készülék közötti kapcsolat első alkalommal történő létrehozásakor ideiglenes hozzáférési engedélyt adunk erre a kapcsolatra. Amint ez a kapcsolat másodszor is létrejön egy távoli asztali munkamenetek fogadójaként szolgáló kiszolgálóval, egy állandó Device RDS CAL-t állít ki hozzá - feltéve, hogy rendelkezésre áll.

A Windows Server 2019 RDS-hez készült Device CAL-ok jellemzői áttekintésképpen

 • Az eszköz CAL-ok fizikailag mindig egy adott végberendezéshez vannak hozzárendelve - és nem egy adott felhasználóhoz
 • Minden egyes RDS Device CAL-t a megfelelő licenckiszolgáló követ, és ez a
 • függetlenül az Active Directoryban történő regisztrációtól
 • Az eszközökhöz ideiglenesen rendelkezésre álló RDS CAL-ok 52 és 89 nap között érvényesek
 • A meghatározott Device CAL-ok száma nem lehet túlterhelt

Következtetés

Az, hogy a Remote Desktops Service CAL melyik típusa kínál több előnyt egy vállalat számára, az egyedi esettől függ. Nem lehetséges továbbá, hogy egy Device CAL-t User CAL-ra cseréljen és fordítva. Az ügyfél-hozzáférési engedélyezés egy adott formája mellett ezért a vásárláskor kell dönteni. A Device CAL-ok esetében ez az alkalmazottak és a munkaállomások számától függ: Ha például több alkalmazott használja egy végberendezést, vagy ha túlnyomórészt a vállalat telephelyén dolgoznak, akkor a Device CAL for RDS több előnyt kínál.

Technikai információk a Windows Server 2019 távoli asztali szolgáltatásairól

A Windows Server 2019 RDS-hez tartozó CAL-ok több összetevőből állnak, amelyek végső soron lehetővé teszik, hogy egy végberendezés vagy egy felhasználó használhassa a Windows-programokat:

 • A távoli asztali licencelés szabályozza az RDS CAL-k használatát, és teszi azokat elérhetővé egy eszköz számára.
 • A Távoli asztali munkamenetgazda kezeli az összes asztali számítógépet vagy programot, amely munkamenetenként elérhetővé válik egy eszköz (vagy felhasználó) számára.
 • A Távoli asztali kapcsolat bróker kezeli az RDS-kapcsolatokat, és újra létrehozza azokat, ha a munkamenet során megszakadnak.
 • A Remote Desktop Gateway szabályozza a Windows-asztalhoz való hozzáférést a nyilvános hálózaton lévő végberendezésen keresztül.
 • A Webes hozzáférés a távoli asztali szolgáltatásokhoz az RDS CAL-on keresztül egy webes portálon keresztül biztosít hozzáférést bizonyos felhasználók vagy csoportok számára.

Vásároljon Microsoft Device CAL-okat a Remote Desktop Services 2019 távoli asztali szolgáltatásokhoz alacsony áron, egyedi licencek formájában a Wiresoft webáruházában

AWindows Server 2019 RDS-hez tartozó Device CAL-ok már elérhetők a Wiresoft online áruházban - használt szoftverként, különösen kedvező áron, a használhatóságot érintő hátrányok nélkül.

Milyen eszköz CAL-okat használnak a Windows távoli asztali szolgáltatásokhoz?

A Wiresoft Online Shopban a Windows Server 2019 távoli asztali szolgáltatásokhoz kínált Device CAL-ok a végeszközökhöz való hozzáférési licencek, amelyek egy másik cégtől származó megfelelő mennyiségi licencből származnak. A Wiresoft megvásárolta ettől a cégtől a nem szükséges egyéni hozzáférési licenceket a végberendezésekhez vagy a teljes mennyiségi licencet, az utóbbit felbontotta, és ezeket az ügyfél-hozzáférési egyéni licenceket kínálja az eszközökhöz.

A licencek eladásával vagy felosztásával ezeket a licenceket ezentúl használt szoftvereknek nevezték. Ez az új megnevezés azonban nem jelenti a Távoli asztali szolgáltatások használhatóságának korlátozását, még korlátozott ideig sem, vagy az RDS Device CAL funkcióinak általános elhasználódását.

Milyen biztonságot nyújtanak a Távoli asztali szolgáltatások eszköz CAL-ok, mint használt szoftverek?

A Wiresoft segítségével a használt szoftverek vásárlása nem csak olcsóbb az Ön számára, de biztonságos is! Még a Microsoft Remote Desktop Services for Windows Server 2019 egyfelhasználós CAL a Wiresoftnál nemcsak alacsonyabb áron kapható a hasonló új termékekhez képest, hanem a vásárló biztonságát is biztosítja az azonnali letöltéssel, valamint a licenc aktiválásával a mellékelt érvényes mennyiségi licenckulccsal.

A Wiresoft által kínált Microsoft RDS Device CAL-ok Windows Server 2019-hez kizárólag szervezetek vagy vállalatok licenckészleteiből származnak. Ez azt jelenti, hogy nem csak az RDS-hez tartozó CAL-ok vagy más Microsoft-programhoz tartozó hozzáférési licencek használt szoftverként történő megvásárlása, hanem azok használata sem jelent jogi jogsértést ügyfeleink számára, mivel mind a CAL-ok használt szoftverként történő kereskedelme, mind pedig a CAL-ok használt szoftverként történő használata törvényileg megengedett, amit különböző bírósági ítéletek újra és újra egyértelműen megerősítettek.

Az Ön előnyei a Device CALs for Remote Desktop Services 2019 használt szoftverével kapcsolatban

Azzal, hogy a Windows Server 2019 távoli asztali szolgáltatásaihoz - vagy más ügyfél-hozzáférési licencekhez is - használt szoftverként a Wiresoft-tól egyenként vagy nagyobb számban Device CAL-okat kínálunk, Ön mint ügyfelünk nemcsak olcsóbb alternatívát kap a hasonló hagyományos ajánlatokhoz képest a Windows Server szolgáltatásaihoz való távoli hozzáférés licencelésére, hanem lehetősége van arra is, hogy a Windows Server korábbi verzióihoz is vásároljon RDS CAL-okat az online áruházban. Ez azt is lehetővé teszi, hogy a meglévő régebbi kiszolgálókonstellációhoz - beleértve a Microsoft programokat is - az ügyfél-hozzáférési licencek számát kiegészítse anélkül, hogy kompatibilitási problémáktól kellene tartania. Profitáljon a Microsoft RDS CALs for Windows Server különböző verzióinak széles választékából használt szoftverként!

A Wiresoft Software Shopban nem csak a Windows Server 2019-hez tartozó Device CAL-ok, hanem a megfelelő User CAL-ok, valamint a Windows Server régebbi verzióinak Remote Desktop Services szolgáltatásaihoz és más Microsoft Server programokhoz tartozó további ügyfél-hozzáférési licencek is megtalálhatók - olcsó használt szoftverekként, azonnali letöltésre. Ha bármilyen kérdése van a Windows Server 2019 RDS Device CAL-okkal vagy bármely más Microsoft-termékkel kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat a chatben, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK DEVICE CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 5 PACK DEVICE CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák