Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016

Azonnal letölthető

 • SW10145
 • 36F-00341
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
19 436,00 Ft * 21 595,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Microsoft Outlook for Mac 2016 a jól bevált -program ma is sokat használt változata, amellyel nem csak a napi e-mail forgalom, hanem a kapcsolatok, találkozók és feladatok is központilag kezelhetők és rendszerezhetők, hogy nagyobb hatékonyságot vigyenek a - mindennapokba. Office Business Outlook for Mac 2016 számos praktikus tulajdonság és hasznos funkció jellemzi, amelyek támogatják az irodai termelékenységet: A szakemberek és a kezdők is támogatást kapnak a napi feladatok még könnyebb elvégzéséhez. A kiterjedt keresési lehetőségek például segítenek a sok e-mail, tartalom és kapcsolat kezelésében. Különösen a fájlmellékletek gyakori küldése nem csak gyorsabb a for Mac 2016 segítségével, köszönhetően a számos új lehetőségnek, de biztonságosabb is. Egy másik új funkció az a lehetőség, hogy az elküldött fájlokhoz egyéni jogokat rendelhetünk az egyes címzettekhez. Outlook

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016"

Microsoft Outlook for Mac 2016 - a bevált Office szoftver a macOS-sel való használatra - önálló programként

A Microsoft Outlook for Mac 2016 még mindig a jól bevált Office-program sokat használt változata, amellyel nemcsak a napi e-mail forgalom, hanem a kapcsolatok, találkozók és feladatok is központilag kezelhetők és rendszerezhetők, hogy nagyobb hatékonyságot hozzanak a mindennapi üzleti életbe.

Az Outlook for Mac 2016-ot számos praktikus funkció és hasznos funkció jellemzi, amelyek támogatják a termelékenységet az irodában: A szakemberek és a kezdők egyaránt támogatást kapnak a napi feladatok még könnyebb elvégzésében. A kiterjedt keresési lehetőségek például segítenek a sok e-mail, tartalom és kapcsolat kezelésében. Különösen a fájlmellékletek gyakori küldése nem csak gyorsabb az Outlook for Mac 2016 segítségével, számos új lehetőségnek köszönhetően, hanem biztonságosabb is. Egy másik új funkció az a lehetőség, hogy az elküldött fájlokhoz egyéni jogokat rendelhetünk az egyes címzettekhez.

Az Outlook for Mac 2016 áttekinthetően szervezett navigációs sávjaival minden szükséges funkció gyorsan elérhető az alkalmazástól függően - e-mailek, feladatok, kapcsolatok és naptárbejegyzések esetében. Ezenkívül az Outlook for Mac 2016 asztali felületét is újratervezték, mostantól érintésre optimalizált.

MS Outlook for Mac 2016 megvásárolható a Wiresoft-tól önálló programként, elfogadható áron - egyébként a hagyományos üzletekben szinte kizárólag a Office for Mac verzió részeként érhető el 2016. Ezenkívül a Wiresoft webáruházban nemcsak az Outlook for Mac 2016-os verzióját találja meg, hanem az e-mail szoftver régebbi vagy legújabb kiadását is.

Az Outlook for Mac fontos és praktikus újdonságai 2016

Azok a Mac-felhasználók, akik az Outlookot használják az e-mailek, kapcsolatok és találkozók rendszerezésére, az alábbiakban ismertetett új funkciókat, valamint a meglévő funkciók fejlesztését élvezhetik. Ezek nemcsak abban segítenek, hogy a felhasználók jobban kezeljék a napi e-mail áradatot, hanem a tartalom és a dokumentumok kezelését is sokkal gyorsabbá teszik. A feladatok koordinálása is még hatékonyabban kezelhető.

Intelligens kereső mappák az e-mailek és egyéb tartalmak azonnali megtalálásához

A virtuális keresőmappa beállításával a Mac-felhasználók kiszűrhetik az Outlook 2016-ban lévő e-maileket vagy más elemeket, és saját mappájukban jeleníthetik meg azokat, amelyek megfelelnek egy bizonyos előre meghatározott keresési feltételnek. Az egyik lehetséges felhasználási mód például az Outlook-postafiókban lévő összes olvasatlan e-mail megjelenítése, amelyeket automatikusan különböző mappákba mentettek. Hasonlóképpen, egy intelligens keresőmappa használható személyek és kapcsolatok meghatározott csoportjainak keresésére.

Az "Új keresési tartomány" legördülő listával a keresés is módosítható, így megváltoztatható az aktuális mappa vagy postafiók.

Jobb áttekinthetőség a mellékletek keresésekor

Az Outlook for Mac 2016 mostantól a korábbinál jobb áttekintést kínál az e-mail mellékleteként küldött fájlok keresésekor: Egyszerűen kattintson a "Fájl csatolása" gombra, és az üzenet feladója megjeleníti az összes legutóbb használt fájl listáját. Ha a lista tartalmazza a megfelelő fájlt, akkor az egy újabb kattintással azonnal csatolható. Sok esetben ez a funkció kiküszöböli a mappaszerkezetekben való nehézkes keresést. Minden melléklethez egy legördülő menü is tartozik, amelyben különböző funkciók állnak rendelkezésre a megnyitáshoz, mentéshez, másoláshoz vagy törléshez egyetlen kattintással.

Nagyméretű mellékletek még gyorsabb elküldése a OneDrive-on keresztül

A nagyobb mellékletekkel ellátott e-mailek küldése még kényelmesebbé vált az Outlook for Mac 2016 segítségével - feltéve, hogy a Mac-felhasználó a Microsoft OneDrive fájlszolgáltatást használja. Minden egyes ott elérhető fájlt már nem kell újból feltölteni egy e-mail mellékleteként, hanem elegendő egy megfelelő linket bemásolni a levélbe. Ez jelentősen felgyorsítja a nagyméretű fájlmellékletek elküldését, és jelentősen csökkenti az e-mail postaládában lévő adatmennyiséget. A OneDrive-ban tárolt összes fájlhoz egyedileg meghatározott jogok (pl. olvasás, szerkesztés stb.) is rendelhetők az egyes címzettek számára.

Érintésre optimalizált, következetesebb Outlook for Mac 2016 felület

A Microsoft az Outlook for Mac 2016 felhasználói felületét is modernizálta, így az mostantól a Office Windows verziójához hasonlít - ennek előnye, hogy a felhasználók könnyebben eligazodnak a különböző eszközökön. Az Outlook és a többi Office alkalmazás a 2016-os verzióban jobban támogatja a Mac tipikus jellemzőit és funkcióit, például a nagy felbontású Retina kijelzőt, a teljes képernyős módot és a többérintéses gesztusokat. A megjelenés egységesítésének részeként az Outlookot az érintéses működésre is optimalizálták, így a program a swipe gesztusok - úgynevezett swipes - integrálásával működtethető. A "Swipe balra" és "Swipe jobbra" gesztusokat a következő műveletekhez lehet hozzárendelni: "Olvasottként jelölés", "Törlés", "Megjelölés", "Archiválás" és "Nincs".

Clutter funkció

Az e-mailek szortírozása gyakran a napi irodai munka nagy részét teszi ki, mivel a postafiókok egyre inkább eltömődnek a nem fontos üzenetekkel vagy akár a spamekkel, így nehéz számon tartani őket - itt jön a segítségünkre a "Clutter" eszköz, amely automatikusan szétválasztja a fontos és a nem fontos e-maileket, amint megérkeznek, és az utóbbiakat a saját "levélszemét" mappájukba szortírozza. Ugyanakkor a potenciálisan veszélyes tartalmakat, például a káros linkeket vagy csatolmányokat észleli és deaktiválja.

Annak érdekében, hogy elkerülje az esetlegesen helytelenül rendezett e-mailek figyelmen kívül hagyását, az Outlook naponta összefoglalót küld az összes ott tárolt e-mailről.

A Clutter "olvassa" a felhasználó viselkedését is, regisztrálva, hogy mely e-maileket nyitja meg először, melyeket olvassa el később, és melyeket hagyja figyelmen kívül teljesen. Ez lehetővé teszi, hogy a program magától tanuljon, így automatikusan javítja a keresési szűrőket és kritériumokat.

Olvasási és továbbítási megerősítés e-mailek küldésekor

Annak érdekében, hogy az e-mail feladója nyomon követhesse, hogy a címzett megkapta-e és elolvasta-e az e-mailt, az Outlook for Mac 2016 az első esetben kézbesítési visszaigazolást kínál arról, hogy a szóban forgó e-mailt valóban kézbesítették egy adott postafiókba, a második esetben pedig egy rövid üzenet formájában olvasási visszaigazolást a feladónak, amikor az e-mailt megnyitották.

E-mail sablonok használata hasonló vagy Standard üzenetekhez

A napi e-mail forgalom gyakran alapértelmezetten küldött üzenetekből áll, amelyek tartalma csak kis mértékben változik, pl. új dátum stb. Ahelyett, hogy minden alkalommal ilyen leveleket állítana össze, az Outlook for Mac 2016 lehetővé teszi, hogy erre a célra sablonokat állítson össze és mentsen el, amelyeket aztán csak szükség szerint kell frissíteni a küldés előtt.

E-mail üzenetek késleltetett küldése

Az Outlook for Mac 2016 mostantól képes e-mail üzeneteket késleltetve küldeni. A "Későbbi küldés" opcióval beállítható egy konkrét dátum, valamint egy időpont a küldésre, amely például munkaidő után is lehet. A megfelelő e-mailek tehát akkor is elküldésre kerülnek, amikor az Outlook már nincs megnyitva a számítógépen.

További gyakorlati segédeszközök és funkciók az Outlook for Mac 2016-ban

Különösen akkor, ha a felhasználóknak nagyszámú projektet kell szervezniük és kezelniük, a következő eszközök is megkönnyítik és felgyorsítják a napi munkát:

 • A SetDefaultMailApp az Outlookot a Standard e-mail alkalmazássá teszi a Macen. Ez automatikusan elindítja az Outlookot, amikor például a felhasználó az interneten egy üzenet megírásához egy mail-to linkre kattint.
 • A ResetRecentAddresses egyszerre törli az összes automatikus címjavaslatot egy új e-mailhez. Ez a funkció különösen akkor hasznos, ha egy projekt bizonyos résztvevőkkel befejeződött, és a megfelelő kapcsolatokra már nincs szükség a következő projekthez.
 • Az eszköztárban a gyakran használt parancsok kézre állóan definiálhatók.
 • A nagyon különböző üzleti partnerektől érkező nagy mennyiségű e-maileket automatikusan szét lehet válogatni az erre a célra létrehozott mappákba szabályok segítségével. Ez kiküszöböli a kézi válogatás szükségességét.
 • Mivel az Outlook sokkal több, mint egy egyszerű e-mail program, az összes többi funkció, például a naptár, az emberek, a feladatok és a jegyzetek is megjelennek az ablak alján, így a felhasználók egy kattintással könnyen válthatnak közöttük. A kiválasztott nézettől függően a szalagban megjelenő parancsok és az állapotsorban megjelenő információk is változnak.

Rendszerkövetelmények a Microsoft Outlook 2016 használatához Mac számítógépen

Az alábbiakban felsorolt információk az Outlook for Mac 2016 Apple-eszközön történő használatának minimális követelményeit jelentik. Az Outlook 2016 for Mac csak 64 bites alkalmazásként érhető el.

 • Operációs rendszer: a három legújabb macOS operációs rendszer egyike (Mac OS X 10.10 vagy újabb)
 • iPad és iPhone: min. iOS 8.0 vagy magasabb verziószámú iOS
 • Processzor: Intel
 • RAM: legalább 4 GB
 • Hely a merevlemezen: min. 3 GB
 • Grafikus kártya: min. 1.280 x 800 képpont

Ezt kínálja az Outlook for Mac 2016 a PC-s verzióval szemben:

Az Outlook 2016 Mac verziója a következő funkciókkal rendelkezik, ellentétben a Windows verzióval:

 • A táblázatok a Word/Excelből beilleszthetők egy e-mailbe.
 • Akár három naptár is megjeleníthető egymás mellett.
 • A hangposta üzenetek szöveggé alakíthatók és elküldhetők e-mailben vagy szöveges üzenetben.
 • Az Információs jogkezelési (IRM) házirendek esetében az Outlook for Mac 2016 mostantól támogatja az Active Directory és az Azure-alapú jogkezelési szolgáltatásokat (RMS).

Vásárolja meg az Outlook for Mac 2016 önálló programként a Office suite-ból a Wiresoft-tól nagyszerű áron

Outlook for Mac 2016, mint a Microsoft Office csomagjának tipikus összetevője, általában nem vásárolható meg külön-külön. A Wiresoft szoftverboltban azonban az Outlook for Mac 2016 egyszeri vásárlási verzióban is megvásárolható - ellentétben a Microsoft-szoftverek legtöbb más eladójával, akik gyakran csak előfizetéses verzióban kínálják a programot egyenként.

Tehát a szoftver megvásárlása a Wiresoftnál azt jelenti, hogy kettős előnyben részesül, mivel az Outlook for Mac 2016-ot külön-külön kapja meg a Office csomag nélkül, ráadásul nagyon alacsony áron! A kisebb cégek, amelyek számára a mennyiségi licencnek nincs értelme, de az önálló vállalkozók és az Outlook magánfelhasználói is különösen gazdaságosan fedezhetik a Microsoft programokkal kapcsolatos igényeiket, ha a Wiresoft-tól vásárolnak szoftvert.

Ezek az Ön előnyei, ha az Outlook for Mac 2016 egyfelhasználós licencként vásárolja meg:

 • Ezzel egy egyfelhasználós licencet szerez, mint vásárlási változatot.
 • Ez azt jelenti, hogy Ön nem kötelezi el magát egy fizetős frissítéseket tartalmazó előfizetésre.
 • Hosszú távon ez az Outlook for Mac 2016 verzió ezért olcsóbb.
 • A megvásárolt verzió csak az Ön nevére lesz regisztrálva, és nem használható más személy által.
 • Ez az Outlook for Mac 2016 licenc nem korlátozza a funkcionalitását.

A Wiresoft szoftverek vásárlása biztosra vehető: A Wiresoft által kínált használt szoftverek vagy egy nagyobb mennyiségi licenc részei, vagy úgynevezett használt szoftverek - és minden esetben teljesen legális termékek - és ezért semmilyen kockázatot nem jelentenek az Ön számára: Az európai jogalkotó ugyanis kifejezetten engedélyezte a használt szoftverekkel való kereskedelmet! Ezt a szoftvert az előző vásárló már nem használja, ezért eltávolítottuk, így most újra telepíthető és normálisan használható.

Ezenkívül minden egyes, a Wiresoftnál eladásra kínált Microsoft-programot értékesítés előtt teszteltünk a tényleges használhatóság szempontjából, amely korlátlan funkciójú és időtartamú, így a számítógépen történő aktiválás után ugyanúgy használható, mint bármely hagyományos Microsoft-szoftvertermék. Az Ön által megvásárolt Microsoft program teljes verziója megegyezik a hagyományos kereskedelemben kapható megfelelő verziókkal és kiadásokkal.

A Wiresoft Software Shopban megtalálható az Outlook for Mac 2016 és egyéb verziói, valamint a többi Office program Mac-re eladó, valamint számos más Microsoft program Mac verziója.

Ha bármilyen kérdése van az Outlook for Mac 2016 vagy bármely más programmal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben, telefonon vagy csevegés útján.

További linkek "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák