Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT ACCESS 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT ACCESS 2016

Azonnal letölthető

 • SW10130
 • 077-07131
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
16 066,00 Ft * 17 850,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibilis


Microsoft Access 2016 A a nagy teljesítményű adatbázis-kezelő rendszerének újabb verziója, amellyel az adatbázisok egyedileg hozhatók létre és használhatók a mindenkori igényeknek megfelelően. A interfészek nemcsak a , XML és dBASE fájlok importálását teszik lehetővé, hanem az adatforrásként használható PDF-ekét és az SQL-adatbázisokból származó adatokét is.  Microsoft Access Excel Access 2016 az intuitívan használható eszközöknek köszönhetően a magánfelhasználók és a -felhasználók is használhatják kereskedelmi céllal. A számos sablon lehetővé teszi, hogy a vállalatok projektmenedzsmentjéhez, adminisztrációjához és árukezeléséhez gyorsan funkcionális adatbázisokat hozzon létre. a 2016-os év megkönnyíti a tapasztalatlan felhasználók számára is az adatbázis-alapú alkalmazások (appok) fejlesztését mobileszközökre, hogy ezeket az adatbázisokat az intelligens kapcsolaton keresztül könnyen és gyorsan elérhetővé tegyék más alkalmazottak számára. Business Microsoft Access User SharePoint

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT ACCESS 2016"

MS Access 2016 önálló programként a vásárlási verzióban

AMicrosoft Access 2016 a Microsoft nagy teljesítményű adatbázis-kezelő rendszerének újabb verziója, amellyel az egyedi igényeknek megfelelően egyedileg hozhatók létre és használhatók az adatbázisok. Az Access interfészek nemcsak Excel, XML, dBASE fájlok, hanem PDF-ek importálását is lehetővé teszik, amelyek így adatforrásként használhatók, valamint SQL-adatbázisokból származó adatok importálását is.

Az Access 2016-ot az intuitív eszközöknek köszönhetően magánfelhasználók és üzleti felhasználók egyaránt használhatják. A számos sablon lehetővé teszi, hogy a vállalatok projektmenedzsmentjéhez, adminisztrációjához és árukezeléséhez gyorsan funkcionális adatbázisokat hozzon létre. A Microsoft Access 2016 a tapasztalatlan felhasználók számára is megkönnyíti az adatbázis-alapú alkalmazások (appok) fejlesztését mobileszközökre, hogy ezeket az adatbázisokat az intelligens SharePoint-kapcsolaton keresztül könnyen és gyorsan elérhetővé tegyék más alkalmazottak számára.

Az Access 2016 számos technikai fejlesztést és kiegészítést tartalmaz, amelyek tovább bővítik az adatbázis-program lehetséges alkalmazásainak körét. Az Access 2016 például támogatja a BigInt adattípust, amely kiterjeszti a Windows SQL Serverrel való kompatibilitást, és újra bevezetésre került a dBASE-támogatás. Általánosságban elmondható, hogy a dokumentumokon való közös munka és azok valós idejű rendelkezésre bocsátása még inkább támogatott: Az adatbázisok a OneDrive és a SharePoint segítségével minden felhasználó számára elérhetővé válnak a felhőben.

Az Access 2016 új Office terveket is kínál a vizuális testreszabás tekintetében: A felhasználók mostantól a programablakot a tipikus sötétvörös helyett sötétszürke színben, erősebb kontrasztokkal jeleníthetik meg - a koncentráltabb munkavégzés érdekében.

Az Access 2016 általában csak az MS Office-Edition Professional (valamint a Office 365) fix komponenseként érhető el. Más kiadások felhasználói, de azok a felhasználók is, akiknek egyáltalán nincs telepítve a Office honlapon elérhető verzió, az Access 2016-os verzióját külön-külön is megvásárolhatják a Wiresoft-tól. Ennek külön előnye, hogy a Windows 7-től kezdve a régebbi Microsoft operációs rendszerek is támogatják - ez azt jelenti, hogy különösen azok a vásárlók járnak jól, akik továbbra is ezt használják.

A Wiresoft webáruházban az MS Access 2016-os verzióját, valamint a szoftver legfrissebb kiadását vagy korábbi verzióit - és a népszerű egyéb Office programokat is - különösen alacsony áron, egyfelhasználós licencként szerezheti be. Az alábbi áttekintés részletesen bemutatja az Access 2016 funkcióit és szolgáltatásait.

Adatbázis-alkalmazások egyedi konfigurálása és szerkesztése az Access 2016-ban

A Microsoft Jet Engine-en alapuló relációs asztali adatbázisként (RDBMS - Relational Database Management System) az Access nagy előnye más hasonló rendszerekkel szemben, hogy a rajta keresztül bevitt adatok bármikor frissíthetők, és így módosíthatók vagy törölhetők is. Ez a tranzakció-orientált irányultság teszi az MS Access-t ideális programmá az üzleti szempontból fontos, aktuális adatok tárolására, és ezáltal a vállalatok operatív rendszereinek támogatására. Az Access fájlformátumként az .ACCDB, valamint a régebbi .MDB és .MDE formátumokat használja.

Az integrált fejlesztőkörnyezetnek köszönhetően a szoftver egy grafikus felhasználói felülettel kombinálva számos eszközt tartalmaz a célzott alkalmazások tervezéséhez és az adott célcsoport számára történő elérhetővé tételéhez webes alkalmazások formájában a  böngészőn keresztül vagy asztali alkalmazásként.

Új Access-adatbázis létrehozásakor a felhasználók már a sablonok széles választékára támaszkodhatnak, amelyek figyelembe veszik a tipikus alkalmazási lehetőségeket. Emellett természetesen lehetőség van az adatbázisok saját elképzelések és kívánságok szerinti konfigurálására is. Az erre a célra rendelkezésre álló eszközök számos lehetőséget kínálnak az egyes mezőadattípusok és a mezőtulajdonságok meghatározására. Az Access segítségével létrehozott adatbázisok mind a számítógépen helyi használatra szolgáló alkalmazásként, de mindenekelőtt böngészőalapú alkalmazásként is használhatók helyfüggetlen használatra.

A jelentések létrehozásakor az Access különböző nézeteket is biztosít - a felhasználók a követelményektől függően válthatnak a jelentésnézet, az oldalnézet, az elrendezési nézet és a tervezési nézet között, hogy megváltoztassák az adatokra való összpontosítást.

Hatékony munka az Access 2016-ban gyakorlati funkciókkal

Az Access 2016 számos olyan gyakorlati funkcióval és funkcióval támogatja a felhasználókat, amelyek megkönnyítik és hatékonyabbá teszik a programmal való munkát. Még a tapasztalatlan felhasználók és a kezdők is gyorsabban eligazodnak: a kezdőképernyőn megjelennek a legutóbb használt adatbázisok, amelyek egy kattintással azonnal elérhetők. Az ablak tetején található nagy szalag (szalagsor) az összes funkcionális területet áttekinthetően jeleníti meg.

Az Access 2016 egyedi konfigurálása és használata

A Hozzáférés alapértelmezett beállításban a gyakran használt funkciók elérésére szolgáló eszköztár a bal felső sarokban található. A felhasználók az ott megjelenő parancsok listáját saját kívánságaik szerint is összeállíthatják, ami megspórolja az almenüben történő ismételt keresést. Az eszköztár a szalag alá is elhelyezhető, hogy helyet szabadítson fel. Az egyes lapok funkcionális parancscsoportok és műveletek, például sablonok, táblázatok, lekérdezések, űrlapok, jelentések stb. szerint vannak felosztva a megfelelő kontextusmenükre, a hozzájuk tartozó kontextuseszközökkel.

Egy adott funkció keresésének egyszerűsítéséhez vagy felgyorsításához a felső menüsávban elérhető a "Mondd meg" keresési asszisztens. Mindössze annyit kell tennie, hogy beírja a keresés szempontjából releváns kifejezéseket a beviteli mezőbe, és a "Mondd meg" megjeleníti a rendelkezésre álló lehetőségeket. Az egyszerűbb kérdésekre közvetlenül ebben a mezőben kap választ; bonyolultabb kérdések vagy megoldások esetén az asszisztens további segítséget javasol, amely a legjobban megfelel a keresett funkciónak. Kényelmesen, a

A Search Assistant elmenti a rajta keresztül végrehajtott összes funkciót: ezek az almenüben az "Utoljára használt" alatt szerepelnek, és így gyorsabban újra elérhetőek.

Azok a felhasználók, akik az Access 2016-ot táblagépen szeretnék használni, az érintés ikonra kattintva válthatnak az egér és az ujj beviteli mód között, ami a szalagot is megváltoztatja: Ujjbegép beviteli módban a szalag több helyet biztosít az egyes parancsok között, ami megkönnyíti a használatát.

Adatbázis-lekérdezések az Access 2016-ban

Az Access 2016-ban SQL nyelven alapuló lekérdezés jön létre. Erre is van néhány praktikus eszköz, például az úgynevezett jokerek * ? # az adathalmaz ismeretlen elemeinek helyőrzőjeként. Az egynél több feltételt tartalmazó lekérdezéseknél az ÉS vagy VAGY két lehetőség áll rendelkezésre.

A műveleti lekérdezésekkel változtatásokat lehet végrehajtani egy táblán, például frissíteni - például az árakat -, törölni vagy új táblázatot létrehozni a kiválasztott adatsorokkal.

Ha több táblázatot importál különböző forrásokból, az Access 2016 támogatja a felesleges adatok megtalálását és megszüntetését is, lehetővé téve a táblák összekapcsolását.

Formanyomtatványok létrehozása az Access 2016-ban

Az Access 2016-ban használható űrlapok nagyon praktikus eszközt jelentenek az adatok beviteléhez és karbantartásához, mivel könnyen kezelhetők, és a folyamatok automatizálására is használhatók. Az űrlapok nagy előnye a táblázatos megjelenítéssel szemben, hogy ezzel többnyire csak egyetlen adatrekord jelenik meg, amely természetesen maga is tartalmazhat táblázatokat. A tartalmazott információk vagy adatok így sokkal világosabb és másképpen strukturált módon jelennek meg, ami megkönnyítheti az adatrekordok kézi bevitelét vagy szerkesztését. Az ilyen AutoFormok külön-külön is létrehozhatók az űrlapkiosztási eszközökkel.

A BigInt "Big Number" adattípus támogatása

Az Access 2016 bevezeti a BigInt adattípust, ez különösen az MS SQL Serverrel való kompatibilitást javítja. A BigInt nagy számok kiszámítására használható, ez az adattípus egy Access táblában mezőként tárolja a nem monetáris numerikus értéket erre a célra vagy SQL adatbázisból történő importáláskor.A nyolc bájttal a BigInt számítási tartománya sokkal nagyobb (-2^63-2^63-1), mint a csak négy bájtos "Number" adattípusé (-2^31-2^31-1).

DBASE fájlok és ODBC támogatása

Az előző verzióval ellentétben az Access 2016 ismét támogatja a .dbf típusú fájlokat, ami kibővíti az adatbázis-program alkalmazási lehetőségeit: a dBASE fájlok így újra importálhatók, exportálhatók vagy összekapcsolhatók. Ezenkívül az Access adatbázisok és a külső adatforrások, például a Microsoft SQL Server és az Azure közötti kapcsolat az ODBC protokollon (Open Database Connectivity Protocol) keresztül is támogatott.

Hozzáférhető munkavégzés az Access 2016 programmal

Az Access adatbázisok billentyűparancsokkal történő használatának lehetősége szintén bővíti a program felhasználói körét. A korlátozott látással vagy mozgékonysággal rendelkező felhasználók számára a programban elérhető kombinációk és gyorsbillentyűk nagy könnyebbséget jelentenek, és gyakran nélkülözhetetlen alternatívát jelentenek az egérrel végzett munka helyett.

A Microsoft Access 2016 rendszerkövetelményei

A Office programot, az Access 2016-ot a Microsoft két változatban kínálja: 32 bites és 64 bites változatban. A 64 bites verzió automatikusan települ, bár csak a 32 bites verzió telepíthető 32 bites, x86-os processzorral rendelkező operációs rendszerre. A verziótól függően az egyes hardverkövetelmények eltérőek - például a RAM és a merevlemezterület tekintetében. A következő minimális számítógépes követelmények érvényesek:

  • Operációs rendszerek: Windows 7 vagy magasabb, Windows Server 2012 R2 vagy Windows Server 2012, Windows 10 Server
  • Processzor: x86 vagy x64 bites processzor legalább 1 GHz-es és SSE2 processzorral
  • Memória: 1 GB RAM (32 bites), 2 GB RAM (64 bites)
  • Merevlemez tárhely: legalább 3,0 GB
  • Kijelző: legalább 1 024 x 768 felbontás
  • Grafikus kártya: DirectX 10 grafikus kártya szükséges a grafikus hardveres gyorsításhoz

Microsoft adatbázis-program Access 2016 vásárolni olcsó extra a Wiresoftnál

AzMS Access az MS Office-Version Professional klasszikus összetevője, és egyébként rendszeresen nem külön-külön, hanem csak ezzel a Office-csomaggal együtt érhető el. A Wiresoft webáruházban az Access 2016-ot külön is megvásárolhatja - ez nagy előny sok más Microsoft-szoftver szállítóval szemben. A további nem lebecsülendő előnye a Wiresoft szoftver vásárlásakor a program korlátlan használhatósága: az Access 2016 egyszeri licenc nem tartalmaz semmilyen korlátozást és szabályozást, mint például a kötelező frissítéseket tartalmazó előfizetés. Ezért még kétszeresen is megéri megvásárolni az Access 2016-ot a Wiresofttal együtt, egyetlen programként.

Ráadásul a szoftver megvásárlása a Wiresoftnál nemcsak olcsó, hanem biztonságos is: Ez a kínált Access 2016 egyedi licenc gyakran egy nagyobb mennyiségi licencből származik, mivel a vállalatoknál használják őket; ezért ez egy úgynevezett használt szoftver. Ez azonban funkcionalitását tekintve teljesen megegyezik a Office Suite 2016 Professional csomagban is megtalálható Access szoftverrel. Azáltal, hogy használt szoftverként értékesítjük, különösen alacsony áron kínáljuk Önnek a hozzáférést! Ugyanakkor teljes biztonságban lehet, mert a Wiresoftnál használt szoftverek vásárlásakor semmilyen jogi kockázatot nem vállal, mivel a használt szoftverek vásárlását és értékesítését a törvény kifejezetten engedélyezi.

Ráadásul minden, a Wiresofton keresztül elérhető Microsoft használt programot teszteltünk a tökéletes használhatósága érdekében, ezért a vásárlás és letöltés után az Access 2016 szoftver azonnal telepíthető a számítógépére, és korlátozás nélkül használható. A Wiresoft kizárólag az Access és más Microsoft szoftverek teljes programverzióit értékesíti, amelyek megegyeznek az eredeti Microsoft verziókkal, és biztonságos értékesítési forrásokból származnak.

A szoftverek megvásárlása a Wiresofttal különösen gazdaságos megoldás sok felhasználó számára az egyébként drága programok használatára - különösen szabadúszók és kkv-k, de magánfelhasználók számára is. Élvezhetik az Access 2016 összes előnyét, és közben még pénzt is spórolhatnak!

A Wiresoft Software Shopban az Access több verziója, valamint a Office- és számos más Microsoft program is megvásárolható. Ha bármilyen kérdése van az MS Access 2016-tal vagy bármely más Microsoft programmal kapcsolatban, forduljon hozzánk e-mailben, telefonon vagy csevegés útján.

További linkek "MICROSOFT ACCESS 2016"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT ACCESS 2016"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák