Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT SQL SERVER 2014 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2014 STANDARD
SQL Server 2014 Standard A Microsoft SQL Server 2014 egy jelentős termékkiadás, amely számos új funkcióval rendelkezik: Megbízhatóság a kritikus fontosságú alkalmazások számára nagyobb rendelkezésre állással, Villámgyors lekérdezések és...
128 338,00 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER 2014 ENTERPRISE MICROSOFT SQL SERVER 2014 ENTERPRISE
SQL Server 2014 Enterprise A Microsoft SQL Server 2014 olyan felhőalapú információs platformot biztosít, amely segíti a szervezeteket abban, hogy áttörést jelentő meglátásokat tegyenek lehetővé az egész szervezeten belül, és gyorsan...
1 719 086,00 Ft *

Microsoft SQL Server 2014: Hatékonyság és innováció az adatkezelésben

Az SQL Server 2014 áttekintése

A Microsoft SQL Server 2014 fontos mérföldkövet jelentett a Microsoft adatbázis-technológiáinak fejlődésében. A nagy adatmennyiségek hatékony kezelésére és az üzleti szempontból kritikus alkalmazások támogatására tervezett SQL Server 2014 olyan hatékony funkciókat kínál, amelyek lehetővé teszik a szervezetek számára adatbázis-infrastruktúrájuk optimalizálását és az adatelemzés javítását.

Főbb jellemzők és előnyök

Az SQL Server 2014 úttörő funkciókat vezetett be, amelyek a teljesítményre, a rendelkezésre állásra és az üzleti intelligenciára összpontosítanak. Ezek közé tartozik az in-memory technológia, a továbbfejlesztett felhőintegráció és a továbbfejlesztett biztonsági funkciók.

Teljesítmény és skálázhatóság

In-Memory OLTP motor

Az SQL Server 2014 egyik kiemelkedő újdonsága, az in-memory OLTP motor lehetővé teszi a tranzakciók sebességének növelését az időigényes lemezes I/O műveletek csökkentésével. Ez különösen előnyös a nagy gyakoriságú tranzakciós rendszerek esetében.

Erőforrás-kormányzó

Az SQL Server 2014 erőforrás-kormányzója jobb ellenőrzést biztosít a CPU- és I/O-kihasználás felett. Ez lehetővé teszi a kiszolgáló erőforrásainak jobb kezelését, különösen többfelhasználós környezetekben.

Nagyfokú rendelkezésre állás és helyreállítás

AlwaysOn rendelkezésre állási csoportok

Az SQL Server 2014-ben található AlwaysOn technológiai fejlesztések jobb lehetőségeket biztosítanak a failover fürtpéldányok számára, így nagyobb rendelkezésre állást és katasztrófa utáni helyreállítási képességeket biztosítanak.

Biztonsági mentési megoldások

Az új és továbbfejlesztett biztonsági mentési megoldásokkal, köztük az Azure-ra történő egyszerűsített felhőalapú biztonsági mentésekkel a szervezetek még megbízhatóbban menthetik adataikat.

Üzleti intelligencia és analitika

Továbbfejlesztett BI-eszközök

Az SQL Server 2014 hatékony üzleti intelligenciaeszközöket integrál, amelyek átfogó elemzést és jelentéstételt tesznek lehetővé, hogy értékes betekintést nyújtsanak az üzleti adatokba.

Adattárházak

Az SQL Server 2014 továbbfejlesztett adattárházi képességei javítják az adatbázis-lekérdezések sebességét és skálázhatóságát, ami fontos a nagy és összetett adathalmazok esetében.

Felhőalapú integráció

Windows Azure integráció

Az SQL Server 2014 megerősítette a Windows Azure-ral való integrációt, lehetővé téve a zökkenőmentes hibrid felhőalapú adatkezelési megoldást. Ez megkönnyíti a szervezetek számára az adatbázis-erőforrások skálázását és a helyhez kötött adatbázisok felhőbe történő kiterjesztését.

Összefoglaló: Az SQL Server 2014 fontossága

Az SQL Server 2014 továbbra is kulcsfontosságú összetevő marad számos olyan szervezet számára, amelynek robusztus, megbízható és nagy teljesítményű adatplatformra van szüksége. Fejlett adatfeldolgozási és elemzési képességeivel szilárd alapot biztosít az üzleti szempontból kritikus alkalmazások számára. Bár már újabb verziók is elérhetők, az SQL Server 2014 továbbra is támogatást és stabilitást biztosít a meglévő infrastruktúrák számára, amelyeknek szükségük van a bevált technológiára.

Kategóriák