Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD

Azonnal letölthető

 • SW10014
 • 3YF-00090
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
27 214,00 Ft * 30 237,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


A Microsoft átfogó szoftvercsomagja Office 2016 Mac számítógépre is elérhető. A Standard kiadás a jól bevált Word, Excel, PowerPoint, Outlook és OneNote programokat tartalmazza. Az MS Office 2016 a Mac verzióban a korábbi összetevők alapos átdolgozását kínálja, az OS X-hez optimalizáltan igazítva, miközben megtartja a Windowsról ismert, jellegzetes elrendezésű felhasználói felületet. A felhasználók a megszokott módon írhatnak szövegeket, készíthetnek számításokat, tervezhetnek prezentációkat, kezelhetnek e-maileket és dolgozhatnak fel jegyzeteket, anélkül, hogy le kellene mondaniuk a Mac rendszerben megszokott funkciókról. A Windows verzióból ismert billentyűparancsokat a Microsoft Office 2016 for Mac is átvette, ami különösen nagy könnyebbséget jelent azoknak a felhasználóknak, akik a két operációs rendszer között váltogatnak.

Ha további kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD"

Microsoft Office 2016 for Mac - a hatékony irodai és üzleti szoftverek

A Microsoft átfogó szoftvercsomagja Office 2016 Mac számítógépre is elérhető. A Standard kiadásban a jól bevált Word, Excel, PowerPoint, Outlook és OneNote programokat tartalmazza. A Mac verzióban az MS Office 2016 a korábbi komponensek alapos átdolgozását kínálja, az OS X-hez optimalizáltan igazítva, miközben megtartja a Windows oldalról ismert, tipikus elrendezésű felhasználói felületet. A felhasználók a megszokott módon írhatnak szövegeket, készíthetnek számításokat, tervezhetnek prezentációkat, valamint kezelhetik az e-maileket és feldolgozhatják a jegyzeteket anélkül, hogy le kellene mondaniuk a Mac rendszer megszokott funkcióiról. A Microsoft Office 2016 for Mac a Windows verzióból ismert billentyűparancsokat is tartalmazza, ami megkönnyíti a két operációs rendszer között váltó felhasználók dolgát.

Különösen a Windows és az OS X rendszerben létrehozott dokumentumok közötti platformok közötti kompatibilitás lett optimalizálva a Office 2016 Mac-ben a megjelenítés nagyobb egységessége révén. Ez különösen nagy előnyt jelent a dokumentumok együttműködésénél és megosztásánál, nemcsak a Windows és a Mac-felhasználók között, hanem a felhőben is - ahol a Office a Microsoft Cloud OneDrive-ot ajánlja.

Az MS Office 2016 Standard Mac verziója mindazonáltal néhány ponton eltér a Windows verziótól: a Microsoft Publisher és a Microsoft Access programok nem szerepelnek a Office for Mac 2016-ban; ahogy a két új funkció sem: "Intelligens keresés" - "Insights" - és "Mit szeretne csinálni?" - "Mondd meg" - és a Word, Excel és PowerPoint új diagramtípusai.

Mindazonáltal a Office for Mac 2016-ban elérhető programokban számos gyakorlati fejlesztés is található, valamint új érdekes funkciók, amelyekkel könnyedén kezelhetők a felmerülő feladatok.

AMicrosoft Office 2016 for Mac a Wiresoft Software Store áruházban elérhető a Standard kiadáshoz kedvező árú egyszeri licenc formájában. Az alábbiakban áttekintjük a Office 2016 for Mac által kínált előnyök teljes körét.

Újdonságok a Office 2016 for Mac egyes programjaiban

A Office 2016 for Mac számos új funkciója a három önálló alkalmazásban, az Excelben, a Wordben és a PowerPointban is elérhető, támogatva az alkalmazások közötti dokumentummunkát.

Egyszerűsített dokumentummegosztás

A dokumentumok még egyszerűbb megosztásához a felhasználók egyszerűen rákattintanak a "Megosztás" gombra a szalagban. Az olvasási és szerkesztési engedélyek egyénileg is kioszthatók.

Javított verziótörténet a dokumentumoknál

Ha több kollégával dolgozik egy dokumentumon, fontos, hogy a dokumentum régebbi változatai is elérhetőek maradjanak. A "Verziótörténet" funkcióval ezek nemcsak azonnal megjeleníthetők, hanem a megfelelő állapotok visszaállíthatók is, hogy tovább lehessen használni őket.

OneDrive-integráció Mac-re is

A OneDrive integrációját a Office 2016 for Mac-ben mostantól a Mac-felhasználók is használhatják, és így a OneDrive-ra mentett Office dokumentumot bármelyik megfelelő végberendezésről elérhetik, függetlenül a helytől. Így nem kell azokat helyben elmenteni egy PC-re vagy hasonlóra, illetve USB-pendrive-ra, mint korábban.

Adatvesztés elleni védelem (DLP)

A DLP a Office 2016 for Mac oldalon is elérhető a Word, Excel és PowerPoint dokumentumok számára a OneDrive-on keresztül. Különösen a rendszergazdák használhatják a DLP-t olyan házirendek központi létrehozására és kezelésére, amelyek iránymutatásokat és adatbiztonsági értesítéseket állítanak be a dokumentumok létrehozásakor és más felhasználókkal való megosztásakor, valamint megjelenítik azokat, amikor az alkalmazás potenciális kockázatot észlel.

A Office 2016 for Mac alkalmazások egyes funkciói

A Word, Excel és PowerPoint új funkciói mellett a Office 2016 for Mac számos új funkciót és fejlesztést tartalmaz a Standard kiadásban elérhető többi egyedi alkalmazáshoz is:

Új Word funkciók a Office 2016 for Mac-ben

A következő funkciók különösen megkönnyítik, hogy több felhasználó együtt dolgozhasson egy Word-dokumentumon:

 • Valós idejű bevitel: Ha több felhasználó dolgozik ugyanazon a Word-dokumentumon, a valós idejű bevitel segítségével megmutatható, hogy az egyes felhasználók éppen hol végeznek változtatásokat, amelyeket aztán azonnal nyomon lehet követni vagy ellenőrizni.
 • Hozzászólás funkció : A továbbfejlesztett hozzászólás funkcióval a szövegszerkesztés a Word 2016-ban sokkal áttekinthetőbbé és hatékonyabbá vált, mivel egy Word dokumentum mostantól tartalmazza a különböző résztvevők összes hozzászólását, ráadásul ezekre közvetlenül válaszolni is lehet, így nem szükséges többé külön e-mailt írni.
 • Mentés kitűzött mappába: Egy Word-dokumentum mappáját mostantól optikailag is kitűzheti, így minden felhasználó még gyorsabban és egyszerűbben hozzáférhet a mappához és a benne lévő dokumentumokhoz egy ugrási listán (jumplist) keresztül.
 • PDF a Wordben: A PDF tartalmának Wordbe való átviteléhez a Word for Office 2016 for Mac-ben már nem szükséges - néha fáradságos - másolás és beillesztés: ehhez elegendő a PDF-et közvetlenül a Wordben megnyitni, hogy ne csak a szöveget, hanem az összes grafikai elemet is átvegyük. Ezek és most már szabadon szerkeszthetők a Wordben. Ha a Word-dokumentumot ismét PDF formátumban szeretné elérhetővé tenni, akkor azt ebben a formátumban is újra elmentheti.

Új Excel-funkciók a Office 2016 for Mac-ben

Az Excel 2016 for Mac a következő fejlesztéseket tartalmazza a meglévő funkciókhoz és új eszközökhöz:

 • PROGNOSE.ETS: A PROGNOSE.ETS függvény használható idősorok extrapolálására az adatokba exponenciális simítás (ETS) segítségével, amely egy jól bevált algoritmus a felhasználók körében. A funkció rövid távú alternatív előrejelzések készítésére szolgál, amelyek úgynevezett előrejelzési lapként is elérhetővé tehetők.
 • LET függvény: A LET funkcióval mostantól lehetőség van arra, hogy egy képleten belül egyedi tartományokat nevezzünk meg; ez nemcsak a számítási teljesítményt, hanem az Excelben az olvashatóságot és a kombinálhatóságot is javítja.
 • Nézetszűrő: Különösen egy Excel-dokumentumon való közös munka során gyakran fontos, hogy a jobb áttekintés érdekében csak bizonyos nézeteket - pl. a sajátot - lehessen megjeleníteni. A szűrő nézet használatával mostantól elrejthetők más felhasználók rendezései és szűrői.

Új Outlook funkciók a Office 2016 for Mac-ben

Azok a Mac felhasználók, akik szeretik az Outlookot e-mailek és találkozók szervezésére használni, biztosan értékelni fogják a következő új funkciókat; ezek nem csak a napi e-mail áradatot rendezik, hanem a tartalom és a dokumentumok megtalálását is megkönnyítik.

 • Fájl csatolás áttekintése: Ha egy e-mailt fájlmelléklettel kell elküldeni, az Outlook 2016 for Mac egyértelműen megjeleníti az összes nemrég használt dokumentumot egy listában.
 • Dokumentummegosztás: A OneDrive Mac-felhasználói ezen keresztül könnyedén megoszthatják a dokumentumokat másokkal, beleértve az olvasási és szerkesztési stb. megosztási engedélyek egyéni beállítását.
 • Clutter funkció: Ez az eszköz fontos segítség a nagy mennyiségű e-mail rendezéséhez, és így a búza és a pelyva szétválasztásához: A nem fontos e-maileket automatikusan a saját mappájukba rendezi, és az Outlookon keresztül napi összefoglalót küld az ott tárolt e-mailekről, hogy azok ne maradjanak figyelmen kívül.
 • Egyszerűsített keresés: A tartalom keresésekor az aktuális mappa vagy postafiók megváltoztatásához egyszerűen használja az "Új keresési terület" legördülő listát.

Új PowerPoint-funkciók a Office 2016 for Mac-ben

A Office Standard for Mac új Outlook-funkciói többek között gyakorlati lehetőségeket kínálnak a prezentáció közbeni időgazdálkodás javítására és a tartalom élénk kiemelésére:

 • Időzítés: vegye le a stresszt a szoros határidőkkel rendelkező prezentációkról: Az időkövetés javítja az időgazdálkodást és segít az adott prezentációs időkeret hatékony kihasználásában, mivel megmutatja a rendelkezésre álló időt a prezentáció során; így a felhasználó ennek megfelelően reagálhat és bármikor módosíthatja a prezentációját.
 • Tömörebb jegyzetek az ecset eszközzel: Ahelyett, hogy egy lézermutatót vagy akár egy pálcát használnának a prezentáció során bizonyos elemek vagy folyamatok kiemelésére, mint korábban, a felhasználók mostantól a beépített ecsettel irányíthatják a hallgatóság figyelmét a fontos elemek színes kiemelésével. Ez csak prezentációs módban történik, így az eredeti PowerPoint fájl változatlan marad.
 • Megosztásifunkció: A PowerPoint megosztási funkciója továbbfejlesztésre került, hogy egyszerűbbé és gyorsabbá tegye a prezentációk közösségi médián keresztüli megosztását.

A OneNote új funkciói a Office 2016 for Mac-ben

A OneNote - a jegyzetfüzet a Office, még kényelmesebbé teszi a jegyzetelést, a szerkesztést és a fontos ötletek megosztását másokkal:

 • Jegyzetfüzetek megosztása: A projektre vonatkozó összes lényeges információ, például fotók, rajzok, videók stb. központilag összegyűjthetők az új OneNote-ban, és szinkronizálhatók másokkal, ez javítja a projekteken való együttműködést.
 • Videók beillesztése: A Vimeo és a YouTube videóit mostantól könnyedén integrálhatja egy oldalba a OneNote segítségével.
 • Jegyzetek létrehozása közvetlenül egy weboldalon: A Microsoft Edge böngészőt használó Mac felhasználók könnyedén írhatnak jegyzeteket vagy kiemeléseket egy weboldalra, majd megoszthatják azokat a OneNote-on keresztül.

A Office 2016 for Mac rendszerkövetelményei Standard

aOffice 2016 for Mac csak 64 bites verzióban érhető el. Továbbá a Office 2016 for Mac nem használható iOS iPhone-on a vásárlási verzióban.

 • Processzor: Intel processzor
 • Operációs rendszer: Mac OS, legalább 10.10-es verzió (Yosemite), legfeljebb Mac OS 10.12.6 (Sierra) verzióig
 • Memória: legalább 4 GB RAM
 • Merevlemezterület: 6 GB HFS+ formátumban (más néven: Mac OS Extended vagy HFS Plus)
 • Kijelző: legalább 1 280 x 800

MS Office 2016 for Mac vásárolni olcsón az online boltban a Wiresoftnál

A Wiresoftnál megtalálható a Standard-kiadás Office 2016 for Mac - a beépített programokkal:

 • Word 2016
 • Excel 2016
 • PowerPoint 2016
 • Outlook 2016
 • OneNote 2016

Ha megvásárolja a Standard-edition of Office 2016 for Mac-et, a használt szoftverek alacsony ára mellett a következő további előnyöket is élvezheti a Wiresoft:

 • Minden egyes Microsoft Office 2016 for Mac Standard-licenc megvásárlásával a Wiresoft-tól egy olyan szoftvert kap, amelyet kizárólag Ön használhat.
 • Az eredeti vásárló által használt Office szoftver minden egyes licencét törölték, amikor eladták a Wiresoft, így az újra 100%-ban szabad és használható lett.
 • A Office for Mac egyedi licenceit, amelyek a mennyiségi licencekből származnak, a Wiresoft alaposan tesztelte, hogy biztosítsa a megfelelő használatot.
 • A Wiresoft, mint komoly szoftverkereskedő, nem kínál online áruházában olyan próbaverziókat, amelyek csak korlátozott ideig érvényesek vagy korlátozott funkciókkal rendelkeznek.
 • A Wiresoft történő minden vásárlásnál mindig teljesen biztos lehet abban, hogy eredeti Microsoft-szoftverterméket vásárol, amely megfelel a jogilag érvényes előírásoknak, így semmiképpen sem kerülhet jogi szürke zónába.

Ha bármilyen kérdése van a Microsoft Office 2016 for Mac Standard vagy bármely más Microsoft szoftvertermék megvásárlásával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, telefonon vagy csevegés útján .

További linkek "MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák