Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DEVICE CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10072
  • R18-05121
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
6 472,00 Ft * 7 190,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 1x Device CAL
Rendszer  Windows Server 
CAL Eszköz CAL
Szállítási terjedelem Használati jog
Időtartam Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Terminál-kiszolgáló nem kompatibilis(RDS CAL megtekintése )


Ahhoz, hogy a felhasználók a Microsoft Windows Server 2016 Standard és Datacenter kiadásban elérhető összes szolgáltatását használni tudják, az egyik kiadás kiszolgálói licencén kívül a végeszközökhöz való ügyfél-hozzáférési licencre is szükség van: a Windows Server 2016 Eszköz CAL. Ezáltal egyetlen regisztrált számítógép (PC, laptop, táblagép stb.) rendelkezik a megfelelő meghatározott hozzáférési jogokkal.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DEVICE CAL"

Eszköz CAL-ok a Microsoft Windows Server 2016 használt szoftverekhez

Ahhoz, hogy a felhasználók a Microsoft Windows Server 2016 összes, a Standard és Datacenter kiadásokban elérhető szolgáltatását használni tudják, az egyik kiadás kiszolgálói licencén kívül egy kliens-hozzáférési licenc is szükséges a végberendezésekhez: Windows Server 2016 Device CAL. Ezáltal egyetlen regisztrált számítógép (PC, laptop, táblagép stb.) rendelkezik a megfelelő meghatározott hozzáférési jogokkal.

A Microsoft licenckezelési szabályzata szerint a Windows Server 2016 szerverlicencében nem szerepelnek felhasználói jogok, így ezeket külön kell megvásárolni Device CAL formájában. Ezután minden egyes regisztrált végberendezéssel bármely jogosult felhasználó hozzáférhet a Windows szerver funkcióihoz.

A Windows Server 2016 kiadásokhoz Standard és Datacenter eszköz CAL-ok a Wiresoft-tól kedvező áron kaphatók használt szoftverként - a végberendezések rugalmas, igény szerinti licenceléséhez egyenként is elérhetőek. A végberendezésekhez használt szoftver-hozzáférési licencek ugyanazokkal a funkciókkal rendelkeznek, mint a Windows Server 2016-hoz tartozó Device CAL-ok, amelyeket új termékként kínálnak a szokásos Microsoft mennyiségi licencprogramon keresztül.

Használja a Windows Server 2016 összes funkcióját még használt Device CAL esetén is

A Device CAL segítségével - használt szoftverként is - használhatja a készülék összes funkcióját

Server 2016-os verziója, a Windows Server 2012 utódja: Nemcsak a Windows 10 oldalt támogatja, hanem felhő-képes is, lehetővé téve egy olyan felhőszerver létrehozását, amelyen az adatok egy hozzáférési jogosultsággal rendelkező végberendezésen keresztül biztonsági másolat készíthető.

aWindows Server 2016 elérhető a Wiresoft-tól a Standard és a Datacenter kiadásokban, valamint az ezekhez szükséges CAL-ok. Ezek közé tartozik a Core & Nano Server Deployment is, és lehetővé teszi a Virtualization/Hyper-V Containers, valamint a Windows Server Containers és a Host Guardian Service használatát. Különösen a Windows Server 2016 Datacenter Edition kínálja a megfelelő Device CAL segítségével az olyan funkciók használatát, mint a Software Defined Networking (SDN), valamint a hálózati stackek (Protocol Stack), a Storage Spaces Direct (S2D), a Storage Replica és a Shielded Virtual Machines (Shielded VMs), amelyek különösen a nagy munkaterhelésű és több virtuális rendszerrel rendelkező vállalatoknál szükségesek.

Minden információ a felhasznált szoftverek Device CAL-járól a Windows Server 2016 Standard és Datacenter kiadásokhoz egy pillantással

A Wiresoft által használt szoftverként kínált Device CAL-ok nem különböznek a megfelelő új Device CAL-októl, ugyanazokat a lehetőségeket tartalmazzák a Windows Server 2016 Standard és Datacenter kiadásokban elérhető funkciók használatához. A használt szoftverként használt eszköz CAL-ok ezért számos vállalat és szervezet számára gazdaságos alternatívát jelentenek a meglévő Windows-képes végberendezések szerver-hozzáférési licenccel való felszerelésére. A következő áttekintésben a Használt szoftver összes előnye és különleges tulajdonsága ismertetésre kerül.

A Microsoft License Management for CAL-k a Windows Server 2016-ra történő licenckezeléshez

A Microsoft License Management a Windows Server 2016 kiegészítő végpont-hozzáférési licencelésben a Standard és Datacenter kiadásokban minden vonatkozó feltételt meghatároz, hogy a felhasználók ezeken keresztül hozzáférhessenek az e-mailekhez, névjegyekhez és naptárakhoz. Bár minden kiszolgálói licenc tartalmaz hozzáférési licenceket, ezek a rendszergazdáknak szólnak, és nem használhatók a felhasználókra jellemző szolgáltatásokhoz. Ezek csak ügyfél-hozzáférési licenceken keresztül érhetők el, mint például a Device CAL, amely az adott végberendezést megfelelő jogokkal látja el, így bármely felhasználó használhatja a Windows szerver tipikus funkcióit. A Windows Server 2016 ügyfél/kiszolgáló környezetének dedikált hozzáférési jogain kívül az Device CAL nem tartalmaz semmilyen további szoftvert.

Milyen CAL-típusok állnak rendelkezésre a Windows Server 2016 Standard- és Datacenter kiadáshoz?

A Windows Server 2016 ügyfél-hozzáférési licencelése a Microsoft licencelési modelljén keresztül kétféle CAL-típusban érhető el:

  • Device CAL a Windows Server 2016-hoz egy dedikált végponti eszközhöz (PC, laptop, táblagép, telefon)
  • Felhasználói CAL a Windows Server 2016-hoz - egy dedikált felhasználó számára

Vannak-e különbségek az eszköz CAL-ok és a felhasználói CAL-ok között a Windows Server 2016 esetében?

Alapvetően a Windows Server 2016 eszköz CAL ugyanazokat a funkciókat és szolgáltatásokat nyújtja, mint a felhasználói CAL. A különbség csak a Windows szerverhez való hozzáférés típusában van: Egy Device CAL segítségével egyetlen végberendezést több felhasználó is használhat, akik azon keresztül felváltva érik el a Windows Server szolgáltatásait; ez a helyzet egyes vállalatoknál - az egy számítógéppel rendelkező munkaállomások számától és felszereltségétől, valamint a tipikus munkafolyamatoktól függően - adott lehet, szemben azzal a helyzettel, amikor egy felhasználó túlnyomórészt teljesen különböző végberendezéseket használ, amelyekhez külön fiókot használ erre a célra.

Így minden egyes Device CAL-lal ellátott Windows-képes végberendezést különböző alkalmazottak használhatnak a Windows szolgáltatások igénybevételére. Tipikus forgatókönyv a váltott műszakban dolgozó vállalatoknál, ahol több alkalmazott osztozik egyetlen végberendezésen, hogy ellenőrizze az e-mailjeit stb.; ebben az esetben kevesebb végberendezés-hozzáférési licencre van szükség, mint felhasználói CAL-ra.

Az engedélyhez kötött, útközben is használható végberendezés, például laptop és táblagép, de akár okostelefon is, így az adott felhasználó helytől függetlenül - például otthonOffice, útközben vagy máshol - az interneten keresztül hozzáférhet a Windows szerverhez. Ezért a Device CAL mobil felhasználási lehetőségeket is kínál.

Milyen felhasználási opciókat tartalmaznak a Windows Server 2016 eszköz CAL-ok a Standard és az Datacenter kiadásokban?

Attól függően, hogy a Standard vagy a Windows Server 2016 Datacenter kiadása van-e telepítve, az Device CAL különböző funkciókat kínál.

A Standard kiadáshoz tartozó Device CAL segítségével azonban a Windows szerverhez a Datacenter Editionben is hozzá lehet férni - azzal a különbséggel, hogy a Standard kiadásra jellemző korlátozott funkciók állnak rendelkezésre. Csak a Datacenter Edition Device CAL kínálja a Datacenter Edition kiszolgálói licencnek megfelelő szolgáltatások és funkciók kibővített körét. Ennek megfelelően a Datacenter Edition Device CAL-jával csak a Standard Edition funkciói érhetőek el a Standard szerverlicenccel.

Figyelembe kell venni a Windows Server 2016 eszköz CAL-ok verzió kompatibilitását

Amellett, hogy a Windows Server 2016 Device CAL segítségével a kiadástól függően rendelkezésre álló funkciókat is használhatja, a végberendezést a Windows Server régebbi verzióinak, például a 2013-as verziónak a hozzáférési jogaival is felruházza (downgrade). Ezzel szemben azonban a Windows Server 2016-os verziójához tartozó Device CAL nem használható a magasabb, 2019-es verzió eléréséhez (frissítés).

Ezért a Windows Server 2016-hoz tartozó Device CAL-ok vásárlóinak az adott kiadáshoz rendelkezésre álló funkciók mellett mindig figyelniük kell a meglévő kiszolgálói licenc és az ügyfél-hozzáférési licencek közötti kompatibilitásra is.

Mit kell még figyelembe venni a Windows Server 2016 licencelésénél a Device CAL-okkal?

Egy Device CAL a Windows Server 2016-hoz pontosan egy végberendezést licencel, és felszereli azt a kiadásonként elérhető hozzáférési jogokkal. A regisztráció befejezése után ez a Device CAL már nem vihető át egy másik végberendezésre. Az sem lehetséges, hogy megváltoztassa a CAL típusát, és a Device CAL-t felhasználói CAL-ként használja.

Ezek a Microsoft License Managementben lefektetett rendelkezések a Windows Server 2016-hoz való illetéktelen hozzáférés megakadályozását szolgálják, ami egyben nagyobb biztonságot nyújt a vállalatok számára a kommunikáció és az adatok tekintetében, mivel a megfelelő Device CAL nélkül nem lehet hozzáférni az e-mail szolgáltatásokhoz vagy a szerver adataihoz egy számítógépen keresztül.

Következtetés a készülék CAL-okra vonatkozóan

Azt, hogy egy vállalatnál melyik ügyfél-hozzáférési licenctípus kínál több lehetőséget vagy kedvezőbb licencelési lehetőségeket a Windows Server 2019 eléréséhez, ezért eseti alapon kell eldönteni. A Windows szerver eléréséhez használt végberendezések száma mellett a felhasználók száma is meghatározó: amint több felhasználó felváltva használja egyetlen végberendezést a Windows szerver eléréséhez, a Device CAL-lal történő licencelés több előnyt kínál.

A vállalat saját folyamatainak pontos ismerete ezért a legjobb kiindulópont a Windows Server 2016 megfelelő CAL-típusának kiválasztásához. A fenti körülmények között az eszköz CAL-okkal történő licencelés olcsóbb egy szervezet számára, mint a felhasználói CAL-okkal történő licencelés, mivel ebben az esetben kevesebb ügyfél-hozzáférési licencet kell vásárolni.

A Microsoft Windows Server 2016-hoz használt Device CAL-ok a Wiresoft Online Shopban már egyetlen licenctől kezdve kaphatók

A Windows Server 2016 kiadásokhoz használt Device CAL-ok egyenként is megvásárolhatók a Wiresoft Online Shopban - mivel a Microsoft licencelési szabályai nem vonatkoznak a tieringre; egyébként a használt szoftverek esetében nincsenek hátrányok vagy korlátozások - nemcsak azért, mert a szoftverek elvileg nem kophatnak el, hanem általános funkcionalitásukban sem.

Honnan származnak a Windows Server 2016-hoz tartozó Device CAL-ok, amelyeket a Wiresoft használt szoftverként kínál?

A Wiresoft által használt szoftverként kínált Device CAL-ok a Windows Server 2016 kiadásokhoz eredeti licencek, mivel a Microsoft licencelési programján keresztül is elérhetőek; azzal a különbséggel, hogy korábban egy Device Volume License for Windows Server 2016 részeként voltak elérhetőek, amelyet először egy vállalat vásárolt meg. Ezt a mennyiségi licencet vagy a nem szükséges egyedi eszköz-hozzáférési licenceket a Wiresoft megvásárolta, és a mennyiségi licenceket egyedi licencekre bontotta. Az ilyen egyedi eszköz CAL-okat használt szoftverként kell megjelölni. E megnevezés ellenére ezek a licencek a Windows Server 2016 eléréséhez ugyanúgy használhatók, mint egy fel nem használt licenc, mivel sem a funkcionalitásra vonatkozó korlátozások, sem a felhasználási időszak tekintetében nem különböznek az új licencektől.

Vevő biztonsága a használt szoftverek Device CAL-jával a Windows Server 2016 számára

A Wiresoft használt szoftverajánlata a Windows Server 2016 eszköz CAL-ok számára biztonságos lehetőséget biztosít az ügyfeleknek a Windows Server 2016 hozzáférési licenceléséhez! Ennek oka, hogy a Wiresoftnál még a használt Device CAL-ok is tartalmazzák a szokásos vásárlói garanciát a vásárlás utáni azonnali letöltéssel, beleértve az azonnali licencaktiválást egy érvényes mennyiségi licenckulccsal.

Legális a használt Device CAL-ok vásárlása és használata a Windows Server 2016-hoz?

A Wiresoft ügyfelei számára a Windows Server 2016 használt Device CAL-ok vásárlása és használata jogilag biztonságos, mivel nem sért semmilyen jogi szabályozást. Ennek oka, hogy a Wiresoft üzletében kínált Device CAL-ok a Windows Server 2016-hoz, valamint más hasonló ügyfél-hozzáférési licencek a vállalatok licenckészletéből származnak. Ezért a használt CAL-okkal való kereskedelem a hatályos ítélkezési gyakorlaton alapul, amely kifejezetten engedélyezi a Microsoft használt licencek értékesítését, valamint vásárlását és használatát; ezt különböző bírósági ítéletek is újra és újra egyértelműen megerősítették.

A Wiresoft használt szoftverei az összes korábbi vásárló teljes bizonylatának köszönhetően könyvvizsgálati biztonságot is nyújtanak!

Összefoglaló a Windows Server 2016 eszköz CAL-okhoz használt szoftverek előnyeiről

A Windows Server 2016 felhasználói CAL-ok a Wiresoft használt szoftvereként a hagyományos szoftverszolgáltatók hasonló új termékeihez képest kedvezőbb árú alternatívát jelentenek - ez az előny más Microsoft szerver használt szoftverekre vagy hozzáférési licencekre is vonatkozik.

Mivel a használt Device CAL-okkal történő licencelést nem korlátozza az egyébként gyakran alkalmazott fokozatbeosztás, a Windows kiszolgálószolgáltatásoknak a vállalatnál történő tényleges használatának megfelelően pontosan a végberendezések számát licencelheti. Wiresoft ügyfélként a Windows Server végberendezések rugalmas ügyfél-hozzáférési licencelése lehetővé teszi a beszerzési költségek csökkentését is.

A Wiresoft használt licencek különösen praktikus lehetőséget kínálnak a szoftverkészlet kedvező áron történő kiegészítésére, mivel a kínálatban egy szoftver több verziója is szerepel, így elkerülhetők a különböző szoftververziók párhuzamos használata által esetlegesen okozott kompatibilitási problémák, és így az új hardverek beszerzésének költségei is csökkenthetők. A Windows Server 2016 kiadásokhoz tartozó Device CAL-ok mellett a megfelelő felhasználói CAL-okat is megtalálja használt szoftverként a Wiresoft Software Shopban.

A Wiresoft használt szoftverkínálata számos más területre is tartalmaz Microsoft szoftvereket - a fent említett összes előnnyel. Ha bármilyen kérdése van az MS Windows Server 2016 vagy bármely más Microsoft-termék Device CAL-jával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal csevegés, e-mail vagy telefon útján.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DEVICE CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DEVICE CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák