Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019
Microsoft Sharepoint Server 2019 - Új funkciók Ez az útmutató a Teams, a SharePoint és a OneDrive erejére összpontosít, beleértve a dokumentumok tárolását, az együttműködést, a megosztást és a beszélgetéseket. Nem kell csak egy eszközt...
1 685 359,00 Ft *

Microsoft SharePoint Server 2019: Platform a modern csapatmunkához

Áttekintés a SharePoint Server 2019

A Microsoft SharePoint Server 2019 egy fejlett megoldás olyan szervezetek számára, amelyek robusztus és integrált együttműködési és információkezelési platformot keresnek. A korábbi verziók utódjaként a SharePoint Server 2019 szilárd alapokra épül, és olyan új funkciókat kínál, amelyek támogatják a modern munkavégzési módokat és javítják a felhasználói élményt.

Újítások a következő területeken SharePoint Server 2019

SharePoint Server 2019 javulást hoznak a felhasználói élményben, különösen az olyan modern szolgáltatásokkal való integrációban, mint az Office 365 és a SharePoint Online verzió. Modernebb és intuitívabb kezelőfelületet és jobb mobilhasználati élményt kínál, így a felhasználók bárhonnan hozzáférhetnek a tartalmakhoz és együttműködhetnek.

A következők főbb jellemzői SharePoint Server 2019

Javított csapatmunka

A csapatmunkára helyezett hangsúlyt a SharePoint Server 2019 megkönnyíti a dokumentumok és információk csapatokon belüli megosztását. Támogatja a valós idejű együttműködést, valamint egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a projektek és feladatok koordinálását.

Mobil élmény és felhasználói felület

Jelentősen javult a mobil élmény, a mobileszközök jobb támogatásával és a reszponzív tervezési megközelítéssel. A felhasználók mostantól útközben is hozzáférhetnek a dokumentumokhoz és kommunikálhatnak, növelve a csapatok rugalmasságát és reagálóképességét.

Testreszabás és kezelés

Fejlett testreszabási lehetőségek

SharePoint Server 2019 lehetővé teszi a rendszergazdák számára a platform mélyreható konfigurálását és testreszabását a szervezetük egyedi igényeinek megfelelően. A fejlesztők hatékony megoldásokat hozhatnak létre a platformra alapozva.

Egyszerűsített adminisztráció

A platform adminisztrációja egyszerűsödött, ami segít az IT-csapatoknak a hatékonyabb munkavégzésben és az időmegtakarításban. Az adminisztrációs központ és a kezelőeszközök fejlesztései nagyobb ellenőrzést biztosítanak, és megkönnyítik a felhasználói jogok és a biztonsági beállítások kezelését.

Biztonság és megfelelés

Továbbfejlesztett biztonsági funkciók

SharePoint Server 2019 a biztonsági intézkedéseket továbbfejlesztett hitelesítési módszerekkel, erősebb titkosítással és a megfelelőség ellenőrzésének és biztosításának jobb módjaival erősíti.

A megfelelőségi szabványok támogatása

A szervezetek a továbbfejlesztett ellenőrzési képességeknek és a megfelelőségi eszközöknek köszönhetően a SharePoint Server 2019 segítségével biztosak lehetnek abban, hogy megfelelnek a szabályozási előírásoknak.

Összefoglalva: A hozzáadott érték a SharePoint Server 2019

SharePoint Server 2019 számos olyan fejlesztést kínál, amelyek vonzó választássá teszik a modern és hatékony együttműködési és információkezelési platformot kereső szervezetek számára. Továbbfejlesztett felhasználói élményével, mobil elérhetőségével és erős biztonsági funkcióival a SharePoint Server 2019 a szervezetek digitális átalakulásának kulcsfontosságú építőköve.

Kategóriák