Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2019 Professional Plus - az üzleti szakemberek minden igényét kielégíti A jelenlegi Office Suite 2019-es verziója a professzionális felhasználóknak (a Home & Business, Professional és Standard mellett), különösen a...
51 845,00 Ft *
MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD
Microsoft Office 2019 Standard - a professzionális felhasználóknak szánt kiadás A Microsoft Office 2019 a bevált termelékenységi szoftver legújabb verziója a szövegek létrehozásához és tervezéséhez, valamint a számításokhoz, beleértve...
47 524,00 Ft *

Microsoft Office 2019 a Windows számára

Elődjéhez képest a Microsoft új, 2019-es Office-verziója számos új funkciót kínál, amelyek még rugalmasabbá teszik a dokumentumokkal való munkát - egyedül vagy csapatban. A jól bevált OneDrive lehetővé teszi az adatok és dokumentumok egyszerű megosztását a felhőben - a dokumentumok csapatközi együttműködéséhez.

A Microsoft további funkciókkal bővítette az olyan jól bevált Office programokat, mint a Word, az Excel és a PowerPoint, amelyek kibővített lehetőségeket kínálnak a szöveges dokumentumok, táblázatok és prezentációk számára: A Word többek között tartalmazza a Microsoft Dictate diktálási funkciót, valamint egy fordítási eszközt; az Excel például új menüpontként tartalmazza a "Publish in Power BI" elemzési megoldást; a PowerPointban pedig olyan új animációk állnak rendelkezésre, mint a Morph és a Zoom.

Ezen kívül a fehér, a sötétszürke és a fekete háttértémák is elérhetőek ezekben a programokban, ahol különösen az utóbbi színek kímélik a szemet, és így még pihentetőbbé teszik a képernyőn való munkát.

Az új Office-verzió a 2016-os verzióhoz képest kissé másképp néz ki: a programok kezdőlapján mostantól a felhasználók által a felhőn keresztül megosztott Office-fájlok is megjelennek. Egyébként a felhasználók a szokásos intuitív menüvezérlést találják. A Microsoft OneNote már nem tartozik a csomaghoz, de a Windows 10-ben az univerzális Windows alkalmazáson keresztül használható.

MS Office csomag 2019 offline verzióban is elérhető

A szoftver előfizetés mellett az új Microsoft Office verzió offline telepíthető változatban is elérhető. Ez azt jelenti: azok a felhasználók, akik a Windows programokkal inkább helyhez kötött környezetben dolgoznak, a felhővel való kapcsolat nélkül is állandó jelleggel használhatják az Office 2019 szoftvercsomagot.

A Wiresoftnál az Office 2019 két kiadása, a Standard és a Professional Plus önálló változatban érhető el. Ezek még átfogóbb funkciókat kínálnak, mint a többi kiadás, és különösen alkalmasak az önfoglalkoztatók vagy szabadúszók, valamint a kis- és nagyvállalatok számára.  

Telepítés a Click to Run segítségével

Az Office 2016-hoz képest a 2019-es verzió a Click-to-Run (kattintás és futtatás) telepítési technológiát használja. A C2R havi biztonsági frissítéseket kínál, és a letöltések optimalizálási technológiájával csökkenti a hálózati igényeket.

Az összes Office-alkalmazás és alkalmazás automatikusan települ. Az Office telepítő eszközzel azonban csak egyes alkalmazások telepítése lehetséges.

AzMS Office 2019 csak a Windows 10 operációs rendszert futtató PC-ket támogatja; a Mac számítógépeken a MacOs utolsó három aktuális verziójának valamelyikét kell telepíteni.

Az Office 2019 minden verziója 32 bites és 64 bites változatban is elérhető. A 64 bites verzióhoz legalább 4 GB RAM szükséges.

Új általános funkciók az Office 2019 programokban

Az Office 2019 csomag számos új funkciót tartalmaz minden verzióhoz, amelyek a különböző programokban, például a Wordben, az Excelben és a PowerPointban érhetőek el; emellett az egyes programokban továbbfejlesztett lehetőségek vannak a szövegszerkesztésben, az elemzésekben, a sablonok kialakításában stb. Az alábbiakban röviden ismertetjük a legfontosabbakat.

Fordítási funkció

A Word, Excel és PowerPoint jelenlegi verzióiban már van fordítási funkció; az Outlookban ez utólag telepíthető az Office AddIn Translator for Outlook segítségével. Előnye, hogy egy szöveg vagy szakasz lefordításához nem kell többé a böngészőn keresztül meghívni egy weboldalt, hanem ezt azonnal megteheti a menüben a Check > Translate (Ellenőrzés > Fordítás) menüponttal.

Szabadkézi rajzolás

Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy szabadkézi rajzból vázlatokat, alakzatokat vagy akár matematikai ábrázolásokat hozzon létre és illesszen be; ez akár érintőképernyő nélkül is lehetséges, mivel az alkalmazás egérrel is működik.

Hibajavítás támogatása a hozzáférhetőség érdekében

A támogató hibajavítás javaslatokat tesz a dokumentum hozzáférhetővé tételére, hogy a fogyatékkal élők számára is könnyen olvasható és szerkeszthető legyen. Ez az akadálymentesítésre vonatkozó nemzetközileg kötelező érvényű szabványokon alapul.

Audio visszajelzés

A hangvisszajelzés, ha aktiválva van, egy hanggal megerősíti az e-mail elküldését, illetve az objektumok törlését vagy a tartalom beillesztését. A képernyőbeállítások módosításakor hangjelzés is megjelenik.

Továbbfejlesztett tolltámogatás érintőképernyős eszközökhöz

Különösen azok a felhasználók, akik az Office 2019-et érintőképernyős eszközön is használják tollal, élvezhetik ennek a működési módnak az optimalizált támogatását. Nemcsak a nyomás intenzitása javult, hanem új dőléshatások is beépítésre kerültek. Az íves vonalak mostantól különböző nyomásintenzitással rajzolhatók, így a vonal szélessége vagy intenzitása a toll megdöntésével változtatható.

Új funkciók az egyes Office 2019 programokban

Emellett az Office 2019 számos új funkciót kínál az egyes programokban; ezek közé tartozik:

Word 2019: Vektoralapú piktogramok beszúrása

A Word legújabb verziójában már lehetőség van vektoralapú grafikák vagy ikonok szövegbe illesztésére. A Piktogramok választék különböző méretezhető grafikákat tartalmaz, amelyek egy kattintással beilleszthetők a Word-dokumentumba, és minőségromlás nélkül felnagyíthatók.

Ezenkívül mostantól lehetőség van a szerkesztősávok elrejtésére és a szöveg teljes képernyőn történő megjelenítésére, ami támogatja a koncentrációt olvasás közben.

Excel 2019: Új adatelemzési funkciók és diagramtípusok

Az új adatelemzési funkciók mellett az Excel többféle diagramtípussal is bővült, például egyértelmű tölcsérdiagramokkal az értékesítési csővezetékek és értékesítési tölcsérek megjelenítésére, valamint 2D-s térképekkel a földrajzi adatok pontos megjelenítésére.

PowerPoint 2019: Animációk 3D objektumokhoz

Az Office 2019 mostantól lehetőséget kínál 3D objektumok beillesztésére és szerkesztésére egy online galériából vagy az asztalról az Office-dokumentumokba. Különösen a PowerPointban állnak rendelkezésre erre a célra olyan funkciók, mint a morph és a zoom, amelyek segítségével animálhatók, például a nézet elforgatható.

Kilátások 2019: Koncentráljon a lényegre

Az új funkció Clutter egy intelligens funkció, amely támogatja a felhasználókat a napi e-mail áradat kezelésében. A Clutter automatikusan felismeri, hogy mely e-mailek fontosak, és továbbítja őket a bejövő levelek közé. A fordítási funkció a telepítést követően az Office Translator for Outlook kiegészítőn keresztül is elérhető.

Office 2019 kiadások a Wiresoftnál

Az Office 2019 összesen öt verzióban kapható - ezek közül az Office 2019 Standard és az Office 2019 Professional Plus a Wiresoftnál. Ez a kettő átfogóbb funkciókkal és programokkal rendelkezik, mint a Home & Student, Home & Business és Professional verziók, a Professional Pro pedig a Standard verzió összes funkcióját tartalmazza.

Microsoft Office 2019 Standard

Az Office 2019 Standard szoftver különösen alkalmas olyan vállalatok és magánszemélyek számára, akiknek napi szinten bonyolultabb üzleti folyamatokat és feladatokat kell kezelniük.

Ehhez további gyakorlati funkciók állnak rendelkezésre, mint például a Frissítésvezérlés vagy a Telemetria alkalmazás, de a Csoportházirend, valamint a Terminálszolgáltatások vagy az RDS és a Microsoft Publisher is.

Telemetria alkalmazás

A Telemetria alkalmazás a Windows Office 2019 Standardban a Telemetria műszerfala egy Excel munkafüzet formájában megjelenő eszköz. Egy vállalati adatbázishoz van konfigurálva, és az Office-dokumentumok használatára, leltárára és integritására vonatkozó adatok gyűjtésére szolgál. Használható a vállalatspecifikus bővítmények kompatibilitásának ellenőrzésére a használatuk optimalizálása érdekében.

Távoli asztali szolgáltatások

A Remote Desktop Services (RDS) for Office Standard az olyan programokat, mint a Word, az Excel és a PowerPoint, webes alkalmazásként teszi elérhetővé online használatra. Az engedéllyel rendelkező terminál fő felhasználója így ezeket a programokat egy második, mobil eszközön is használhatja.

Kiadó a kiadványokhoz

A csak Windows változatban elérhető MS Publisher egy olyan hatékony eszköz, amellyel nemcsak prezentációk, hanem nyomtatott anyagok is meggyőzően tervezhetők. A drag & drop funkció segítségével a képek és grafikák közvetlenül a Publisher rajzterületére importálhatók és ott szerkeszthetők.

Microsoft Office 2019 Professional Plus

A Professional Plus csomag az Office 2019 kiadás által kínált összes programfunkciót és szolgáltatást biztosítja a felhasználók számára. Ezek közé tartoznak az Access, Skype for Business, Email Retention, Data Loss Prevention, Site Mailboxes, Archiving, Spreadsheet Tools és Enterprise Voice funkciók. Külön említést érdemel:

Hozzáférés igényes üzleti szakemberek számára

Az Access a Professional Plus verzióban egy olyan hatékony eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára nemcsak az adatbázisok létrehozását rugalmas üzleti alkalmazásokhoz, hanem azok átfogó kezelését is. Sokoldalú tervezőeszközök állnak rendelkezésre az adatok gyűjtésére és elemzésére szolgáló, személyre szabott rendszerek fejlesztéséhez, pl. állapotjelentésekhez, amelyek intuitív módon használhatók.

Adatvesztés-megelőzés (DLP) az adatvesztés megelőzésére

A bizalmas adatok, például a hitelkártyaszámok vagy az egészségügyi adatok védelme, amelyeket egyre gyakrabban tárolnak felhőben, számos vállalat számára alapvető fontosságú feladat. Az MS Office Professional Plus 2019 adatvesztés-megelőzés védelmet nyújt az olyan érzékeny adatok jogosulatlan hozzáférése vagy ellopása ellen, amelyek például az Exchange Online, a SharePoint Online vagy a OneDrive for Business szolgáltatáson keresztül, de helyben is elérhetők a Word, Excel és PowerPoint fájlokban. A DLP így az ilyen adatok azonosítására és nyomon követésére, valamint a megfelelőség biztosítására használható.

Enterprise Voice az átfogó kommunikációért

Ez a Skype for Business megoldás átfogó funkciókat kínál az egységes kommunikációhoz. Az Enterprise Voice csatlakoztatható a meglévő telefonrendszerekhez, és olyan gyakorlati funkciókat kínál, mint a válaszcsoportok, a hívásparkolás, valamint a csoportos hívásfogadás és -kezelés.

Az Office 2019 rendszerkövetelményei

Ahhoz, hogy az Office 2019-et a lehető legjobban ki tudja használni egy számítógépen, annak a következő követelményeknek kell megfelelnie: Ajánlott processzor PC-hez: 1,6 GHz, 2-magos processzor: Mac-hez: MacOs (a 3 jelenlegi verzió egyike) Intel processzorral.

A fő memória PC esetén: 2 GB a 32 bites verzióban, 4 GB a 64 bites verzióban: Mac: 4 GB.

Szabad merevlemezterület PC esetén: 4 GB, Mac esetén: 10 GB. Az optimális megjelenítés érdekében a képernyő felbontása 1280 x 768 képpont (PC) vagy 1280 x 800 képpont (Mac) legyen.

Vásárolja meg a Microsoft Office 2019 Editions alacsony áron a Wiresoftnál

Wiresoftnál az MS Office 2019 Standard, valamint Professional Plus változatát különösen alacsony áron, előfizetés nélküli offline verzióban találja meg. Mindkét termék teljes Microsoft-támogatással rendelkező teljes verzió, és nem OEM-verzió. A Wiresoft kizárólag eredeti Microsoft szoftvereket értékesít, ezek nem használt és ezért ingyenes licencek, amelyek európai cégektől származnak, és amelyeket a Wiresoft ellenőrzött a hitelesség és a funkcionalitás szempontjából. Ezt számos elégedett ügyfelünk is megerősíti, akik bíznak a Wiresoft szoftvertermékeiben. Ha bármilyen kérdése van azzal kapcsolatban, hogy melyik Office 2019 verzió felel meg leginkább az Ön igényeinek, forduljon hozzánk bizalommal.