Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD
Microsoft Office 2013 Standard - az üzleti és magánhasználatra szánt kiadás Az MS Office-Suite 2013 Standard számos bevált programmal és hatékony funkcióval kínál mindent, amire egy modern irodai szoftverben szükség van a modern üzleti...
12 435,00 Ft *
MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2013 Professional Plus - egyfelhasználós licencként megvásárolni Az MS Office-Suite 2013 Professional Plus a Office verzióhoz elérhető legátfogóbb szoftvercsomag. A Word, Excel, PowerPoint, OneNote, valamint az Outlook...
14 769,00 Ft *

Office 2013: Bevált irodai szoftver a hatékony munkavégzéshez

Az Office 2013 kategória a Microsoft megbízható irodai szoftverét mutatja be, amely napjainkban is kiváló megoldást jelent az Ön munkakövetelményeihez. Ebben a cikkben részletes betekintést nyújtunk az Office 2013-ba, és elmagyarázzuk, milyen előnyökkel jár ez a bevált programcsomag az Ön termelékenysége és hatékonysága szempontjából.

Mit kínál az Office 2013?

Ismerős alkalmazások a legjobb formájukban

Az Office 2013 olyan ismerős alkalmazásokat tartalmaz, mint a Microsoft Word, az Excel, a PowerPoint és az Outlook a legjobb formájukban. Ezeket az alkalmazásokat úgy optimalizáltuk, hogy zökkenőmentes és hatékony munkát tegyenek lehetővé.

Helyi adattárolás és függetlenség a felhőtől

Az újabb Office-előfizetésekkel ellentétben az Office 2013 nem igényel állandó internetkapcsolatot. Dokumentumait és adatait helyben mentheti, és nem függ a felhőtől.

Miért válassza az Office 2013-at?

Egyszeri vásárlás, állandó használat

Az Office 2013 esetében egyszeri vásárlással, havi előfizetési díj fizetése nélkül használhatja a programcsomagot állandó jelleggel.

Adatvédelem és teljes körű ellenőrzés

Az Office 2013 teljes körű ellenőrzést biztosít adatai és adatvédelmi irányelvei felett, mivel nem kell a felhőalapú tárolásra hagyatkoznia.

Stabilitás és megbízhatóság

Az Office 2013-at a stabilitás és a konzisztens felhasználói felület jellemzi, a frissítések és változások miatti állandó megszakítások nélkül.

Következtetés

Az Office 2013 optimális választás mindazok számára, akik bevált és megbízható irodai szoftvermegoldást keresnek anélkül, hogy ismétlődő előfizetési díjakra kellene kötelezniük magukat. Az ismerős alkalmazásokkal, az adatok feletti teljes körű kontrollal és a stabil munkakörnyezettel az Office 2013 első osztályú megoldást kínál azoknak, akik növelni szeretnék termelékenységüket.

Akár diák, akár szakember vagy cégtulajdonos, az Office 2013 biztosítja a hatékony munkavégzéshez és a professzionális dokumentumok, prezentációk és táblázatok létrehozásához szükséges eszközöket. Fektessen be az Office 2013-ba, és tapasztalja meg ennek a kiváló irodai alkalmazáscsomagnak a bizonyított teljesítményét és megbízhatóságát.

Az Office 2013 lehetővé teszi, hogy hatékonyan végezhesse munkáját, miközben teljes körű ellenőrzést gyakorolhat adatai felett. Költséghatékony és stabil megoldást kínál azok számára, akik előfizetési díj nélkül keresnek bevált irodai szoftvereket. Növelje termelékenységét, és fektessen be az Office 2013-ba, hogy kihasználhassa e megbízható irodai szoftver megszokott alkalmazásait és számos előnyét.

Kategóriák