Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD
Microsoft Office Standard 2021 for Mac Az MS Office 2021 Standard for Mac jelenleg a jól bevált Microsoft irodai szoftver legújabb kiadása Apple számítógépekre, amely letölthető formában is elérhető. A felhasználók így ismét élvezhetik...
58 473,00 Ft *
MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD
Microsoft Office 2016 for Mac - a hatékony irodai és üzleti szoftverek A Microsoft átfogó szoftvercsomagja Office 2016 Mac számítógépre is elérhető. A Standard kiadásban a jól bevált Word, Excel, PowerPoint, Outlook és OneNote...
27 214,00 Ft *
MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD
Microsoft Office Mac 2019 Standard - a bevált szoftver üzleti felhasználók számára Office 2019 for macOs a Microsoft bevált szoftverének legújabb verziója a produktív munkához - a nagy teljesítményű, sokoldalú programokkal a szövegek...
34 993,00 Ft *
MICROSOFT OFFICE MAC 2008 STANDARD MICROSOFT OFFICE MAC 2008 STANDARD
Microsoft Office for Mac 2008 Standard Letöltés Ezzel a szoftvermegoldással egy hatékony eszközre számíthat az optimalizált és hatékonyabb mindennapi irodai élethez. A szoftvert közvetlenül letölthető Medialess Licence Kit-ként kapja...
8 546,00 Ft *
MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD
Microsoft Office for Mac 2011 Standard - még felhasználóbarátabb, mint korábban A Microsoft Office szintén nélkülözhetetlen összetevője a mindennapi munkának sok Mac számítógépen. A Mac-felhasználók számára készült kiadással tehát nem...
11 139,00 Ft *

Microsoft Office for Mac: termelékenység a legmagasabb szinten

A Microsoft Office for Mac egy kifejezetten az Apple Mac-felhasználók számára kifejlesztett, nagy teljesítményű szoftvercsomag. Ebben a cikkben mindent megtudhat, amit a Microsoft Office for Mac-ről tudni kell, és arról, hogyan használhatja ki ezt a programcsomagot a termelékenység növelése érdekében.

Milyen alkalmazásokat tartalmaz a Microsoft Office for Mac?

A Microsoft Office for Mac számos olyan alkalmazást kínál, amelyek különböző területeken segítik Önt:

Microsoft Word for Mac - szövegszerkesztés a legjobb formában

A Microsoft Word for Mac egy első osztályú szövegszerkesztő szoftver, amellyel professzionális dokumentumokat hozhat létre, szerkeszthet és formázhat. A más Office-alkalmazásokkal való zökkenőmentes integráció és az intuitív felhasználói felület hatékony és felhasználóbarát munkát tesz lehetővé.

Microsoft Excel for Mac - adatelemzés és táblázatkezelés

A Microsoft Excel for Mac az adatelemzés és a táblázatkezelés hatékony eszköze. Az adatok vizualizálása, összetett számítások elvégzése és értelmes diagramok készítése segít a jobb döntések meghozatalában.

Microsoft PowerPoint for Mac - Prezentációk stílusosan

A Microsoft PowerPoint for Mac lehetővé teszi, hogy olyan meggyőző prezentációkat készítsen, amelyek lenyűgözik a közönséget. A professzionális sablonok és animációk segítségével hatékonyan mutathatja be ötleteit.

Miért válassza a Microsoft Office for Mac-et?

A Microsoft Office for Mac számos olyan előnyt kínál, amelyek a Mac-felhasználók számára a legjobb választássá teszik:

Zökkenőmentes integráció a macOS-szel

A Microsoft Office for Mac alkalmazások tökéletesen integrálódnak a macOS rendszerbe, így zökkenőmentes adatcserét és intuitív használatot biztosítanak.

Felhőkompatibilitás a OneDrive-val

A Microsoft OneDrive integrációjának köszönhetően a dokumentumokat a felhőben mentheti, és bárhonnan hozzáférhet hozzájuk.

Rendszeres frissítések

A Microsoft Office for Mac rendszeresen frissül a biztonság és a funkcionalitás biztosítása, valamint a legújabb macOS funkciók támogatása érdekében.

Következtetés

A Microsoft Office for Mac az Apple Mac felhasználók számára optimális szoftvercsomag a termelékenység növeléséhez és a professzionális eredmények eléréséhez. Alkalmazások és funkciók széles választékával hatékonyan dolgozhat, és könnyedén elvégezheti feladatait. Válassza a Microsoft Office for Mac-et, és tapasztalja meg ennek az első osztályú irodai szoftvernek az előnyeit Mac számítógépén.

Kategóriák