Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2010 Standard Egy vállalatnál a kommunikációs csatornáknak rugalmasnak, világosnak, átláthatónak és költséghatékonynak kell lenniük. a Windows Exchange Server 2010 támogatja Önt ebben, és segít a teljesítmény és...
61 700,00 Ft *

Microsoft Exchange Server 2010: Szilárd alap az üzleti kommunikációhoz

Bevezetés az Exchange Server 2010-be

A Microsoft Exchange Server 2010 vízválasztó volt a vállalati üzenetküldő megoldások fejlődésében, számos fejlesztést vezetett be a hatékonyság, a kezelhetőség és a felhasználói élmény terén. Robusztus és kiforrott platformként az Exchange 2010 továbbra is számos szervezetet támogat világszerte.

Az Exchange Server 2010 újdonságai

Az Exchange Server 2010 bevezetésével olyan fontos funkciók jelentek meg, mint az adatbázis rendelkezésre állási csoportok (DAG) a jobb nagyfokú rendelkezésre állás és helyreállítási képességek érdekében, valamint az új megfelelési és archiválási funkciók, amelyek nagy előnyökkel járnak a szabályozott iparágakban működő szervezetek számára.

Az Exchange Server 2010 fő jellemzői

Javított felhasználói élmény

Az Exchange Server 2010 az Outlook Web App (OWA) optimalizált változatát hozta el, amely gazdagabb webböngésző-élményt biztosított, és első alkalommal tartalmazott prémium funkciókat az Internet Explorer, a Firefox és a Safari számára.

Továbbfejlesztett együttműködés

A SharePoint és az Office Web Apps integrálásával az Exchange 2010 javította a felhasználók együttműködésének, a dokumentumok megosztásának és szerkesztésének lehetőségét az OWA-n belül.

Fokozott biztonság és megfelelés

Az Exchange Server 2010 megerősítette a biztonsági és megfelelőségi funkciókat az adatvesztés-megelőzési házirendek bevezetésének lehetőségével és az egyszerűbb e-discovery lehetőségekkel.

Szerepkör-alapú hozzáférés-szabályozás (RBAC)

Az RBAC segítségével a rendszergazdák finomhangolt hozzáférés-szabályozást állíthattak be, ami jobb belső biztonságot és a hibák minimalizálását eredményezte.

Jobb rendelkezésre állás és katasztrófa utáni helyreállítás

Az adatbázisok rendelkezésre állási csoportjainak bevezetése egyszerű megoldást jelentett az adatbázisok magas szintű rendelkezésre állásának fenntartására és a szerver meghibásodása esetén az állásidő minimalizálására.

Egyszerűsített biztonsági mentés és helyreállítás

Az új architektúrának köszönhetően számos biztonsági mentési és helyreállítási folyamat egyszerűsödött, sőt megszűnt, ami egyszerűsítette az adminisztrációt és csökkentette a teljes tulajdonlási költséget.

Az Exchange Server 2010 fenntarthatósága

Folyamatos támogatás

Bár az Exchange Server újabb verziói is elérhetők, az Exchange 2010-et stabilitása és megbízhatósága miatt még mindig sok szervezetben értékelik és használják.

A jövő platformja

A fokozatos áttérést vagy a felhőszolgáltatásokkal való hibrid megközelítést tervező szervezetek számára az Exchange Server 2010 stabil kiindulópontként szolgálhat.

A Microsoft Exchange Server 2010 megbízható és funkcionális kommunikációs megoldásként honosodott meg, amely ma is számos vállalat igényeit kielégíti. Ez a kategóriába sorolt szöveg átfogó betekintést nyújt az Exchange Server 2010 szolgáltatásaiba, előnyeibe és a jelenlegi technológiai környezetben továbbra is fennálló jelentőségébe.

Kategóriák