Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core Az SQL Server 2017 Enterprise Edition a nagyobb szervezetek számára a Microsoft bevált relációs adatplatformjának erőteljes újabb verzióját kínálja, amely az összes kritikus adatbázis-,...
2 684 946,00 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Enterprise Az SQL Server 2022 Enterprise a Microsoft megbízható relációs adatplatformjának legátfogóbb új verziója, amely a vállalatok és szervezetek számára biztosítja a vállalati erőforrás-tervezési és...
3 794 690,00 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Standard 2 Core Az SQL Server 2022 Standard a Microsoft oldalról ennek a megbízható relációs adatplatformnak a legújabb verziója, amely minden olyan szükséges adatbázis-, elemzési és jelentési funkciót biztosít...
990 137,00 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD
Microsoft SQL Server 2022 Standard Az SQL Server 2022 Standard a Microsoft oldalról ennek a megbízható relációs adatplatformnak a legújabb verziója, amely minden olyan szükséges adatbázis-, elemzési és jelentési funkciót biztosít a...
247 917,00 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD
Microsoft SQL Server 2019 Standard Az SQL Server 2019 Standard Edition a Microsoft relációs adatkezelő rendszerének legújabb verziójához tartozik; egyesíti magában a vállalati erőforrás-tervezési rendszerek, CRM-rendszerek vagy...
176 307,00 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Standard 2-Core Az SQL Server 2019 Standard 2-Core kiadás jelenleg a Microsoft világszerte használt, megbízható relációs adatplatformjának legmodernebb változata, mivel minden olyan, jelenleg fontos adatbázis-,...
736 376,00 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2-Core Az SQL Server 2019 Enterprise 2-Core kiadás jelenleg a Microsoft bevált relációs adatplatformjának legátfogóbb és legfrissebb változata; biztosítja az összes olyan legújabb adatbázis-,...
2 928 678,00 Ft *
2 a címről 2

Microsoft SQL Server: A modern adatkezelés központi pillére

A Microsoft SQL Server áttekintése

A Microsoft SQL Server egy átfogó, integrált adatkezelési rendszer, amely lehetővé teszi a szervezetek számára az adatok hatékony tárolását, lekérdezését és elemzését. Relációs adatbázis-kezelő rendszerként (RDBMS) platformot biztosít az adatbázis-alkalmazások kezeléséhez a szervezet méretének különböző szintjein.

Az SQL Server fontossága

Az SQL Server teljesítményéről, skálázhatóságáról és biztonsági jellemzőiről ismert. Támogatja a tranzakciófeldolgozást, az üzleti intelligencia (BI) és az analitikai alkalmazásokat felhőalapú és helyhez kötött környezetekben.

A Microsoft SQL Server alapvető jellemzői

Teljesítmény és skálázhatóság

Az SQL Server nagy teljesítményéről ismert, és támogatja a kis- és nagyvállalati rendszereket. Olyan fejlett funkciókat kínál, mint a memórián belüli technológia és az oszloptároló indexek, amelyek lehetővé teszik a nagy mennyiségű adat feldolgozását és a gyors lekérdezési válaszokat.

Fejlett lekérdezés-feldolgozás

A fejlett lekérdezés-feldolgozás lehetővé teszi az SQL Server számára, hogy a legjobb végrehajtási teljesítményt biztosító optimalizációkkal bonyolult adatműveleteket hajtson végre.

Biztonság és megfelelés

A Microsoft nagy hangsúlyt fektet a biztonságra, és az SQL Server ezt számos biztonsági funkcióval, például titkosítással, sorszintű biztonsággal és robusztus hitelesítési lehetőségekkel tükrözi.

Adatvédelmi funkciók

Az átlátszó adattitkosítással és az Always Encrypted funkcióval az SQL Server olyan biztonsági mechanizmusokat biztosít, amelyek védik az érzékeny adatokat mind nyugalmi állapotban, mind pedig szállítás közben.

Üzleti intelligencia integráció

Az SQL Server mély BI-integrációt biztosít, amely lehetővé teszi az adatvezérelt döntéshozatalt, mindezt ugyanabban a kezelési környezetben.

SQL Server jelentési szolgáltatások (SSRS)

Az SSRS az SQL Server szerves része, amely támogatja a jelentéstételt és az elemzést, hogy a szervezetek betekintést nyerjenek adataikba.

SQL Server használatban

Rugalmasság a különböző kiadások révén

Az SQL Server különböző kiadásokban érhető el, az Express-től a könnyű alkalmazásokhoz a Enterprise -ig a kiterjedt, stratégiai vállalati alkalmazásokhoz.

Felhőalapú integráció

Az SQL Server felhőben való használatának lehetőségével az Azure SQL segítségével a Microsoft zökkenőmentes integrációt kínál, amely rugalmasságot és skálázhatóságot tesz lehetővé minden méretű szervezet számára.

A Microsoft SQL Server továbbra is az adatkezelés és az analitika világának sarokköve marad, mivel folyamatosan ösztönzi az innovációt, miközben egy ismerős és megbízható környezetet biztosít. Ez a kategóriába sorolt szöveg segít abban, hogy jobban megértse az SQL Server fontosságát, és azt, hogy hogyan segítheti a szervezetét az adatok kezelésében.

Kategóriák