Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2013 Standard Egy vállalkozásban a kommunikációs csatornáknak rugalmasnak, világosnak, átláthatónak és költséghatékonynak kell lenniük. Windows Az Exchange Server 2013 segítségével a teljesítmény és a...
78 814,00 Ft *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise Elődjéhez képest a termék számos új szolgáltatással, funkcióval és technológiával rendelkezik, amelyek célja, hogy támogassa a vállalatokat kommunikációs csatornáik kialakításában. Ezzel a...
492 641,00 Ft *

Microsoft Exchange Server 2013: A modern üzleti kommunikáció alapja

Bevezetés az Exchange Server 2013-ba

A Microsoft Exchange Server 2013 jelentős fejlődést jelent az Exchange termékcsalád történetében. A használhatóságra, a biztonságra és a mobilitásra helyezett nagyobb hangsúlyt az Exchange 2013 szilárd platformot biztosít a szervezetek kommunikációjához és együttműködéséhez.

Az Exchange Server 2013 újításai

Ez a kiadás számos kulcsfontosságú újítást vezetett be, többek között a front-end és back-end funkciókat integráló továbbfejlesztett architektúrát, az egyszerűsített felhasználói élményt és a Microsoft Office termékcsaláddal való zökkenőmentes integrációt biztosító továbbfejlesztett funkciókat.

Az Exchange Server 2013 legfontosabb jellemzői

Továbbfejlesztett felhasználói felület

Az Exchange Server 2013 egy megújult Outlook Web App (OWA) alkalmazást hozott, amely gazdagabb, tisztább és gyorsabb felhasználói élményt nyújt a különböző eszközökön és böngészőkben.

Érintőképernyőkre optimalizált

Az OWA-t az érintőképernyőkre optimalizálták, jelentősen javítva a felhasználói élményt a táblagépeken és okostelefonokon, és megkönnyítve az e-mail, a naptár és a névjegyek mobil elérését.

Továbbfejlesztett biztonsági funkciók

Az Exchange Server 2013 megerősítette az érzékeny adatok védelmét olyan beépített biztonsági mechanizmusokkal, amelyek egyszerre védenek a külső fenyegetések ellen és javítják a belső adatellenőrzést.

Adatvesztés-megelőzés (DLP)

A DLP-funkciók bevezetésével a szervezetek jobban nyomon követhetik és ellenőrizhetik az érzékeny információkat, hogy azok véletlenül vagy szándékosan ne kerüljenek ki.

Egyszerűsített kezelés

Az Exchange Admin Center (EAC), egy webalapú kezelési konzol egyszerűsítette az Exchange Server 2013 kezelését azáltal, hogy központi felületet biztosít a rendszergazdák számára.

Egységesített üzenetküldési architektúra

Az Exchange 2013 architektúráját egyszerűsítették a bonyolultság csökkentése, valamint a megbízhatóság és a teljesítmény javítása érdekében, különösen a nagy rendelkezésre állás és a katasztrófa utáni helyreállítás tekintetében.

Az Exchange Server 2013 szerepe a mai informatikai környezetben

Hosszú távú üzembiztonság

Korának ellenére az Exchange Server 2013-at továbbra is számos olyan szervezet használja, amely értékeli a stabilitást és a bevált technológiákat.

Lépés a modernizáció felé

Az Exchange Server 2013 szilárd alapként szolgál azon szervezetek számára, amelyek egy bevált helyben telepített megoldást keresnek, vagy a felhőre való fokozatos átállást tervezik.

A Microsoft Exchange Server 2013 továbbra is megbízható platform, amely segít a szervezeteknek abban, hogy megoldják kommunikációs kihívásaikat. Ez a kategóriába sorolt szöveg segít megérteni az Exchange Server 2013 fontosságát és funkcióit, valamint azt, hogy ezek a mai rohanó IT-környezetben még mindig relevánsak lehetnek.

Kategóriák