Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD

Azonnal letölthető

 • SW10004
 • 021-09707
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
11 139,00 Ft * 12 376,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


Az MS Office kiadás 2010 Standard  a Microsoft egyik legnépszerűbb irodai verziója. Átfogó program- és funkcióportfóliója mindent tartalmaz, amire a felhasználóknak szükségük van a professzionális munkavégzéshez, mind a magánéletben, mind - mindenekelőtt - a szakma minden területén: a különböző formátumú szöveges dokumentumok létrehozásától a Word 2010 és a terjedelmes táblázatos adatok elemzésétől az Excel 2010 segítségével, a sokoldalú kommunikációt és tervezéstől az Outlook 2010 és az informatív prezentációk tervezésétől a PowerPoint 2010 segítségével, az ötletek spontán rögzítésétől és megosztásától a OneNote 2010 és azok kreatívan igényes publikálásától a Publisher 2010 segítségével - mindez az MS Office 2010 Standard kiadásban csomagolva.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD"

Microsoft Office 2010 Standard - az átfogó irodai szoftver vásárlási verziója

Az MS Office-Edition 2010 Standard a Microsoft legnépszerűbb Office-verziói közé tartozik, amelynek átfogó program- és funkcióportfóliója mindent tartalmaz, amire a felhasználóknak magánéletben, de mindenekelőtt szakmailag is szükségük van a professzionális munkavégzéshez - minden területen: a különböző formátumú szöveges dokumentumok létrehozásától a Word 2010 és a terjedelmes táblázatos adatok elemzésétől az Excel 2010 segítségével, a sokoldalú kommunikációtól és tervezéstől az Outlook 2010 és az informatív prezentációk koncepciójától a PowerPoint 2010 segítségével, az ötletek spontán rögzítésétől és megosztásától a OneNote 2010 és azok kreatívan igényes publikálásától a Publisher 2010 segítségével - mindez az MS Office 2010 Standard kiadásban csomagolva.

A Microsoft Office 2010 Standard Editiont a normál kereskedelemben csak mennyiségi licencként kínálják, mivel ezeket a sok munkaállomással rendelkező nagyobb vállalatok használják. A Wiresoft viszont egyetlen licenc formájában is kínálja a kiadást, így a magánfelhasználók és az egyéni vállalkozók, valamint a kkv-k is megvásárolhatják a program összes programját Office-Edition Standard 2010 megvásárolható és használható.

A 2010-es évjárat megvásárlása Office-Edition előnye az is, hogy még mindig támogatja a Microsoft operációs rendsz ere Windows 7 - amelyet még mindig sok vásárló használ, és ezért döntő szempont a vásárlásnál. A Wiresoft Onlineshopban megvásárolhatja a 2010-es kiadást Office Standard , valamint más kiadásokat és más Office verziókat. Az alábbi áttekintés részletesen bemutatja a Office 2010 Standard weboldalon található összes egyes programot.

MS Office 2010 Standard

A Office csomag a már bevált Standard Word, Excel, PowerPoint és Outlook programokon kívül a következőket tartalmazza Standard A 2016 tartalmazza a praktikus digitális jegyzetfüzetet, a OneNote-ot, valamint a Microsoft Publisher-t, amellyel szinte bármilyen célra nyomtatható kiadványok készíthetők. Ezek az alkalmazások kibővítik a professzionális felhasználás lehetőségeit, és így lehetővé teszik az átfogó szakmai munkát bármely területen. Az asztali felületet is modernizáltuk, és most még intuitívabb a használata.

Az MS Office 2010 egyes programjainak áttekintése Standard:

 • Word 2010
 • Excel 2010
 • PowerPoint 2010
 • Outlook 2010
 • OneNote 2010
 • Publisher 2010

Word 2010

A Microsoft házának felülmúlhatatlan szövegszerkesztő szoftvere a 2010-es verzióban ismét számos funkciót és funkciót kínál a legkülönbözőbb alkalmazási területek dokumentumainak és leveleinek létrehozásához, a szövegek professzionális formázásához az igényeknek megfelelően, valamint grafikák, képek stb. beillesztéséhez.

 • Az XML-fájlformátum nemcsak kompaktabbá, hanem biztonságosabbá és más rendszerekkel kompatibilissé is teszi a Word-dokumentumokat.
 • A funkció szerint rendezett, tabulátoros menük megkönnyítik a parancsok és a formázási lehetőségek elérését. Az újonnan kialakított szalag még több funkciót jelenít meg, mint korábban. A szalag és a lapok saját igényei szerint is testre szabhatók, és például minden nem szükséges funkció akár el is rejthető.
 • A Backstage nézet háttérinformációkat mutat az aktuálisan megnyitott dokumentumról.
 • A szabványos sablonok néhány kattintással az egyéni igényekhez igazíthatók: ide tartozik a betűtípus vagy a betűméret, a bekezdésméret és a sortávolság. Minden módosítás új, személyre szabott alapértelmezett sablonként is elmenthető.
 • A Word legtöbb funkciója billentyűparancsokon keresztül is elérhető, ami gyorsasági előnyt jelent a szöveges munkáknál, különösen a professzionális felhasználók számára.
 • Helyesírás-ellenőrzés: A "Dokumentumellenőrzés" menüpont alatt a különböző automatikus javítási lehetőségek beállíthatók vagy kikapcsolhatók.
 • A Word 2010-ben nemcsak dokumentumokat oszthat meg másokkal, hanem nyomon követheti mások módosításait és megjegyzéseket is fűzhet hozzájuk. Ezeket aztán a rájuk kattintva lehet elfogadni vagy elutasítani.
 • Különösen praktikus a három elemmel rendelkező "Fő dokumentum" - amely minden egyesített levélben azonos szöveget tartalmaz -, valamint a "Mail Merge Fields" a személyre szabott adatokhoz és az "Data Source", amely az összes címadatot - például az Outlookból - kezeli. A "Mail Merge Wizard" lépésről-lépésre történő utasításokkal támogatja a felhasználókat.

Excel 2010

A nagy teljesítményű számítási szoftver nagy képletgyűjteményt tartalmaz, amellyel gyorsan elvégezhetők a számítások - ez elengedhetetlen előny a különösen nagy táblázatok adatainak elemzéséhez és kezeléséhez. Az Excel 2010 számos új funkciót és eszközt tartalmaz, amelyek segítségével még gyorsabban szűrheti az adatokat, minidiagramokat hozhat létre egy cellában, használhatja a webes felületet és még sok mást:

 • Az Excel 2010 új szalagja szépen összevonja a korábban számos almenüben szétszórt beállításokat és funkciókat.
 • A szikravonalak lehetővé teszik, hogy teljes diagramok egyetlen cellába integrálódjanak vizuális összefoglalóként, ami nagyobb áttekinthetőséget biztosít.
 • Az adatszeletek nagy mennyiségű adatot szűrnek a pivot táblázatokban anélkül, hogy először meg kellene nyitni egy listát az egyes szűrők megtekintéséhez
 • A verziók helyreállítása támogatja a véletlenül lezárt adatlapok újrafelhasználását új sablonokkal és diagram-segédprogramokkal.
 • A Backstage nézet az összes fontos funkciót egy kibővített állapotsorban jeleníti meg.
 • A táblázatokon való közös munka egy webes alkalmazáson vagy egy ingyenes kiegészítőn keresztül is lehetséges.
 • Az Excel 2010 a következő formátumokat támogatja: .xls, .xlsx, .xlsm, .xlsb, .xltx, .xlt, .xlt, .xltm, .xml, .xlam, .xla, valamint .xlw.

PowerPoint 2010

A PowerPoint a mindenes, ha informatív prezentációkat szeretne készíteni, mind a magánéletben, mind pedig mindenekelőtt az üzleti életben. A Office program funkciók és Standard sablonok széles skáláját kínálja, amelyek segítségével gyorsan készíthet professzionálisan megtervezett diákat, akár komolyabb tapasztalat nélkül is. Néhány kattintással grafikák, képek és videók integrálhatók, így minden egyes prezentációnak egyéni jelleget adva. Újdonságok a PowerPoint 2010-ben:

 • A prezentációk új XML-formátuma nemcsak kompaktabb, hanem megbízhatóbb is, és kevesebb tárhelyet igényel.
 • A PowerPoint 2010-ben a diák minden eleme közvetlenül a dokumentumba ágyazódik - a zökkenőmentes és késleltetésmentes lejátszás érdekében.
 • A SmartArt grafikák dinamikus hatásokat, például zökkenőmentes átmeneteket biztosítanak a közönség bevonásának növelése érdekében.
 • A videók és a zene integrálása további változatosságot hoz a multimédiás élményen keresztül. A funkciómenü különböző beállításokat tesz lehetővé a lejátszás során, beleértve a végtelenített lejátszást is.
 • Az új Shape eszközök lehetővé teszik a különböző objektumok szabad tervezését az informatív grafikákhoz.

Outlook 2010

Ez a világszerte legnépszerűbb e-mail kliens ismét meggyőződik a Office A 2010-es verzió, a világ legnépszerűbb e-mail kliense ismét lenyűgöz sokoldalú funkcióival, amelyek nemcsak az e-mailek küldését, hanem a kapcsolatok, találkozók, feladatok és jegyzetek kezelését is magukban foglalják. A Microsoft mindenese olyan funkciók széles körű gyűjteményét nyújtja, amelyek a munkahelyi, de a magánéletben is minden kommunikációs igényt kielégítenek.

 • E-mail aláírás hozzáadása az üzenetekhez: Az e-mail üzenetek aláírásainak tervezési lehetőségei között nemcsak szöveg, hanem például személyes kép vagy logó, az Elektronikus névjegykártya, sőt a kézzel írt aláírás képfájlja is szerepelhet.
 • A "Beszélgetések" nézet lehetővé teszi az e-mailek csoportosítását vagy témák/témák szerinti rendezését, így jobb áttekintést biztosít a postafiókban. A törlési folyamat a teljes beszélgetésre is alkalmazható.
 • A QuickSteps lehetővé teszi a tipikus, gyakran használt rutinfeladatok csoportosítását a folyamatok automatizálása érdekében.
 • A kényelmes keresési funkciók továbbfejlesztett szűrési lehetőségeket kínálnak - többek között kategóriák szerint -, amelyeket újrafelhasználás céljából el is lehet menteni.

OneNote 2010

A OneNote az elektronikus alternatíva a kiterjedt jegyzetgyűjteményekhez - de a program sokkal jobb áttekintést nyújt, és a felhőn keresztül a munkatársakkal való együttműködésre is alkalmas. A fontos dokumentumokat központilag rögzítik, és mindig rendelkezésre állnak, például prezentációk készítéséhez, jegyzetek készítéséhez és internetes kutatáshoz. A jegyzetelő program intuitív és könnyen használható, többek között az alábbi funkciókkal:

 • A OneNote automatikusan létrehoz egy személyes jegyzetfüzetet, amely már tartalmazza az "Általános" és a "Nem rögzített jegyzetek" lapokat, valamint az előre beállított oldalakat: "Üzleti", "Leggyakrabban használt" és "Hírek".
 • Minden jegyzetfüzet személyre szabható és további részekre osztható, amelyek aztán a megfelelő eszköztár alatt fülként jelennek meg. Ezek is bármikor újra megváltoztathatók.
 • Az üres oldalak létrehozásán kívül lehetőség van szabványos oldalsablonok, pl. "Üzleti" sablonok használatára is, amelyeket később szükség esetén további részekre lehet felosztani.

Publisher 2010

Az asztali kiadványszerkesztő szoftver kifejezetten az MS Office 2010 Standard részét képezi, és arra szolgál, hogy professzionális és nyomtatásra kész, kiváló minőségű kiadványokat készítsen a legkülönbözőbb területeken.

 • Az egyszerű dokumentumok, például névjegykártyák és üdvözlőkártyák mellett szórólapok, nyomtatásra szánt katalógusok, valamint informatív e-mail hírlevelek készítésére is használható.
 • Erre a célra számos sablon áll rendelkezésre, amelyek nagyon közel állnak a kiadványok tipikus megjelenéséhez, és amelyek aztán tovább testreszabhatók egyedileg.
 • A képek beilleszthetők a számítógépről, közvetlenül az internetről vagy a Office.com oldalon keresztül ClipArtként.
 • A képek további manipulálásához számos effektus, például árnyék, fény és 3D áll rendelkezésre. Számos effekt is használható szöveghez.

Az MS Office 2010 rendszerkövetelményei Standard

A Office 2010 Standard Edition két változatban letölthető: 32 bites és 64 bites. Alapértelmezés szerint a 32 bites verzió van telepítve a számítógépre, így elkerülhetők a 64 bites verzióval való kompatibilitási problémák a régebbi számítógépeken vagy operációs rendszereken. A 4 GB memóriával a 64 bites verzió különösen a 2 GB-nál nagyobb Excel-fájlok szerkesztésekor kínál előnyöket. Az új szalagfelület a korábbi verzióhoz képest több helyet igényel a merevlemezen. Egyébként a következő minimumkövetelmények érvényesek:

 • Operációs rendszerek: Windows 7-től max. Windows 10-ig, vagy min. Windows Server 2003
 • Processzor: min. 500 MHz - 1 GHz ajánlott a Microsoft Outlook összes funkciójának használatához
 • Memória: min. 256 MB RAM - 512 MB ajánlott az összes Outlook szolgáltatás használatához
 • Hely a merevlemezen: min. 3,5 GB
 • Képfelbontás: min. 1.024 x 576, min. DirectX9c gyorsítású grafikus kártya

Vásárolja meg az MS Office 2010 Standard olcsón a Wiresoft online áruházban

Ez a Office 2010 Standard kiadás nem kapható a hagyományos kereskedelemben, mivel egyébként csak vállalatok számára kínált mennyiségi licenc formájában érhető el. A Wiresoft webáruházban a Office 2010 Standard szoftver egyfelhasználós licencként, vásárlásként és minden további előfizetési kötelezettség nélkül is elérhető; az Ön számára tehát a Wiresofton keresztül történő vásárláskor csak egyszeri költségek merülnek fel, és Ön a program teljes verzióját szerzi meg, amely a megfelelő Office kötetes licencben foglaltakkal megegyező programkörnyezettel rendelkezik.

Vásároljon szoftvert biztonságosan a Wiresoft-tól: Az MS Office 2010 Standard nemcsak különösen alacsony áron érhető el a Wiresoftnál, hanem a vásárlás is kényelmes azonnali letöltéssel és biztonságos is: a Office 2010 Standard egyfelhasználós licencének része volt egy nagyobb mennyiségi licenc, amilyet a Microsoft csak nagyobb cégeknek kínál. A mennyiségi licenc megvásárlása magában foglalja a jogot a felesleges szoftverlicencek vagy a teljes mennyiségi licenc továbbértékesítésére - függetlenül attól, hogy az egyes vagy az összes licencet nem használták-e fel. Az eladással a mennyiségi licencet felbontják és egyedi licencekre alakítják át - ezeket használt szoftvereknek nevezik. Ez a felosztás nincs hatással a benne lévő programok funkcionalitására vagy hatókörére.

A szoftverek megvásárlása a Wiresoft-tól megfizethető lehetőséget biztosít ügyfeleink számára, hogy megvásárolhassák a Office kiadásokat, például az MS Standard 2010-et. Ezért nem csak az egyéni vállalkozók és a kkv-k, hanem a magánfelhasználók is profitálhatnak kedvező árú szoftverajánlatunkból!

A Wiresoft kizárólag az MS Office Standard vagy más Microsoft Office verziók és programok teljes verzióit értékesíti, amelyek megegyeznek az eredeti Microsoft termékekkel; kizárólag legális forrásból származnak.

A Office 2010 Standard használt szoftverek vásárlása a Wiresoft Software-Shopban nem jelent semmilyen jogi kockázatot az Ön számára, mivel a használt szoftverekkel való kereskedés a törvény szerint megengedett, amit számos bírósági ítélet is megerősített.

Ez a Office 2010 Standard szoftver a vásárlási folyamat és a letöltés befejezése után azonnal telepíthető a számítógépére, és a mellékelt mennyiségi licenckulccsal - (MAK) - aktiválható és teljes mértékben használható.

A Wiresoft Software-Shopban a Office 2010 Standard Edition mellett más Office-kiadásokat vagy verziókat is talál, valamint más Microsoft programokat is, mint vásárlási verzió. Ha bármilyen kérdése van a Office 2010 Standard vagy bármely más Microsoft Office szoftverrel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben, telefonon vagy chaten.

További linkek "MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák