Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016

Azonnal letölthető

 • SW10147
 • D47-00764
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
19 436,00 Ft * 21 595,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


PowerPoint for Mac a sokoldalú szoftverprogramja az Apple számára, amellyel hatékonyan tervezhet és alakíthat ki szemléletes prezentációkat Mac számítógépen, és kényelmesen bemutathatja azokat a partnereknek és kollégáknak. A for Mac 2016-os verziója tehát egy újabb mérföldkövet jelent a széles körben használt és nagyra értékelt szoftver számára, amelyet számos területen használnak - nemcsak vállalatoknál, hanem iskolákban és egyetemeken is. A for Mac 2016 számos integrált, intuitívan használható eszközzel támogatja a kezdőket és a professzionális felhasználókat egyaránt, amelyekkel informatív prezentációs diákat készíthet, és amelyek tartalmát egyértelműen közvetítheti egy előadáson. MicrosoftUser Business PowerPoint Office PowerPoint

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016"

Microsoft PowerPoint for Mac 2016 önálló Office programként

APowerPoint for Mac a Microsoft sokoldalú szoftverprogramja az Apple-felhasználók számára, amellyel hatékonyan tervezhetnek és alakíthatnak ki élénk prezentációkat Mac számítógépen, és kényelmesen bemutathatják azokat üzleti partnereiknek és kollégáiknak. A PowerPoint for Mac 2016-os verziója tehát egy újabb mérföldkövet jelent a széles körben használt és nagyra értékelt irodai szoftver számára, amelyet számos területen használnak - nemcsak a vállalatnál, hanem az iskolában és a tanulmányok során is. A PowerPoint for Mac 2016 számos integrált, intuitívan használható eszközzel támogatja a kezdőket és a profi felhasználókat egyaránt az informatív prezentációs diák létrehozásához és a tartalmuk egyértelmű átadásához egy előadáson.

A Microsoft PowerPoint for Mac 2016 felhasználóbarát felülete lehetővé teszi a szoftver gyors és egyszerű bevezetését is. A sablonok és grafikák széles választéka közvetlenül felhasználható az egyes prezentációk egyedi kialakításához.

A PowerPoint 2016 Mac verziója alapvetően a korábbi dizájn markáns átdolgozása: az OS X-re optimalizált adaptáció ellenére megmaradt a Windowsról ismert tipikus felhasználói felület a megszokott elrendezéssel. A Windows verzióból ismert billentyűparancsokat is átvették, ami előnyös lehet azoknak a felhasználóknak, akik gyakran váltogatnak a két operációs rendszer között. Nem kell azonban nélkülözniük a Mac rendszer megszokott funkcióit. Emellett a PowerPoint for Mac 2016-ban optimalizálták a dokumentumok közötti platformok közötti kompatibilitást, így a Windows és az OS X alatt készített prezentációk egységesebb megjelenítést mutatnak.

Azok az Apple-felhasználók, akik a Microsoft OneDrive felhőszolgáltatását is használják, a PowerPoint for Mac 2016 programmal létrehozott dokumentumokat online is megoszthatják kollégáikkal - a hatékonyabb együttműködés érdekében.

Ez a PowerPoint for Mac 2016 program nem csak a megfelelő Office csomag szerves részeként érhető el a Wiresoftnál, hanem külön-külön is megvásárolható - előfizetési kötelezettség nélkül! A PowerPoint for Mac 2016 mellett a régebbi és újabb verziók is különösen kedvező áron kaphatók a Wiresoft webáruházban - szintén egyetlen programként. Az alábbi áttekintés a PowerPoint for Mac 2016 összes érdekes funkcióját tartalmazza.

A PowerPoint for Mac 2016 összes fontos funkciójának és kiterjesztésének áttekintése

A meglévő funkciók számos optimalizálása és továbbfejlesztése mellett a PowerPoint for Mac 2016 verzió új eszközöket és testreszabásokat is tartalmaz, amelyek még nagyobb mozgásteret biztosítanak a prezentációk készítése során, de a többi felhasználóval való online együttműködést is megkönnyítik.

Új PowerPoint-funkciók Mac számítógépekre a 2016-os verzióban

Az új PowerPoint-funkciók nemcsak a prezentáció készítésekor, hanem az előadás során is bővítik a csapatmunka lehetőségeit:

 • Jelölje ki a részleteket a Mac-en az Ecset eszközzel: A PowerPoint for Mac programba integrált ecsetelő eszközzel a prezentáció során az előadó spontán kiemelheti a diák egyes elemeit, például grafikákat, szavakat vagy szövegrészleteket, hogy felhívja a közönség figyelmét az egyes részletekre. Ennek az eszköznek az előnye a lézermutatóval vagy a pálcával szemben egyrészt az, hogy közvetlenül a PowerPoint 2016-ban a képernyőn használható, és a vele kiemelt elemek láthatóak maradnak. Másrészt ez a művelet csak prezentációs módban történik. Maga a PowerPoint dokumentum változatlan marad.
 • Időzítés: A Timetracking eszközzel a prezentáció időtartama sokkal kiszámíthatóbbá válik. Hosszabb prezentációk esetén gyorsan előfordulhat, hogy kérdések vagy további magyarázatok késleltetik a prezentációt, és megnehezítik a meghatározott időkeret betartását. Az időkövetési eszköz segít abban, hogy jobban kézben tartsa az időgazdálkodást és hatékonyan használja fel a prezentációs időt: Ha aktiválva van, a prezentáció közben megjeleníti az időt, így az előadó ennek megfelelően tud reagálni késések stb. esetén, és azonnal változtatásokat tud végrehajtani.
 • Megosztásifunkció : A megosztási funkció jelentős optimalizálásával és újratervezésével a PowerPoint prezentációk Macen sokkal könnyebben és gyorsabban megoszthatók a közösségi média csatornákon, például a Facebookon és más csatornákon keresztül.

Gyakorlati Office-funkciók használata a PowerPoint for Mac 2016-ban

Az MS Office klasszikus programjaként a PowerPoint for Mac 2016 egy sor olyan általános funkciót is tartalmaz, amelyek megkönnyítik a prezentációk készítését, és a közös munka során is bővítik a lehetőségeket. Ezek közé tartoznak különösen a következő funkciók és eszközök:

 • OneDrive-integráció Macen is elérhető: A Microsoft felhőszolgáltatásának, a OneDrive-nak az Office 2016 for Mac-be történő integrálásával a Mac-felhasználók mostantól a OneDrive-on tárolt PowerPoint-dokumentumokhoz is hozzáférhetnek bármely Apple-eszközről az interneten keresztül. Ez jelentősen kibővíti a diákon való munkavégzés lehetőségeit a helyszíntől függetlenül, és lehetővé teszi más alkalmazottak számára is, hogy hozzáférjenek a diákhoz, például szerkesszék vagy kommentálják azokat.
 • Egyszerűsített dokumentummegosztás: A dokumentumok megosztása mostantól még egyszerűbb: a megosztáshoz a felhasználók egyszerűen a PowerPoint program menüszalagjának "Megosztás" funkciójára kattintanak. Minden egyes személy, akinek hozzáférése van a dokumentumhoz, egyéni jogokat kaphat az olvasáshoz, szerkesztéshez, továbbításhoz stb.
 • A dokumentumok verziótörténetének javítása: Különösen akkor, ha más alkalmazottak is használnak vagy javítanak egy PowerPoint-dokumentumot, fontos az áttekintés fenntartása. Ez magában foglalja a régebbi verziók megőrzését is a felülvizsgálat során. A "Verziótörténet" funkciót arra használjuk, hogy ezeket elmentsük, így szükség esetén újra előhívhatók és felhasználhatók.
 • Azadatok védelme adatvesztés elleni védelemmel (DLP) : A dokumentumtartalom DLP funkciója a PowerPoint 2016 for Mac-ben is elérhető a OneDrive-on keresztül. Különösen a belső prezentációkban fordulhat elő, hogy a diák olyan adatokat tartalmaznak vagy mutatnak, amelyeket nem a kívülállóknak szántak, és ezért védeni kell őket. Az adatvesztés elleni védelem nemcsak a biztonsági kockázatokat észleli, hanem központilag minden egyes dokumentumra vonatkozóan iránymutatásokat is készít, hogy az adatbiztonság mindig megmaradjon, amikor a dokumentumokat más felhasználóknak kiadják.

A PowerPoint for Mac 2016 programmal való munkát a következő alapfunkciók is hatékonyabbá teszik:

 • A diákon lévő jegyzetek mindig kéznél vannak: Egy dián nem mindig fér el minden információ, különösen azok az információk nem, amelyeket spontán adnak hozzá a prezentáció során. A közönség számára láthatatlan, de az előadó számára közvetlenül elérhető személyes jegyzetek és kiegészítések a PowerPoint programablakában láthatók, így azonnal rendelkezésre állnak.
 • Visszajelzés a megjegyzés rovatban: Ugyanez vonatkozik a kollégák jegyzeteire és észrevételeire a prezentációs fóliák készítésekor, valamint magának a prezentációnak a során. A visszajelzésük azonnal elérhető egy külön ablakban.
 • Nézetmód váltása: Az állapotsorban található gombok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy azonnal váltsanak a különböző nézeti lehetőségek között, beleértve egy zoom csúszkát is a diák gyorsabb beállításához.
 • Több képernyőfelület: Egy dia méretének maximalizálásához a felhasználók a szalag megjelenítéséhez és elrejtéséhez kattinthatnak.
 • Az eszköztár testreszabása a DeepL eléréséhez: A gyakran szükséges funkciók közvetlenül a menüsorban helyezhetők el gyorsbillentyűparancsként, így egyetlen kattintással azonnal elérhetőek.

A PowerPoint for Mac 2016 rendszerkövetelményei:

A PowerPointfor Mac 2016 csak 64 bites verzióban érhető el. Az irodai szoftver telepítéséhez és működtetéséhez a következő minimumkövetelmények érvényesek:

 • Processzor: Intel processzor
 • Operációs rendszer: Mac OS X, legalább a 10.10-es (Yosemite) vagy magasabb verzió
 • Munkamemória: legalább 4 GB RAM
 • Merevlemezterület: legalább 6 GB HFS+ formátumban (Mac OS Extended vagy HFS Plus)
 • Kijelző felbontása: min. 1.280 x 800

Vásárolja meg a PowerPoint for Mac 2016-ot önálló irodai programként alacsony áron a Wiresoftnál

Mivel aPowerPoint for Mac 2016 számos Microsoft Office-csomag rendszeres összetevője, aPowerPoint for Mac 2016 általában nem kapható külön, vagy csak előfizetéses változatban a normál üzletekben. A Wiresoftnál azonban a PowerPoint for Mac 2016 különálló programként is megvásárolható.

Egyértelmű előnye, ha a Wiresofton keresztül vásárol szoftvert: A boltban kínált PowerPoint for Mac 2016 egyfelhasználós licenc egy vásárlási verzió, amely így nem kötelezi Önt előfizetésre, amely általában hosszú távra köti Önt - kötelező frissítésekkel vagy időbeli használati korlátozásokkal - és általában drága is. Ezért a Wiresoft szoftverének megvásárlása több okból is megéri, még akkor is, ha nem szeretne más Office programokat vásárolni Mac-re.

És: A szoftverek megvásárlása a Wiresoftnál biztonságos: a nálunk vásárolt PowerPoint for Mac 2016 egyfelhasználós licenc általában egy nagyobb, vállalatok által használt mennyiségi licenc része volt. Ezért ez egy úgynevezett használt szoftver - ezért is az igazán alacsony ár! Mindazonáltal, amikor Ön az általunk kínált használt szoftvereket vásárol, biztos lehet benne, hogy ez sem Ön, sem mi nem kerülünk jogilag tisztázatlan helyzetbe, mivel a használt szoftverek kereskedelme Európában egyértelműen engedélyezett a törvények szerint, és ezért teljesen legális!

A PowerPoint for Mac 2016 szoftverlicenc funkcionalitását tekintve teljesen megegyezik a PowerPoint programmal, amely szintén a megfelelő Office Suite for Mac 2016 programcsomagban található. A Wiresoft alapelvként csak olyan teljes Microsoft programverziókat kínál, amelyek megegyeznek a Microsoft által kínált kiadásokkal.

Minden egyes ilyen egyedi Microsoft programlicencet, amely egy nagyobb volumenű licencből származik, a Wiresoft ellenőrizte a tökéletes, korlátlan használhatóság szempontjából; ezért ez a PowerPoint for Mac 2016 szoftver is csak a sikeres vásárlást és letöltést követően kerül regisztrálásra, és Ön is 100%-ban használhatja.

A használt szoftver nem csak a magánfelhasználók, hanem az egyéni vállalkozók és a kisvállalkozások számára is előnyös, ha a hagyományos egyfelhasználós licenc vagy a mennyiségi licenc megvásárlása nem kifizetődő, mivel a PowerPoint for Mac 2016 összes előnyét élvezhetik, és egyúttal pénzt takaríthatnak meg.

A PowerPoint for Mac 2016 programon kívül a Wiresoft Software Shopban a szoftverek újabb és régebbi vásárlási változatai mellett más MS Office programokat is talál Mac-re egyfelhasználós licencként, valamint más Microsoft programokat is.

Ha bármilyen kérdése van a PowerPoint for Mac 2016 vagy más MS Office programmal kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe e-mailben, telefonon vagy csevegés útján nyújtott szakszerű tanácsadásunkat.

További linkek "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák