Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 STANDARD

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10590
 • P73-00354
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
20 733,00 Ft * 23 036,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 16 Core 
Eszközök 1x
Virtuális gépek 2x
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc


Windows Server a 2008-as verzió a 2003-as változat közvetlen utódja . A "Longhorn", ahogy a rendszerszoftvert nem hivatalosan nevezik, nemcsak számos fejlesztést tartalmaz régebbi elődjéhez képest, hanem olyan új funkciókat is, amelyek megfelelnek a jelenlegi követelményeknek, a virtualizáció tekintetében is. Server Microsoft Business

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 STANDARD"

Microsoft Windows Server 2008

aWindows Server 2008 a Microsoft 2003-as szerverváltozatának közvetlen utódja. A "Longhorn", ahogyan a rendszerszoftver nem hivatalos neve hangzik, nemcsak számos fejlesztést tartalmaz régebbi elődjéhez képest, hanem a jelenlegi üzleti igényeknek megfelelő új funkciókat is, köztük a virtualizációt.

aWindows Server 2008 megbízható alapot nyújt egy olyan vállalati hálózat kialakításához, amely biztonságos interfészeket kínál a központi szerverhez, és természetesen számos végberendezést is integrál. A grafikus felhasználói felületnek köszönhetően a Windows Server még a kezdők számára is könnyen kezelhető. Ráadásul az operációs rendszer (OS) egérrel és billentyűzettel is vezérelhető, ami szükségtelenné teszi az összetett parancsok ismeretét.

A Windows hordozható eszközök, a Point of Service for .NET és a RemoteApp mellett a legfontosabb funkciók közé tartozik a Hyper-V, amely teljes kiszolgálórendszerek virtualizálását teszi lehetővé. A .NET keretrendszeren alapuló PowerShell alapértelmezés szerint szerepel a Server 2008-ban, és javult a feladatátvevő fürtözés. Az IIS 7.0, az Internet Information Services új verziója, amely tartalmazza a PHP, az SSL és a HTML támogatását is.

A Windows Server 2008 tehát egy hatékony szerver operációs rendszer, amelynek különböző kiadásai a nagyobb, de a kisebb vállalatok egyedi igényeit is támogatják. A szoftver minden előfeltételt biztosít a rendszergazdák és az informatikai szakemberek számára, hogy optimalizálják a vállalat saját szerver-infrastruktúrájának rugalmasságát és megbízhatóságát, ugyanakkor olyan robusztus alkalmazás- vagy webes platformot biztosít, amely alapján a fejlesztők különféle alkalmazásokat és szolgáltatásokat nyújthatnak.

A Microsoft Windows Server 2008 elérhető a Standard, az Enterprise, valamint a Datacenter kiadásokban, minden esetben 32 bites és 64 bites architektúrában, amelyek közül a Standard kiadás kedvező áron kapható a Wiresoftnál. Ezt a kiadást kifejezetten a kis- és középvállalkozások számára tervezték, anélkül, hogy az alapvető funkciókat feláldozná.

A Microsoft Windows Server 2008 fontos funkciói és optimalizációi Standard

A Windows Server 2008 Standard weboldalon elérhető funkciókkal különösen a különböző méretű vállalatoknak minden fontos és hatékony eszköz a rendelkezésükre áll, hogy robusztus szerver operációs rendszert építsenek ki és tartsanak fenn az adminisztráció, a védelem és az adattovábbítás területén. A Windows Vista integrációja mellett a nagy teljesítményű virtualizációs eszközök növelik a hatékony csapatmunkát, és nagyobb ellenőrzést biztosítanak a vállalati és otthoni hálózatok felett.

Nagyobb biztonság a Windows Server Standard 2008 segítségével

aWindows Server 2008 Standard ezért számos új biztonsági funkciót is tartalmaz, amelyek javítják a kiszolgáló és a kezelt adatok védelmét. Az új Távoli kiszolgálókezelő eszközök beépülő modul integrált tűzfala például számos felülvizsgált házirenddel és beállítással rendelkezik.

További biztonsági eszközök közé tartozik a csak olvasható tartományvezérlő, amely különösen hasznos a potenciálisan nem biztonságos helyeken, valamint az integrált hálózati hozzáférés-védelem (NAP). A NAP menedzsment funkció egyfajta karanténrendszert jelent a nem biztonságos ügyfelek számára. Alapja az NPS (Network Policy Server), amely minden, a Windows szerverhez hozzáférni kívánó ügyfél számára bizonyos követelményeket támaszt, amelyek teljesítése előfeltétele annak, hogy az adott ügyfél bejelentkezhessen a vállalati hálózatra. Ebből a célból a DC elkülönítési stratégiák lehetővé teszik a logikai hálózatok külön létrehozását és kezelését a fizikai hálózatokon belül, így csak a regisztrált ügyfelek hozzáférései engedélyezhetők.

A BitLocker eszköz elérhető a Server 2008-as szerverrel történő adattitkosításhoz. A BitLocker megfelel a Sarbanes-Oxley és a Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA) vállalati adatbiztonságra vonatkozó előírásainak. A BitLocker titkosítja a teljes rendszert. A rendszermag előtt indított komponensek integritásellenőrzéssel vannak biztosítva (Kernel Integrity Check).

Összefoglalva, a Windows Server 2008 Standard mindezen jellemzői megbízható és ugyanakkor biztonságos szerver operációs rendszer működését biztosítják.

További említésre méltó funkciók:

Hyper-V a kiszolgálórendszer virtualizálásához

A Hyper-V for Windows Server 2008 mostantól lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy harmadik féltől származó programokra való támaszkodás nélkül virtualizáljanak. A hypervisorból álló eszköz lehetővé teszi több virtuális szerver felállítását egy fizikai szerveren. Ez lehetővé teszi, hogy a kiszolgáló több szerepet is betöltsön, amelyeket egymástól elkülönítve is lehet kezelni. A Hyper-V kezelése a Microsoft Management Console (MMC) segítségével történik. A Hyper-V fürtüzemben élő migrációra is használható, amelynek során a virtuális gépek működés közben is áthelyezhetők.

Ez a virtualizációs technológia x64- és x86-képes processzorokkal rendelkező számítógépeken egyaránt fut; támogatja a hálózati címfordítást (NAT) és a hálózati hozzáférés-védelmet (NAP) is. Ily módon a Hyper-V segít a tipikus üzleti erőforrások, például az üzemeltetési költségek és az energiafogyasztás jelentős csökkenésével is takarékoskodni.

Windows PowerShell

Windows A Microsoft első olyan operációs rendszere, amely tartalmazza a Windows PowerShell parancssoros parancsértelmezőt. A PowerShell a .NET keretrendszer 2.0-s verzióján alapul; lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy interaktív módon parancsokat hajtson végre a parancssoron, hasonlóan például a Windows Script Host, a cmd.exe vagy a Unix programhoz. Az összetettebb héjszkriptekhez a PowerShell Scripting Language is elérhető itt.

Active Directory a Windows Server 2008 webhelyen

Az Active Directory, a Microsoft Windows Server címtárszolgáltatása az erőforrások és felhasználók kezelésére, a Windows Server 2008-as verziójától kezdve öt szerepkörre oszlik:

 • Active Directory tartományi szolgáltatások (AD DS) mint a tartomány- és erőforrás-kezelés központi eleme
 • Active Directory Lightweight Directory Services (ADLDS) a Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) kompatibilis információkat igénylő szolgáltatások összekapcsolására
 • Active Directory összevonási szolgáltatások (ADFS) az AD-DS infrastruktúrán kívüli felhasználók webalapú hitelesítéséhez
 • Active Directory jogkezelő szolgáltatások (ADRMS) az erőforrások jogosulatlan felhasználóktól való védelmére
 • Active Directory tanúsítványszolgáltatások (ADCS) a nyilvános kulcsú infrastruktúra biztosításához

Az Active Directory korábbi DCO típusai kiegészültek az olvasható tartományvezérlővel (RODC). A RODC csak olvasható és csökkentett funkcionalitású, így nem kezel jelszavakat, így különösen a nem biztonságos területeken használható tartományvezérlőként.

Kihagyásmentes klaszterezés

A Windows Server 2008 az Enterprise Editionben tartalmazza a failover clusteringet az operációs rendszer fürtcsomópontjain. A failover fürt támogatja a GUID partíciós táblát (GPT) maximum 128 partícióval, valamint az erőforrások dinamikus hozzáadását, ami tovább javítja a kiszolgáló magas rendelkezésre állását.

Terminálszolgáltatások a Windows Server 2008 oldalon

A Windows Server 2008 számos új funkcióval bővült a Terminálszolgáltatásokhoz. Ezek közé tartozik a több monitor, valamint az 1 920 × 1 200 képpontig terjedő felbontás támogatása, a programok biztosítása terminál munkamenet közben a RemoteApp, a Windows hordozható eszközök és a Microsoft Point of Service for .NET segítségével. A terminálszolgáltatások a helyi és távoli alkalmazások egyidejű használatát is lehetővé teszik egy számítógépen.

Intuitív felhasználói felület

aWindows Server 2008 Standard intuitívan használható asztallal és a többféle üzemmód közötti választási lehetőséggel győz meg: A szervermenedzser segítségével bármikor áttekintheti a rendszer aktuális állapotát, és ezen keresztül kezelheti a központi funkciókat. Az integrált WMI-felület gazdafunkciókat is biztosít a kezelési szkriptekhez, a már említett PowerShell segítségével pedig a bat vagy vbs formátumú meglévő szkriptek is felhasználhatók, míg a Microsoft Management Console (MMC) a különböző kezelési programokat beépülő modulokon keresztül biztosítja.

Ezen kívül lehetőség van a Windows Server 2008 telepítésére is, mint úgynevezett core verzió; ebben az esetben a grafikus felhasználói felületet elhagyják, és csak a legszükségesebb funkciókat tartalmazza. A core verzió nemcsak kevesebb erőforrást fogyaszt, hanem kisebb támadási felületet is kínál a kisebb számú telepített komponensnek köszönhetően, beleértve a kiszolgálói szerepköröket is.

A Windows Server 2008 rendszerkövetelményei Standard

A korábbi verzióhoz képest megnövekedett számú funkció miatt a Windows Server 2008 használata esetén a következő magasabb rendszerkövetelmények érvényesek:

 • Processzor: legalább 1 GHz (x86 processzor) vagy 1,4 GHz (x64 processzor) - ajánlott: 2 GHz vagy nagyobb
 • Memória: legalább 512 MB RAM - 2 GB RAM vagy több ajánlott
 • Memória 32 bites rendszerek: legfeljebb 4 GB
 • Memória 64 bites rendszerek: legfeljebb 32 GB
 • Merevlemez: legalább 10 GB szabad hely; teljes telepítéshez 40 GB, szervermag telepítéshez 10 GB ajánlott
 • Meghajtó: DVD-ROM
 • Felbontás: Super VGA 800 × 600 vagy magasabb felbontás

A Windows Server 2008 licencelési modellje

A Windows Server 2008 licencelése az operációs rendszerrel használt fizikai kiszolgálón található processzorok számán alapul, beleértve a virtuális szervereket is. Minden egyes kiszolgálói licenc lehetővé teszi a Windows Server Software 2008 Standard üzemeltetését egy fizikai és egy virtuális kiszolgálón.

A szerverlicenc a funkciók kezeléséhez és biztosításához szükséges rendszergazdai jogokat is magában foglalja.

Ahhoz, hogy felhasználóként hozzáférhessenek a Windows Server Standard oldalhoz, további ügyfél-hozzáférési licencekre (CAL) van szükség. Külön szabályok vonatkoznak a Windows Server 2008 External Connectoron keresztül történő hozzáférésre is. A Windows Server 2008-hoz tartozó CAL-okkal kapcsolatos minden további információ megtalálható a megfelelő Wiresoft termékoldalon.

Licenc Microsoft Server 2008 Standard kedvezményes áron a Wiresofton keresztül

A Wiresoft eredeti szerverlicenceket kínál a Microsoft Server 2008 Edition Standard weboldalhoz, különösen alacsony végső áron. Így nemcsak ezekre, hanem minden más szoftverlicencre is élvezheti a Wiresoftnál történő licencvásárlás előnyeit: A nálunk kapható összes Microsoft szoftvertermék európai cégektől vásárolt egyszeri licenc.

Vásárláskor Ön mint vásárló abszolút biztonságban van, mivel az Európai Bíróság döntése szerint a szoftvertermékek - amelyek közé szerverlicencek és ügyfél-hozzáférési licencek is tartoznak - vásárlása és viszonteladása teljesen legális.

Ráadásul ezek a licencek mindegyike 100%-ban használható, mivel alaposan teszteltük őket a hitelesség és a használhatóság szempontjából.

Számos ügyfelünk megerősítheti a Wiresoft megfizethető licencelési ajánlatának előnyeit, amelyet szakértői tanácsadásunk egészít ki a Windows szerverek leggazdaságosabb licencelésére vonatkozóan egy vállalaton belül. Ha bármilyen kérdése van a Microsoft Server 2008 Edition egyedi licencelésével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal:

További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2008 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák