Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD

Azonnal letölthető

 • SW10013
 • 3YF-00096
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
11 139,00 Ft * 12 376,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
MacOS  Yosemite, Mavericks, Mountain Lion


AMicrosoft Office 2011 számos Mac számítógépen is nélkülözhetetlen része a mindennapi munkának. A Mac-felhasználók számára készült kiadás kiadással ezért nemcsak a macOS és a Windows jobb kompatibilitására helyezték a hangsúlyt a gyakorlati együttműködés érdekében, hanem az általános felhasználóbarátságra és az Office-programok online használatát megkönnyítő funkciókkal való kiegészítésre is. A Mac-felhasználók mostantól kihasználhatják a klasszikus Office-programok, a Word, az Excel és a PowerPoint által kínált összes előnyt: professzionális dokumentumok létrehozására a hivatásszerűen és magánéletben is gyakran használt formátumokban, kiterjedt adatok gyors formázására és elemzésére, valamint informatív prezentációk megjelenítésére és megosztására, akár az interneten is.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD"

Microsoft Office for Mac 2011 Standard - még felhasználóbarátabb, mint korábban

A Microsoft Office szintén nélkülözhetetlen összetevője a mindennapi munkának sok Mac számítógépen. A Mac-felhasználók számára készült kiadással tehát nem csak a macOS és a Windows jobb kompatibilitására helyezzük a hangsúlyt a gyakorlati együttműködés érdekében, hanem az általános felhasználóbarátságra és a Office programok online használatát megkönnyítő funkciókkal való kiegészítésre is.

A Mac felhasználók mostantól kihasználhatják a klasszikus Office programok, a Word, az Excel és a PowerPoint által kínált összes előnyt: professzionális dokumentumok készítésére professzionális és magánjellegű, gyakran használt formátumokban, kiterjedt adatok gyors formázására és elemzésére, valamint informatív prezentációk megjelenítésére és megosztására, akár a weben is.

A Office for Mac vadonatúj kiegészítője az Outlook, amely az e-mail forgalom, valamint a kapcsolatok és a találkozók koordinálására szolgáló számos praktikus eszközével jelentős előnyöket kínál a korábban mellékelt Entourage-hoz képest.

AMicrosoft Office 2011 for Mac a Standard kiadásban a Wiresoft Software Shopban kedvező árú egyedi licencként, azonnali letöltéssel megvásárolható. Az alábbiakban áttekintést talál a Office 2011 for Mac által a felhasználóknak kínált előnyök teljes köréről.

A Office for Mac 2011 általános újításai Standard

Vizuálisan ez a Office verzió Mac-re új megjelenést kapott az előző verzióhoz képest, a Windows tipikus szalag megjelenés átvételével, további részletek alább. Emellett számos optimalizálás és előny is van, amelyek még hatékonyabbá és praktikusabbá teszik a munkát a Office for Mac 2011 programmal:

A szalag megjelenítése mostantól a Office for Mac oldalon is elérhető

A Windows felhasználók által ismert tipikus szalagsor a Office verzióval már Macen is elérhető. A tipikus funkciók tematikusan vannak rendezve az egyes sávokba vagy szalagokba, és különböző lapokon keresztül érhetők el. A programdokumentumban végzett aktuális tevékenységtől függően a felhasználónak a szerkesztéshez szükséges eszközök és funkciók tematikusan megfelelő választéka jelenik meg, például Word-szövegek formázásához vagy képek szerkesztéséhez egy PowerPoint prezentációban.

A szalag megjelenés előnye, hogy a megfelelő funkciók közvetlenül elérhetők, és a felhasználónak nem kell többé a különböző almenükben keresgélnie.

Ezenkívül a szalagok testreszabhatók is.

Azok azonban, akik továbbra is a korábbi verzióból ismert felhasználói felületet szeretnék használni, elrejthetik a szalag nézetet is, és a kívánt funkciókat a továbbra is elérhető klasszikus menüben érhetik el.

Integrált képszerkesztési funkciók a Word, Excel és PowerPoint programokban

A képek és grafikák szerkesztése a Wordben, Excelben és PowerPointban új funkciókkal jelentősen egyszerűsödött, és egyébként is javult. Egy kép dokumentumba való beillesztéséhez mostantól elegendő, ha egyszerűen áthúzza azt az asztalról vagy egy mappából a megfelelő helyre. Ezután a méret pontosan beállítható vagy a formátum vágható. További funkciók állnak rendelkezésre a színtónusok és a telítettség beállításához, illetve különböző effektek és szűrők hozzáadásához. Lehetőség van az átláthatóság mértékének beállítására is. Ez lehetővé teszi például, hogy egy fényképet egész oldalas háttérillusztrációként használjon.

Ennek során a grafikák készítése is javult. Ehhez az úgynevezett SmartArts számos olyan grafikai elemet tartalmaz, amelyekkel például hierarchiadiagramok vagy Excel-folyamatok vizualizálhatók a saját igényeinek megfelelően.

Bővített sablon katalógus

A Microsoft a 2011-es Mac verzióban jelentősen bővítette a Word, Excel és PowerPoint sablonok portfólióját is. A megfelelő sablon kiválasztását megkönnyíti az a tény, hogy a formátum áttekintésében megjelenik az egyes sablonok első oldala. Amint az egeret egy adott sablon fölé viszi, az összes többi oldal egymás után jelenik meg.

A Visual Basic ismét elérhető a Office 2011 for Mac oldalon

A Office 2011-ben visszatér a Visual Basic, a nagy teljesítményű szkriptnyelv támogatása a Mac számítógépeken. Ez lehetővé teszi az XML-alapú dokumentumformátumok létrehozását a VBA makró kód megőrzése mellett. A VBA Macen különösen a Office alkalmazások, például az Excel, a Word, az Access stb. számára kínál lehetőséget arra, hogy az ismétlődő feladatokat automatizált módon, makrókon keresztül megfelelően programozzák.

Az MS Web Apps használata Macen

A Office csomagban a Microsoft a Mac-hez a különböző programokat összekapcsolta a webes alkalmazásokkal. A Word, Excel és PowerPoint dokumentumok így online szerkeszthetők a böngészőben, függetlenül a helyileg telepített Office verziótól vagy az adott operációs rendszertől. Ennek előfeltétele egy ingyenes regisztráció a Windows-Live szolgáltatásokon.

Jobb együttműködés a dokumentumokon

Amikor több felhasználó dolgozik együtt ugyanazon a dokumentumon a Word és a PowerPoint programban, a program zárolja azokat a bekezdéseket, amelyeken egy adott felhasználó éppen dolgozik, a többi együttműködő számára. Ez megakadályozza, hogy ugyanannak a dokumentumnak több verziója is létrejöjjön. Ugyanakkor a felhasználók mindig láthatják, hogy ki éppen milyen változtatásokat végez.

Microsoft Messenger

A Microsoft Messenger is integrálva van a Office for Mac 2011-be. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül kommunikáljanak a kollégákkal anélkül, hogy a külső csevegőfunkciókat kellene használniuk. A Messenger felülvizsgált hang- és videoátvitelt is kínál.

Az egyes Office alkalmazások optimalizálása Mac 2011-re

A Office for Mac 2011 csomag általános kiegészítései és fejlesztései mellett a standard alkalmazások is számos új funkciót kínálnak:

Új eszközök a Word 2011-ben

Az új sablonok mellett számos újonnan integrált nézeti lehetőség teszi még praktikusabbá a Worddel való munkát:

 • A "Kiadási elrendezés" kizárólag a Word-dokumentum elrendezésére szolgál, ahol a szöveg és a grafika formátuma és pozíciója módosítható anélkül, hogy magát a szöveget szerkeszteni lehetne. Ez megakadályozza a szöveg véletlen módosítását.
 • A "Jegyzettömb" nézet a kulcsszavak azonnali jegyzetelésére szolgál, de hangjegyzetek is integrálhatók.
 • A "Teljes képernyő" mód lehetővé teszi a dokumentum tartalmára való jobb koncentrációt azáltal, hogy az összes szerkesztési funkciót elrejti.
 • Ha az egérmutatót a képernyő tetejére mozgatja, a program rövid időre megjeleníti a legfontosabb formázási funkciókat tartalmazó eszköztárat.

Az Excel 2011 for Mac továbbfejlesztései

AzExcel for Mac 2011 mostantól olyan funkciókat is tartalmaz, amelyek korábban csak a Windows változatban voltak elérhetők. Ez lehetővé teszi a két operációs rendszer közötti jobb adatcserét is. Ezek az új funkciók külön említést érdemelnek:

 • A Pivot táblázatok mostantól könnyebben létrehozhatók az Excel for Mac programban, mint korábban.
 • A Sparkline-ok - kis szógrafikák - áttekinthetőbbé teszik a táblázatokat, kis ábrákként közvetlenül egy-egy mezőben helyezhetők el, például egy számítás eredményének gyors megjelenítésére ott.
 • Beágyazott függvények hozhatók létre a képletgenerátorral az if-függvény használatával. Ezzel legfeljebb hét egymásba ágyazott if-feltétel lehetséges.

PowerPoint 2011 for Mac

A PowerPoint prezentációkat még praktikusabban lehet megtervezni és megvalósítani a 2011-es Mac verzióval. A következő funkciókat újonnan integráltuk:

 • A "Broadcast" funkcióval az előadások élőben tarthatók az interneten keresztül. A résztvevők egy webes linket kapnak, és bejelentkezés után bármilyen eszközön követhetik az előadást. Mint általában, az előadónak van befolyása a prezentáció menetére.
 • Az "Előadó" nézetben az előadó nemcsak az aktuális diát látja a képernyőjén, hanem a következő dia előnézetét is, beleértve a jegyzeteit és az időpontot is.
 • A 3D-s diaátmenetek segítenek nyomon követni a prezentációt azáltal, hogy minden réteget külön-külön jelenítenek meg. Az elrejtett vagy átfedő elemek könnyen átrendezhetők az egérrel.

Az Outlook elérhető a Office Mac 2011 oldalon

Az új Office for Mac verzió már tartalmazza az Outlookot, amely végre felváltja a korábbi Entourage programot. Az Outlookot a következők átfogó kezelésére és szervezésére használják

E-maileket és találkozókat, és ugyanolyan átfogó funkciókat kínál, mint a Windows verzió. A Windows oldalról a Macre történő átálláskor minden adat gond nélkül importálható. Az Outlook 2011 többek között ezeket a funkciókat kínálja

 • Jobb áttekinthetőség a hosszabb e-mail levelezésekhez: A különböző résztvevőktől egy adott témában érkező több e-mail is megjeleníthető különböző mappákban, szálak formájában, összefüggő beszélgetésekként. Ez azt jelenti, hogy mindig áttekintheti az összes fontos hozzájárulást és résztvevőt.
 • Az e-maileket, feladatokat, jegyzeteket és naptárbejegyzéseket tartalmazó Personal Store (PST) fájlok importálhatók a PC-ről a Mac-re, ha a felhasználó macOS-re szeretne váltani.
 • A találkozók szervezéséhez a naptár előnézete kényelmesen megjeleníthető közvetlenül az Outlookban.

macOS hardverkövetelmények a Office for Mac 2011 számára Standard

A Office for Mac 2011 telepítésekor vegye figyelembe, hogy az MS Office for Mac 2011 már nem támogatott a macOS Catalina 10.15 és újabb operációs rendszer által! A Office csomag Mac-re is csak 32 bites üzemmódban érhető el.

 • Processzor: Intel processzor
 • Operációs rendszer: legalább Mac OS X 10.5.8 vagy újabb operációs rendszer
 • Figyelem: Office for Mac 2011 Standard nem kompatibilis a Catalina és magasabb verzióval!
 • Memória: legalább 1 GB RAM
 • Merevlemezterület: 2,5 GB HFS+ formátumban (más néven: Mac OS Extended vagy HFS Plus)
 • Monitor felbontása: legalább 1.280 x 800

MS Office 2011 for Mac Standard vásárolni olcsó a Wiresoft online boltban

A Wiresoft a Standard-edition of Office 2011 for Mac letölthető változatát kínálja - ezekkel a beépített alkalmazásokkal:

 • Word 2011 for Mac - szövegszerkesztéshez
 • Excel 2011 for Mac - táblázatokhoz
 • PowerPoint 2011 for Mac - prezentációk készítéséhez
 • Outlook 2011 for Mac - kommunikáció és szervezés

Ha megvásárolja a StandardOffice 2011 for Mac kiadását, a használt szoftverek alacsony ára mellett a Wiresoftnál a következő előnyökből is profitálhat:

 • Az MS Office 2011 for Mac Standard szoftver azonnal letölthető Medialess Licence Kit formájában, amelyet a saját nevére regisztrálhat.
 • Ez egy alacsony árú egyfelhasználós licenc, amely egy mennyiségi licencből származik. A szoftver német nyelvű.
 • Ha a mellékelt licencet az eredeti vásárló használta, akkor azt a Wiresoftnak történő eladással együtt ismét törölték, így az ismét 100%-ban szabad és használható.
 • A Office for Mac összes, kötetes licencből származó egyedi licencét a Wiresoft alaposan tesztelte, hogy biztosítsa a teljes használhatóságot.
 • A Wiresoft mint komoly szoftverkereskedő nem kínál olyan egyedi licenceket, amelyek csak korlátozott ideig érvényesek, vagy amelyek korlátozott funkciókkal rendelkező tesztverziók, vagy olyan Office licenceket, amelyeket harmadik fél által használható licenckulccsal oldanak fel.
 • A Wiresoftnál vásárolt minden szoftver esetében biztos lehet benne, hogy mindig eredeti Microsoft-szoftverterméket vásárol, amely megfelel az EU-ban érvényes jogszabályoknak, így sem Ön, sem a Wiresoft nem kerül jogi szürke zónába.

Ha bármilyen kérdése van a Microsoft Office 2011 for Mac Standard vagy bármely más, a Wiresoft áruházban elérhető Microsoft szoftverrel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, telefonon vagy csevegésen keresztül .

További linkek "MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák