Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016
Vásároljon SharePoint Server 2016-ot olcsón Az új technológiai fejlesztések és a gazdasági növekedés iránti állandó igény azt jelenti, hogy a vállalkozások nap mint nap új szoftvermegoldásokat keresnek. Ez biztosítja, hogy lépést...
1 455 564,00 Ft *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019
Microsoft Sharepoint Server 2019 - Új funkciók Ez az útmutató a Teams, a SharePoint és a OneDrive erejére összpontosít, beleértve a dokumentumok tárolását, az együttműködést, a megosztást és a beszélgetéseket. Nem kell csak egy eszközt...
1 685 359,00 Ft *

Microsoft SharePoint Server: Az együttműködés és a menedzsment platformja

Bevezetés a SharePoint Server

A Microsoft SharePoint Server egy hatékony együttműködési és dokumentumkezelési platform, amely segíti a vállalkozásokat az információk szervezésében, megosztásában és az együttműködésben. A tartalomkezelés, keresés, üzleti intelligencia és sok más funkcióval a SharePoint Server lehetővé teszi a csapatok számára, hogy hatékonyabban és eredményesebben dolgozzanak együtt.

Mi a SharePoint Server?

SharePoint Server egy szerveralapú termék, amely egységes platformot biztosít a szervezetek számára információs portálok, intranetes oldalak és dokumentumtárak létrehozásához. Támogatja az együttműködési folyamatokat, és megkönnyíti a fontos vállalati adatok kezelését és az azokhoz való hozzáférést.

A fő funkciói SharePoint Server

Együttműködés és megosztás

SharePoint Server széleskörű funkciókat kínál a csapatmunka támogatására, beleértve a dokumentumok megosztását, a naptárakat és a feladatlistákat. A csapatok egyszerre dolgozhatnak dokumentumokon, valós időben láthatják a változásokat, és biztonságosan oszthatják meg a fontos információkat.

Dokumentumkezelés és tárolás

A hatékony dokumentumkezelési funkciók lehetővé teszik a felhasználók számára a dokumentumok tárolását, rendszerezését és megtalálását. A verziókezelés, a hozzáférés-szabályozás és a munkafolyamat-integráció csak néhány a SharePoint által a hatékony dokumentumkezeléshez kínált eszközök közül.

Testreszabás és integráció

Rugalmas kialakítás

SharePoint Server nagymértékben testreszabható, lehetővé téve a vállalatok számára, hogy portáljaikat és webhelyeiket saját igényeikhez igazítsák. Emellett számos webrészletet és kiegészítőt is támogat, amelyek kibővítik a funkciókat.

Integráció a Microsoft termékekkel

A Microsoft termékcsalád részeként a SharePoint Server zökkenőmentesen integrálható más Microsoft-alkalmazásokkal, például az Office 365-tel, tovább növelve a termelékenységet és a hatékonyságot.

Biztonság és megfelelés

Robusztus biztonsági funkciók

SharePoint Server erős biztonsági infrastruktúrát biztosít, beleértve a fejlett hitelesítési módszerek és jogosultsági szintek támogatását annak biztosítása érdekében, hogy csak a jogosult felhasználók férjenek hozzá az érzékeny információkhoz.

A megfelelőségi szabványok betartása

A SharePoint átfogó ellenőrzési lehetőségek és dokumentumkezelési irányelvek biztosításával segíti a szervezeteket a szabályozási követelmények teljesítésében.

Következtetés: A jövő a SharePoint Server

SharePoint Server továbbra is számos szervezet informatikai infrastruktúrájának fontos pillére marad. A rendszeres frissítéseknek és a nagy fejlesztői közösségnek köszönhetően, amely folyamatosan új megoldásokat és fejlesztéseket kínál, a SharePoint továbbra is központi szerepet játszik a vállalati tartalmak rendszerezésében és az együttműködés elősegítésében. Ez egy skálázható és rugalmas megoldás, amely az üzleti környezetek változó igényeivel együtt növekszik és alkalmazkodik.

Kategóriák