Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10069
  • R18-04281
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
3 879,00 Ft * 4 309,00 Ft * (9,98% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 1x felhasználói CAL
Rendszer  Windows Server 
CAL Felhasználó CAL
Szállítási terjedelem Használati jog
Időtartam Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Terminál-kiszolgáló nem kompatibilis(RDS CAL megtekintése )


Ahhoz, hogy a Microsoft Windows Server 2012 és 2012 R2 verzióban elérhető funkciókat használni lehessen - amelyek a Wiresoftnál Standard és Datacenter kiadásban kaphatók -, a két szerverlicenc közül a felhasználónkénti egyikén kívül egy ügyfél-hozzáférési licencre is szükség van: Windows Server 2012 User CAL. A regisztrált felhasználónak a Windows Server 2012 R2 esetében is biztosítja a megfelelő hozzáférési jogokat, amelyeket aztán bármely Windows-kompatibilis végberendezésen használhat.

Ha bármilyen további kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL"

Vásároljon használt felhasználói licenceket Microsoft Windows Server 2012 rendszerhez

Ahhoz, hogy a Microsoft Windows Server 2012 és 2012 R2 verzióban elérhető funkciókat használni lehessen - amelyek a Wiresoft-tól Standard és Datacenter kiadásban kaphatók -, a két szerverlicenc közül a felhasználónkénti egyikén kívül egy ügyfél-hozzáférési licencre is szükség van: a Windows Server 2012 User CAL-ra. A regisztrált felhasználónak a Windows Server 2012 R2 esetében is biztosítja a megfelelő hozzáférési jogokat, amelyeket aztán bármely Windows-képes végberendezésen használhat.

A Microsoft licenckezelés elválasztja a Windows Server 2012 kiszolgálói licencet az ügyfél-hozzáférési licenctől, így a használati jogokat felhasználói CAL formájában kell megvásárolni. Csak az ezen keresztül regisztrált felhasználók jogosultak hozzáférni a Windows Server funkcióihoz.

Különösen a Windows Server 2012 felhasználói CAL használható a Windows Server 2012 R2 licenccel felszerelt kiszolgáló funkcióinak használatára is. A Windows Server 2012 felhasználói CAL-okat a Wiresoft kedvező áron kínálja használt szoftverként. Ezek a használt szoftver-hozzáférési licencek funkcionalitásukban nem különböznek a Microsoft mennyiségi licencprogramjának megfelelő, nem használt licenceitől - amelyeket szintén nem kínálnak többé. Emellett a használt felhasználói CAL-ok már egy ügyfél-hozzáférési licencből is megvásárolhatók - a még Windows Server 2012 vagy R2 rendszert használó alkalmazottak rugalmas, igény szerinti licenceléséhez.

A Windows Server 2012 összes funkciójának használata egy használt felhasználói CAL segítségével

A Wiresoft által a Windows Server 2012 verzióhoz használt szoftverként kínált felhasználói CAL-ok teljes mértékben felhasználhatók a Windows Server 2008 R2 utódjához, így az adatok megfelelő végberendezésen keresztül már a felhőben is elérhetők.

Milyen funkciók állnak rendelkezésre a Windows Server 2012 Datacenter és Standard kiadású felhasználói CAL-jával?

A Microsoft Windows Server 2012 a Windows Server 2008 R2 utódja és a Windows 8 szerverváltozata. A legfontosabb újítások közé tartozik a feladatkezelő teljes átdolgozása, a futó alkalmazások mostantól kategóriákra vannak osztva, az inaktívak leállnak a jobb teljesítmény érdekében. A Windows Server 2012 a standard és az adatközponti kiadásokban a Hyper-V virtualizációs platform frissített változatát kínálja a skálázható, bővíthető virtuális kapcsolókhoz; a 2012 R2 változatban olyan funkciókkal, mint a VM-ek UEFI-indítása, a Windows automatikus aktiválása a 2. generációs VM-ekben, gyorsabb élő migrációval és több helyszínre való bővíthetőséggel. Az új fájlrendszer, a ReFS kiegészíti az NTFS-t, és különösen a fájlkiszolgálókon való tárolásra szolgál. Az SMB 3 támogatás gyorsabb és stabilabb hozzáférést tesz lehetővé a fájlmegosztásokhoz, valamint a következőket tartalmazza

Elvileg támogatottak az olyan gyorsító funkciók, mint az RDMA vagy a kliens és a kiszolgáló közötti több párhuzamos TCP-kapcsolat használata (SMB Multichannel). A dinamikus hozzáférés-szabályozás az Active Directory biztonsági házirendjei mellett a fájlokhoz való hozzáférést is szabályozza. Az Active Directoryval a PowerShell 3.0 többek között webböngészőn keresztül történő konfigurálást és a Windows Workflow Foundation alkalmazások közvetlen futtatását kínálja a webes hozzáféréssel.

A Windows Server 2012 újdonságai közé tartozik továbbá a fájlkiszolgálók rugalmas fájlrendszerének (REFS) bővítése, az adattároló élő migrációja, valamint a Hyper-V Replica segítségével a virtuális kiszolgálók több állomáson történő elosztása.

A Windows Server 2012 felhasználói CAL-ok Windows Server 2012 R2 rendszerhez is használhatók

A Windows Server 2012 felhasználói licenc a Windows Server 2012 többi ügyfél-hozzáférési licencével ellentétben a Windows Server 2012 R2 következő, magasabb verziójához is használható, amely további fejlesztéseket és bővítéseket kínál.

A Wiresoft mindkét szerverváltozatot kínálja Standard és Datacenter Edition néven; ezek a virtualizáció különböző fokában különböznek, de a funkciók köre szempontjából megegyeznek.

A Microsoft licencrendszer a CAL-okkal

A Windows Server 2012 megjelenésével a Microsoft a licencelési modelljét is átalakította. A kiadástól függően a kiszolgáló vagy magonként licencelhető - ebben az esetben nincs szükség további felhasználói licencekre -, vagy a kiszolgáló mint olyan, plusz a szükséges számú ügyfél-hozzáférési licenc (CAL). Különösen a kis- és középvállalkozások számára gyakran a CAL-okkal történő hozzáférési licencelés modellje a kedvezőbb megoldás.

Milyen CAL-típusok állnak rendelkezésre a Windows Server 2012 Standard és Datacenter kiadásokhoz?

A Windows Server 2012 ügyfél-hozzáférési licenceléshez kétféle CAL-típus létezik:

  • Felhasználói CAL a Windows Server 2012-hez - egy felhasználó számára
  • Device CAL a Windows Server 2012-hez - egy végberendezéshez (pl. PC, laptop, táblagép)

A szerverlicencet tehát vagy felhasználói CAL-ok, vagy eszköz CAL-ok egészítik ki, az előbbiek a felhasználónak adják meg a megfelelő hozzáférési jogokat, míg az utóbbiak a végberendezést jogosítják fel a Windows Server funkcióinak használatára. Mindkét CAL a Windows Server 2012 / R2 ügyfél/kiszolgáló környezetének hozzáférési jogain kívül más szoftvert nem tartalmaz.

Mi a különbség a Windows Server 2012 felhasználói és eszköz CAL-ok között?

A Windows Server 2012 felhasználói CAL és eszköz CAL-ok csak abban különböznek egymástól, hogy a Windows Server hozzáférési jogosultsága milyen módon történik: A felhasználói CAL segítségével egy adott személy jogosult hozzáférni a szerver szolgáltatásaihoz és adataihoz; ennek során a felhasználó felváltva használhat teljesen különböző végberendezéseket a személyes fiókjával és így helytől függetlenül, feltéve, hogy ezek Windows-képesek és a Windows operációs rendszer egy kompatibilis verziójával vannak felszerelve.

Ez a felhasználó például használhatja a munkahelyén az álló számítógépet, vagy egy laptopot vagy táblagépet az úton, és az ott rendelkezésre álló PC-t vagy a magán laptopot az otthoni irodában. Másrészt olyan munkakörülmények között, amikor több felhasználó használja ugyanazt a regisztrált végberendezést, a végberendezésekre vonatkozó CAL praktikusabb.

A felhasználói licencekkel történő ügyfél-hozzáférési licencelés előnyösebb lehet, különösen akkor, ha a vállalat alkalmazottainak többsége mobil alapon dolgozik, és az adott kiválasztott végberendezésről ellenőrzi e-mailjeit, vagy fér hozzá a kiszolgáló adataihoz stb.

A Windows Server 2012 Standard és Datacenter kiadásokhoz használt felhasználói licencek árelőnye és elérhetősége

A használt felhasználói licencek nem csak sok vállalat és szervezet számára jelentenek gazdaságos megoldást arra, hogy alkalmazottaikat a Windows Server 2012 kiszolgálóhoz való hozzáférési licenccel lássák el, de a régebbi CAL-verziókat a Microsoft és a viszonteladók már nem kínálják újonnan, így a használt szoftver a megoldás, ha még régebbi kiszolgálóverziók vannak használatban.

Az alábbi áttekintés összefoglalja a CAL használt szoftverek előnyeit és különleges jellemzőit.

Mi a használt felhasználói CAL felhasználási köre a Windows Server 2012 Standard és Datacenter kiadásokban?

Attól függően, hogy a Windows Server 2012 Standard vagy Datacenter kiadásban van-e telepítve, a felhasználói CAL különböző skálázási lehetőségek állnak rendelkezésre: Ha a Windows Server 2012 vagy R2 Datacenter Edition-t a Standard Edition felhasználói CAL-jával együtt használják - ami elvileg lehetséges -, csak a tipikus funkciók állnak rendelkezésre. Ha a Datacenter Edition felhasználói CAL-ját - amely a funkciók és funkciók kibővített körével rendelkezik - a Standard Edition Windows Server 2012 / R2 eléréséhez használja, akkor csak annak funkciói állnak rendelkezésre.

A Windows Server 2012 felhasználói CAL-ok verzió-kompatibilitásának megfigyelése

A Windows Server 2012 felhasználói CAL-jával a regisztrált felhasználó a Windows Server 2012 és a következő magasabb, 2012 R2 verzióhoz való hozzáférési jogokkal rendelkezik, de a magasabb szerverváltozatokhoz, például a 2016-hoz nem rendelkezik hozzáférési jogokkal (frissítés). Azonban a régebbi Windows Server 2008 vagy 2008 R2 verzió is használható (downgrade).

Ezért a Windows Server 2012 felhasználói licencek vásárlása előtt célszerű ellenőrizni a meglévő Windows Server licenc és az ügyfél-hozzáférési licenc közötti kompatibilitást.

Mit kell még figyelembe venni a Windows Server 2012 használt felhasználói licencek esetében?

A használt felhasználói CAL-okra is érvényes a következő: Ha egy felhasználó egyszer regisztrált a Windows Server 2012 felhasználói ügyfél-hozzáférési licenccel, ez a felhasználói CAL többé nem adható át egy másik felhasználónak. Ezenkívül elvileg az is kizárt, hogy a CAL típusát megváltoztassák, és a felhasználói CAL-t eszköz CAL-ként használják egy végberendezés regisztrálásához.

A Microsoft licenckezelés ezen korlátozásainak célja, hogy megakadályozza a Windows Server 2012-hez való jogosulatlan hozzáférést; az adatok és a vállalaton belüli kommunikáció biztonsága így jobban védett, mivel a CAL nélküli jogosulatlan felhasználók nem férhetnek hozzá a kiszolgálószolgáltatásokhoz és adatokhoz.

Következtetés a Microsoft Windows Server 2012 használt felhasználói CAL-okra vonatkozóan

Vállalatonként eltérő, hogy az ügyfél-hozzáférési licencek melyik típusa kínál rugalmasabb felhasználási lehetőségeket, de egyben a költséghatékonyabb licencelést is jelenti. A licencelt alkalmazottak száma és a Windows Server eléréséhez használt végberendezések száma egyaránt meghatározó: a felhasználói licencekkel történő licencelés több előnyt kínál, ha a felhasználók többsége különböző végberendezéseket és esetleg helyileg függetlenül is használ a Windows Server 2012 eléréséhez.

A tipikus munkafolyamatok ismerete ezért fontos előfeltétele a használt CAL-ok megvásárlásának. A leírt példában a felhasználói licencek használata olcsóbb, mivel kevesebb ügyfél-hozzáférési licencet kell megvásárolni. További tanácsért forduljon a Wiresoft csapatához.

Használt felhasználói licencek a Microsoft Windows Server 2012-hez a Wiresoft-tól

A Windows Server 2012 használt felhasználói CAL-ok egyenként is megvásárolhatók a Wiresoft Online Shopban, mivel a Microsoft szokásos licencelési skálákra vonatkozó szabályai nem érvényesek; egyébként a használt szoftverek nem jelentenek hátrányt vagy korlátozást az új licencekhez képest - hiszen a szoftverek elvileg nem kophatnak el.

Honnan származik a Windows Server 2012 felhasználói CAL-ok használt szoftvere a Wiresoftnál?

A Wiresoft által kínált használt Windows Server 2012 felhasználói licencek a Microsoft licencelési programjából származó eredeti licencek, és egy Windows Server 2012 felhasználói mennyiségi licenc részei, amelyet először egy vállalat vásárolt meg, majd eladta a Wiresoftnak. A teljes mennyiségi licencek egyes licencekre bonthatók, az így kapott egyfelhasználós CAL-okat használt szoftvereknek nevezzük, és új licencként használhatók egy felhasználó regisztrálásához.

Vásárlói biztonság a használt szoftverekkel, például a Windows Server 2012 felhasználói CAL-okkal

A Wiresoft Windows Server 2012 felhasználói CAL-ok és egyéb CAL-ok esetében a Wiresoft használt szoftverekből álló kínálata ugyanazokat az előnyöket nyújtja ügyfeleinknek, mint az új licencek esetében: Ezért a használt felhasználói CAL-ok a szokásos vásárlói biztonságot tartalmazzák, a befejezett vásárlást követő azonnali letöltéssel és azonnali licencaktiválással, egy erre a célra érvényes mennyiségi licenckulccsal.

Jogszerű-e a Windows Server 2012 használt felhasználói licencek vásárlása és használata?

A Wiresoft ügyfelei biztosak lehetnek abban, hogy nem sértik meg a jogi előírásokat, amikor használt felhasználói licenceket vásárolnak vagy használnak a Windows Server 2012 rendszerhez. Ennek oka, hogy a Wiresoft Shopban elérhető ügyfél-hozzáférési licencek - például a Windows Server 2012 használt felhasználói CAL-ok - a vállalatok licenckészletéből származnak. Ezért az érvényes joghatóság a használt felhasználói CAL-okkal való kereskedelemre is vonatkozik, amely nem csak az eladást, hanem a Microsoft felhasználói CAL-ok használt szoftver formájában történő megvásárlását és használatát is kifejezetten engedélyezi; ezt többszörösen megerősítették különböző bírósági ítéletek. Ezen kívül a Wiresoft használt szoftverei az összes vásárló teljes bizonylatának köszönhetően ellenőrzési biztonságot is nyújtanak!

A Windows Server 2012 használt felhasználói CAL-ok összes előnye egy pillantásra

A Wiresoft által használt Windows Server 2012 felhasználói CAL-ok szoftvere nem csak különösen kedvező, hanem a Microsoft szoftverek sok más szolgáltatójának CAL-kínálatával szemben azt az előnyt is kínálja, hogy az aktuális hozzáférési licencek mellett számos régebbi verzió is elérhető a boltban - ez vonatkozik a Microsoft egyéb ügyfél-hozzáférési és szerverlicencekre is.

A Wiresoft használt CAL-jai így lehetőséget nyújtanak a régebbi szoftverek hozzáadására is; így elkerülhetők a kompatibilitási problémák, például a különböző szoftververziók párhuzamos használata esetén, ami csökkenti az új hardverek beszerzésének költségeit is.

A Wiresoft használt felhasználói CAL-okkal történő licencelés kiküszöböli az általában elterjedt licencelési skálát, így Ön csak pontosan annyi hozzáférési licencet vásárol, amennyire ténylegesen szüksége van - a Windows Server-szolgáltatások tényleges használatának megfelelő testreszabott licencelés érdekében.

A Wiresoft Software Shopban felhasználói CAL-okat talál a Windows Server 2012 kiadásokhoz, valamint a megfelelő eszköz CAL-okat használt szoftverként. A Wiresoft használt szoftverkínálatában számos más Microsoft szoftver is megtalálható - az említett előnyökkel együtt. Ha bármilyen kérdése van az MS Windows Server 2012 vagy bármely más Microsoft termék felhasználói CAL-jával kapcsolatos licenceléssel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal chaten, e-mailben vagy telefonon keresztül.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák