Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT POWERPOINT 2013

Azonnal letölthető

 • SW10040
 • 079-01714
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
7 509,00 Ft * 8 342,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibilis


PowerPoint a Microsoft Office  csomagok jellegzetes eleme, és elengedhetetlen a meggyőző prezentációk létrehozásához, amelyeket élőben vagy videón keresztül előadásként tartanak, hogy az információkat egyértelműen közvetítsék a kollégák és a Business partnerek számára. A PowerPoint a 2013-as verzió sokoldalú alkalmazási lehetőségei miatt meggyőző; nemcsak szakmailag, hanem az iskolában és a tanulmányok során is használható a másokkal való sikeres kommunikációhoz. A sablonok és tervezési elemek széles választékának köszönhetően a PowerPoint 2013 a kezdőket és a profikat egyaránt támogatja a világosan megtervezett diák létrehozásában és a témák élénk kommunikációjában.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT POWERPOINT 2013"

Microsoft PowerPoint 2013 - a klasszikus Office szoftver, mint önálló program

APowerPoint a Microsoft Office csomagok tipikus eleme, és nélkülözhetetlen a meggyőző prezentációk készítéséhez, amelyeket élőben vagy videón keresztül előadásként is tartanak, hogy a kollégák és üzleti partnerek számára érthetően közvetítsék az információkat. A PowerPoint 2013-as verziója az alkalmazási lehetőségek sokoldalúságával győz meg, nemcsak szakmailag, hanem az iskolában és a tanulásban is használható a másokkal való sikeres kommunikációhoz. A PowerPoint 2013 a sablonok és tervezési elemek széles választékával támogatja a kezdőket és a profikat egyaránt, hogy egyértelműen megtervezett diákat hozzanak létre, és a témákat élénken közvetítsék.

A Microsoft PowerPoint 2013 felhasználóbarát felülete még a tapasztalatlan felhasználók számára is megkönnyíti a program használatának megkezdését. Az intuitív eszközök és a szabványos diasablonok és grafikai típusok nagy választéka megkönnyíti a professzionális megjelenésű prezentációk létrehozását, és egyéni megjelenést kölcsönöz nekik. Az intelligens segédvonalak segítik a felhasználókat az egyes tervezési elemek optimális és pontos elhelyezésében, az élő nézet pedig lehetővé teszi, hogy bármikor azonnal ellenőrizni lehessen az aktuális szerkesztési állapotot.

APowerPoint 2013 támogatja a táblagépeket is, ami jelentősen kibővíti a program alkalmazási lehetőségeit. A csoportos használathoz a kommentár oszlopok is beépítésre kerültek ebbe a verzióba, így a többi munkatárs megjegyzésekkel láthatja el a prezentáció fóliáit.

Az újabb kiadásokhoz képest a PowerPoint 2013-as verziójának előnye, hogy a Windows 7 operációs rendszereken vagy a Windows Server 2008-on fut. A szoftver tehát régebbi számítógépeken is használható, ami különösen a magánfelhasználók, valamint az önálló vállalkozók és a diákok számára jelent gazdasági előnyt, de olyan kisebb vállalatok számára is, amelyek a hardver megújítása nélkül keresnek pénzügyileg kedvező megoldást szoftverigényeik fedezésére.

APowerPoint 2013-ban már lehetőség van a Microsoft SkyDrive felhőszolgáltatásának használatára a prezentációk online tárolására, hogy azok más felhasználók számára is elérhetőek legyenek; a SharePointon keresztül pedig megoszthatók és szerkeszthetők más felhasználók számára is.

A PowerPoint 2013 program a Wiresoftnál is elérhető a megfelelő Office verzió részeként, de tőlünk külön is megvásárolhatja!

A PowerPoint 2103 önálló programként történő megvásárlása a Wiresoft-tól az alacsony ár mellett azzal az előnnyel jár, hogy nem szoftverelőfizetésről, hanem vásárolt verzióról van szó. Az alábbi áttekintés bemutatja a bevált Office szoftver összes fontos funkcióját és eszközét.

A PowerPoint 2013 mellett a szoftver régebbi és újabb verzióit is megtalálja a Wiresoft webáruházban - előfizetési kötelezettség nélküli, kedvező árú, egyfelhasználós változatban is.

A PowerPoint 2013 gyakorlati funkcióinak és funkcióinak használata

A PowerPoint 2013 kibővíti a korábbi lehetőségeket a prezentációs diák grafikai tervezésében. Ehhez többek között a következő eszközök és funkciók állnak rendelkezésre:

  • SmartArt effektek használata: A PowerPoint 2013-ban elérhető SmartArt eszköz lehetővé teszi, hogy dinamikus, zökkenőmentes átmeneteket építsen be a diák közé, és ezzel élénkebbé tegye a prezentációt. Ehhez különböző SmartArt formátumú sablonok vagy elrendezések állnak rendelkezésre, amelyeket egy SmartArt grafikára lehet alkalmazni: Az olyan effektek, mint a vonalstílusok, a ferdék vagy a 3D-s nézetek kombinálhatók, illetve lehetőség van színváltozatok alkalmazására is a SmartArt grafika alakzatain. Ezenkívül a SmartArt grafikák egyes típusai tartalmaznak helyőrzőket, amelyekbe saját illusztrációkat vagy fényképeket lehet beépíteni.
  • Új dizájnvariációk a diaképek tervezéséhez : A PowerPoint 2013 több színpalettával és betűtípuscsaláddal is bővült. Szintén újdonság a szélesvásznú kivitel a korábbi szabványos méretek alternatívájaként. Az új PowerPoint Standard diaméret 16:9, ami jó a beamerrel tartott prezentációkhoz, de a régebbi 4:3 formátum is elérhető - lehetőség van egyéni diaformátum létrehozására is.
  • Szemcseppentő eszköz egyedi színkiválasztáshoz: Egy kattintással azonnal megváltoztathatók a PowerPoint-fóliák egyes színei. Ez azt jelenti, hogy a szabványos tónusok mellett a PowerPoint 2013-ban kínált palettán kívüli színek is kiválaszthatók és felhasználhatók a tervezéshez.
  • Két különböző PowerPoint fájl diáinak egyesítése: A PowerPoint 2013 már saját párbeszédpanellel rendelkezik például a vázlat és a javított változat egy fájlban történő egyesítéséhez. A fájlnak csak bizonyos részei választhatók ki és integrálhatók az eredeti fájlba. Az összevonás után a módosítások egyenként elfogadhatók vagy visszavonhatók.
  • Képek beillesztése online médiából: A közösségi médiából, például a Facebookról és a Flickrről származó képek és grafikák mostantól közvetlenül integrálhatók a PowerPoint prezentációba anélkül, hogy először helyben el kellene menteni őket a számítógépen. Az egyetlen követelmény, hogy a felhasználó bejelentkezzen az adott szolgáltatásba. Ez vonatkozik a Bing képkeresőjére is, amely azonban bejelentkezés nélkül is használható.

A PowerPoint 2013 emellett más olyan gyakorlati funkciókat is kínál, amelyek tovább bővítik az alkalmazási lehetőségek körét - mind az együttműködésben, mind pedig különösen a prezentációban:

  • Kompatibilitási mód: a PowerPoint 2013-ban a felhasználók a kompatibilitási mód segítségével nemcsak megnyithatják és szerkeszthetik a szoftver régebbi verziójában létrehozott .PPT-fájlokat, hanem újra el is menthetik azokat, hogy továbbra is használhatók legyenek a szoftverrel. A kompatibilitási ellenőrzés további biztonságot nyújt, hogy ne legyenek megjelenítési problémák semmilyen elemmel.
  • Nyitott XML formátum: A PowerPoint fájlok mostantól Microsoft XML fájlformátumban - az Extensible Markup Language rövidítése - is menthetők, például .PPTX formátumban. Attól függően, hogy például makrók vagy bővítmények stb. is integrálva vannak-e, más XML-formátumok is rendelkezésre állnak erre a célra. Az XML számos előnnyel jár: A vele mentett fájlok automatikusan tömörülnek, a korábbinál sokkal nagyobb csökkentéssel. Ez azt jelenti, hogy a PowerPoint-fájlok csatolmányként történő elküldése még kevesebb problémát okoz, mint ami a túl nagy adatméret esetén előfordulhat. Az integrált adatok védelme is sokkal nagyobb ebben az esetben: az érzékeny információk könnyebben azonosíthatók, és kizárólag bizalmasan is megoszthatók.
  • Használja a Microsoft OneDrive-ot: A Microsoft felhőszolgáltatásai a PowerPoint 2013-mal együtt használhatók,akár arra, hogy Ön maga bárhonnan, akár útközben dolgozzon egy prezentáción, akár arra, hogy előadásként tartsa azt, vagy hogy más kollégák számára is elérhetővé tegye azt szerkesztés vagy kommentálás céljából.
  • Kövesse nyomon a munkatársak megjegyzéseit: A PowerPoint prezentációhoz a különböző munkatársaktól érkező megjegyzések nem csak személyenkénti bontásban jelennek meg, beleértve a kapcsolattartási lehetőségeket, például az e-mail címet, hanem az egyes prezentációfóliák margóján is bárhová hozzáadhatók, így szerkesztés közben és a prezentáció alatt is megtekinthetők.
  • Előadói nézet: Ez az új nézet a képernyős prezentációs módhoz érhető el, ez a praktikus funkció egyszerre két nézetben jeleníti meg az előadónak a PowerPoint prezentációt: egyrészt, mint eddig, a tiszta prezentációs diákat, amelyeket a közönség is lát, másrészt a előadói nézetet, amely az összes jegyzettel és megjegyzéssel vagy megjegyzéssel együtt jeleníti meg azokat. Ezenkívül ez az üzemmód áttekintést nyújt az összes diáról, megkönnyítve a navigációt, valamint olyan eszközöket, mint a tollak és a lézermutatók, és szükség esetén a grafikák és diagramok nagyítására szolgáló zoom funkciót is.
  • Videó használata prezentációkhoz: A PowerPoint 2013 segítségével a prezentációkat videóként is lehet exportálni vagy elmenteni, ami további lehetőséget biztosít arra, hogy külső eszközön is könnyedén lejátszhassa őket.
  • A PowerPoint használata a közösségi médiában: A PowerPoint 2013-ban készített prezentációk a közösségi médiával, például a Twitterrel vagy a Facebookkal is kompatibilisek. Ezáltal a címzettek köre online is bővül, ami további lehetőségeket kínál az elérés és a tudatosság növelésére.

A PowerPoint 2013 hardveres rendszerkövetelményei:

APowerPoint 2013 alapértelmezés szerint 32 bites és 64 bites változatban is letölthető a Windows oldalról; ennek következtében az egyes hardverkövetelmények eltérőek lehetnek. A 64 bites verzió alapértelmezés szerint automatikusan települ, de csak a 32 bites verzió telepíthető 32 bites, x86-os processzorral rendelkező operációs rendszerre. Egyébként a következő minimumkövetelményeket kell betartani:

 • Operációs rendszerek: min. Windows 7-től Windows 10-ig, Windows Server 2008-tól 2012 R2-ig
 • Processzor: legalább 1 GHz, x86 vagy 64 bites processzor
 • Fő memória: legalább 1 GB (32 bit) vagy legalább 2 GB (64 bit)
 • Merevlemez tárhely: legalább 3 GB
 • Képfelbontás: legalább 1024 x 576, Direct X10 gyorsítású grafikus kártya

Vásárolja meg a PowerPoint 2013-at egyetlen programként az azonos Office csomagból, kedvező áron a Wiresoft-tól

A PowerPoint szoftver a Microsoft Office programcsomagok állandó része. Emiatt a program nem kapható külön-külön a hagyományos boltokban, hanem csak a többi Office programmal együtt kínálják. A Wiresoftnál a PowerPoint 2013, valamint a szoftver más változatai teljesen különálló programként is megvásárolhatók.

A nagy előnye, ha a Wiresoftnál vásárol szoftvert, itt van: a PowerPoint 2013 kínált egyfelhasználós licenc egy tiszta vásárlási verzió, amely ezért nem kötelezi Önt hosszú távú és esetleg drágább szoftver-előfizetésre, és nem jelenti a szokásos kötelező frissítéseket vagy a funkciók használatának időbeli korlátozását. Emiatt a Wiresoft szoftver megvásárlása akár kétszeresen is megéri, különösen akkor, ha nem szeretné használni a Office suite 2013 többi programját. Így különösen nem csak a magánfelhasználók, hanem az önálló vállalkozók és a kkv-k is élvezhetik az MS PowerPoint 2013 összes előnyét, és így pénzt takaríthatnak meg.

A Wiresoftnál történő szoftvervásárlása is mindenképpen biztosra vehető: Ez a szoftverboltunkban megvásárolható PowerPoint 2013 egyfelhasználós licenc egy nagyobb volumenű licencből származik, mivel ezeket egyébként csak cégeknél használják, ezért úgynevezett használt szoftverről van szó - ez az oka a különösen alacsony árnak a Wiresoftnál! Ez azonban semmilyen hátrányt nem jelent az Ön számára, hiszen az Ön által megvásárolt használt PowerPoint szoftverlicenc funkcionalitását tekintve teljesen megegyezik a PowerPoint 2013 programmal, amely szintén a Office Suite 2013 azonos nevű csomagban található.

Továbbá, ha a Wiresoftnál vásárol szoftvert, biztos lehet benne, hogy sem mi, sem Ön nem kerül jogilag bizonytalan helyzetbe a Használt szoftverek használata során, mert: A használt szoftverekkel való kereskedés teljesen legális és a bíróságok által engedélyezett!

Minden Microsoft program, amely ilyen mennyiségi licencből származik, és a Wiresoftnál kínálják, a Wiresoft előzetesen ellenőrizte a hibátlan és korlátlan használhatóságát, így a PowerPoint 2013 a vásárlás és a mellékelt licenckulccsal történő aktiválás után 100%-ban használható az Ön számára.

A Wiresoft is csak a Microsoft programok teljes verzióit kínálja, amelyek megegyeznek a Microsoft megfelelő kiadásával. A PowerPoint 2013 verzió mellett a szoftver újabb és régebbi, valamint a Office -, szerver- és egyéb Microsoft-programok mellett a Wiresoft Software Shopban egyenként is megvásárolhatja a szoftver újabb és régebbi verzióit.

Ha bármilyen kérdése van a PowerPoint 2013-mal vagy bármely más MS-programmal kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben, telefonon vagy csevegés útján.

További linkek "MICROSOFT POWERPOINT 2013"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT POWERPOINT 2013"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák