Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10535
 • ST7-STD-DT10-C
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
392 864,00 Ft * 436 514,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK"

VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack - Hatékony és biztonságos tárolás az asztali virtualizációhoz

A VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack egy korszerű tárolási megoldás, amelyet kifejezetten az asztali virtualizációval foglalkozó szervezetek igényeinek kielégítésére terveztek. Ebben a cikkben megtudhatja, hogy miért a VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack az optimális választás a virtuális asztali infrastruktúra teljesítményének, biztonságának és skálázhatóságának maximalizálásához.

A VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack fő jellemzői

 1. Hiperkonvergencia az asztali számítógépekhez: A VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack olyan hiperkonvergált megoldást kínál, amely egyetlen fürtben egyesíti a virtuális asztali számítógépek tárolási és számítási erőforrásait. Ez optimalizálja az erőforrások kihasználását és egyszerűsíti a kezelést.
 2. Gyors telepítés: A platform lehetővé teszi a virtuális asztalok gyors telepítését, és megkönnyíti a szervezet igényeinek megfelelő skálázást.
 3. Fejlett biztonság: A VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack fejlett biztonsági funkciókkal rendelkezik, többek között titkosítással és hozzáférés-szabályozással a virtuális asztali számítógépek érzékeny adatainak védelme érdekében.
 4. Nagyfokú rendelkezésre állás: A platform biztosítja a virtuális asztali gépek nagyfokú rendelkezésre állását, még hardverhiba esetén is, a munkafolyamatok zavartalanságának biztosítása érdekében.

A VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack előnyei

 • Költséghatékonyság: A tárolás és a számítástechnika fürtben történő egyesítésével csökkentheti a hardverköltségeket és egyszerűsítheti a karbantartást.
 • Gyors skálázhatóság: A VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack lehetővé teszi, hogy az asztali virtualizációs környezetet könnyen skálázza az üzleti igényeknek megfelelően.
 • Biztonság és magas rendelkezésre állás: A platform fejlett biztonsági és magas rendelkezésre állási funkciókat kínál a virtuális asztali számítógépek védelme és a munkafolyamatok zavartalanságának biztosítása érdekében.

Az asztali virtualizáció jövője a VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack segítségével

A VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack alapvető megoldás azon szervezetek számára, amelyeknek nagy teljesítményű és biztonságos asztali virtualizációs környezetre van szükségük. Ezzel a platformmal optimálisan felkészült a modern munka világának kihívásaira. Maximalizálja a virtuális asztali gépek hatékonyságát, védje adatait és biztosítsa az asztali virtualizációs környezet jövőjét a VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack segítségével. Ez az a tárolási megoldás, amely segít versenyképesnek maradni az asztali virtualizáció dinamikus világában, és növeli alkalmazottai termelékenységét. A VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack az asztali virtualizáció jövője.

További linkek "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák