Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WORD MAC 2019

Azonnal letölthető

  • SW10144
  • D48-01257
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
24 622,00 Ft * 27 357,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Word 2019 for Mac a klasszikus szövegszerkesztő szoftverének legújabb verziója, amelyet az Apple számítógépeken is széles körben használnak. A sokoldalú program számos intuitívan használható funkciót és eszközt kínál, amelyek messze túlmutatnak a puszta szöveges dokumentumok létrehozásán és szerkesztésén: Ezt számos lehetőség egészíti ki a világos strukturálás és az informatív szemléltetés grafikonok és táblázatok segítségével. Ezáltal a for Mac nem csak üzleti levelezéshez, hanem professzionálisan megírt jelentések és esszék, valamint szakdolgozatok és diplomamunkák tervezésére is alkalmas diákoknak és hallgatóknak, valamint szórólapok, szórólapok, brosúrák és névjegykártyák készítésére. A dokumentumokat közvetlenül a programban PDF formátumban lehet elmenteni nyomtatáshoz. for Mac más fájlformátumokat is felismer, amelyeket aztán tovább lehet vele dolgozni Microsoft Office Word Word Word 

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WORD MAC 2019"

Microsoft Word 2019 for Mac önálló program

AWord 2019 for Mac a Microsoft klasszikus szövegszerkesztő szoftverének legújabb verziója, amelyet az Apple számítógépein is széles körben használnak. A sokoldalú Office program számos intuitívan használható funkciót és eszközt kínál, amelyek messze túlmutatnak a puszta szöveges dokumentumok létrehozásán és szerkesztésén: Ezt számos lehetőség egészíti ki a világos strukturálás és az informatív szemléltetés grafikonok és táblázatok segítségével. Ezáltal a Word for Mac nemcsak üzleti levelezéshez, hanem professzionálisan megírt jelentések és esszék, szakdolgozatok és diákmunkák, valamint szórólapok, szórólapok, brosúrák és névjegykártyák tervezésére is alkalmas. A Word-dokumentumok közvetlenül a programban menthetők PDF formátumban nyomtatáshoz. A Word for Mac más fájlformátumokat is felismer, amelyek aztán tovább szerkeszthetők vele.

A Word for Mac megkönnyíti mindenféle szöveges dokumentum létrehozását azzal, hogy a tipikus, gyakran használt stílusok széles választékát kínálja, valamint további lehetőségeket többek között a tipográfiára és az elrendezésre, hogy gyorsan és hatékonyan olvasható szöveget hozhasson létre. Az intelligens eszközök, például a helyesírás-ellenőrző és a számos automatikus javítási lehetőség - beleértve a testreszabható szótárat is - megkönnyítik a helyesírási szabályoknak megfelelő levelek, esszék, dolgozatok és egyéb dokumentumok írását.

A Word for Mac programban létrehozott összes szöveg megjelölhető más alkalmazottak számára történő rendelkezésre bocsátás céljából, például vízjelek beillesztésével, és így védhető a másolástól.

AzMS Word 2019 for Mac a korábbi Word-verziók ezen bevált funkciói mellett természetesen egy sor új, ugyancsak praktikus funkciót tartalmaz, amelyek nemcsak az írást és a szerkesztést, hanem a célzott olvasást is még egyszerűbbé és hatékonyabbá teszik, mint eddig. Az újratervezett Ribbon mellett ezek közé tartoznak az új nézeti lehetőségek, amelyek felgyorsítják a hosszabb szövegfájlokban az egyes mondatok vagy szakaszok keresését, valamint a Sötét mód, amely könnyebb a szemnek, ha hosszabb ideig dolgozik a képernyő előtt, és más tanulási eszközök, amelyek megkönnyítik az olvasást, és nem csak a diákok és tanulók számára. A továbbfejlesztett hozzáférhetőségi támogatás optimalizálja a szövegeket azon olvasók számára is, akiknek a tartalom megértése nehezebb.

Az új szabadkézi funkcióval a vázlatok és diagramok kézzel történő rajzolása és közvetlen dokumentumba illesztése is egyszerűvé válik.

A Wiresoft Onlineshopban beszerezheti a Word legújabb, 2019-es verzióját Mac-re, és természetesen annak elődjeit, valamint más Office-programokat Mac-re, különösen kedvező árú egyedi alkalmazásokként.

A Word 2019 for Mac összes új funkciójának részletes áttekintése

Nemcsak a Wordöt már ismerő Mac-felhasználók fogják értékelni a 2019-es verzió újdonságait, hanem a kezdők is élvezni fogják a Office-program sokoldalú lehetőségeit a szövegek professzionális, hatékony létrehozására és olvasására. Különösen a fókuszált szerkesztés funkciói, valamint a fordításhoz integrált eszközök is támogatják a szakembereket, hogy még jobban összpontosíthassanak anélkül, hogy egy másik alkalmazást kellene megnyitniuk, minden lehetséges Word-intern. Ez magában foglalja a fent említett hozzáférhető dokumentumszerkesztést, valamint a bonyolult matematikai képletek beillesztését a LaTeX támogatáson keresztül. A Word 2019 for Mac legfontosabb funkciói részletesen:

Még jobb áttekinthetőség a különböző nézeti lehetőségek választása révén

A Word for Mac-et már ismerő felhasználók azonnal felismerik az új Word 2019 for Mac által kínált vizuális újításokat: A Word for Mac 2016-ban már megszokott szalagkezelő felületet itt a modern, Windows-ra jellemző csempés megjelenéssel kombinálták. Újdonság a leggyakrabban használt elemek és funkciók hangsúlyosabb elhelyezése, hogy még könnyebben megtalálhatók legyenek.

AWord 2019 for Mac lehetővé teszi a normál szalag megjelenés további használatát is, így a felületet is át lehet alakítani. És különösen a Word érintőkijelzővel rendelkező eszközökön, például táblagépeken és okostelefonokon történő használatához az érintésérzékenységet javítottuk a tollal történő bevitelhez.

A Word 2019 for Mac-ben is elérhetőek az új Fehér, Sötétszürke és Fekete témák, ezek a visszafogottabb hátterek is támogatják a koncentrált szövegírást és olvasást. A fekete szín kínálja a legerősebb kontrasztot ebben a tekintetben.

A beépített tanulási eszközökkel hatékonyabban dolgozhat a szöveggel

A professzionális felhasználók értékelni fogják a Word 2019 for Mac beépített tanulási eszközeit is. Eredetileg a diákok számára tervezték a gyorsabb szövegértés támogatására, de a Wordöt rendszeresen az irodában használó felhasználóknak is segítséget nyújtanak. A tanulási eszközökkel például beállíthatja az oszlopszélességet és a szövegtávolságot, de a színeket is, a szöveg tisztább megjelenítése megkönnyíti a szemet.

A "Sorfókusz" eszközzel az olvasási területet egy, három vagy öt sorra lehet korlátozni, és ha egy szöveget szeretne felolvastatni, akkor az éppen olvasott szövegrészeket egyidejűleg kiemeli. Ez megkönnyíti a szövegben hallottak követését, javítja a koncentrációt, és kevésbé lesz zavaró.

A régebbi Word-verziókból már ismert "fókuszmód" is hasonló feladatot lát el, elrejti az összes eszköztárat, így a dokumentum megjelenítése áttekinthetőbbé válik.

A Cue Audio funkció aktiválásakor hangvisszajelzéssel is támogatja Önt. Ez különböző hanghatásokkal kíséri Önt írás közben, hallható jelzéseket ad, ha bizonyos beállításokat változtat, de egy-egy művelet megerősítéseként is szolgál: például tartalom törlése vagy beillesztése esetén.

Kiterjedtebb szöveges dokumentumok szerkesztésekor az egyes részek vagy szakaszok keresése gyorsan zavarossá válhat. A Word 2019 for Mac-ben a Word-dokumentum szokásos függőleges nézete mellett, amelyben az összes oldal felülről lefelé görgethető, elérhető az új nézet "Oldalanként", így a Word-dokumentumot könyvként lapozhatja. A közepes terjedelmű, de sok oldalas szövegek esetében pedig a szintén újdonságnak számító "Miniatűrök" funkció gyors tájékozódást biztosít: aktiválásakor az oldalak kis méretben, áttekintésként jelennek meg, így könnyebben megtalálja a keresett helyeket.

Optimalizált hozzáférhetőség a hibajavítás könnyebb támogatása révén

A Word 2019 for Macben a már beépített és továbbfejlesztett funkciók mellett olyan új eszközök is vannak, amelyek optimalizálják a szöveget, hogy a korlátozott olvasási és szövegértési képességű felhasználók számára is elérhetővé tegyék azt. Az aktivált támogató hibajavítás a "Felülvizsgálat" menüpontra kattintva javításokat javasol, amelyeket Ön egy kattintással azonnal elfogadhat. Integráltak továbbá nemzetközileg is érvényes szabványok, amelyeket az ilyen fogyatékkal élő olvasók számára vezettek be a könnyebb szövegértés érdekében.

Integrált fordítási funkció a fordítóval

Míg korábban a Word-felhasználóknak idegen szavak vagy egy egész szövegrészlet más nyelven történő írása vagy olvasása közben el kellett hagyniuk a Word programot, és a böngészőn keresztül fel kellett hívniuk egy webhelyet, hogy a fordítást ott megkapják, a Word 2019 for Mac-ben erre már nincs szükség: Mindössze annyit kell tennie, hogy a kurzorral kijelöli a kérdéses szöveget, és aktiválja az automatikus nyelvfelismeréssel ellátott integrált fordítási funkciót. A Microsoft Translator Word 2019 for Mac több mint 60 nyelvet tartalmaz, 11 nyelv fordítható a folyamat során.

Szabadkézi eszköz a spontán rajzolású diagramokhoz

Ami az érintőpadokon vagy okostelefonokon lehetséges, az mostantól a Word 2019 for Macben is elérhető - az új Szabadkézi rajzolás eszközzel. A szabadkézi eszköz használatához a felhasználóknak nincs szükségük tollra vagy érintőképernyős felületre, a számítógép egérrel is használhatják, hogy spontán módon jelöljenek szöveget vagy hozzanak létre vázlatokat és képleteket, amelyek aztán tovább szerkeszthetők, mozgathatók vagy másolhatók.

A Word 2019 for Mac szabadkézi eszközéhez a Microsoft egyszerre több digitális tollat is biztosít, köztük egy ceruzát a rajzoláshoz, egy tollat az íráshoz és egy kiemelőt a kiemeléshez. A szerszámok különböző tollszélességekben, valamint 16 egyszínű és 8 effektus, például szivárvány, galaxis, láva, óceán, arany, ezüst és egyéb színek közül választhat.

Méretezhető vektorgrafikák beszúrása és szerkesztése

A Word 2019 for Mac széleskörű, szabadon felhasználható ikon-, piktogram-, szimbólum- stb. könyvtárat kínál, beleértve a 3D-s képeket is a prezentációk és munkalapok illusztrálásához. A skálázható vektorgrafikák, más néven SVG (Scalable Vector Graphics) fájlok különösen érdekesek, mert a képminőség romlása nélkül átméretezhetők, 360°-kal elforgathatók vagy akár színszerkeszthetők.

A LaTeX használata a Word 2019 for Macben összetett képletek létrehozásához

A Word beépített képletszerkesztője sokoldalú eszköz, de a tudományos szövegekben gyakran előforduló összetettebb képletek megjelenítésénél eléri a határait. Az új Word 2019 for Mac mostantól támogatja a LaTeX-et, a nemzetközi Standard a professzionális, kiterjedt képletek létrehozásában, amelyek átalakíthatók vele.

Rendszerkövetelmények a Microsoft Word 2019 használatához Mac számítógépen

Az alábbiakban felsorolt specifikáció a Word 2019for Mac telepítésének és futtatásának követelményei egy Apple-eszközön.

  • Operációs rendszer: a három jelenlegi macOS operációs rendszer egyikének érvényes verziója
  • Processzor: Intel
  • Memória: legalább 4 GB
  • Merevlemez: legalább 3 GB szabad hely
  • Grafikus kártya: 1.280 x 800 képpont

Vásárolja meg a Word 2019 for Mac-et önálló programként a Wiresoft-tól a Office címen

Az MS Word for Mac a Microsoft Office csomag szerves része a macOS számára. A Wiresoftnál - sok más szoftverszolgáltatóval ellentétben - a Word 2019 for Mac-et önálló programként is megvásárolhatja a webáruházban, nem pedig csak a hozzá tartozó Office suite 2019 részeként. Az általunk kínált Word program Mac-re egy vásárlási verzió, ami azt jelenti: nem vállal semmilyen előfizetési kötelezettséget, amely fizetős frissítésekre kötelezné Önt. Továbbá, mivel a Word 2019 for Mac önálló program, nem kell semmilyen időbeli korlátot betartania a használat során. Ezért, ha a Word 2019 for Mac-et a Wiresoft-tól vásárolja meg, hosszú távon is pénzt takarít meg. Különösen az önfoglalkoztatók és a kis létszámú, kevés alkalmazottal rendelkező kisvállalkozások számára, akik nem kívánják használni a Office csomagban szereplő egyéb programokat, a Word 2019 for Mac önálló programként történő megvásárlása különösen olcsó módja a klasszikus szövegszerkesztő szoftver professzionális vagy magánjellegű használatának. Ez az egyfelhasználós licenc megegyezik a Word programmal, amelyet szintén a Office Suite 2019 for Mac tartalmaz.

Nemcsak a Word 2019 for Mac, hanem az összes többi Microsoft szoftverlicenc is, amelyet a Wiresoft Software Shopban megvásárolhat macOS-re, mindig eredeti Microsoft egyfelhasználós teljes verzió. Ezek általában mennyiségi licencekből származnak, vagy már felhasználásra kerültek. Ez azonban nem jelenti az Ön hátrányát: jó hírű szoftverkereskedőként a Wiresoft nem kínál a Microsoft szoftverek korlátozott ideig érvényes vagy korlátozottan használható próbaverzióit.

Ezért garantáljuk, hogy minden, a Wiresoft-tól vásárolt szoftvertermék a vásárlás után teljes mértékben és jogszerűen használható az Ön számára, beleértve az ilyen "használt" programokat is, mivel az első vásárló a Wiresoftnak történő eladással egyidejűleg eltávolította vagy törölte, és így ismét 100%-ban használható. Biztonsági okokból az összes ilyen licencterméket a Wiresoft alaposan teszteli a tényleges használhatóság szempontjából a továbbértékesítés előtt.

Ha további kérdései vannak a Word 2019 for Mac vagy bármely más Office szoftver megvásárlásával kapcsolatban, e-mailben, telefonon vagy chaten is igénybe veheti hozzáértő tanácsadásunkat.

További linkek "MICROSOFT WORD MAC 2019"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WORD MAC 2019"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák