Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10538
 • ST7-ADV-DT10-C
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
320 838,00 Ft * 356 486,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK"

VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack: Forradalmi asztali tárolási megoldás

A VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack a vezető szoftveresen definiált tárolási megoldás, amelyet kifejezetten asztali környezetekhez terveztek. Ebben a termékismertetőben kiemeljük a 10-es csomag kiemelkedő funkcióit és előnyeit.

Mi a VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack?

A VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack egy úttörő szoftveresen definiált tárolási megoldás, amely lehetővé teszi a szervezetek számára az asztali tárolási környezetek optimalizálását. Skálázható, költséghatékony és nagy rendelkezésre állású tárolási infrastruktúrát biztosít az asztali számítógépek számára.

A VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack előnyei

 • Teljesítménynövekedés: A vSAN 7 Advanced segítségével a szervezetek jelentős teljesítménynövekedést élvezhetnek az asztali munkaterhelések esetében. A megoldás optimalizálja a tárolási teljesítményt és érzékeny asztali élményt biztosít.
 • Skálázhatóság: A 10-es csomag nagyfokú skálázhatóságot kínál az asztali erőforrások rugalmas bővítéséhez és a növekvő igények kielégítéséhez.
 • Nagyfokú rendelkezésre állás: A VMware vSAN 7 Advanced for Desktop nagyfokú rendelkezésre állási funkciókkal biztosítja, hogy az asztali adatok mindig rendelkezésre álljanak, még hardverhiba esetén is.

Rugalmasság és integráció

 • Rugalmasság: A megoldás sokoldalú, és támogatja a különböző hardverplatformokat, így a szervezetek az asztali tárolási infrastruktúrát saját igényeiknek megfelelően alakíthatják ki.
 • Integráció: A VMware vSAN 7 Advanced for Desktop zökkenőmentesen integrálódik a meglévő asztali környezetekbe, és támogatja a népszerű virtualizációs platformokat, így fejlett funkciókat és képességeket biztosít.
 • Kezelés: A könnyen használható kezelőfelület lehetővé teszi az asztali tárolókörnyezet egyszerű konfigurálását és kezelését.

VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack működés közben

A VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack segítségével a szervezetek:

 • Az asztali teljesítmény optimalizálása: A megoldás jobb asztali teljesítményt biztosít, így a felhasználók reagálóan dolgozhatnak.
 • Költséghatékonyság: Optimalizálhatják az erőforrások kihasználtságát és konszolidálhatják az asztali tárolóeszközöket a működési költségek csökkentése érdekében.
 • Asztalok rendelkezésre bocsátása: A megoldás támogatja az asztali számítógépek egyszerű rendelkezésre bocsátását és skálázását a felhasználók igényeinek hatékony kielégítése érdekében.

Összességében a VMware vSAN 7 Advanced for Desktop 10 Pack úttörő szoftveresen definiált tárolási megoldást kínál az asztali környezetek számára. A megnövelt teljesítmény, skálázhatóság, nagyfokú rendelkezésre állás, rugalmasság és integráció révén ideális választás azon szervezetek számára, amelyek optimalizálni kívánják asztali tárolási infrastruktúrájukat, és a legjobb asztali élményt kívánják nyújtani.

További linkek "VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák