Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD

Azonnal letölthető

  • SW10001
  • 021-09110
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
5 460,90 Ft * 6 066,90 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit)
Terminalserver Kompatibilis


Microsoft Office 2007 Standard  2007 júniusa óta elérhető, és folyamatos produktív munkát tesz lehetővé PC-n, mobiltelefonon és webböngészőn keresztül. Microsoft Office a 2007-et itt vásárolhatja meg szoftverlicenc formájában, alacsony áron, mennyiségi licencként. Számítógépének meg kell felelnie bizonyos követelményeknek, hogy a programokat gond nélkül használhassa. A letöltéshez 500 MHz-es processzor, 256 MB RAM és 2 GB szabad merevlemezterület szükséges. A szoftver telepítéséhez a Microsoft Windows 7, Microsoft Windows Vista vagy Microsoft Windows XP SP3 operációs rendszerre van szüksége.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD"

Itt van néhány információ a Microsoft Office 2007 Standard online MLK letöltésként németül és számos más nyelven:

Termékinformáció: Microsoft Office 2007 Standard  2007 júniusa óta elérhető, és folyamatos produktív munkát tesz lehetővé PC-n, mobiltelefonon és webböngészőn. A Microsoft Office 2007 itt vásárolható meg szoftverlicenc formájában, alacsony áron, mennyiségi licenc formájában. A szoftvercsomag a következő alkalmazásokat tartalmazza:

Mivel a licenc mennyiségi licencből származik, a szoftver letöltését különösen kedvezően tudjuk felajánlani. A teljes verziót egyfelhasználós licencként kapja meg, beleértve a második használat jogát is. A szoftvercsomag a következő programokat tartalmazza:

  • Microsoft Word 2007
  • Microsoft Excel 2007
  • Microsoft PowerPoint 2007
  • Microsoft Outlook 2007

Ajánlott követelmények a Microsoft Office 2007 Standard használatához.

Számítógépének meg kell felelnie bizonyos követelményeknek ahhoz, hogy a programokat gond nélkül használhassa. A letöltéshez 500 MHz-es processzor, 256 MB RAM és 2 GB szabad merevlemezterület szükséges. A szoftver telepítéséhez Microsoft Windows 7, Microsoft Windows Vista vagy Microsoft Windows XP SP3 operációs rendszerre lesz szüksége.A
vásárlás előtt szívesen válaszolunk a Microsoft Office 2007 Standard letöltésével kapcsolatos kérdéseire. Egyszerűen lépjen kapcsolatba munkatársunkkal telefonon vagy a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül. Akkor is segítünk, ha a Microsoft Office oldalon szeretné megvásárolni a szoftveres irodai megoldást, de nem tudja, hogyan működik a telepítés, mi segítünk Önnek.

Vásároljon szoftvereket olcsón és takarítson meg - telepítés a következő operációs rendszerekre:

A Microsoft Office 2007 Standard kompatibilis a Windows XP (SP3, 32-bites), Windows Server 2003 SP2 (32-bites), Windows Vista (SP1, 32-bit/64-bit), Windows Server 2008 (SP1, 32-bit/64-bit), Windows 7 (SP1, 32-bit/64-bit) és Windows 8 (SP1, 32-bit/64-bit), Windows 8.1 (SP1, 32-bit/64-bit), Windows 10 (SP1, 32-bit/64-bit) rendszerekkel. A szoftvert akkor telepítheti, ha legalább 3,5 gigabájt (GB) merevlemez-hely áll rendelkezésére. A szoftver optimális működése és az esetleges speciális követelmények az Ön operációs rendszerétől és rendszerkonfigurációjától függnek.

Ha bármilyen kérdése van a szoftver licencével és használatával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Miért érdemes megvásárolnia a Microsoft Office Standard 2007 licencet?

A lehető legjobb módon végezze el a munkáját, bárhol is legyen. Használja a sokoldalú szoftvert a munkahelyén vagy otthon. Nem számít, hogy számítógépet, telefont vagy webböngészőt használnak. Az Excel, a PowerPoint és a Word áttekinthető frissítéseitől kezdve az Outlookon keresztül az e-mailek áttekinthetőségéig a Office 2007 Standard segít a produktivitásban. Nyűgözzön le vonzó szövegekkel a Word segítségével, készítsen bonyolult számításokat az Excel segítségével, vagy nyűgözzön le megnyerő prezentációkkal a PowerPoint segítségével. Ha megvásárolja a Microsoft Office 2007 Standard, felfedezheti az Önre váró lehetőségeket.

További linkek "MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.