Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 7 ADVANCED
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE vSAN 7 ADVANCED

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10539
  • ST7-ADV-C
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
1 185 141,00 Ft * 1 316 822,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE vSAN 7 ADVANCED"

Örömmel jelentem, hogy VMware vSan 7 Advanced . A VMware hiper-konvergens infrastruktúra (HCI) platform legújabb verziója olyan új, hatékony funkciókat kínál, amelyek még egyszerűbbé teszik az ügyfelek számára a HCI telepítését és kezelését. A vSan 7 Advanced segítségével az ügyfelek még nagyobb teljesítményt, hatékonyságot és rugalmasságot érhetnek el alkalmazásaikban.

A vSan 7 Advanced egyik legfontosabb újdonsága az NVMe eszközök támogatása. Ez lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kihasználják ezen eszközök nagy teljesítményét és alacsony késleltetési idejét. Emellett a vSan mostantól akár 64 csomópontos Pro fürtöket is támogat, ami jobb skálázhatóságot biztosít a nagyobb telepítésekhez. Az olyan továbbfejlesztett biztonsági funkciókkal, mint a nyugalmi titkosítás és a szerepkör-alapú hozzáférés-szabályozás (RBAC), az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy adataik biztonságban vannak.

VMware vSan 7 egy nagy teljesítményű tárolási platform, amely segíthet vállalkozásának a költségek csökkentésében és a teljesítmény javításában. Az alábbiakban a VMware vSan 7 legfontosabb jellemzői közül néhányat mutatunk be:

-Fejlett tárolóterek: VMware vSan 7 lehetővé teszi a nagyobb rugalmasságot és teljesítményt nyújtó, fejlett tárolóterek létrehozását. Ezeket a kibővített Storage Spaces-t virtuális gépek és egyéb adatok tárolására is használhatja.

-Javított teljesítmény: VMware vSan 7 jobb teljesítményt kínál a virtuális gépek és alkalmazások számára. Különösen a nagy teljesítményű munkaterheléseket támogatja jobban.

-Nagyobb skálázhatóság: A VMware v SAN 7 nagyobb skálázhatóságot kínál, mint a korábbi verziók, így ideális a nagy szervezetek vagy a növekvő igényekkel rendelkező vállalkozások számára.
-Egyszerűsített Management: A VMware v SAN 7 minden eddiginél egyszerűbbé teszi a Management oldalt, lehetővé téve a gyors üzembe helyezést bonyolult konfigurációs eljárások nélkül.

VMware vSan a 7 Advanced egy nagy teljesítményű platform, amely kiváló teljesítményt, hatékonyságot és rugalmasságot biztosít az alkalmazások számára. Ajánlom, hogy próbálja ki még ma!

További linkek "VMWARE vSAN 7 ADVANCED"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE vSAN 7 ADVANCED"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák