Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WORD 2013

Azonnal letölthető

 • SW10121
 • 021-10257
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
7 509,00 Ft * 8 342,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


Microsoft Word 2013 segítségével a felhasználók a klasszikus szövegszerkesztő szoftver alaposan átdolgozott változatához férhetnek hozzá - dokumentumok professzionális létrehozásához az irodában, valamint az iskolában, az egyetemen vagy a magánszférában. A Microsoft Word 2013 széleskörű funkcióinak köszönhetően a tapasztalt felhasználók és a kezdők számára egyaránt könnyűvé válik, hogy előzetes ismeretek nélkül, pillanatok alatt, áttekinthetően strukturált folyamatos szövegeket, leveleket és más típusú írásos dokumentumokat hozzanak létre. A szövegek létrehozásában a gyakorlati funkciók átfogó tárháza támogatja a felhasználókat, például az automatikus helyesírás-ellenőrző vagy a formázási eszközök, köztük számos sablon. A Microsoft Word 2013 intuitív kezelőfelülete is különösen felhasználóbarát, és azonnal könnyen használhatóvá teszi. A Windows 7-tel való kompatibilitásának köszönhetően az MS Word 2013 számos régebbi PS-en is használható.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WORD 2013"

MS Word 2013 - sokoldalú lehetőségek egyszerű szövegszerkesztéshez, önálló programként is használható

A Microsoft Word 2013 a klasszikus szövegszerkesztő szoftver alaposan átdolgozott változatát kínálja a felhasználóknak - dokumentumok professzionális létrehozásához az irodában, valamint az iskolában, az egyetemen vagy a magánszférában. A Microsoft Word 2013 széles körű funkcióinak köszönhetően a tapasztalt felhasználók és a kezdők számára egyaránt könnyűvé válik a világosan strukturált folyamatos szövegek, levelek és más típusú írásos dokumentumok létrehozása, méghozzá pillanatok alatt.

A gyakorlati funkciók átfogó portfóliója támogatja a felhasználókat a szöveg létrehozásában, mint például az automatikus helyesírás-ellenőrzés vagy a formázási eszközök, köztük számos sablon. A Microsoft Word 2013 intuitív kezelőfelülete különösen felhasználóbarát, és különösen egyszerűvé teszi az azonnali használatot. A Windows 7 címmel való kompatibilitásának köszönhetően az MS Word 2013 számos régebbi PS-en is használható.

A Word 2103 a korábbi Word-verziókból ismert, optimalizált eszközök mellett különösen áttekinthetően rendezi el az összes rendelkezésre álló szövegkezelési lehetőséget az átdolgozott szalagban. A számos új funkcióval és jellemzővel kiegészített szoftver, amely többek között javítja az olvasóbarátságot, valamint támogatja a felhőben lévő szövegeken való közös munkát, a szoftver a tableteken és okostelefonokon való használatot is lehetővé teszi az érintésre optimalizált működés révén.

AWord 2103 a Wiresoft-tól kapható - különösen praktikus - egyetlen programként, egyetlen felhasználó számára. Így a Word ugyanolyan funkciókészlettel rendelkezik, mint a Office Suite 2013-ban található program. Az alábbiakban áttekintést talál a legfontosabb funkciókról és fejlesztésekről.

Fedezze fel a Word 2013 összes fontos újítását néhány kattintással

Ha egyszerűen csak meg szeretné ismerni a Word 2013 összes fontos újdonságát, a program megnyitásakor azonnal megtalálhatja azokat. Az F1 gombra kattintva megnyílik a Word súgórendszere, ahol a felhasználók az "Újdonságok a Word 2013-ban" című súgó témakörben a "Kezdetek" alatt megtalálják a Word 2013 legfontosabb újdonságainak összefoglalóját. Ezek közé tartoznak:

 • A Word indításakor a bal oldali oszlopban megjelenik a legutóbb használt dokumentumok listája. Ha egy dokumentum nem szerepel a listában, a lista a "További dokumentumok megnyitása" gombra kattintva bővíthető.
 • Az új "Design" (Elrendezés) fül tartalmazza a Word 2013-ban integrált összes designt és stíluslapot, beleértve a megfelelő parancsokat a rendelkezésre álló designok személyes igényekhez való hozzáigazításához.
 • "Welcome back": A Word megjegyzi a dokumentumban azt a helyet, ahol a felhasználó utoljára dolgozott. Az üdvözlő üzenetre kattintva azonnal megjelenik.
 • Az új szerkesztési nézet, az "Egyszerű jelölés" a javításokat egy diszkrét, egyszerű vonallal emeli ki a margón. Erre a sorra kattintva válthat az "Egyszerű jelölés" nézet és az összes jelölés megjelenítése között.
 • A beépített stíluslap segítségével formázott címsorok kibővítve vagy kicsinyítve jeleníthetők meg: A bal oldali nyílra kattintva a kapcsolódó szöveg megjeleníthető vagy elrejthető.
 • A PDF-dokumentumok közvetlenül megnyithatók a Word 2013-ban, és szerkeszthető Word-fájlokká alakíthatók. Szerkesztés után ezek ismét PDF formátumban menthetők el.
 • A Word egy régebbi verziójával létrehozott dokumentum megnyitásakor a Word 2013 kompatibilitási módban jeleníti meg azt. Ez lehetővé teszi, hogy a dokumentumot az új Word-funkciók használata nélkül szerkessze, hogy aztán a Word régebbi verziójával újra szerkeszthető legyen.

Emellett számos egyéb funkciót is kínál a képek és grafikák beépítéséhez, a fókuszált olvasáshoz, az online együttműködéshez és az érintőképernyős eszközökön való használathoz:

Valós idejű elrendezés a Word 2013-ban

A képek és grafikák Word-dokumentumba való beszúrása és elhelyezése a 2013-as verzióban még egyszerűbbé, ugyanakkor áttekinthetőbbé vált a különböző elrendezési funkciókkal:

 • Az elrendezési lehetőségek ikon formájában jelennek meg, amint egy képet vagy hasonlót beszúrunk a dokumentumba, és egy kattintással megnyithatók. Mostantól különböző beállítások állnak rendelkezésre a kép megjelenítésének és a szövegáramlásnak a pontos beállításához.
 • Ehhez az élő elrendezés valós idejű előnézetet kínál, amely azonnal megmutatja a kiválasztott beállítások eredményét, amely aztán azonnal visszavonható, ha szükséges.
 • Az új igazítási útmutatók megkönnyítik a fényképek vagy ábrák elrendezését és áthelyezését a szövegben.
 • Az ábrák szerkesztéséhez a Word több gombot is biztosít közvetlenül a kiválasztott grafika mellett.

Új olvasási mód a Word 2013-ban

A Word sok szempontból jobb olvasási élményt kínál az új olvasási móddal, amely sokkal jobb áttekintést biztosít:

 • A dokumentumok a képernyőn könnyebben olvasható oszlopokban jelennek meg. A kiválasztott oldalszélességtől és a nagyítási tényezőtől függően a szöveg egy vagy két oszlopban jelenik meg. A szövegben a balra és jobbra nyíl szimbólumok segítségével is görgethet.
 • A Word több dokumentumot is megjelenít lapként.
 • Az oldal bal oldalán a címsorok navigációs segédletként jelennek meg. Ott a megfelelő címre kattintva közvetlenül a kívánt oldalra ugorhat. Ez az oldalsáv az oldal előnézetét is megjelenítheti. Mindössze annyit kell tennie, hogy az "Oldalak" gombra kattint.
 • Szinte minden szerkesztési eszköz elrejthető, hogy a lehető legkevésbé zavarja az olvasót. Néhány praktikus eszköz, mint például a "Define" (Definiálás), "Translate" (Fordítás) vagy a "Search on the Web" (Keresés a Binggel) azonban továbbra is megjeleníthető a kontextusmenüben; továbbá a "Comment" (Megjegyzés) a megjegyzések beillesztéséhez, valamint a "Highlight" (Kiemelés) a szövegben lévő jelölésekhez.
 • Az olvasók az integrált keresési funkcióval kereshetnek meghatározott kifejezésekre; az összes találat a bal oldalsávban, az "Eredmények" alatt jelenik meg. A keresési eredményre kattintva az olvasó közvetlenül az adott oldalra jut.
 • Az egérrel történő dupla kattintással vagy az ujjal történő dupla érintéssel a Word-dokumentumban található táblázatok, diagramok és képek a képernyő kitöltésére nagyíthatók. Az adott elemen kívülre történő dupla kattintással vagy dupla koppintással a nagyítási nézet ismét lecsökken.
 • Az olvasási mód újbóli használatakor a Word pontosan azt a pozíciót jeleníti meg a dokumentumban, ahol ez a felhasználó utoljára járt. Ez olyan dokumentumok esetében is működik, amelyeket online nyitottak meg egy másik számítógépen.
 • A szerkesztési módba való visszakapcsoláshoz egyszerűen kattintson a "View / Edit Document" (Dokumentum megtekintése / szerkesztése) parancsra.

Online funkciók a Word 2013-ban

A Word 2013 támogatja a felhőben lévő dokumentumokon végzett közös munkát is. Ezeket a SharePointon vagy a OneDrive-on keresztül meg lehet osztani, és több felhasználó egyidejűleg, közösen is szerkesztheti őket. A közösen szerkesztett dokumentum módosításainak szinkronizálásakor az elsőként mentett módosítások közvetlenül alkalmazásra kerülnek. Ha egy másik felhasználó utólag módosítja a szöveget, a megfelelő szövegrészletet megjelöli, majd a verziókat újbóli mentéssel egyesíti. Konfliktus esetén a Word jelzi ezt, és támogatja a felhasználót a probléma manuális megoldásában. Az online funkciók közé tartozik továbbá a közösségi média integráció is. A következő funkciók és funkciók állnak rendelkezésre a word 2013-ban:

 • Backstage View: ez mostantól egy új Account parancsot tartalmaz a Fájl lapon. A felhasználók itt bejelentkezhetnek Microsoft-fiókjukkal, és például módosíthatják fiókadataikat, de beállíthatják a Word hátterét és dizájnját, valamint integrálhatják az adott használt szolgáltatásokat. Az egyes fájlokkal kapcsolatos feladatok így a Backstage nézetben szervezhetők.
 • A Microsoft SkyDrive integrációja további lehetőségeket kínál a dokumentumok megnyitásához, mentéséhez és megosztásához: A Backstage nézetben választhat a dokumentum helyi kezelése és a Microsoft SkyDrive-on történő mentése vagy megnyitása között.
 • Az ott elmentett dokumentum más felhasználókkal való megosztásához elküldhető egy link, vagy a dokumentum elérhetővé tehető az adott közösségi hálózatokon.
 • Ha egy dokumentumra mutató linket küld, a címzettek megtekinthetik azt a webböngészőjükben, amennyiben a dokumentum online jelenik meg a szerző számítógépén.
 • A Word 2013-ban még egyértelműbbé és egyszerűbbé vált az online grafikák beillesztése a világhálóról. A felhasználók választhatnak, hogy a Office.com oldalról töltenek le képeket és clip artokat, a Microsoft Bing keresőmotorján keresztül keresnek képeket online, vagy akár különböző közösségi médiaszolgáltatásokon vagy a SkyDrive-on keresztül is hozzáférhetnek a képfájlokhoz.
 • Ez vonatkozik az internetről származó videókra is: Ezeket például a Bing vagy a YouTube segítségével be lehet illeszteni egy dokumentumba, és közvetlenül ott is le lehet játszani.

A Word 2013 használata érintőképernyős eszközökön

A Word 2013 táblagépeken és a Windows 8 okostelefonokon is könnyedén használható. Ehhez a felhasználóknak egyszerűen csak aktiválniuk kell az ujjal történő beviteli módot az eszköztáron a hozzáféréshez; ezzel a felületi elemek megjelenítését is megnövelhetik, és nagyobb helyet állíthatnak be az egyes gombok és parancsok között.

A Microsoft Word 2013 rendszerkövetelményei

A Word 2013 két változatban tölthető le: 32 bites és 64 bites változatban. Ennek következtében az egyéni hardverkövetelmények eltérőek lehetnek.

 • Operációs rendszer: Windows 7-től Windows 10-ig, Windows Server 2008-tól 2012 R2-ig
 • Processzor: legalább 1 GHz
 • RAM: 1 GB (32 bit) vagy 2 GB 64 bit)
 • Hely a merevlemezen: 3 GB
 • Képfelbontás: min. 1 024 x 576, Direct X10 gyorsítású kártya

Vásárolja meg a Microsoft Word 2013-at a Office programcsomag egyetlen programjaként kedvező áron a Wiresoftnál

A Word tipikusan a Microsoft Office programcsomagjának állandó része, így általában nem kapható külön. A Wiresoftnál azonban - a legtöbb más szoftverboltban kapható programmal ellentétben - az MS Word 2013 önálló programként is megvásárolható, ráadásul rendkívül kedvező áron!

A Wiresoftnál kínált Word 2013 egyfelhasználós licenc megegyezik a Office Suite 2013 csomagban található verzióval. Mindazok, akik kizárólag a Word programot szeretnék használni a többi Office program nélkül, például az önfoglalkoztatók vagy a kisvállalkozások, így a Word 2013-as verzió minden előnyét kihasználhatják - és pénzt takaríthatnak meg.

A Word 2013 mellett a Wiresoft Software Shopban számos más Microsoft szoftver egyszeri licencét is megtalálja, amelyeket ott kedvezményes áron vásárolhat meg. Ezek az eredeti Microsoft-termékek gyakran a vállalatok által használt nagyobb volumenű licencek részét képezték. A nekünk történő továbbértékesítéssel a korlátlan felhasználási jogok ismét felszabadultak. Ez azt jelenti, hogy Ön mint vevő nem lép be egy jogi szürke zónába. Mivel minden korábban telepített szoftver, beleértve a hozzá tartozó licencet is, előzetesen törlésre került, így egy új felhasználó újra szabadon használhatja. A Wiresoft mint jó hírű szoftverkereskedő az online áruházban kínált összes Microsoft-terméket kizárólag teljes verzióban kínálja, amelyek így korlátlan ideig és korlátozások nélkül használhatók a funkciókban.

Kérdése van a Word 2013-mal vagy egy másik Office programmal kapcsolatban? Akkor vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat, és lépjen kapcsolatba velünk egyszerűen e-mailben, telefonon vagy chaten.

További linkek "MICROSOFT WORD 2013"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WORD 2013"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák