Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2013 Standard Egy vállalkozásban a kommunikációs csatornáknak rugalmasnak, világosnak, átláthatónak és költséghatékonynak kell lenniük. Windows Az Exchange Server 2013 segítségével a teljesítmény és a...
87 569,90 Ft *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise Elődjéhez képest a termék számos új szolgáltatással, funkcióval és technológiával rendelkezik, amelyek célja, hogy támogassa a vállalatokat kommunikációs csatornáik kialakításában. Ezzel a...
547 377,90 Ft *

A Microsoft Exchange Server 2013 kiadásai és licencelése

Microsoft Exchange Server 2013 minden elérhető kiadásban alapvető, bevált és biztonságos, valamint új funkciókat kínál az e-mailek küldéséhez és a postafiókok, feladatok és naptárak kezeléséhez egy szervezeten belül.

A Microsoft Exchange Server 2013 licencelése a szokásos ügyfél/kiszolgáló modell szerint történik. Ez azt jelenti, hogy egy szerver és az azt elérő összes ügyfél licencet igényel. Az itt elérhető funkciókat a használatukhoz szükséges hozzáférési engedélyek típusa is meghatározza  - ezek szintén a Wiresoftnál kaphatók. Az Exchange 2013 szerverlicenc kétféle kiadásban érhető el, amelyek elsősorban a támogatott postafiókok számában különböznek:

 • A Standard Edition készen áll a kis- és középvállalkozások postafiókigényeire, amelyeknek nincs szükségük 5 postafiók-adatbázisnál többre.
 • Az Enterprise Edition kifejezetten olyan nagyobb vállalatok számára készült, amelyeknek több mint 5 postafiók-adatbázisra van szükségük, sőt (az Exchange Server 2013 RTM Cumulative Update verzióval) akár 100 postafiókot is támogat.

Fontos újdonságok az Exchange Server 2013-ban

A Microsoft Exchange Server 2013 a korábbi Exchange verziókhoz képest számos új funkciót és szolgáltatást kínál, amelyek még jobban támogatják a felhasználókat a kommunikációban és az együttműködésben. Ezenkívül ezek segítenek növelni a hatékonyságukat, és egyúttal csökkentik a vállalatok működési költségeit. Az Exchange Server funkciói helyben és a felhőben is biztosíthatók. Az Outlook Web App optimalizált felhasználói felületet is kínál, amely támogatja az érintőképernyőket, és így az Exchange 2013 használatát kiterjeszti a mobileszközökre is. A 2013-as szerverváltozat fő újdonságai a következők:

Exchange Admin Center (EAC)

Az Exchange 2013 számos optimalizálást is kínál a rendszergazdák számára. Például az Exchange Management Console (EMC) és az Exchange Control Panel (ECP), amelyek az Exchange Server felügyeletének két korábbi felületét képezték, az új, webalapú Exchange Admin Centerben (EAC) egyesültek. Ez helyi, online és hibrid telepítésekre is optimalizált. A webalapú felügyelet lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy az ügyfél-hozzáférési szabályok segítségével egyedileg határozzák meg a felhasználók hozzáférését az internethez, valamint az intranethez és az Exchange felügyeleti konzolhoz.

Intelligens keresési funkció

Microsoft Exchange Server 2013 intelligens keresési eszköze nemcsak a keresési eredmények minőségét javítja, hanem a csapatok és az egyének közötti együttműködést és kommunikációt is: A felhasználók mostantól könnyedén lekérdezhetnek és összegezhetnek információkat több forrásból.

Integráció a SharePoint és a Lync rendszerrel

A Microsoft Exchange Server 2013 Standard a Microsoft Lync 2013 és a Microsoft SharePoint 2013 szolgáltatásokkal való jobb integrációt biztosítja a Compliance eDiscovery funkció és a weboldali postafiókok révén. E két szolgáltatás együttesen fontos funkciókat biztosít, többek között a weboldali postafiókokkal való együttműködés lehetőségét.

A megfelelési követelmények támogatása

Az In-Place eDiscovery segítségével a szervezetek számára sokkal könnyebbé válik a megfelelőségi követelmények teljesítése és a házirendek betartása. Az Exchange 2013-ban a továbbfejlesztett keresési és indexelési funkcióknak köszönhetően sokkal könnyebb megtalálni a kritikus adatokat. Ezenkívül az adatvesztés-megelőzés (DLP) azt is megakadályozza, hogy a felhasználók bizalmas információkat küldjenek illetéktelen személyeknek.

Egyszerűsített e-mail szállítás

Az Exchange Server 2013-ban a három szolgáltatás, a Front-End Transport Service (FET), a Hub Transport Service (HT) és a Mailbox Transport Service (MT) mostantól az e-mailek küldéséért felelős. Ezek a postafiók-kiszolgáló szerepkör összetevői. A korábbi Hub Transport Server szerepkör funkcióit mostantól ezek a szolgáltatások látják el. Az Exchange 2010 korábbi verziójában az Egyesített üzenetküldő kiszolgáló szerepkör által végrehajtott funkciókat itt az Egyesített üzenetküldő szolgáltatás biztosítja.

Az Exchange Server 2013 Standard és Enterprise kiadások közötti különbségek

Amint azt már kifejtettük, a Microsoft Exchange Server 2013 Standard Edition és az Enterprise Edition közötti fő különbség a vele kezelhető adatbázisok száma. Ez azt jelenti, hogy különböző méretű vállalatokat céloznak meg, és így az Exchange Server-szolgáltatások skálázása tekintetében is eltérő igényekkel rendelkeznek. A Standard Edition például szerverenként öt adatbázisra korlátozódik, míg az Enterprise Edition akár 50 adatbázist is kezelhet szerverenként.

Ezen túlmenően a Microsoft az Exchange Server 2013 Enterprise Edition megvásárlásakor a professzionális felhasználók számára a standard kiadáshoz képest néhány további funkciót vagy kibővített funkciókört kínál. Ezek közé tartoznak:

Naplójelentés dekódolása

AzExchange Server 2013 így lehetőséget nyújt a felhasználóknak arra, hogy üzeneteiket a Microsoft Outlook és az Office Outlook Web App alkalmazásban az Információs jogok kezelése (IRM) segítségével védjék. Nem csak bizonyos védelmi szabályok hozhatók létre erre a célra, például az üzenetek automatikus IRM-védelemmel való ellátása az elküldés előtt. A naplójelentések visszafejtése lehetőséget biztosít arra is, hogy a naplójelentésekben az IRM-védelemmel védett üzenet titkosítatlan másolatát az eredeti IRM-védelemmel védett üzenettel együtt tárolja.

Adatvesztés-megelőzés - DLP

Az adatvesztés megelőzése a vállalati üzenetküldés fontos szempontja, különösen akkor, ha az üzleti szempontból kritikus kommunikáció bizalmas adatokat tartalmazó e-mailek küldésével jár. Az Exchange Server adatvesztés-megelőzési funkciói nemcsak nagymértékben egyszerűsítik a kezelést, de ami még fontosabb, megkönnyítik a bizalmas adatokra vonatkozó irányelvek betartását anélkül, hogy a felhasználók termelékenységét akadályoznák. A DLP nemcsak a szervezeten belüli adatvesztést akadályozza meg, hanem azt is, hogy az alkalmazottak véletlenül vagy szándékosan érzékeny adatokat küldjenek illetékteleneknek.

ActiveSync mobilkezelés

Míg az ActiveSync Mobile Access funkciót az Exchange Server 2013 Standard kiadása is tartalmazza, hogy a felhasználók egy vagy több mobil eszközt szinkronizálhassanak Exchange postafiókjukkal, valamint hozzáférhessenek a naptárakhoz, kapcsolatokhoz és feladatokhoz, az Exchange Server 2013 Enterprise kiadásában az ActiveSync Mobile Management funkció fejlett házirendeket biztosít az összes szolgáltatás egyedi kezeléséhez.

Hangposta egységes üzenetküldéssel (UM)

Az egységes üzenetküldés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ne csak a hangpostát, hanem más hangposta-szolgáltatásokat, például az Outlook Voice Access-t is használhassák. A hang- vagy csevegőüzenetek, valamint az audio- és videokonferenciák és a kiterjesztett jelenléti információk integrált kommunikációs környezetben történő kombinálásához az UM a Microsoft Lync Server-t használhatja erre a célra. A felhasználók bármilyen telefonnal meghallgathatják az üzeneteket az e-mail bejövő üzeneteiken vagy az Outlook Voice Accessen keresztül.

Megfelelési archívum

A megfelelési irányelvek megkövetelik, hogy egy vállalat vagy szervezet megőrizzen minden releváns elektronikusan tárolt információt, beleértve az e-maileket is, az esetleges jogviták esetére. Az Exchange Server megfelelőségi archiválása támogatja őket a szervezet releváns üzenetadatainak ellenőrzésében azáltal, hogy a korábbi PST (Personal Store) fájlok Outlookban történő tárolását a megfelelőségi archívumban történő archiválással váltja fel. A Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise tartalomelemzés segítségével még hatékonyabbá válik a bizalmas adatok követelményeinek megfelelő védelme és felügyelete.

A Microsoft Exchange Server 2013 rendszerkövetelményei

Microsoft Exchange Server 2013 szabványos vagy vállalati verziójának telepítéséhez, illetve teljes körű használatához a következő minimális követelmények szükségesek:

 • Támogatott operációs rendszerek: Windows Server 2012 vagy R2 Standard vagy Datacenter, valamint Windows Server 2008 R2 Standard vagy Enterprise SP1 és R2 Datacenter RTM
 • Processzor: Intel 64 vagy AMD64
 • Fő memória postafiók: legalább 8 GB
 • Ügyfél-hozzáférési memória: legalább 4 GB
 • Edge Transport: legalább 4 GB
 • Merevlemezterület: legalább 30 GB, plusz 500 MB hely minden egyes UM nyelvi csomagnak és 200 MB hely a rendszermeghajtón
 • Meghajtó: DVD-ROM
 • Képernyőfelbontás: legalább 1 024 x 768 képpont
 • Az Exchange 2013 és a korábbi verziók által támogatott koegzisztencia-forgatókönyvek:

            Exchange 2013: beleértve a CU2-t is

            Exchange 2010: SP3-mal együtt

            Exchange 2007: beleértve a 10-es frissítési roll-upot az SP3-hoz

            Exchange 2003 és korábbi verziók: nem támogatott

           

            Egyéb előfeltételek is lehetnek.

A Windows Exchange Server 2013 verziói - alacsony áron kapható a Wiresoft-tól

A Wiresoft a Microsoft Exchange Server 2013-as verzióját a Standard és Enterprise két kiadásban kínálja különösen alacsony áron. Az Exchange 2013 Standard Edition megvásárlásával a kis- és középvállalkozások, valamint a szervezetek postafiókokkal kapcsolatos követelményei már kiválóan teljesülnek. Az Enterprise Edition megvásárlása esetén a nagyobb vállalatok és intézmények nemcsak a nagy teljesítményű postafiókkezelés skálázhatóságából, hanem az Exchange Server 2013 verzió teljes körű funkcióiból is profitálhatnak.

A Windows Exchange Server 2013 licencelése

Az Exchange Server 2013 Enterprise vagy Standard kiadásának a Wiresoft-tól történő megvásárlásával Ön a Microsoft eredeti szoftvertermékét választja, amely egy európai cégtől származik, és amelyet legálisan értékesítettünk vagy vásároltunk meg. Ezek mindig használaton kívüli licencek, amelyeket a Wiresoft ellenőrzött a teljes hitelesség és a teljes funkcionalitás szempontjából. Ügyfélként Ön is élvezheti az általunk kínált verhetetlen árelőnyt. További információért, illetve ha bármilyen kérdése van a szoftverlicencelési igényeivel kapcsolatban, egyszerűen lépjen kapcsolatba velünk: