Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT EXCEL 2013

Azonnal letölthető

 • SW10033
 • 065-07304
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
7 509,00 Ft * 8 342,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


A bevált és nagy teljesítményű táblázatkezelő program Microsoft Excel 2013 aktuális verziója számos új és praktikus funkciójával nyűgöz le, amelyek új szintre emelik az adatok elemzését. Az üzleti felhasználók, de a diákok és tanulók is élvezhetik az adatok feldolgozására szolgáló erőteljes funkciókat, valamint az adatok különböző szempontok szerinti informatív bemutatásának változatos lehetőségeit. A Microsoft Excel 2013 intuitív és felhasználóbarát kezelőfelülete lehetővé teszi, hogy még a tapasztalatlan felhasználók is gyorsan és könnyen elsajátítsák a program használatát.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT EXCEL 2013"

Microsoft Excel 2013 mint vásárlási verzió

A bevált és nagy teljesítményű Microsoft Excel 2013 táblázatkezelő program a jelenlegi verzióban számos új és praktikus funkcióval győz meg, amelyek új szintre emelik az adatok elemzését. Az üzleti felhasználók, de a diákok és a tanulók is élvezhetik az adatok feldolgozásának nagy teljesítményű funkcióit, valamint az adatok különböző szempontok szerinti informatív bemutatásának különböző lehetőségeit. A Microsoft Excel 2013 intuitív és felhasználóbarát kezelőfelülete lehetővé teszi, hogy még a tapasztalatlan felhasználók is gyorsan és könnyen elsajátítsák a program használatát.

Az Excel 2013 egyik fénypontja a villámelőnézet funkció: automatikusan felismeri a táblázatokban található mintákat, és javaslatokat tesz az automatikus kiegészítésekre. Ezen túlmenően a Microsoft Excel 2013 nemcsak az új, .xlsx kiterjesztésű Strict Open XML fájlformátumot kínálja, hanem egy kompatibilitási módot is, amely biztosítja a régebbi Excel-dokumentumok használatát.

Technikailag azExcel 2013-as verziójának előnye, hogy továbbra is a Windows 7 vagy a Windows Server 2008 oldalon fut. Ez azt jelenti, hogy a szoftver régebbi számítógépeken is használható - ez különösen a magánfelhasználók és az önálló vállalkozók számára jelent előnyt, de olyan kisebb cégek számára is, amelyek gazdaságos megoldást keresnek szoftverigényeik kielégítésére.

Az Excel 2013 lehetőséget kínál a Microsoft SkyDrive használatára is az Excel munkalapok és táblázatok online tárolására, így azok a felhőben is elérhetők, és a SharePointon keresztül megoszthatók és szerkeszthetők más felhasználókkal.

AzExcel 2103 elérhető a Wiresoft-tól kedvező áron, önálló programként a vásárlási verzióban. Az alábbi áttekintés az Excel 2013 legfontosabb funkcióit és fejlesztéseit mutatja be.

Excel 2013 - A legfontosabb újítások bemutatása

A bevált táblázatkezelő szoftver a 2013-as verzióban Standard új eszközökkel rendelkezik, amelyek még jobban támogatják a felhasználókat a nagy mennyiségű adat feldolgozásában és elemzésében. Így az Excel 2013 felismeri a mintákat az adathalmazok feldolgozása során, megfelelő diagramokat javasol, és eszközöket kínál a közvetlen feldolgozáshoz.

A varázslók megkönnyítik az Excel 2013 használatát

Az Excel 2013 alapbeállításait is úgy alakították ki, hogy a funkciók áttekinthetően legyenek elrendezve, és az előbeállítások sorozatának köszönhetően számos konfiguráció automatikusan alkalmazható új munkalapok létrehozásakor, ami időtakarékos munkát jelent a szoftverrel. Így a felhasználók megtalálják a formanyomtatványok és jelentések sablonjait, de a költségvetések, naptárak és egyebek sablonjait is.

A program felismeri az adatok feldolgozásában ismétlődő mintákat is, és azokat automatikusan elérhetővé teszi. Emellett még meggyőzőbb ábrázolásokat kínál az adatokról, hogy megkönnyítse azok egyéni szempontok szerinti értelmezését stb:

 • Gyors elemzés: az azonnali adatelemzés lehetőségével máris lehetőség van arra, hogy a rendelkezésre álló adatokból azonnal, mindössze két lépésben diagramot vagy táblázatot készítsen. Az előnézet a kiválasztott adatokat feltételes formázásban jeleníti meg, például szikravonalak vagy diagram formájában.
 • Flash előnézet: A Flash Fill Assistant átveszi a munka további részét, miután azonosította, hogy a felhasználó milyen műveletet kíván végrehajtani. A felhasználó ezután a fennmaradó adatokat teljes egészében beírja, követve az adatokban azonosított mintát. Ez lehetővé teszi az adatoszlopok kitöltését egyetlen lépésben.
 • Táblázati ajánlások: Ez az Excel-funkció a rendelkezésre álló adatok alapján ajánlja a legmegfelelőbb diagramtípusokat, és összehasonlító módon mutatja be őket. A felhasználóknak ezután már csak ki kell választaniuk a kívánt megjelenítésnek leginkább megfelelő diagramot. A táblázat adatszekciói: Ez az eszköz sokkal könnyebbé teszi a lekérdezésben és más Excel-táblázatokban szereplő adatok nyomon követését. A korábban csak a PivotTable-adatokban elérhető adatszeleteket sokkal egyszerűbb beállítani és használni, mivel az aktuális szűrőt jelenítik meg, így a felhasználók mindig tudják, hogy melyik adatot nézik külön-külön.
 • Külön ablak minden egyes munkafüzethez: A két lap között ide-oda kattintgatás helyett az Excel 2013 lehetővé teszi, hogy minden munkafüzet saját ablakban jelenjen meg. Így sokkal könnyebb egyszerre két munkafüzeten dolgozni, különösen, ha egy második monitort használunk.

Hatékony adatelemzés az Excel 2013-ban

A legfontosabb, hogy az Excel 2013 hatékony eszközöket és funkciókat biztosít az adatok hatékony kezeléséhez és felhasználásához:

 • PivotTables varázsló: a PivotTable létrehozása most még egyszerűbb az Excel 2013-ban, mivel a program több javaslatot tesz a kiválasztott adatok összegzésére, ezeket kiegészíti az elrendezés előnézete, így a felhasználóknak csak ki kell választaniuk a kívánt ábrázolásnak megfelelő típust.
 • Összetett PivotTables létrehozása: Az Excel 2013-ban ezért mostantól lehetőség van több táblázaton alapuló PivotTables létrehozására, amelyekben az egyes táblázatok között kapcsolatok is létrehozhatók.
 • Mezőlista használata a PivotTables különböző elrendezéseinek létrehozása során: Az Excel 2013-ban egyetlen mezőlistával mostantól lehetőség van egy PivotTable elrendezésének létrehozására, amelyhez nemcsak egy, hanem immár több táblázat is használható. Ezáltal a mezőlista leegyszerűsíti a következő lépéseket: A PivotTable-hez használandó mezők megtalálása, további táblázatok hozzáadása új Excel-adatmodellre váltással, és az összes megfelelő táblázatban való navigálás.
 • Power Query: Az MS Office Professional Plus 2013 felhasználói a Power Query segítségével kapcsolatot teremthetnek a nyilvánosan elérhető és a szervezeten belüli belső adatforrásokból származó adatok között.
 • Más adatforrások bevonása: Az Excel 2013 képes más forrásokból is importálni adatokat táblázatok vagy PivotTables formájában; például mostantól képes használni az OData, a Windows Azure DataMarket és a SharePoint, valamint az OLE DB szolgáltatók adatfolyamaiból származó adatokat.
 • MDX-lekérdezések: Ez a funkció lehetővé teszi a különböző forrásokból származó táblák közötti kapcsolatok létrehozását - beleértve az online analitikai feldolgozás (OLAP) kockához kapcsolódó táblákat is - az elemzéshez anélkül, hogy azokat egyetlen táblába kellene összevonni.
 • Idővonal funkció: Ahelyett, hogy a PivotTables vagy PivotCharts adataiból származó adatokat csak dátumértékek szerint csoportosíthatnánk, mint korábban, az Excel 2013-ban mostantól lehetőség van interaktívan szűrni és idővonalon megjeleníteni őket különböző időszakokra vonatkozóan.
 • Drilldown, Drillup és Crossdrill: Ezek a funkciók megkönnyítik a PivotTable vagy PivotChart hierarchiák különböző szintjei közötti navigációt: A Drilldown például a részletes szintek differenciáltabb megjelenítésére használható, míg a Drillup a magasabb szintre történő navigálásra.

Új Excel fájlformátum Strict Open XML

Az Excel 2013 egy új fájlformátummal is rendelkezik, a Strict Open XML munkafüzet .xlsx kiterjesztéssel, amelyben az adatok mostantól megnyithatók és menthetők. Többek között az .xlsx formátumú táblázatok előnye, hogy az ISO8601 dátumértékek is olvashatók és írhatók, ez a korábbi verziókból ismert 1900-as év szökőév problémáját is orvosolta.

Új diagrameszközök az Excel 2013-ban

A már ismertetett "Ajánlott diagramok" gombon kívül, amely az aktuális adatválasztás alapján az adatok megjelenítésére lehetőleg alkalmas diagramokra tesz javaslatot, az Excel 2013 számos egyéb funkciót is tartalmaz a diagramok szerkesztésére. Ezek közé tartozik három újonnan integrált diagramgomb, amelyekkel még egyszerűbben módosíthatók az olyan tipikus elemek, mint a cím, a címke és a formátum:

 • A plusz ikon segítségével beállíthatja az egyes diagramelemeket. További opciók is megjeleníthetők.
 • Az ecset ikon beállítási lehetőségeket kínál a különböző diagramstílusokhoz és színekhez.
 • A szűrő ikon segítségével utólag kiválaszthatja a meglévő diagramban megjelenítendő adatokat.
 • Adatcímkék: Mostantól bizonyos adatpontokhoz szövegek illeszthetők, amelyek nemcsak frissíthetők, hanem a diagram típusának megváltoztatásakor is megmaradnak. Ezek is összekapcsolhatók az adatpontjaikkal vezérvonalakon keresztül.
 • A diagramok animációja: A forrásadatok módosításai mostantól animálhatók és nyomon követhetők az Excel 2013-ban.

Az Excel 2013 használata online funkciókkal

A Microsoft SkyDrive és SharePoint online szolgáltatásainak használatával az Excel 2013 néhány speciális webes funkciót is kínál. Ez teljesen új lehetőségeket nyit meg az együttműködésben is, például azáltal, hogy a munkalapok stb. online menthetők és megoszthatók:

 • Valós idejű együttműködés: a helyszíntől és a használt végberendezéstől függetlenül minden résztvevő valós időben dolgozhat együtt egy munkalapon.
 • Excel munkalapok megosztása Lync-en keresztül: A Lync-felhasználók online megbeszéléseken is használhatnak Excel-fájlokat, és megoszthatják azokat a többi résztvevővel.
 • Excel-adatok megosztása egy weboldalon: A felhasználók beágyazhatják a munkalapokat vagy azok részeit egy weboldalra. Ezáltal a többi alkalmazott számára is elérhetővé válnak, hogy megnyithassák és használhassák őket az Excel programjukkal.

A Microsoft Excel 2013 rendszerkövetelményei

A Office Excel 2013 szoftver két változatban tölthető le: 32 bites és 64 bites változatban. A 64 bites verzió automatikusan települ, de csak a 32 bites verzió telepíthető 32 bites, x86-os processzorral rendelkező operációs rendszerre.

A kiválasztott verziótól függően az egyes hardverkövetelmények - például a RAM-mal szemben támasztott követelmények - eltérőek lehetnek. A következő minimumkövetelményeket kell betartani:

 • Operációs rendszerek: Windows 7-től Windows 10-ig, Windows Server 2008-tól 2012 R2-ig
 • Processzor: legalább 1 GHz, x86 vagy 64 bites processzor
 • Memória: legalább 1 GB (32 bit) vagy 2 GB (64 bit)
 • Merevlemez tárhely: legalább 3 GB
 • Képfelbontás: legalább 1024 x 576, Direct X10 gyorsítású grafikus kártya

Vásárolja meg az Excel 2013-at egyetlen programként alacsony áron a Wiresoftnál

A Wiresoft Software Shopban az Excel 2013 kedvező árú változatát vásárolhatja meg - előfizetési kötelezettség nélkül. Ezáltal Ön a Használt szoftverek mesés ára mellett, amely a mennyiségi licencből származik, profitálhat mindezen előnyökből:

 • Az Excel 2013-at a Wiresoft-tól egyfelhasználós szoftverként kapja - a többi Office-program nélkül.
 • Ez az Excel szoftver licenc egy nagyobb volumenű licenc része volt, mivel egyébként csak cégeknél használják; úgynevezett használt szoftverként ezért sokkal olcsóbb a Wiresoftnál!
 • A Wiresoftnak történő eladáskor az Excel szoftver - ha használták - a korábbi számítógépen eltávolításra került, így a licenc 100%-ban szabad és újra használható.
 • A Wiresoft minden használt Excel szoftvert ellenőrzött az eladás előtt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az újra gond nélkül használható.
 • Komoly szoftverkereskedőként a Wiresoft nem kínál korlátozott ideig érvényes vagy korlátozott funkcionalitású próbaverziókat.
 • A Wiresoft Shopban történő minden egyes licencvásárlásnál nemcsak abban lehet biztos, hogy eredeti Microsoft-terméket vásárol, hanem abban is, hogy a vásárlás a használt szoftverekkel való kereskedelemre vonatkozó hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően történik.

A Microsoft Excel 2013, valamint a Microsoft Office egyéb termékeinek megvásárlásával kapcsolatos minden kérdéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal e-mailben, telefonon vagy itt a chatben.

További linkek "MICROSOFT EXCEL 2013"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT EXCEL 2013"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák