Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD
Microsoft Office 2010 Standard - az átfogó irodai szoftver vásárlási verziója Az MS Office-Edition 2010 Standard a Microsoft legnépszerűbb Office-verziói közé tartozik, amelynek átfogó program- és funkcióportfóliója mindent tartalmaz,...
12 376,00 Ft *
MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2010 Professional Plus - az átfogó csomag üzleti szakemberek számára, mint vásárlási verzió Az MS Office- 2010-es kiadással Professional Plus az üzleti szakemberek az összes Microsoft programot egy csomagban kapják meg,...
15 257,00 Ft *

MS Office 2010 Standard

Az Office 2010 Standard Edition már több programot kínál, mint az Office 2010 Home and Student vagy a Home and Business: tartalmazza az Outlookot és a Publisher-t is, amelyek mindkettő nélkülözhetetlen a nyomtatott és online médiák kommunikációjához és közzétételéhez. Ezáltal a lehetőségek túlmutatnak a tisztán magánhasználaton, és minden területen lehetővé válik a professzionális munka. Emellett az asztali felületet is átdolgozták és korszerűsítették, így még intuitívabbá vált a használata.

Az MS Office 2010 Standard a következő egyedi programokat tartalmazza

 • Word 2010 szövegszerkesztéshez
 • Excel 2010 táblázatokhoz
 • PowerPoint 2010 prezentációkhoz
 • Outlook 2010 az e-mailek, naptárak és kapcsolatok kezeléséhez
 • OneNote 2010 jegyzetek létrehozásához és használatához
 • Publisher 2010 asztali kiadáshoz

Word 2010 - a sokoldalú szövegszerkesztő program

A Word minden Office-verzió klasszikus összetevője. A sokoldalú szövegszerkesztő szoftver funkciók és sablonok széles skáláját tartalmazza, amelyek intuitív módon használhatók ahhoz, hogy bármilyen szövegből professzionális, vonzó dokumentumot hozzon létre - bármilyen célra: a céges üzleti levelezéstől kezdve az iskolai és egyetemi dolgozatokon és szakdolgozatokon át a szórólapokig és könyvekig, amelyek aztán nyomtatásra készen kiadhatók.

Excel 2010 - kiterjedt táblázatokhoz

Az Excel az összetett matematikai, gazdasági és statisztikai számítások és elemzések elvégzésének hatékony alapja. A táblázatkezelő szoftver e célra olyan funkciók széles skáláját kínálja, amelyek még a legigényesebb felhasználóknak is örömet okoznak. A program emellett az elemzési eredmények áttekinthető bemutatásához a diagramtípusok széles választékát is tartalmazza.

PowerPoint 2010 - a prezentációk meggyőző megtervezéséhez

A PowerPoint mindent kínál, ami a legkülönfélébb információk megjelenítéséhez szükséges. A prezentációs diák és elemek számos sablonja megkönnyíti a professzionális prezentációk tervezését annak érdekében, hogy az előadásokon a tartalmakat egyértelműen bemutassák, és ezáltal felkeltsék a közönség figyelmét. A PowerPoint nemcsak vállalatoknál, hanem a kutatásban, az iskolában és az egyetemen is használható prezentációk készítésére.

Outlook 2010 - e-mailek, névjegyek, találkozók és egyebek kezelése

Az Outlook a vállalatok modern kommunikációjának nélkülözhetetlen alapját képezi: Ez nemcsak az e-mail forgalom szakszerű szervezését jelenti, hanem a találkozók és üzleti kapcsolatok központi adminisztrációját és koordinálását is - ami a modern irodai rutin egyik tipikus feladata.

OneNote 2010 - a digitális jegyzetfüzet

A OneNote a legnagyobb rugalmasságot nyújtja a felhasználóknak a szöveg, a képek, a digitális kézírás, valamint a hang- és videofelvételek egyetlen központi helyen történő összegyűjtésében. A hatékony keresési funkciók segítenek a felhasználóknak gyorsan megtalálni az ott tárolt információkat, lehetővé téve számukra a hatékony együttműködést más felhasználókkal.

Publisher 2010 - professzionális asztali kiadáshoz

A Publisherrel az Office 2010 Standard felhasználói egy sokoldalú DTP-szoftverrel rendelkeznek, amellyel professzionálisan készíthetnek mindenféle reklámanyagot stb. akár online, akár offline. Ehhez a szoftver a tervezési lehetőségek széles skáláját kínálja, nemcsak a vállalatok, hanem a magánfelhasználók számára is, beleértve a képszerkesztést - nyomtatható szórólapokhoz, levelekhez stb., valamint online hírlevelekhez.

MS Office 2010 Professional Plus

A Professional Plus Edition az MS Office 2010 Standardban már megtalálható egyes programokon kívül a következőket is kínálja:

 • Access 2010 adatbázisok létrehozásához
 • InfoPath 2010 űrlapok létrehozásához és kezeléséhez

Access 2010 - adatbázis-alkalmazások profiknak és kezdőknek is

A Microsoft Access egy nagy teljesítményű és könnyen érthető program, amellyel néhány lépésben komplex adatbázisok és alkalmazások hozhatók létre és kezelhetők az egyéni igényeknek megfelelően, hogy azokat a vállalat többi felhasználója, de akár az ügyfelek számára is elérhetővé tegyék. Az adatbázis-kezelő rendszer különböző eszközöket kínál a nagy mennyiségű adat értelmes strukturálásához és kezeléséhez.

InfoPath 2010 - hatékony űrlapok létrehozása

Az InfoPath egy sokoldalú eszköz, amely az információk gyűjtésével és rendszerezésével járó üzleti folyamatok felgyorsítására szolgáló, egyedileg létrehozott űrlapok használatára szolgál. A vállalati üzleti felhasználók mellett az informatikai részlegek és a fejlesztők is élvezhetik az InfoPath nagy teljesítményű funkcióit, amelyekkel például az időnyilvántartáshoz, a felmérésekhez vagy a biztosításokhoz szükséges űrlapok készíthetők. A nagy teljesítményű XML-szerkesztő modul az integrált szabványos vezérlőkkel együtt számos folyamat automatizálását teszi lehetővé a SharePoint Server 2010-hez való csatlakozással.

Az MS Office 2010 Standard / Professional Plus rendszerkövetelményei

Az előző verzióval ellentétben az Office 2010 kiadásai most két változatban tölthetők le: 32 bites és 64 bites. Alapértelmezés szerint a letöltés során a 32 bites verzió kerül telepítésre, hogy elkerülhetők legyenek a 64 bites verzióval való kompatibilitási problémák a régebbi számítógépeken vagy operációs rendszereken. A 64 bites verzió elsősorban a 2 GB-nál nagyobb méretű Excel vagy MS Project fájlok szerkesztésére alkalmas, mivel több mint 4 GB memóriát kínál. Az új szalagfelület több helyet igényel a merevlemezen, mint a régebbi verzió. Egyébként a következő minimumkövetelmények érvényesek:

 • Operációs rendszerek: min. Windows 7-től max. Windows 10-ig, vagy min. Windows Server 2003
 • Processzor: min. 500 MHz - a Microsoft Outlook használatához 1 GHz ajánlott
 • RAM: min. 256 MB RAM - az Outlook szolgáltatások használatához min. 512 MB ajánlott
 • Keménylemezterület: legalább 3,5 GB az Office 2010 Professional Plus esetében
 • Képfelbontás: min. 1 024 x 576, min. DirectX9c gyorsítású grafikus kártya

Vásároljon MS Office 2010 Editions Standard és Professional Plus olcsón a Wiresoftnál

Wiresoft Software Shopban az Office 2010 Standard és Professional Plus kiadásait egyfelhasználós licenc formájában találja meg - ezek általában csak a  oldalon, cégek számára mennyiségi licenc formájában érhetőek el.

Az Ön előnyei az Office 2010 szoftver megvásárlásakor a Wiresoftnál:

 • Ezekkel a kiadásokkal olyan további Office-programokhoz is hozzáférhet, amelyek nem szerepelnek a szokásos, szabadon elérhető kiadásokban.
 • Az Office 2010 mindkét kiadásához kínált egyfelhasználós programlicencek tisztán vásárlási verziók, amelyek nem kötelezik Önt szoftverelőfizetés megkötésére, ahogyan azt az újabb verzióknál egyre gyakrabban kínálják, de ez általában frissítéseket jelent, amelyekért díjat kell fizetni.

Ezen okok miatt kétszeresen is megéri a Wiresoft szoftverek megvásárlása, különösen akkor, ha nem szeretne átállni egy újabb operációs rendszerre. Ez azt jelenti, hogy különösen a magánfelhasználók, valamint az egyéni vállalkozók és a kkv-k élvezhetik a szoftverboltban kapható MS Office 2010 kiadások minden előnyét, ráadásul pénzt is megtakaríthatnak, mivel különösen kedvező áron jutnak hozzájuk. Hogyan működik ez?

Vásároljon Microsoft Office 2010 használt szoftvert

A Wiresoft az MS Office 2010-et az említett kiadásokban, valamint más verziókban is kínálja használt szoftverként. Ez azt jelenti: úgynevezett használt szoftverként egy korábbi felhasználótól - általában egy nagyobb cégtől - származnak, így a Wiresoftnál lényegesen olcsóbbak, mint ugyanannak a szoftvernek a licence - ha egyáltalán még kapható egy másik kereskedőnél.

Az ilyen használt szoftvert nem feltétlenül kell telepíteni vagy használni. Szinte minden, a Wiresoft által kínált szoftverlicenc - különösen az MS Office 2010-hez - mennyiségi licencből származik, amelyet mindig nagyobb számú munkaállomásra vagy felhasználóra terveztek, és amelyet vállalatok vásároltak bizonyos rögzített léptékben. Ezek jogosultak olyan mennyiségi licencek vagy azok részeinek értékesítésére, amelyek nem szükségesek a Wiresoft számára. Ennek során ezeket egyedi engedélyekre osztják.

Ez nem érinti és nem korlátozza az általános funkcionalitást, de bizonyos kiadásokat, mint például a Standard és Professional Pro, elérhetővé teszi ügyfeleink számára.

Az MS Office 2010 és más Microsoft-programok mennyiségi licencének megosztása és viszonteladása jogszerű, és ezt a bíróságok is kifejezetten megerősítették.

Biztonság a Wiresoft szoftverek vásárlásakor

Az Office-szoftver számítógépen történő aktiválásához kötetlicenc-kulcsra - más néven többszörös aktiválási kulcsra (MAK) - van szükség. Ez pontosan a kötet licencenként meghatározott számú PC-re érvényes. A Wiresofttal mindig biztos lehet benne, hogy egy teljesen használható szoftverterméket kap, amely funkcionálisan és korlátlan ideig fut a számítógépén!

A Wiresoft Software Shopban az Office 2010-es kiadásokon kívül újabb verziókat és más Microsoft-szoftvereket is találhat. Ha bármilyen kérdése van az Office 2010 Standard és Professional Plus vagy bármely más MS-programmal kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe e-mailben, telefonon vagy csevegés útján nyújtott szakszerű tanácsadásunkat.