Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DEVICE CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10070
 • R18-04277
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
3 879,00 Ft * 4 309,00 Ft * (9,98% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 1x R2 eszköz CAL
Rendszer  Windows Server 
CAL Eszköz CAL R2
Szállítási terjedelem Használati jog
Időtartam Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Terminál-kiszolgáló nem kompatibilis(RDS CAL megtekintése )


A Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard és Datacenter kiadásban elérhető szolgáltatások használatához a kiszolgálói licenc mellett egy megfelelő ügyfél-hozzáférési licenc is szükséges a végberendezéshez: Windows Server 2012 R2 Device CAL. Ez hozzáférési jogokat ad egy adott, regisztrált számítógéphez (PC, laptop, táblagép stb.).

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DEVICE CAL"

Vásároljon használt Device CAL-t Microsoft Windows Server 2012 R2 rendszerhez

Ahhoz, hogy a Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard és Datacenter kiadásokban elérhető szolgáltatásokat használni lehessen, a kiszolgálói licenc mellett egy megfelelő ügyfél-hozzáférési licenc is szükséges a végberendezéshez: a Windows Server 2012 R2 Device CAL. Ez egy adott számítógéphez (PC, laptop, táblagép stb.) adott hozzáférési jogokat biztosít, amelyek rajta vannak regisztrálva.

A Microsoft licenckezelésében meghatározott rendelkezéseknek megfelelően a Windows Server 2012 R2 kiszolgálói licenc nem tartalmaz felhasználói jogokat, így ezeket kiegészítőleg kell beszerezni egy Device CAL formájában. Az így regisztrált végeszközt ezután bármely jogosult felhasználó használhatja a Windows Server funkcióinak elérésére az egyik ilyen kiadásban.

A Windows Server 2012 R2 eszköz CAL-ok a Wiresoft-tól kedvező áron kaphatók használt szoftverként - ezek egyenként is elérhetők a végberendezések rugalmas, igény szerinti licenceléséhez. A Windows Server 2012 R2 végberendezéshez használt szoftver-hozzáférési licenc ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint a Microsoft hagyományos mennyiségi licencprogramján keresztül újként kínált Device CAL-ok.

A Windows Server 2012 R2 összes funkciójának használata egy használt eszköz CAL segítségével

Egy korábban használt Device CAL-ral is használhatja a Windows Server 2012 R2 szerverváltozat, a Windows Server 2012 utódja által kínált összes lehetőséget: A Windows 8 támogatása mellett felhő-képes is, ami azt jelenti, hogy egy felhőszerver is létrehozható vele, hogy egy hozzáférési jogosultsággal rendelkező végberendezésen keresztül biztosítsa az adatokat.

Milyen funkciókat és előnyöket kínálnak a Windows Server 2012 R2 Datacenter és Standard kiadások az eszköz CAL használatával?

A Windows Server 2012 R2 a Wiresoftnál Standard és Datacenter kiadásban érhető el. Ezek elsősorban a virtualizáció különböző fokában különböznek, de a funkciók köre megegyezik.

Míg a Windows Server 2012 R2 Standard Edition elegendő a virtualizációt nem vagy csak néhány virtuális gépet használó ügyfelek számára, addig a Windows Server 2012 R2 Datacenter Edition minden szükséges funkciót biztosít egy virtualizált privát felhőkörnyezet működtetéséhez, valamint tetszőleges számú virtuális gép Hyper-V szerepkörben történő üzemeltetéséhez a használt Windows szerveren.

A Microsoft Windows Server 2012 R2 legfontosabb újdonságai közé tartozik a hálózat, a tárolás és az adminisztráció területén végrehajtott számos fejlesztés és további funkciók mellett a továbbfejlesztett hozzáférés és információvédelem - beleértve a virtuális asztali infrastruktúrát is -, valamint a szerver IP Address Management (IPAM) funkciója és az érintőképernyőkre optimalizált, modern felhasználói felület. A Windows Server 2012 R2 a következő funkciókat is tartalmazza, amelyek szintén használhatók egy használt Device CAL-ral:

 • PowerShell 3.0 a rendszerbeállítások hatékony kezeléséhez
 • Az új feladatkezelő nagyobb teljesítményt kínál az optimalizált folyamatok révén
 • IIS (Internet Information Service 8.0) kiterjesztett érvényesítésű tanúsítványkezeléssel
 • Az SMB 3.0 még gyorsabb és jobb hozzáférést tesz lehetővé a fájlmegosztásokhoz
 • Magasabb virtualizációs szint a Hyper-V-vel a virtuális kiszolgálók RDP-n alapuló jobb elérésén keresztül
 • A távoli asztali protokollon (RDP) keresztüli munkamenetek a gazdán keresztül futnak, így nincs szükség közvetlen RDP-kapcsolatra a virtuális kiszolgálóhoz
 • A Windows Server 2012 R2 és a Hyper-V Server 2012 R2 támogatása a System Center Virtual Machine Manager 2012 R2 rendszeren keresztül, így mindkét rendszer párhuzamosan üzemeltethető
 • A 2. generációs VM-ek támogatják az új BIOS-szabványt, az UEFI-t, valamint az integrált Secure Boot funkciót
 • A Linux támogatása javult, így a dinamikus memória a Linux kliensekben is használható
 • Adatok deduplikálása virtuális merevlemezeken is
 • Az SSD és SATA lemezek a Storage Spaces-ben egyesülnek
 • A ReFS (Resilient File System) kiegészíti az NTFS-t

A Microsoft licencelési rendszere Device CAL-okkal

A Windows Server 2012 R2 kiadásával a Microsoft frissítette licencelési modelljét is. A kiadástól függően különbséget tesznek többek között a magonkénti licencelés, amelyhez nem szükséges további hozzáférési licenc, és a szerverenkénti licencelés, valamint a vállalattól függő számú ügyfél-hozzáférési licenc (CAL) között. A kis- és középvállalkozások számára a hozzáférési engedélyezés eszköz CAL-okkal történő változata a kedvezőbb megoldás.

Minden egyes kiszolgálói licenc így kiegészül az ügyfél-hozzáférési licencekkel, mint például az eszköz CAL, amely egy végberendezést a megfelelő jogokkal ruház fel, hogy az adott felhasználó használhassa a Windows Server tipikus funkcióit. A Windows Server 2012 R2 ügyfél/kiszolgáló környezetének dedikált hozzáférési jogain kívül az Device CAL nem tartalmaz más szoftvert.

A Windows Server 2012 R2 Standard és Datacenter kiadásokhoz használt Device CAL-k használata

A Wiresoft által használt szoftverként kínált Device CAL-ok nem különböznek a hasonló új Device CAL-októl, mivel ugyanolyan lehetőségeket kínálnak a Windows Server 2012 R2 Standard és Datacenter kiadásokban elérhető funkciók használatára. Ezért a használt eszköz CAL-ok számos vállalat és szervezet számára gazdaságos alternatívát jelentenek a végberendezések szerver-hozzáférési licenccel való felszerelésére. Az alábbi áttekintés felsorolja a használt szoftverek összes előnyét és különleges tulajdonságát.

Milyen CAL-típusok állnak rendelkezésre a Windows Server 2012 R2 Standard és Datacenter Edition kiadáshoz?

A Windows Server 2012 R2 ügyfél-hozzáférési licencelése kétféle CAL-típusban érhető el:

 • Device CAL a Windows Server 2012 R2 rendszerhez - egy végberendezéshez (PC, laptop, táblagép, telefon)
 • Felhasználói CAL a Windows Server 2012 R2 rendszerhez - egy felhasználó számára

Mi a különbség a Windows Server 2012 R2 eszköz- és felhasználói CAL-ok között?

A Windows Server 2012 R2 eszköz CAL funkciói és szolgáltatásai nem különböznek a megfelelő felhasználói CAL-tól. Az egyetlen különbség azonban a Windows Server hozzáférési jogosultságának típusában van: Az Device CAL segítségével egyetlen végberendezés kap hozzáférési jogosultságot, de azt több felhasználó is használhatja felváltva a Windows Server szolgáltatásainak elérésére; a számítógéppel rendelkező munkaállomások számától és felszereltségétől, valamint az egyes vállalatok tipikus munkafolyamataitól függően ez lehet a domináns helyzet - szemben azzal, amikor egyetlen felhasználó saját fiókkal túlnyomórészt teljesen más végberendezéseket használ.

Például egy Device CAL-lal felszerelt végpont több előnyt jelenthet a váltott műszakban dolgozó vállalatoknál, amikor több alkalmazott osztozik egyetlen végponton, hogy ellenőrizze e-mailjeit stb.; itt kevesebb végpont-hozzáférési engedélyre van szükség. Ha a licencelt végberendezés egy mobil eszköz, például laptop, táblagép vagy okostelefon, a felhasználó helytől függetlenül - például az otthoni irodában, útközben vagy máshol - hozzáférhet a Windows-kiszolgálóhoz. Így a Device CAL mobil felhasználási lehetőségeket is kínál.

Milyen különböző felhasználási lehetőségeket kínál egy használt eszköz CAL a Windows Server 2012 R2 Standard és Datacenter kiadásához?

Attól függően, hogy a Windows Server 2012 R2 rendszerhez a Standard vagy a Datacenter Edition van-e telepítve, az Device CAL is különböző funkciókat kínál: A Windows Server 2012 R2 Datacenter Editionje a Standard Edition Device CAL-jával is elérhető, azonban csak a Standard Edition korlátozott funkciói állnak rendelkezésre. Csak a Datacenter Edition Device CAL kínálja a funkciók és funkciók megfelelően kibővített körét. Ha egy Datacenter Edition eszköz CAL-t használ a Windows Server 2012 R2 Standard eléréséhez, csak a Standard Edition funkciói állnak rendelkezésre.

Megjegyzés: a Windows Server 2012 R2 eszköz CAL-ok verzió kompatibilitása a Windows Server 2012 R2 rendszerhez

A Windows Server 2012 R2 eszköz CAL-jával a végberendezés a kiadás függvényében rendelkezésre álló funkciók használata mellett a régebbi Windows Server-verziókhoz is hozzáférési jogokkal rendelkezik (downgrade). Ezzel szemben azonban a Windows Server 2012 R2 verzióhoz tartozó Device CAL nem használható a magasabb verzióhoz, például a 2016-hoz való hozzáférésre (frissítés). A Windows Server 2012 R2 rendszerhez való eszközlicencek vásárlásakor az ügyfeleknek ezért az adott kiadáshoz rendelkezésre álló funkciók mellett a meglévő kiszolgálói licenc és a szükséges ügyfél-hozzáférési licenc közötti kompatibilitásra is figyelniük kell.

Mit kell még figyelembe venni a Windows Server 2012 R2 használt Device CAL-ok vásárlásakor?

Az Device CAL for Windows Server 2012 R2 csak egy végberendezést engedélyez, és azt a kiadásonként meghatározott hozzáférési jogokkal látja el. A regisztráció befejezése után a Device CAL már nem vihető át egy másik végberendezésre. Az sem lehetséges, hogy megváltoztassa a CAL típusát, és a Device CAL-t felhasználói CAL-ként használja.

A Microsoft licenckezelésben meghatározott CAL-okra vonatkozó ilyen rendelkezések a Windows Server 2012 R2 rendszerhez való jogosulatlan hozzáférés megakadályozását szolgálják, ami nagyobb biztonságot nyújt a vállalatok számára az adatok és a kommunikáció terén, mivel az e-mail szolgáltatásokhoz vagy a kiszolgáló adataihoz nem lehet hozzáférni a megfelelő Device CAL nélkül.

Következtetés a készülék CAL-okra vonatkozóan

Az, hogy az ügyfél-hozzáférési engedélyek melyik típusa nyújt nagyobb rugalmasságot egy vállalatnál, és ezért a kedvezőbb licencelési lehetőség, az egyedi esettől függ. A Windows Serverhez hozzáférő licencelt végberendezések száma mellett a felhasználók száma is meghatározó: ha alapértelmezés szerint több felhasználó felváltva, egyetlen végberendezésen keresztül fér hozzá a Windows Server 2012 R2 rendszerhez, az eszköz CAL-okkal történő licencelés több előnyt kínál.

A CAL-vásárlási döntés meghozatala előtt ezért a Windows Server 2012 R2-hez a CAL-típus kiválasztásához a legjobb kiindulópont a tipikus vállalati folyamatok pontos ismerete. A leírt helyzetben a vállalat számára az eszköz CAL-okkal történő licencelés olcsóbb, mint a felhasználói CAL-okkal történő licencelés, mivel kevesebb ügyfél-hozzáférési licencet kell vásárolni.

Használt eszköz CAL-ok Microsoft Windows Server 2012 R2-hez a Wiresoft Online Shopban

A Windows Server 2012 R2 kiadásokhoz használt Device CAL-ok egyenként is megvásárolhatók a Wiresoft Online Shopban - itt nem érvényesek a Microsoftnak a licencek lépcsőzésére vonatkozó szabályai; egyébként a használt szoftvereknek nincsenek hátrányai vagy korlátozásai az új licencekhez képest - nemcsak azért, mert a szoftverek elvileg nem kopnak el, hanem azért is, mert nincsenek korlátozások a funkcionalitásban.

Honnan származnak a Wiresoft által használt szoftverként kínált Device CAL-ok Windows Server 2012 R2 rendszerhez?

A Wiresoft által kínált, Windows Server 2012 R2 kiadásokhoz kínált használt Device CAL-ok a Microsoft licencelési programjából származó eredeti licencek; mielőtt a Wiresoft eladta volna őket, egy vállalat által vásárolt Windows Server 2012 R2 Device Volume Licence részét képezték. A Wiresoft megvásárolta ezt a mennyiségi licencet vagy az egyes, fel nem használt eszköz-hozzáférési engedélyeket, és a teljes mennyiségi licenceket egyedi licencekre bontotta. Az így kapott egyedi Device CAL-okat használt szoftverként jelöli meg. E megnevezés ellenére a Windows Server 2012 R2 rendszerhez való hozzáféréshez új licencként használhatók, mivel sem a funkcionalitásuk, sem a felhasználási időszakuk korlátozásai tekintetében nem különböznek az új licencektől.

Használt eszköz CAL-ok Windows Server 2012 R2 rendszerhez vásárlói garanciával

A Wiresoft használt szoftverajánlata Device CALs for Windows Server 2012 R2 biztonságos licencelést biztosít az ügyfelek számára a Windows Server 2012 R2 rendszerhez! A Wiresoft használt eszköz CAL-jai is a szokásos vásárlói biztonságot nyújtják a vásárlást követő azonnali letöltéssel, beleértve az azonnali licencaktiválást egy érvényes mennyiségi licenckulccsal.

Legális-e a használt eszköz CAL-k vásárlása vagy használata Windows Server 2012 R2 rendszerhez?

A Wiresoft ügyfelei a Windows Server 2012 R2 használt Device CAL-ok vásárlásakor és használatakor is jogbiztonságra számíthatnak, mivel azok nem sértik a jogi előírásokat. Ennek oka, hogy mind a Windows Server 2012 R2 használt eszköz CAL-ok, mind a Wiresoft Shopban elérhető egyéb ilyen ügyfél-hozzáférési licencek a vállalatok licenckészletéből származnak. A használt CAL-okkal való kereskedelem tehát a hatályos ítélkezési gyakorlaton alapul, amely kifejezetten engedélyezi a használt Microsoft CAL-ok eladását, vásárlását és használatát is; ezt a különböző bírósági ítéletek újra és újra egyértelműen megerősítették.

A Wiresoft használt szoftverei ráadásul könyvvizsgálati biztonságot is nyújtanak az összes korábbi vásárló teljes bizonylatának köszönhetően!

A Windows Server 2012 R2 Device CAL-okhoz használt szoftverek összes előnye egy pillantásra

A Wiresoft használt szoftverként kínált Windows Server 2012 R2 felhasználói CAL-jai olcsóbb alternatívát jelentenek a legtöbb hagyományos szoftverszolgáltató hasonló új termékeivel szemben - ez az előny a Microsoft Server használt szoftverekre vagy más ügyfél-hozzáférési licencekre is vonatkozik.

Mivel a használt Device CAL-ok licencelését nem szabályozza az egyébként gyakran közös ballagás, a végberendezések pontos számát a Windows Server-szolgáltatások tényleges használatának megfelelően licencelheti az Ön vállalatánál. A Wiresoft ügyfelei a rugalmas ügyfél-hozzáférési licenceléssel a végberendezések beszerzési költségeit is csökkenthetik.

A Wiresoft használt hozzáférési licencek különösen praktikus lehetőséget kínálnak a saját szoftverkészlet kedvező áron történő kiegészítésére, mivel az ajánlat több szoftververzióra is kiterjed. Ezzel elkerülhetők a kompatibilitási problémák is, amelyeket például a különböző szoftververziók párhuzamos használata okozhat, és így csökkenthetők az új hardverek beszerzésének költségei. A Windows Server 2012 R2 kiadásokhoz tartozó Device CAL-ok mellett a megfelelő felhasználói CAL-okat is megtalálja használt szoftverként a Wiresoft Software Shopban.

A Wiresoft használt szoftverkínálata számos más területre is tartalmaz Microsoft szoftvereket - a fent említett összes előnnyel. Ha bármilyen kérdése van az MS Windows Server 2012 R2 vagy bármely más Microsoft termékhez tartozó Device CAL-okkal kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal csevegés, e-mail vagy telefon útján.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DEVICE CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DEVICE CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák