Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD
Microsoft SQL Server 2017 Standard A Microsoft SQL Server 2017 Standard kiadása biztosítja mindazokat a nagy teljesítményű adatbázis-, jelentéstételi és elemzési funkciókat, amelyeket a kis- és középvállalkozások elvárnak egy relációs...
162 047,00 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2017 Standard 2-Core Az SQL Server 2017 Standard kiadás a benne foglalt adatbázis-, jelentéstételi és elemzési funkciókkal különösen a kis- és középvállalkozások számára kínálja a Microsoft bevált relációs...
663 773,00 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core Az SQL Server 2017 Enterprise Edition a nagyobb szervezetek számára a Microsoft bevált relációs adatplatformjának erőteljes újabb verzióját kínálja, amely az összes kritikus adatbázis-,...
2 684 946,00 Ft *

Microsoft SQL Server 2017: Sokoldalú adatkezelési megoldás

Bevezetés: Az innováció találkozik a beváltakkal

A Microsoft SQL Server 2017 bevezetésével a Microsoft új mércét állít fel az adatkezelési platformok területén. Átfogó és jövőorientált adatkezelési megoldásként az SQL Server 2017 egyszerre kínál úttörő újításokat és bevált technológiákat.

Rugalmasság a platformok közötti támogatás révén

Az SQL Server 2017 talán legjelentősebb előrelépése a keresztplatformos kompatibilitás bevezetése. Most először lehetséges az SQL Server futtatása Windowson, Linuxon és Docker-konténerekben. Ez a rugalmasság lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy az SQL Servert a meglévő infrastruktúrájukba integrálják, függetlenül az általuk preferált operációs rendszerkörnyezettől.

Az SQL Server 2017 jellemzői

Fokozott teljesítmény

Adaptív lekérdezés-feldolgozás

Az adaptív lekérdezés-feldolgozás biztosítja, hogy az SQL Server 2017 intelligensebben kezelje a lekérdezéseket, és dinamikusan optimalizálja a végrehajtási terveket. Ez jelentősen javíthatja az adatbázis-lekérdezések teljesítményét és átbocsátóképességét.

Biztonsági funkciók a legmagasabb szinten

Fejlett fenyegetésvédelem

Az SQL Server 2017 fejlett védelmi mechanizmusokat kínál a növekvő kiberbiztonsági fenyegetések elleni védelem érdekében. A fejlett fenyegetésvédelem segít a veszélyes tevékenységek korai felismerésében és az azokra való reagálásban, hogy megelőzhetőek legyenek az adatszegések.

Üzleti intelligencia és analitika

Integráció és intelligencia

Grafikus adatbázis-képességek

A gráfadatbázis-képességek támogatása lehetővé teszi, hogy az SQL Server 2017 hatékonyan tudjon dolgozni összetett kapcsolati adatokkal, új lehetőségeket nyitva meg az üzleti intelligenciaalkalmazások előtt.

Az R és a Python natív integrációja

Az R és a Python közvetlen adatbázisba történő beágyazása lehetővé teszi az elemzők és az adattudósok számára, hogy az adatok exportálása nélkül végezzenek gépi tanulást és összetett statisztikai elemzéseket.

Vizualizáció és jelentéskészítés

A továbbfejlesztett BI-képességekkel, különösen az olyan eszközökkel való integráció révén, mint a Power BI, a felhasználók lenyűgöző vizualizációkat és használható jelentéseket készíthetnek közvetlenül az adataikból.

Összefoglaló: Miért az SQL Server 2017?

Az SQL Server 2017 nem csupán egy adatbázis, hanem az adatkezelés és az analitikai alkalmazások átfogó platformja. A Windows, Linux és Docker konténerek támogatásával, valamint az adatbázis-technológia legújabb fejlesztéseivel párosulva az SQL Server 2017 skálázható, biztonságos és jövőbiztos megoldást kínál minden méretű szervezet számára. A folyamatos frissítéseknek és az aktív fejlesztői közösségnek köszönhetően az SQL Server 2017 továbbra is központi szerepet játszik a szervezetek stratégiai adatkezelési terveiben világszerte.

Kategóriák