Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD
Microsoft Office 2016 for Mac - a hatékony irodai és üzleti szoftverek A Microsoft átfogó szoftvercsomagja Office 2016 Mac számítógépre is elérhető. A Standard kiadásban a jól bevált Word, Excel, PowerPoint, Outlook és OneNote...
27 214,00 Ft *

Office 2016 for Mac: A bevált irodai szoftver az Apple-felhasználók számára

Az Office 2016 for Mac kategóriában a Microsoft kifejezetten Mac operációs rendszerekre kifejlesztett, bevált irodai szoftverét mutatjuk be. Ez a cikk átfogó áttekintést nyújt az Office 2016 for Mac programról, és megmutatja, miért kiváló választás ez a csomag azon Mac-felhasználók számára, akiknek nagy teljesítményű és jól ismert irodai alkalmazásokra van szükségük.

Mit kínál az Office 2016 for Mac?

Ismerős alkalmazások a legjobb formájukban

Az Office 2016 for Mac olyan ismerős alkalmazásokat tartalmaz, mint a Microsoft Word, Excel, PowerPoint és Outlook a legjobb formájukban. Ezeket az alkalmazásokat kifejezetten a Mac platformra optimalizálták, és zökkenőmentes felhasználói élményt nyújtanak.

Termelékenység és együttműködés

Az Office 2016 for Mac alkalmazással hatékonyan dolgozhat, miközben javítja a csapaton belüli együttműködést. A csomag eszközöket kínál a közös dokumentumszerkesztéshez és a valós idejű együttműködéshez.

Miért válassza az Office 2016 for Mac programot?

Zökkenőmentes integráció a Mac környezetbe

Az Office 2016 for Mac zökkenőmentesen integrálódik a Mac-környezetbe, és kihasználja a Mac-specifikus funkciókat. A felhasználói felület intuitív és könnyen használható.

Egyszeri vásárlás, hosszú távú használat

Az Office 2016 for Mac egyik legfontosabb jellemzője, hogy nem kell havi előfizetési díjat fizetnie. A szoftvert egyszer megvásárolja, és tartósan használja.

Maximális adatvédelmi ellenőrzés

Az Office 2016 for Mac alkalmazással teljes mértékben megőrizheti az adatai feletti ellenőrzést, mivel nem függ a felhőalapú tárolástól. Fájljai biztonságban maradnak a Mac számítógépén.

Következtetés

Az Office 2016 for Mac az ideális irodai szoftvermegoldás azon Mac-felhasználók számára, akiknek nagy teljesítményű és ismerős alkalmazásokra van szükségük. A továbbfejlesztett dizájnnal, a termelékenységi funkciókkal és a Mac környezetbe való zökkenőmentes integrációval az Office 2016 for Mac első osztályú megoldást kínál azoknak, akik növelni szeretnék termelékenységüket.

Legyen szó diákról, szakemberről vagy kreatív szakemberről, az Office 2016 for Mac lehetővé teszi a dokumentumok, prezentációk és táblázatok hatékony létrehozását Mac számítógépén. Fektessen be az Office 2016 for Mac-be, hogy kihasználhassa e bevált és könnyen használható irodai szoftver számos előnyét. Tartsa meg az adatok feletti teljes ellenőrzést, és férjen hozzá az ismerős alkalmazásokhoz a munkafolyamatok optimalizálásához és a hatékonyabb munkavégzéshez.

Kategóriák