Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT OUTLOOK 2019

Azonnal letölthető

  • SW10129
  • 543-06601
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
19 697,00 Ft * 21 884,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibilis


Microsoft Outlook a2019-es a program legújabb változata a jól bevált, az e-mail forgalom professzionális szervezésére, de a találkozók és kapcsolatok központi tervezésére és koordinálására is alkalmas, a modern mindennapi életben jellemző . más e-mail szoftverekkel összehasonlítva a Office Business Outlook Outlook 2019 meggyőző az eszközök és lehetőségek széles skálájával, amelyekkel még az összetett projektek és a kiterjedt kommunikáció is kezelhető. az intuitívan használható és felhasználóbarát felhasználói felület támogatja, amely lehetővé teszi, hogy még a tapasztalatlan felhasználók is gyorsan és könnyen elsajátítsák a szoftver használatát. Ezenkívül az érintésre optimalizált kezelhetőségnek köszönhetően a program tableteken és okostelefonokon is könnyen használható. User

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT OUTLOOK 2019"

Microsoft Outlook 2019 - a sokoldalú Office szoftver az e-mailek, névjegyek, feladatok és egyebek kezelésére - önálló programként

AMicrosoft Outlook 2019 a bevált Office-program legújabb verziója az e-mail forgalom professzionális szervezésére, de a találkozók és kapcsolatok központi tervezéséhez és koordinálásához is, hiszen a modern üzleti mindennapok tipikus feladatai közé tartozik.

Más e-mail szoftverekkel összehasonlítva az Outlook meggyőző az eszközök és lehetőségek széles skálájával, amelyekkel még az összetett projektek és a kiterjedt kommunikáció is kezelhető.

A felhasználókat az Outlook 2019 intuitív és felhasználóbarát felhasználói felülete támogatja, amely még a tapasztalatlan felhasználók számára is lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyen belevágjanak a szoftver használatába. Ehhez jön még az érintésre optimalizált használhatóság, ami a programot tableteken és okostelefonokon is könnyen használhatóvá teszi. A különböző eszközök közötti egyszerű szinkronizálás biztosítja, hogy a felhasználók az Outlook 2019 segítségével bárhonnan elérhetik e-mailjeiket, kapcsolataikat, feladataikat és találkozóikat.

Az e-mail szoftver többek között lehetőséget kínál egyértelmű mappastruktúrák, valamint témakörökhöz kapcsolódó mappák létrehozására is, hogy az e-maileket stb. értelmesen rendszerezze. Az intelligens funkciók segítenek szétválasztani a fontosat a lényegtelentől, és automatikusan aszerint rendezik őket. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mindig nyomon kövessék az összes fontos feladatot és fontos találkozót. Számos hasznos funkció segíti őket abban, hogy a lényeges dolgokra koncentráljanak, és így értékes időt takarítsanak meg.

Az Outlook 2019 segítségével több e-mail fiókot is lehet kezelni egy asztali felületen keresztül, és összekapcsolni őket. Ez lehetővé teszi a különböző naptárak, köztük a találkozók összehangolását, így elkerülhetők az időbeli átfedések. Az áttekinthető navigációs sávnak köszönhetően az e-mailek, feladatok, kapcsolatok és naptárak minden funkciója gyorsan elérhető. Ezenkívül az Outlook 2019-ben átdolgozott felület még intuitívabb és kényelmesebb használatú, mint korábban.

Az MS Outlook 2019 egyébként csak a megfelelő Office verzió fix komponenseként vagy 5 licencből álló mennyiségtől érhető el, de a Wiresoft az e-mail program külön-külön is megvásárolható - méghozzá különösen kedvező áron. Az Outlook 2019 vásárlóinak, akik szeretnék kihasználni az összes új előnyét, érdemes megjegyezniük, hogy a Office-szoftver azonban csak a Windows 10 alatt fut.

A Wiresoft webáruházban nem csak az Outlook 2019 ezen aktuális verzióját, hanem régebbi, valamint más Office-programokat is különösen olcsón kaphat, mint vásárlási változatot. Az Outlook 2019 összes érdekes újdonsága megtalálható a következő részletes áttekintésben.

Az Outlook 2019 legfontosabb újdonságai a következők számára Windows

Az Outlook 2019 az előző verzióhoz képest számos fejlesztést, valamint új funkciót tartalmaz, amelyek még hatékonyabbá teszik az e-mail forgalom és a találkozók, valamint a feladatok napi szervezését. Számos egyszerűsítés különösen a részletekben hasznos, és megkönnyíti a lényeges dolgokra való koncentrálást: a bejövő e-mailek relevancia szerinti osztályozásától kezdve a káros linkek felismerésére szolgáló Safe Link szolgáltatáson át a találkozók időzónák közötti szervezéséig.

Az Inbox with Relevance kezeli az e-mailek áradatát

A "Beérkezett üzenetek relevanciával" funkció szó szerint segít a felhasználóknak elválasztani a búzát a pelyvától - hiszen a mai e-mail forgalomban sajnos az igazán fontos üzenetek mellett sok felesleges, ha nem spam, vagy rosszindulatú programokat tartalmazó mellékletet is tartalmaz.

A funkció a bejövő üzeneteket két fülre osztja - "Releváns" és "Egyéb" felirattal. A legfontosabb üzeneteket természetesen az első fül alatt tartjuk, míg a felhasználó az "Egyéb" alá sorolt egyéb e-mailekről is tájékoztatást kap, és azokat a fül átkapcsolásával tekintheti meg. További funkciók, mint például a "Fókuszált " használható az egyes e-mailek egyszeri vagy általában a másik lapra történő válogatására, igény szerint. A Beérkezett üzenetek a relevanciával funkció használatához azonban Microsoft Exchange-fiókra van szükség.

E-mailek egyszerű rendezése

Azon felhasználók számára, akik nem kívánják aktiválni a Beérkezett üzenetek relevanciával funkciót, vagy akik Exchange-fiók nélkül dolgoznak, az Outlook 2019-ben ismét rendelkezésre állnak a különböző rendezési lehetőségek, valamint az üzenetlistában az "Olvasatlan" szűrő.

E-mailek törléskor "olvasottként" történő megjelölése

Különösen nagy e-mail forgalom esetén különösen fontos az összes olvasatlan levél gyors áttekintése, hogy semmi ne maradjon figyelmen kívül. Sok üzenet azonban lényegtelen, és olvasatlanul törlődik. A Törölt elemek mappában található összes ilyen olvasatlan üzenet mostantól néhány kattintással olvasottnak jelölhető, anélkül, hogy minden egyes üzenetre külön-külön kellene kattintania.

Az Outlook 2019 fókusz üzemmódja megkönnyíti a koncentrációt

Külön figyelmet érdemel az újonnan integrált fókusz üzemmód is, amelynek célja éppen az ellenkezője, azaz a felhasználó védelme a többi aktív programtól, valamint az üzenetek elrejtésével az e-mailek olvasása vagy a megbeszélések szervezése során

Az e-mailek tartalmának meghallgatása

Amikor az irodában nagy a nyüzsgés és kevés az idő, a terjedelmes tartalmú e-mailek olvasása feltarthatja Önt. Az Outlook 2019 megoldást kínál erre a problémára azzal, hogy lehetővé teszi az e-mailek hangos felolvasását, akár a programon belül is, miközben a címzett egyidejűleg más, fontosabb feladatokat is elvégezhet.

E-mail biztonság a Microsoft Safe Link szolgáltatásával

Az Outlook 2019 különös hangsúlyt fektet az e-mailek adatbiztonságára is.

Az új Safe-Link szolgáltatás védelmet nyújt a rosszindulatú és adathalász e-mailek ellen, különösen a linkekbe rejtve. A levelekbe beágyazott linkek sokkal jobb előnézetben jelennek meg, míg a háttérben egy valós idejű szkenner megbízhatóan kiszűri a rosszindulatú szoftvereket és az adathalász linkeket.

Az Outlook 2019 érintésre optimalizált használata

A táblagép- és okostelefon-felhasználók még könnyebben használhatják az Outlook  új gesztusintegrációnak köszönhetően. Ehhez a "Swipe balra" és "Swipe jobbra" gesztusok állnak rendelkezésre az olyan műveletekhez, mint az "Olvasottként jelölés", "Törlés", "Archiválás", "Jelölés" és "Nincs", amelyeket külön-külön lehet hozzárendelni.

Három időzóna kijelzése az ütemezéshez

A vállalatok közötti globális együttműködés új követelményeket támaszt a projektek és kinevezések szervezésével szemben. Az Outlook 2019 mostantól lehetőséget kínál több időzóna hozzáadására egy naptárhoz. Ez megjeleníti mindenki helyi időbeli elérhetőségét, így a nemzetközi találkozók ütemezésekor könnyen kiválaszthatja a mindenki számára megfelelő időpontot.

Ne hagyja ki az emlékeztetőket

Annak érdekében, hogy a fontos találkozókat ne mulassza el, az Outlook 2019 többféle módon is emlékeztetheti Önt rájuk. Itt opcionálisan lehetőség van arra, hogy az éppen nyitott ablak fölött egy feltűnő emlékeztető jelenjen meg, vagy a feladatsorban diszkrét villogással hívja fel rá a figyelmet.

A megbeszélés résztvevőinek megjelenítése

Ha tudni szeretné, hogy ki vesz részt egy más által szervezett megbeszélésen, az Outlook 2019 mostantól lehetővé teszi, hogy a saját számítógépén megtekinthesse mások válaszait a megfelelő kérésre.

Fokozza az e-mailek vizuális hatását SVG fájlokkal

Az e-mailek vizuális tartalom révén is nyerhetnek információtartalmat és hatást, például úgy, hogy a feladó vektorgrafikát - más néven skálázható vektorgrafikát (SVG) - illeszt be. Az Outlook 2019 tartalmaz egy válogatást ilyen SVG-motívumokból, amelyek ingyenesen használhatók.

A vektorgrafikák előnye először is a méretezhetőségük: ez azt jelenti, hogy a képminőség romlása nélkül lehet őket nagyítani vagy kicsinyíteni, és tetszés szerint forgatni is. Ezenkívül különböző szűrők állnak rendelkezésre a szerkesztéshez, például a szín megváltoztatásához.

Hozzáférhető kommunikáció az Outlook 2019-ben

Az Outlook 2019 az akadálymentes kommunikáció lehetőségét is biztosítja, így az e-maileket stb. azok is elolvashatják és megérthetik, akiket valamilyen fogyatékosság korlátoz. Ennek során a program nemzetközileg érvényes szabványokat alkalmaz. Az "Ajánlott intézkedések" listában minden esetben megjelennek a megfelelő megoldások. A támogató hibajavítás az Outlook 2019-ben már az üzenet összeállításakor aktiválható, így semmi sem áll az üzenetek spontán összeállításának útjába. Az automatikus javítási javaslatok egy kattintással elfogadhatók, és automatikusan végrehajtásra kerülnek az Outlook ban.

Az Outlook 2019 rendszerkövetelményei

Az Outlook 2019 a Windows oldalon érhető el 32 bites és 64 bites változatban. Alapértelmezés szerint a 32 bites verzió van telepítve. Előnye a nagyobb kompatibilitás számos más alkalmazással és bővítménnyel, amelyek a Office programokkal együtt használhatók.

  • Operációs rendszer - szükséges: Windows 10 vagy Windows Server 2019
  • Processzor: Kétmagos, 1,6 GHz vagy magasabb órajelű processzor
  • Merevlemezterület: legalább 16 GB (32 bites) vagy legalább 20 GB (64 bites)
  • RAM: min. 2 GB RAM (32 bites) vagy min. 4 GB RAM (64 bites)
  • Grafikus kártya: min. 1280 x 768 képpont, min. DirectX 9 WDDM 2.0-val - ajánlott: DirectX 10

Vásárolja meg az Outlook Office Suite 2019 egyetlen programjaként a Wiresoft olcsón 2019

A Microsoft Office csomagok klasszikus összetevőjeként az Outlook 2019 általában csak a megfelelő Office csomagon belül érhető el. A Wiresoft viszont - a legtöbb más Microsoft-szoftverszolgáltatóval ellentétben - önálló programként is kínálja az Outlook 2019-et. Ezáltal Ön kétszeresen is profitál a Wiresoft szoftver vásárlásakor, ha nem akar más Office programot használni, mert az Outlook 2019-et egyenként kapja meg különösen alacsony áron!

Az Ön előnyei az Outlook 2019 megvásárlásakor a Wiresoft-tól: Ön egyfelhasználós licencet vásárol, amely nem kötelezi Önt drága előfizetésre fizetett frissítésekkel, és nem korlátozza a funkcionalitást sem. Ez egy kizárólag vásárlásra szánt verzió, amely csak az Ön számára van regisztrálva.

Biztonságos szoftvervásárlás a Wiresoft: A szoftverboltunkban vásárolt Outlook 2019 Egyfelhasználós licenc általában egy nagyobb volumenű licencből származik, vagy egy használt szoftver, amelyet az eredeti vásárló már nem használ. Az itt található funkciókészlet 100%-ban használható és teljesen megegyezik az Outlook 2019 funkcióval, amelyet a Office Suite 2019 is tartalmaz. A Microsoft használt szoftverek jó hírű kereskedőjeként a Wiresoft is csak hivatalos teljes verziókat kínál, amelyek megegyeznek a más boltokban kapható Microsoft programokkal.

A használt szoftverek vásárlása a Wiresoft teljesen legális és kockázatmentes: sem Ön, sem mi nem vagyunk jogilag bizonytalan zónában! Ezenkívül minden, a Wiresoft által kínált Microsoft programot, legyen az használt szoftver vagy egy mennyiségi licenc része, mi teszteltük a tényleges, hibátlan használhatóság szempontjából, hogy a vásárlás és a letöltés befejezése után teljes mértékben és korlátlan ideig használható legyen.

Különösen a magánfelhasználók vagy a szabadúszók és a kisvállalkozások élvezhetik az Outlook 2019 összes előnyét a Wiresoft-tól vásárolt szoftverrel. A Wiresoft szoftverboltban nemcsak az Outlook, hanem az összes többi Office program, valamint számos más Microsoft program is megvásárolható.

Ha bármilyen kérdése van az Outlook 2019 vagy bármely más Office programmal kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe szakértői tanácsadásunkat e-mailben, telefonon vagy chaten.

További linkek "MICROSOFT OUTLOOK 2019"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT OUTLOOK 2019"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

MICROSOFT WORD 2019 MICROSOFT WORD 2019
19 696,00 Ft *
MICROSOFT ACCESS 2019 MICROSOFT ACCESS 2019
19 697,00 Ft *
MICROSOFT EXCEL 2019 MICROSOFT EXCEL 2019
19 697,00 Ft *
Kategóriák