Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10082
  • 6VC-02071
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
10 362,00 Ft * 11 512,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 1x R2 Device CAL
Rendszer  Windows Server
CAL RDS Device CAL R2
Szállítási terjedelem Licencazonosító + hitelesítési kód 
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Terminál szerver Kompatibilis


A Microsoft Windows Távoli asztali szolgáltatások (RDS) a régi Terminálszerver CAL-k utódja. Az RDS egy központosított asztali és alkalmazásplatform, amely a munkamenet-virtualizációs és virtuális asztali infrastruktúra (VDI) technológiákon keresztül számos lehetőséget kínál az asztali számítógépek rendelkezésre bocsátásához és kezeléséhez, valamint a távmunkások összekapcsolásához. Ez lehetővé teszi, hogy egy központosított asztali megoldás révén növelje a rugalmasságot és az adatbiztonságot a vállalaton belül, miközben az informatikai részlegét tehermentesíti az asztali gépek és alkalmazások kezelésének terhe alól.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL"

Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS)

Az RDS egyszerű módot biztosít arra, hogy a szervezet alkalmazottai biztonságosan hozzáférhessenek a vállalati adatokhoz. A hagyományos terminálszervereket felváltó Remote Desktop Services központosított virtualizációt kínál a Virtual Desktop Infrastructure (VDI) technológia segítségével. Ez azt jelenti, hogy az informatikai részlegnek csak egy szervert kell karbantartania. Lehetőség van különböző profilok létrehozására a Microsoft-kiszolgálón különböző felhasználók számára, amelyek a felhasználó licencétől függően jelennek meg. A felhasználók egy normál Windows címet indítanak el a számítógépükön, de minden adat a kiszolgálón van. A felhasználók egy programon keresztül bejelentkeznek erre a kiszolgálóra, és egy Standard asztalt látnak, ahogy az a kiszolgálón elérhető. Ettől kezdve a felhasználó csak ebben a virtuális környezetben dolgozik, anélkül, hogy az adatok a szerverről a felhasználó számítógépére kerülnének. Az ügyféladatokat többé nem kell a felhasználó számítógépén tárolni, ami mindig kockázatot jelent, hanem csak a szerveren tárolják, és a felhasználó a virtualizáción keresztül láthatja azokat. Ha a környezetben probléma merül fel, nem kell az egész informatikai osztályt kihívni, vagy más erőforrásokat blokkolni. Mivel ez csak egy virtuális környezet, a problémát csak a szerveren kell kijavítani. Amikor a felhasználók újra bejelentkeznek, várakozás nélkül látják a frissített, hibamentes felületet. Kisebb a kockázata annak is, hogy a szoftverfrissítések (beleértve a Windows oldalról érkező frissítéseket is) problémákat okoznak. A Windows Remote Desktop Services kevés támadási felületet kínál, mivel csak egy környezetet kell karbantartani sok alkalmazott számára, ami csökkenti a ráfordításokat és hatékonyabbá teszi mindenki munkáját.

A távoli asztali munkamenet hosztja, amelyhez a kapcsolat létrejön, minden egyes felhasználó esetében eldönti, hogy a virtuális asztal megtekintéséhez szükséges-e licenc, és ha igen, akkor milyen licenc. A licencet kéri, és amint a felhasználó vagy az eszköz licencét átadják, a felhasználó elkezdheti a munkát.

Felhasználó- vagy eszközalapú licencet vásárol?

A licencmodellek olyan rugalmasak, amennyire Önnek szüksége van rájuk. Ha alkalmazottai gyakran vannak úton, vagy különböző eszközökkel dolgoznak, akkor a felhasználó-CAL, azaz a felhasználó alapú licenc jó választás. Megosztott számítógépek esetében, ahol több felhasználó osztozik egy számítógépen, vagy ha egy felhasználó csak egy eszközt használ, akkor inkább a Device-CAL, azaz az eszközalapú licenc mellett kell döntenie. Ha nem biztos benne, hogy melyik a legjobb modell az Ön számára, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Szervizünk munkatársai szívesen segítenek Önnek. Mi kiszámoljuk Önnek az olcsóbb modellt, mert lehet, hogy a licencek keverékének van értelme. Attól függően, hogy a vállalat különböző részlegei hogyan működnek, lehet, hogy jobb, ha a felhasználó alapú licencek az egyik helyen, az eszköz alapú licencek pedig egy másik helyen vannak.

Microsoft Remote Desktop Services 2012 R2 DEVICE CAL

Az itt kínált eszközlicenc feljogosítja a PC-t a Microsoft Serverhez való csatlakozásra, és így az ott nyújtott szolgáltatások használatára. Ha a felhasználóknak különösen érzékeny adatokkal kell foglalkozniuk, az asztal virtualizálása jó ötlet. Minden felhasználó védett környezetben dolgozik, és az adminisztráció tehermentesíti az informatikai részleget.

Ha felhasználói licencre van szüksége, itttalálja meg a megoldást.

Vásárlás Microsoft Remote Desktop Services RDS Cal

A Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) a régi Terminal Server CAL-k utódja. Az RDS egy központosított asztali és alkalmazásplatform, amely többféle lehetőséget kínál az asztali számítógépek rendelkezésre bocsátására és kezelésére, valamint a távmunkások összekapcsolására a munkamenet-virtualizációs és a virtuális asztali infrastruktúra (VDI) technológiákkal. Ez lehetővé teszi, hogy egy központosított asztali megoldással növelje a rugalmasságot és az adatbiztonságot a vállalaton belül, miközben felszabadítja az informatikai részlegét az asztali számítógépek és alkalmazások kezelésére.

Device CAL vagy User CAL vásárlása a Windows RDS szerverhez?

Ha a Windows RDS-kiszolgálóhoz szeretne CAL-t vásárolni, választhat a Device-CAL és a User-CAL között. Ahogy a neve is mutatja, a Device-CAL egy eszközhöz van rendelve, míg a User-CAL egy személyes licenc. A Device-CAL előnyös azon vállalatok számára, amelyek alkalmazottai csak egy munkaállomásról vagy egy PC-vel dolgoznak, vagy akár több alkalmazottal osztoznak egy PC-n. A User-CAL viszont olyan alkalmazottak számára alkalmas, akik különböző helyszíneken vagy különböző eszközökkel dolgoznak, és akiknek minden egyes eszközzel kapcsolódniuk kell a hálózathoz.

Szervizünk munkatársai szívesen válaszolnak a Microsoft Remote Desktop Services 2012 R2 Device-CAL termékkel kapcsolatos kérdéseire. Egyszerűen vegye fel velünk a kapcsolatot - telefonon vagy a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül. 

További linkek "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák