Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10586
  • DG7GMGF0F4LS
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
19 417,00 Ft * 21 573,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 1x
Rendszer  SharePoint Server
CAL Standard User CAL
Szállítási terjedelem Használati jog
Időtartam Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv


Egy Microsoft SharePoint Server 2019 felhasználói CAL   megvásárlása azt jelenti, hogy (egy másik) alkalmazott számára lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzáférjen a vállalati dokumentumokhoz és bárhonnan együttműködjön a projektekben. Akár az irodában, akár a terepen, akár a otthoni irodában - a SharePoint segítségével a releváns információk biztonságosan és egyszerűen cserélhetők ki. A együttműködési szoftver különböző módokat kínál a csapatmunkára. Nálunk többek között SharePoint 2019 eredeti hozzáférési licenceket szerezhet be . A Device CAL készülékkel ellentétben a User CAL egy adott személynek szól. Ez a személy az összes eszközével hozzáférhet a vállalat SharePoint szerveréhez. Így a Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL  CAL különösen alkalmas olyan alkalmazottak számára, akik felváltva dolgoznak a vállalati PC-n, notebookon és mobiltelefonon. 

Ha további kérdései vannak a termékkel kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL"

Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL

Egy Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL   megvásárlása azt jelenti, hogy (egy másik) alkalmazott könnyedén hozzáférhet a vállalati dokumentumokhoz és bárhonnan együttműködhet a projektekben. Akár az irodában, akár a terepen, akár a otthoni irodában - a SharePoint segítségével a releváns információk biztonságosan és egyszerűen cserélhetők ki. A együttműködési szoftver különböző módokat kínál a csapatmunkára. Nálunk többek között SharePoint 2019 eredeti hozzáférési engedélyeket szerezhet be . Az Eszköz CAL -vel ellentétben a Felhasználó CAL egy adott személynek szól. Ez a személy minden eszközével hozzáférhet a vállalat SharePoint-kiszolgálójához. Így a Microsoft SharePoint Server 2019 felhasználói CAL  különösen alkalmas olyan alkalmazottak számára, akik felváltva dolgoznak a vállalati PC-n, notebookon és mobiltelefonon. 

SharePoint 2019 Standard CAL a megfelelő jogosítvány mindenki számára

A SharePoint Server 2019 gyártója kifejlesztett egy licencrendszert ahol kombinációk lehetségesek. Egy vállalatnak minden esetben szüksége van egy vagy több szerverlicencre. Ezek nálunk kaphatók, csakúgy, mint az ezen felül használható Enterprise licencek. Ahhoz, hogy az alkalmazottak ténylegesen hozzáférhessenek a SharePoint-kiszolgálóhoz, a CAL-okra van szükség. Ez a kifejezés a Client Access Licence (Ügyfél-hozzáférési engedély) rövidítése. A CAL célozhat egy felhasználót (mint ennél a terméknél) vagy egy eszközt ("Device CAL"). Ebben az ajánlatban egy felhasználói licencet vásárol a Standard verzió   SharePoint 2019 verziójához. Ha a felhasználó a Enterprise funkciókat is szeretné használni , további Enterprise CAL-ra van szüksége. Egy vállalaton vagy részlegen belül kombinálhatók az Eszköz és a Felhasználó CAL-ok . Így mérlegelni lehet, hogy kinek van konkrétan értelme megvásárolni egy Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL   és kinek jobban megéri egy Device licencet . 

A SharePoint Server 2019 fő jellemzői Standard 

A SharePoint célja alapvetően az, hogy az információkat és a digitális munkaeszközöket könnyen elérhetővé tegye a használatukra jogosult alkalmazottak számára. Emellett a csoportmunka is jelentősen leegyszerűsödik - a csoportok együtt dolgozhatnak a projekteken, a program pedig többek között a dokumentációról is gondoskodik. Kommunikációs szoftverként a SharePoint például a céges oldalak infrastruktúráját kínálja az interneten és az intraneten. A programot könnyen érthető vállalati tartalomkezelő (ECM) szoftverként is tartják számon. A mindennapi munka fontos jellemzője a differenciált keresés. Többek között megjeleníti a előnézetet a találatokról, és lehetővé teszi a személyek vagy témák keresését. 

Számos fejlesztés és egyszerűsítés

A Microsoft SharePoint Server 2019 felhasználói CAL felhasználók élvezhetik a 2019-es verzió   SharePoint újdonságait. Többek között a funkciók köre bővült a Flow   OneDrive és a listák formázása funkcióval. Az egyszerűbb információfeldolgozás érdekében az új bejegyzések mostantól e-mailben vagy a Microsoft Teams értesítésein keresztül is bejelenthetők. Ezenkívül a modern webrészek dinamikus tartalommal, például a Twitter feedekkel, mostantól könnyen integrálhatók. Szintén fontos az újratervezett felhasználói felület, amelynek segítségével a felhasználók számos elemet gyorsabban találnak meg. A keresési funkcióban például javult az indexelés - most már többek között a képeken lévő betűtípusok és objektumok is szerepelnek. 

Átgondolt részletek a SharePoint 2019 oldalon

Természetesen vannak más újítások is, amelyekhez érdemes lehet megvásárolni egy Microsoft SharePoint Server 2019 felhasználói CAL  . A biztonságot növelheti például, ha a vállalatok szükség esetén regionális adatközpontokban helyezik el adataikat. Az adatfeldolgozás tekintetében több kisebb fejlesztés történt. Például a 2019-es verzióban mostantól lehetőség van Excel dokumentumokon egyidejűleg dolgozni, és több mint 270 fájltípushoz van dokumentumelőnézet . A Microsoft Teams-t használók mélyebb integrációt tapasztalhatnak, a Office365 előfizetői pedig a Office összes komponensében használhatják a megosztási funkciókat.

A Microsoft SharePoint Server 2019   felhasználói licenc jó választás, ha új munkatárs csatlakozik egy csapathoz, vagy ha egy részleg újjáépül. Egyébként egy SharePoint 2019 CAL  SharePoint 2019 CAL is használható egy SharePoint 2016 szerver elérésére.

További linkek "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

MICROSOFT ACCESS 2021 MICROSOFT ACCESS 2021
30 647,00 Ft *
Kategóriák