Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 STANDARD MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 STANDARD
Microsoft Windows Server 2008 aWindows Server 2008 a Microsoft 2003-as szerverváltozatának közvetlen utódja. A "Longhorn", ahogyan a rendszerszoftver nem hivatalos neve hangzik, nemcsak számos fejlesztést tartalmaz régebbi elődjéhez...
20 733,00 Ft *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 R2 STANDARD MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 R2 STANDARD
Microsoft Windows Server 2008 R2 aWindows Server 2008 a Microsoft 2003-as szerverváltozatának közvetlen utódja. A "Longhorn", ahogyan a rendszerszoftver nem hivatalos neve hangzik, nemcsak számos fejlesztést tartalmaz régebbi elődjéhez...
20 733,00 Ft *

Microsoft Windows Server 2008: A szervertechnológia korszaka

Bevezetés a Windows Server 2008 rendszerbe

A Windows Server 2008 a Microsoft Windows Server termékcsaládjának fejlődésében jelentős szakaszt jelent. Megjelenésével számos olyan fejlesztés és új funkció jelent meg, amelyek jelentős jelentőséggel bírnak a vállalkozások és az informatikai szakemberek számára, és napjainkban is hatással vannak a kiszolgálótechnológiára.

Mitől különleges a Windows Server 2008?

A Windows Server 2003 utódjaként a Windows Server 2008 a meglévő funkciókra épített, miközben olyan innovatív funkciókat vezetett be, mint a továbbfejlesztett biztonság, a menedzsment és a virtualizációs képességek, amelyek megalapozták a jövőbeli fejlesztéseket.

A Windows Server 2008 fő jellemzői

A biztonság és a kezelés javítása

A Windows Server 2008 bevezette az olvasható tartományvezérlőt (RODC) és a Server Core telepítési lehetőségeket, amelyek új módokat biztosítottak a kiszolgálók biztonságához és kezeléséhez.

Csak olvasható tartományvezérlő (RODC)

A RODC biztonságos módot kínált az Active Directory-szolgáltatások biztosítására a nagy kockázatú helyszínek számára azáltal, hogy nem engedélyezte az Active Directoryhoz való írási hozzáférést.

Fejlődés a virtualizációban

A Windows Server 2008-zal jelent meg először a Hyper-V virtualizációs technológia az operációs rendszer szerves részeként.

Hyper-V

A Hyper-V új korszakot nyitott a Windows virtualizációban azáltal, hogy javította az erőforrás-felhasználás hatékonyságát, miközben növelte a virtuális gépek elszigeteltségét.

Új hálózati funkciók

A hálózati hozzáférés védelme (NAP) és a továbbfejlesztett Terminal Services Gateway csak néhány a Windows Server 2008-ban továbbfejlesztett hálózati funkciók közül.

Hálózati hozzáférés védelme (NAP)

A NAP egy új biztonsági funkció volt, amely a hálózati kliensek állapotát ellenőrizte, mielőtt hozzáférést biztosítottak volna számukra a hálózati erőforrásokhoz, ezzel további védelmi vonalat biztosítva a nem biztonságos eszközökkel szemben.

A Windows Server 2008 jelentősége napjainkban

Örökség és karbantartás

A Windows Server 2008 hivatalosan elérte életciklusának végét, ami azt jelenti, hogy a Microsoft már nem nyújt rendszeres támogatást. A biztonsági kockázatok minimalizálása érdekében fontos, hogy a szervezetek áttérjenek az újabb verziókra.

Támogatás és áttérés

A szervezeteknek frissíteniük kell az újabb verziókra, hogy továbbra is megkapják a biztonsági frissítéseket és a technikai támogatást, miközben a legújabb technológiák előnyeit élvezhetik.

A Windows Server 2008 úttörő termék volt, amely megnyitotta az utat a kiszolgálótechnológia jövőbeli innovációi előtt. Az itt bemutatott kategóriába sorolt szöveg átfogó áttekintést nyújt a rendszerről, annak legfontosabb jellemzőiről és mai jelentőségéről.

Kategóriák