Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK DEVICE CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10424
  • R18-05121
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
133 525,00 Ft * 148 360,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 25x Device CAL
Rendszer  Windows Server 
CAL Eszköz CAL
Szállítási terjedelem Használati jog
Időtartam Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Terminál-kiszolgáló nem kompatibilis(RDS CAL megtekintése )


Ahhoz, hogy a felhasználók a Microsoft Windows Server 2016 Standard és Datacenter kiadásban elérhető összes szolgáltatását használni tudják, az egyik kiadás kiszolgálói licencén kívül a végeszközökhöz való ügyfél-hozzáférési licencre is szükség van: a Windows Server 2016 Eszköz CAL. Ezáltal egyetlen regisztrált számítógép (PC, laptop, táblagép stb.) rendelkezik a megfelelő meghatározott hozzáférési jogokkal.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK DEVICE CAL"

25 Device CAL a Microsoft Windows Server 2016-hoz, mint használt szoftverhez

Ahhoz, hogy a felhasználók a Microsoft Windows Server 2016 összes, a Standard és Datacenter kiadásokban elérhető szolgáltatását használni tudják, az egyik kiadás kiszolgálói licencén kívül a végeszközökhöz való ügyfél-hozzáférési licencre is szükség van: a Windows Server 2016 Device CAL-ra. Ezáltal egyetlen regisztrált számítógép (PC, laptop, táblagép stb.) rendelkezik a megfelelő meghatározott hozzáférési jogokkal.

A Microsoft licenckezelésre vonatkozó előírások szerint a Windows Server 2016 szerverlicencében nem szerepelnek felhasználói jogok, így ezeket külön kell beszerezni Device CAL formájában. Minden ezzel regisztrált végberendezéssel ezután bármely jogosult felhasználó hozzáférhet a Windows Server funkcióihoz.

A Windows Server 2016 Standard és Datacenter kiadásokhoz tartozó Device CAL-ok használt szoftverként kedvező áron kaphatók a Wiresoftnál - a végberendezések rugalmas, igény szerinti licenceléséhez egyenként is elérhetőek. A végberendezésekhez használt szoftver-hozzáférési licencek ugyanazokkal a funkciókkal rendelkeznek, mint a Windows Server 2016-hoz tartozó Device CAL-ok, amelyeket új termékként kínálnak a Microsoft szokásos mennyiségi licencprogramján keresztül.

Használja a Windows Server 2016 összes előnyét akár használt eszköz CAL-alkalmazással is

A Device CAL segítségével - akár használt szoftverként is - használhatja az összes lehetőséget, amelyet a

Server 2016-os verziója, a Windows Server 2012 utódja: Nemcsak a Windows 10-et támogatja, hanem felhő-képes is, így lehetőség van olyan felhőszerver létrehozására, amelyen az adatok egy hozzáférési jogosultsággal rendelkező végberendezésen keresztül biztonsági másolat készíthető.

A Windows Server 2016 a Wiresoftnál Standard és Datacenter kiadásban, valamint az ezekhez szükséges CAL-ok formájában érhető el. Ezek többek között Core és Nano Server Deployment szolgáltatással is rendelkeznek, és lehetővé teszik a virtualizáció/Hyper-V Containers, valamint a Windows Server Containers és a Host Guardian Service használatát. A Windows Server 2016 Datacenter Edition különösen olyan funkciók használatát is lehetővé teszi, mint a Software Defined Networking (SDN), valamint a hálózati stackek (Protocol Stack), a Storage Spaces Direct (S2D), a Storage Replica és a Shielded Virtual Machines (Shielded VMs) a megfelelő Device CAL-lal, amelyekre különösen nagy munkaterheléssel és több virtuális rendszerrel rendelkező vállalatoknál van szükség.

A Windows Server 2016 Standard és Datacenter kiadások használt szoftver eszköz CAL-jaira vonatkozó összes információ egy pillantással

A Wiresoft által használt szoftverként kínált Device CAL-ok nem különböznek a megfelelő új Device CAL-októl, ugyanazokat a lehetőségeket tartalmazzák a Windows Server 2016 Standard és Datacenter kiadásokban elérhető funkciók használatához. A használt szoftverként használt eszköz CAL-ok ezért számos vállalat és szervezet számára gazdaságos alternatívát jelentenek a meglévő Windows-képes végberendezések szerver-hozzáférési licenccel való felszerelésére. Az alábbi áttekintés ismerteti a használt szoftver összes előnyét és különleges tulajdonságát.

Microsoft Licenckezelés a Windows Server 2016 licencekhez a Windows Server 2016-hoz

A Microsoft Licence Management a Windows Server 2016 Standard és Datacenter kiadású Windows Server 2016 végberendezések kiegészítő hozzáférési licencelésében meghatározza az összes alkalmazandó rendelkezést, hogy a felhasználók ezeken keresztül hozzáférhessenek az e-mailekhez, névjegyekhez és naptárakhoz. Bár minden szerverlicenc tartalmaz hozzáférési engedélyeket, ezek a rendszergazdáknak szólnak, és nem használhatók a felhasználókra jellemző szolgáltatásokhoz. Ezek csak ügyfél-hozzáférési licenceken keresztül érhetők el, mint például a Device CAL, amely az adott végberendezést a megfelelő jogokkal látja el, így bármely felhasználó használhatja a Windows Server tipikus funkcióit. A Windows Server 2016 ügyfél/kiszolgáló környezetének dedikált hozzáférési jogain kívül az Device CAL nem tartalmaz semmilyen további szoftvert.

Milyen CAL-típusok állnak rendelkezésre a Windows Server 2016 Standard és Datacenter Edition kiadáshoz?

A Windows Server 2016 ügyfél-hozzáférési licencelése a Microsoft licencelési modelljén keresztül kétféle CAL-típusban érhető el:

  • Eszköz CAL a Windows Server 2016-hoz egy dedikált végberendezéshez (PC, laptop, táblagép, telefon)
  • Felhasználói CAL a Windows Server 2016-hoz - egy dedikált felhasználó számára

Vannak különbségek az eszköz CAL-ok és a felhasználói CAL-ok között a Windows Server 2016 esetében?

Alapvetően a Windows Server 2016 eszköz CAL ugyanazokat a funkciókat és szolgáltatásokat nyújtja, mint a felhasználói CAL. Az egyetlen különbség a Windows Serverhez való hozzáférés típusa: Egy Device CAL segítségével egyetlen végberendezést több felhasználó is használhat, akik azon keresztül felváltva érik el a Windows Server szolgáltatásait; a számítógéppel ellátott munkaállomások számától és felszereltségétől, valamint a tipikus munkafolyamatoktól függően ez a helyzet egyes vállalatoknál fennállhat - ellentétben azzal a helyzettel, amikor egy felhasználó túlnyomórészt teljesen más végberendezéseket használ erre a célra külön fiókkal.

Így minden egyes Windows-képes, Device CAL-lal felszerelt végberendezést különböző alkalmazottak használhatnak a Windows-szolgáltatások igénybevételére. Tipikus forgatókönyv a váltott műszakban dolgozó vállalatoknál, ahol több alkalmazott osztozik egyetlen végberendezésen, hogy ellenőrizze e-mailjeit stb.; ebben az esetben kevesebb végberendezés-hozzáférési licencre van szükség, mint felhasználói CAL-ra.

A licenccel rendelkező, útközben is használható végberendezés, például laptop és táblagép, de akár okostelefon is, így az adott felhasználó helytől függetlenül - például az otthoni irodában, útközben vagy máshol - használhatja a Windows-kiszolgálót az interneten keresztül. Ezért a Device CAL mobil felhasználási lehetőségeket is kínál.

Milyen felhasználási lehetőségeket tartalmaznak a Windows Server 2016 Standard és Datacenter kiadású Device CAL-ok?

Attól függően, hogy a Windows Server 2016 Standard vagy Datacenter Edition van-e telepítve, az Device CAL különböző funkciókat kínál.

A Windows Server Datacenter Editionben azonban a Standard Edition Device CAL-jával is elérhető - azzal a különbséggel, hogy a Standard Editionre jellemző korlátozott funkcionalitás áll rendelkezésre. Csak a Datacenter Edition Device CAL kínálja a Datacenter Edition kiszolgálói licencnek megfelelő szolgáltatások és funkciók kibővített körét. Ennek megfelelően a Datacenter Edition Device CAL-jával csak a Standard Edition funkciói érhetőek el Standard Server licenccel.

Megjegyzés: a Windows Server 2016 eszköz CAL-ok verzió kompatibilitása a Windows Server 2016-hoz

A Windows Server 2016 Device CAL for Windows Server 2016 készülékkal a kiadástól függően rendelkezésre álló funkciók használatának lehetősége mellett a végberendezést a régebbi Windows Server-verziók, például a 2013-as verzió hozzáférési jogaival is felruházza (downgrade). Ezzel szemben azonban a Windows Server 2016-os verziójához tartozó Device CAL nem használható a magasabb, 2019-es verzió eléréséhez (frissítés).

Ezért a Windows Server 2016-hoz tartozó Device CAL-ok vásárlóinak az adott kiadáshoz rendelkezésre álló funkciók mellett mindig figyelniük kell a meglévő kiszolgálói licenc és az ügyfél-hozzáférési licencek közötti kompatibilitásra is.

Mit kell még figyelembe venni a Windows Server 2016 licencelésénél a Device CAL-okkal?

A Windows Server 2016 eszköz CAL pontosan egy végberendezést licencel, és azt a kiadásonként elérhető hozzáférési jogokkal látja el. A regisztráció befejezése után ez a Device CAL már nem vihető át egy másik végberendezésre. Az sem lehetséges, hogy megváltoztassa a CAL típusát, és a Device CAL-t felhasználói CAL-ként használja.

Ezek a Microsoft licenckezelésében rögzített rendelkezések a Windows Server 2016-hoz való illetéktelen hozzáférés megakadályozását szolgálják, ami a vállalatok számára nagyobb biztonságot nyújt a kommunikáció és az adatok tekintetében is, mivel a megfelelő Device CAL nélkül nem lehet e-mail szolgáltatásokhoz vagy szerveradatokhoz hozzáférni egy számítógépen keresztül.

Következtetés a készülék CAL-okra vonatkozóan

Azt tehát, hogy egy vállalatnál melyik ügyfél-hozzáférési licenctípus kínál több lehetőséget vagy kedvezőbb licencelési lehetőséget a Windows Server 2019 eléréséhez, eseti alapon kell eldönteni. A Windows Server elérésére szolgáló végberendezések száma mellett a felhasználók száma is meghatározó: amint több felhasználó többnyire egy végberendezést használ felváltva a Windows Server elérésére, az Device CAL licencelés több előnnyel jár.

A vállalat saját folyamatainak pontos ismerete ezért a legjobb kiindulópont a Windows Server 2016 megfelelő CAL-típusának kiválasztásához. A fenti körülmények között az eszköz CAL-okkal történő licencelés olcsóbb a vállalat számára, mint a felhasználói CAL-okkal történő licencelés, mivel ebben az esetben kevesebb ügyfél-hozzáférési licencet kell vásárolni.

A Microsoft Windows Server 2016-hoz használt szoftver az eszközön (Device on Device CAL) a Wiresoft Online Shopban már egy licenctől kezdve kapható

A Windows Server 2016 kiadásokhoz használt Device CAL-ok egyenként is megvásárolhatók a Wiresoft Online Shopban - mivel a Microsoft licencelési szabályai nem vonatkoznak a tieringre; egyébként a használt szoftverek esetében nincsenek hátrányok vagy korlátozások - nemcsak azért, mert a szoftverek elvileg nem kophatnak el, hanem általános funkcionalitásukban sem.

Honnan származnak a Windows Server 2016-hoz tartozó Device CAL-ok, amelyeket a Wiresoft használt szoftverként kínál?

A Wiresoft által használt szoftverként kínált Windows Server 2016 Editions Device CAL-ok eredeti licencek, mivel a Microsoft licencelési programján keresztül is elérhetőek; azzal a különbséggel, hogy korábban a Windows Server 2016 Device Volume Licence részei voltak, amelyet először egy vállalat vásárolt meg. Ezt a mennyiségi licencet vagy a nem szükséges egyedi eszköz-hozzáférési engedélyeket a Wiresoft megvásárolta, és a mennyiségi licenceket egyedi licencekre bontotta. Az ilyen egyedi Device CAL-okat ezután használt szoftverként jelölik meg. E megnevezés ellenére a Windows Server 2016-hoz való hozzáféréshez ugyanúgy használhatóak, mint egy fel nem használt licenc, mivel sem a funkcionalitásra vonatkozó korlátozások, sem a felhasználási időszak tekintetében nem különböznek az új licencektől.

Vásárlói biztonság a Windows Server 2016 eszköz CAL-ok használt szoftverei számára

A Wiresoft használt szoftverajánlata a Windows Server 2016-os eszköz CAL-okhoz biztonságos lehetőséget biztosít az ügyfeleknek a Windows Server 2016-os hozzáférési licencek használatára! Ennek oka, hogy a Wiresoft használt Device CAL-jai is tartalmazzák a szokásos vásárlói biztonságot a vásárlást követő azonnali letöltéssel, beleértve az azonnali licencaktiválást egy érvényes mennyiségi licenckulccsal.

Jogszerű-e a használt eszköz CAL-k vásárlása és használata Windows Server 2016-hoz?

A Wiresoft ügyfelei számára a Windows Server 2016 használt Device CAL-ok vásárlása és használata jogilag biztonságos, mivel nem sérti a jogi előírásokat. Ennek oka, hogy a Wiresoft üzletében kínált Windows Server 2016-os Device CAL-ok, valamint más hasonló ügyfél-hozzáférési licencek a vállalatok licenckészletéből származnak. Ezért a használt licencek kereskedelme a vonatkozó ítélkezési gyakorlaton alapul, amely kifejezetten megengedi a Microsoft használt licencek értékesítését, valamint vásárlását és használatát; ezt különböző bírósági határozatok is újra és újra egyértelműen megerősítették.

A Wiresoft használt szoftverei az összes korábbi vásárló teljes bizonylatának köszönhetően könyvvizsgálati biztonságot is nyújtanak!

Összefoglaló a Windows Server 2016 eszköz CAL-okhoz használt szoftverek előnyeiről

Használt szoftverként a Wiresoft Windows Server 2016 felhasználói CAL-jai a hagyományos szoftverszolgáltatók hasonló új termékeihez képest kedvezőbb árú alternatívát jelentenek - ez az előny más használt Microsoft Server szoftverekre vagy hozzáférési licencekre is vonatkozik.

Mivel a használt eszköz CAL-okkal történő licencelés nem korlátozott az egyébként gyakran alkalmazott többszintű besorolás által, a licencelt végberendezések pontos számát a Windows Server-szolgáltatások tényleges használatának megfelelően alakíthatja ki a vállalatnál. Wiresoft-ügyfélként ez a rugalmas ügyfél-hozzáférési licencelés a Windows Server végberendezésekhez lehetővé teszi a beszerzési költségek csökkentését is.

A Wiresoft használt licencek azért is különösen praktikusak a szoftverkészlet kedvező áron történő kiegészítéséhez, mert az ajánlat egy szoftver több verzióját is tartalmazza. Így elkerülhetők a kompatibilitási problémák, amelyek például a különböző szoftververziók párhuzamos használata miatt jelentkezhetnek, és csökkenthetők az új hardverek beszerzésének költségei is. A Windows Server 2016 kiadásokhoz tartozó Device CAL-ok mellett a megfelelő felhasználói CAL-okat is megtalálja használt szoftverként a Wiresoft Software Shopban.

A Wiresoft használt szoftverkínálata számos más területre is tartalmaz Microsoft szoftvereket - a fent említett összes előnnyel. Ha bármilyen kérdése van az MS Windows Server 2016 vagy bármely más Microsoft-termék Device CAL-jával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal csevegés, e-mailben vagy telefonon keresztül.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK DEVICE CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 - 25 PACK DEVICE CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák