Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE
Microsoft Windows Server 2016 Standard 2-Core A Windows Server 2016 Standard a kisebb vállalatok virtualizációs igényeihez és informatikájához készült, és a Windows 10 szerverváltozata. 2 magos csomaggal a meglévő szerverlicencek...
17 362,00 Ft *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 2-CORE
Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 2-Core A Windows Server 2016 Datacenter minden olyan követelményt biztosít, amely teljes mértékben megfelel a nagy szervezetek és vállalatok nagyfokú virtualizációra vonatkozó igényeinek a...
87 243,00 Ft *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE
Microsoft Windows Server 2016 Standard 16-Core A Microsoft Windows már mintegy harminc éve a Standard operációs rendszerként van jelen a számítógépek piacán, és nemcsak magánszemélyek használják, hanem a fejlesztésben és a kutatásban is....
98 519,00 Ft *
MICROSOFT WINDOWS SZERVER 2016 DATACENTER 16-MAGOS ADATKÖZPONT MICROSOFT WINDOWS SZERVER 2016 DATACENTER 16-MAGOS ADATKÖZPONT
Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 16-Core A világ talán legismertebb operációs rendszerét, a Microsoft Windows, nem csak a magánszektorban használják, és lehetővé teszi a felhasználók számára a böngészést, a dokumentumok...
492 656,00 Ft *

Microsoft Windows Server 2016: Alapítvány a modern infrastruktúrákhoz

A Windows Server 2016 áttekintése

A Windows Server 2016 a Microsoft robusztus kiszolgáló operációs rendszere, amely szilárd alapként szolgál a vállalati infrastruktúrák számára. Elődeihez képest továbbfejlesztett, a teljesítmény, a biztonság és az innovatív funkciók olyan kombinációját kínálja, amely a szerverfeladatok széles skálájára teszi alkalmassá, a hálózati szolgáltatások kezelésétől a webes alkalmazások hosztolásáig.

A Windows Server 2016 legfontosabb elemei

A Windows Server 2016 olyan úttörő újításokat vezetett be, mint a Windows Containers, a Nano Server és a továbbfejlesztett biztonsági funkciók, amelyek megfelelnek a modern IT-környezetek igényeinek.

A Windows Server 2016 legfontosabb jellemzői

Javított biztonság

A Windows Server 2016-ban a biztonság került előtérbe, az operációs rendszer olyan funkciókat vezetett be, mint a Shielded Virtual Machines és a Just Enough Administration, hogy biztonságosabbá tegye a szerverkörnyezeteket.

Árnyékolt virtuális gépek

Az árnyékolt virtuális gépek megvédik a virtualizációs környezetet az illetéktelen hozzáféréstől, és további biztonsági réteget biztosítanak az érzékeny adatok és alkalmazások számára.

Innovatív konténerizáció

A konténerek a hagyományos virtualizáció könnyített alternatíváját jelentik, és a Windows Server 2016 a Windows Containers és a Docker támogatással először tette elérhetővé ezt a technológiát a Windows felhasználók számára.

Windows konténerek és Docker integráció

A Windows Containers és a Docker integrációja lehetővé teszi a fejlesztők számára az alkalmazások gyors elkészítését, tesztelését és telepítését, jelentősen növelve a szoftverfejlesztési folyamatok agilitását és hatékonyságát.

Fejlett infrastrukturális szolgáltatások

A Windows Server 2016-tal számos infrastrukturális szolgáltatás, például a hálózati funkciók és a tárolási technológiák továbbfejlesztettek a teljesítmény javítása és a kezelés egyszerűsítése érdekében.

Hyper-V és Storage Spaces Direct

A Hyper-V új funkciói, például a Virtual Machine Checkpoints és a Storage Spaces Direct továbbfejlesztett virtualizációs és tárolási lehetőségeket biztosítanak az összetett követelményekhez.

A Windows Server 2016 jelentősége napjainkban

Stabil platform a vállalkozások számára

Bár újabb verziók is elérhetők, a Windows Server 2016 továbbra is népszerű és megbízható választás számos olyan szervezet számára, amelynek stabil és bevált szerverplatformra van szüksége.

Hosszú távú karbantartás és támogatás

A Microsoft hosszú távú karbantartás és támogatás iránti elkötelezettségének köszönhetően a Windows Server 2016 felhasználói továbbra is számíthatnak a rendszeres biztonsági frissítésekre és technikai támogatásra.

A Windows Server 2016 jelentős lépést jelent a Windows Server operációs rendszerek evolúciójában, és megalapozza a szervermenedzsment és a biztonság mai szabványait. Ez a kategóriába sorolt szöveg átfogó áttekintést nyújt a Windows Server 2016 funkcióiról és folyamatos értékéről a modern IT-infrastruktúrák számára.

Kategóriák